A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
De azért igyekszem 😊 Mondtam is nekik, hogy ahova mennek megyek. Ha akarják, ha nem. Erre megkérdezték mibajom, de kimagyaráztam <#vigyor5>#vigyor5>
Hétvége... sz*rul viszont büszkén sem. Nagyjából. Próbáltam lefoglalni magam. Voltam társasággal itt-ott, az jó volt. De olyan, hogy olvasok, és azzal elfoglalom magam az nem megy. 6oldalból az utolsó 5 és félen nemtom mi van meg ilyenek. Nagyon nem tudok figyelni semmire és nagyon nem is érdekel semmi. :/
Látom itt is zajlottak az események...
Reméltem, hogy felbukkansz végre... egész nap sasoltalak, hogy itt vagy-e. Mi van veled? Hogy bírtad a hétvégét? Mesélj...
<#eljen>#eljen>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elmúlt napokban már egy csomó mindent elárultam a magánéletemrõl. Le vagy maradva kedves :o))
Ha nekem kell valaki harcolok érte, ha látom értelmét. Harc lehet az is, ha nem keresed, csak várod a (talán) megfelelõ alkalmat.
Amúgy kösz mindenkinek a tippeket de végülis én már lezártam vmennyire vele. Szóval mindent meg fogok tenni hogy találjak vkit akibe újra szerelemes lehetek, de addig csak õ kell.. Már megnyugodtam és ne úgyk épzeljétek el a dolgot hogy én most mindennap irok neki 200 sms-t.. Sõt én nem keresem soha, õ az aki szól hozzám mindig msn-en is, én csak hagyom hogy a sors irányítsa a dolgokat. ÉS talán már sosem tudnék benne úgy bízni mint régen. Énis jól tudom hogy nincs jövõnk, de azért titokban reménykedem. Ha mégegyszer úgy hozná a sors hogy összejönnénk, már nem várnék semmit.. Csak egy átlagos kapcsolatnak kezelném a dolgot.. És ki tudja.. Talán egy életre fog szólni, persze nagyobb az esély rá hogy ismét vége lesz hamar..
A lényeg hogy nem vagyok annyira elszánt mint amilyennek tûnök, én csak leírom a gondolataimat..
de Ákosnak is igaza van. ha csak azért fexel le valakivel, hogy enyhitse a te lelki bánatod, akkor saját magadat is becsapod, meg õt is. zárd le a régit, s lapozz tovább.
s azzal meg ne akarj kitolni, aki a legintimebb érzéseit akarja veled megosztani (gyk. az új partnerrel, akivel úgymond vigasztalódnál)
szerintem.
de ugyanakkor õ már más utakon jár, mást szeret úgy, de valahol mégis én vagyok az, akinek el tudja még most is mondani a bánatát, mert meghallgatom.
s mindezek ellenére, nagyon jó barátok maradtunk. az ex-emmel, az elsõ igazi NÕvel az életemben.
s ismétlem, nagyon szar érzés volt, mikor szétment a kapcsolatunk. de megtanultam kezelni ezt, s túlnézni ezen, s nem akarom már görcsösen visszakapni, mert tudom, az a kapcsolat már nem lenne olyan, mint amilyen elötte volt.
akkor meg mi értelme olyan dolgok után futni, amik már nem mûködnek?
s te is tudod, hogy nem mûködne már az ex-eddel. ne erõltesd, mert felesleges, csak kiidegeled bele saját magad és õt is. erre szoktam én azt mondani, hogy ha "becsukódik mögötted egy ajtó, akkor azon már ne akarj visszamenni, felesleges".
Egyedül lenni...? Szerintem yo az. Ha le tudod kötni magad. Találj ki értelmes elfoglaltságokat. Általános hibának vélem azt a jelenséget, hogy az emberek zöme úgy gondolja, egyedül nem lehet teljes életet élni. Csonkának érzik magukat, csonkának a mindennapjaikat, ha nincs mellettük valaki. Pedig ez nem így van. Sõt! Aki csak egy párkapcsolatban tud boldog lenni, egymagában viszont nem, az sokkal inkább kiszolgáltatottá teszi õt a párjával szemben, mint amennyire ez egészséges lenne. Egy ilyen kapcsolat sokkal inkább függõségi viszony, semmint egyenlõ rangú felek kapcsolata.
Nem akarlak riogatni Zsíros, de én kisebb nagyobb megszakításokkal közel egy éve vagyok már egyedül. (Igaz, elõtte 7 éven keresztül szinte mindig volt mellettem valaki...) És leszámítva a menet közben ért apró pofáraeséseket, baromi yol érzem így magam. Sok olyan dolgot megengedhetek így magamnak, amit egy állandó partner mellett nem tehetnék meg. Ezeket a lehetõségeket használom most ki.