18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Wolwerine #12108 Szia. Együtt vagytok még? Nézegettem a hozzászólásokat, de ezt nem tudom. Ugye nem mindegy...
Viszont, ha szeretsz valakit, bíznod is kell benne. Anélkül nem megy. -
#12107 AZ hogy ez adöntésed, nem függ ösze azzal, hogy tisztában vagy-e a valósággal. Nyilván én is bízom a szeretteimben egy bizonyos fokig, de réges-rég nincsenek illúzióim velük kapcsolatban. AZok csak katasztrófához vezetnek... Ha szemellenzőn át akarod nézni a másikat, hát csak tessék, de vajon nem csapod-e be azzal, hogy valaki mást szeretsz, akit te képzelsz belé, egy idealizált alakot, ahelyett, hogy igyekeznél megismerni őt teljes valójában ?! -
#12106 Nem tom,de valamennyire ebben igazad van,habár nem kívánom,hogy így legyen...Ha szeret ,akkor ne azért mert mások javasolták ill.jónak,jobbnak látál úgy ... -
Tiensin #12105 Hogy Deppet idézzem a Félelem és Reszketés Las Vegasban c filmből:Ami megéri, az megéri!:)
Tökmind1 ki mit mond:) Úgyis a szíved után mész majd.) Én is ezt tettem:) -
Chaos Mad #12104
ez fog következni -
#12103 Petya szerintem felejtsd el a Szandrát, nem érdemel meg téged!!!!!!!!!! -
Chaos Mad #12102 hétfőre eldől minden.
holnap van a szülinapja, meglepem. mivel messze lakik ezért nem látjuk egymást hétvégén...
péntek szombat én is bulizok a haverokkal meg ő is a barátnőivel. ott lesz hétvégén az ideje... elgondolkozik.. azt meglátjuk.
ennyi. -
#12101 Úgy legyen. -
Chaos Mad #12100 értelek.
ebben a témában nem fog adni senkinek a véleményére. -
#12099 Nem érted. Lehet, hogy most úgy "dönt", hogy veled marad, mert mki azt magyarázza neki, hogy az jó. De ez nem a saját döntése. Illetve az, csak.. na mindegy. Nem tudom elmagyarázni. -
Chaos Mad #12098 de engem nem csalt meg. -
Chaos Mad #12097 jó, elhiszed eldönti majd?!
nincs más választási lehetőség,
vagy kész totál vége vagy ha szeret akkor nem! eldönti, ő egyedül. -
#12096 Nem az a lényeg szerintem ilyenkor, hogy meg tudsz-e bocsájtani neki. Hanem az, hogy tudsz-e újra bízni benne.
Megbocsátottam-e? Meg.
Tudnék-e újra bízni benne? Nem tudom. -
#12095 Neki kéne eldöntenie mit akar. Csak szerintem erre most nem fogod tudni rávenni. Kiéli magát, lenyugszik, eltelik talán pár év és komolyan fogja tudni venni az ilyen dolgokat. -
Chaos Mad #12094 az szomorú
és te mit tettél? megbocsájtottál? -
Chaos Mad #12093 igen, sajnos abban a dologban hallgatott másokra hogy szakitson vele, de abban már nem tudom hogy ujra lehetne e kezdeni, mert én szeretném...
és állitolag még mindig szeret. -
#12092 Igen. -
#12091 Nehogy már mások miatt döntsön úgy, hogy folytatja veled! Most ez ellened szól, de ha ennyire hallgat másokra... na mindegy. -
Chaos Mad #12090 miért megcsalt? -
Chaos Mad #12089 igen, én is akarok benne bizni, mind1
holnap eldől, meglepem 17 szülinapja alkalmából korán reggel. meg még ma 1 sms. az oszt társaim is ugy gondolják hogy ez szemétség volt tőle meg hülye volt. mindenki azt akarja hogy béküljünk ki. csomoan beszéltek vele, és azt mondta még ezt meggondolja... hogy ujra, mert meg tudunk változni. szal holnap eldől... -
#12088 De én nem akarok másmilyen lenni. Én akarok bízni abban, aki... -
#12087 Ez szimnpla naívság. ÉN is ilyen voltam, manapság már senkiért sem teszem tűzbe a kezem. Kiben bízhatsz, ha még magadat is meg tudod lepni olykor ! -
#12086 Én is a fejemet tettem volna bizonyos dolgokra. Merthogy én ismerem. És _TUDOM_, hogy nem... és de. -
Chaos Mad #12085 már kitaláltam, lehet végülis hogy rendeződni fog a helyzet.
mivel már több mint 1 éve küzdök ezért a lányért nem hagyom annyiban, ezért meg se érte volna. -
Chaos Mad #12084 nem csalna meg tudom, annyira ismerem.. -
Chaos Mad #12083 eh.. nem ilyennek ismerem. -
Vlala #12082 ez az "engemsenkiseszeret" hozzáállás különben is olyan nemszeretem típus, olyan nincs, hogy valakit senki ne szeresse... -
Lacika 79 #12081 Gud báj! :D -
#12080 OKÉ!!!CSÁÁÁÁ:-))))) -
Lacika 79 #12079 Melóhelyen vagyok, szal most hagyom a topicot. Ha hazamegyek, majd jól megnézem. :D
Amúgy elvagyok, WoW-ozok, meg Diablo2-zök orrba-szájba. :) -
Lacika 79 #12078 Az megvolt, csak nemtom, milyen topic-ban történtek az ominózus esetek. :P -
#12077 Hmm-hmm...
Akkor én elcs*sztem. (?) (...)
[nemtud semmit] -
#12076 Cióka!Nézz rá a Veszett jóóóóó csaj toppicra!-csodálkozni fogsz...:-))) Hogy vagy,mi történt arra feléd? -
#12075 Ha meg akar csalni, megteszi akármit csinálsz is. Ha pedig nem, akkor nem fog se buliba, se sehol.
Hidd el... tapasztalat. :/ -
#12074 Szerintem jobb, ha egyszer leülsz vele nyugisan beszélni erről, hogy téged már zavar, hogy mindig erről beszél, mert ha egyszer vita közben robban ki belőled, akkor fogod igazán megbántani. -
#12073 KICSIT ?!! -
#12072 "Kicsit" olyan érzésem van, hogy játszik veled... -
#12071 rákattansz és meglátod -
#12070 Nyugodtan, aki végez magával ilyesmiért, azért nem kár, ezt úgy hívják természetes szelekció ! :DDD -
#12069 Abszolúte igaza van, egy igaz férfinak nincs mása csak a büszkesége és a becsülete, épp ezért ragaszkodjon hozzá !