A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia(sztok)!Nahát,ez a "levegõ"...Most értem haza és elég érzékenyen érintett a mai nap...<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
<#law>#law><#love11>#love11><#love12>#love12><#hamm>#hamm>
`Take a look to the sky just before you die`
lávizindieeer
En is kezdek egyre erzekenyebbe valni...😊 nem tom miert, de egyre inkabb... sztem van valami a levegoben...😊)
`Take a look to the sky just before you die`
Különben meg neszójjábe! 

Eszemben sincs :-P
Én csak vígasztalni szerettem volna egy picit... ;o)
Én csak vígasztalni szerettem volna egy picit... ;o)
nana, nem nõzünk közszolgálati topikban<#beka2>#beka2>
Azért remélem, nem vágott földhöz a bánat, hogy elérzékenyültél egy filmen... :o)
Amúgy örülnék, ha csak azért írnék ide, hogy másnak adjak tanácsokat. De ez most így sikerült. 😛
Hát akkor mégis csak tudod: azért írod ide, mert yol esik.
Ez ilyen lelki-bazmeg topic. Ezé van... :o)
Ez ilyen lelki-bazmeg topic. Ezé van... :o)
Cia!
Mi esne most jól neked? 😊
Mi esne most jól neked? 😊
Mert magam sem tudom, hogy miért írom ide a bajomat. Persze jól esik meg minden, de nem akarok mást untatni vele. Szal ezért mindenki döntse el, hogy Ban, vagy elolvassa, és esetleg reagál. 😛
Hát akkor nem azonnal ;o) Hanem egy kicsit késõbb...
Kitõl...?
Csak egy kérésedbe kerül ;o)
Csak egy kérésedbe kerül ;o)
Szióóó :o) 

Hehe... pont errõl a jelenségrõl írtam én is a múlt héten. Egy másik topicban, asszem... :o)
Hm. Nemtom, mi van velem mostanában, de egyre érzékenyebb, vagy romantikusabb leszek, vagy...... nem tudom. Most néztem egy filmet, aminek a címe "Én és a hercegem" Julia Stiles a fõszereplõ, akit amúgy is nagyon kedvelek. Egy könnyed romantikus vígjáték, de veszett mód teccett. Majdnem elbõgtem magam a végén. Valahogy teljesen átjöttek az érzések, meg minden. Ehh! De minek ebbe a topicba írom ezt? Vagy egyáltalán minek írom? Picit bizonytalan vagyok, vagy mégsem? <#banplz>#banplz><#lama>#lama><#nemtudom>#nemtudom>
Hát igen, de hál'istennek valami pici új így is van a könyvekben. Nekem megfelel. Wilbur Smith-tõl a kedvencem a hetedik tekercs, és a folyó istene. Ez a picit misztikus, de ugyanakkor mesélõ stílusú könyvek jönnek be nekem. Evelyn Marsh pedig az én pici Dágám nagy kedvence. Bevallom férfiasan, még egy könyvét sem olvastam. <#banplz>#banplz>
Jah, asszittem valami egyéb, kifejtõs dologra gondolsz. Az alaptörvények tiszták. 😊
De muszály volt Jedi barátunknak írni valamit. Nem hagyhattam ki, sorry. 😛
De muszály volt Jedi barátunknak írni valamit. Nem hagyhattam ki, sorry. 😛
bocsi de nem szeretném
most jóizû bonbonmeggyes szaloncukrot ettem
nem akarom elrontani :-)
amúgy olvasd el figyelmesebben........
most jóizû bonbonmeggyes szaloncukrot ettem
nem akarom elrontani :-)
amúgy olvasd el figyelmesebben........
Breki finoman de kinyalhatod...-ne vedd sértésnek!"herripotit"öngyilkos jelölteknek ajánlom.Robin Cook hányadékáról megfeledkeztél...mr.agy.<#levele>#levele><#mf1>#mf1><#beka3>#beka3><#duma>#duma>
Lawrence jó író csak az új könyvei 1 kaptafára készültek.De jó a Wilbur Smith,Evelyn Marsh stb.-nem hiszem,hogy annyira mûveletlen lennél.<#nemtudom>#nemtudom>
Hm és mindig megkaom a legjobb nõt akirõl kiderül, hogy õ a gyilkos, de aztán kiderül, hogy van mégjobb nõ aki nem gyilkos vagy csak kicsit, de jók a mellei P
Azért a RObotika 3 alaptörvényét tanulmányozd át !
Azért a RObotika 3 alaptörvényét tanulmányozd át !
De amúgy miért vagy ilyen kötelekedõs kedvedben mostanában?
Én Leslie L. Lawrence könyveken nõttem fel. Picit biztos mûveletlen vagyok, de ez van. Ami nem érdekelt, azzal nem foglalkoztam.
A robotok mindíg logikusan gondolkoznak. 😛