18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Hangianix
    Sok no kifejezetten utalja, ha viraggal probalsz kedveskedni akkor, ha eppen 'rossz fat' tettel a tuzre. Olyankor ugy erzik, hogy csak azert kapjak a viragot, mert azt hiszi a masik fel, ezzel jova lehet tenni. Ez valoszinuleg abbol fakad, hogy sokan odaadjak a viragot es akkor szerintuk tul mar is leptek a dolgon. En ebbol az okbol kifolyolag inkabb gumicukrot veszek ^^

Ja es termeszetesen vannak olyanok is, akik elvarjak a viragot ilyenkor.
  • Wolwerine
    Ezek csak szabványszövegek voltak. Főleg az utolsó tetszik...

Én megpróbálnám kiengesztelni a nőt... Odafigyelnék rá. Gyakrabban találkoznék vele. Esetleg kedveskednék neki (virág, stb.) Éreztetném, mennyire bánom. Küzdenék azért, hogy újra bízzon bennem.

Ebben pedig valóban benne van, hogy betartom amit ígérek, ha tudom hogy neki fontos.

Ha így tesz, akkor még van remény. Még ha meg is csalt.

Mennem kell. Szia.
  • Hangianix
    Az se lenne jobb, jol latod. Akkor meg barmikor elohozhatna ezt, hogy "na de szivem, nem is az en hibam, csak az alkohol". :p
  • Arch
    Hát meghúzni meghúzza magát, az tény... :)
    Legalábbis ahogy látom. De már semmi sem biztos :DDD
    Nem jött semmi olyannal, hogy az én hibám. De ha részeg lett volna, talán jobb lenne. Csak nem iszik, az a "baj".
    Ha meg vki iszik mondjuk és úgy történik ilyen, és tudja, hogy nem bír magával ilyankor, akkor ne igyon...
  • Chaos Mad
    vagyis azt mondta nem utál, én meg leirtam neki hogy télleg mi volt.
  • Wolwerine
    Háát... Őszintén szólva kitalálok valamit. Ha hibáztam akkor igyekszem jóvátenni. Leülök vele megbeszélni a dolgot. Hogy hogyan folytassuk. És meghúzom egy kicsit magam...

Rosszabb, ha ilyenekkel jön:

"Úgy éreztem, eltávolodunk" "Már nem kapom meg tőled azt, amire szükségem van" "Nem foglalkoztál velem annyit mint régen" Ugye ekkor te vagy a hibás...

"Részeg voltam, nem tehetek róla" "Tulajdonképpen örülök hogy rájöttél, annyira bántott"
  • Chaos Mad
    ej.. hát igen, tudod lehet most utál engem de nincs rá oka, és biztos rájön hogy attol még lehet velem beszélni

tudod ez az uj csaj.. áh... király
  • Wolwerine
    Most képzeld el, ha nem tisztázod a dolgot, meddig sírtatok volna egymás vállán... Meddig vigasztalhattad volna... És meddig érzed magad sz*rul...
  • Arch
    Ezt mire érted?
  • Wolwerine
    Az baj. Ha én akarnék valamit egy nőtől (úgy értem komolyabban), azért megerőltettem volna magamat...
  • Chaos Mad
  • Arch
    Hajrá!
  • Chaos Mad
    nah ma totál vége lett az egésznek, és tudjátok még örülök is! ma tök boldog voltam, már tudom mit akarok!

reggel bevittem neki a rózsát, tök örült, meg minden, ott ölelgetett. mondta hogy tegnap még sirt is a tölem kapott valentin napi cd-n (Beatles) ... mondtam neki gondolkodjon el.

ok, irt egy levelet, elsö órán hogy neki ez a döntése, igy jobb lesz mindkettönknek. erre számitottam. nem is lepett meg. sőt végre nyugtáztam magamban. beletörődtem. és egész nap tök jó kedvem volt.
    arról nem tehetk hogy most mindenki utálja mert szemét volt.

na angol órán mellé üétem, láttam tök szomorú volt.
    mondom nekem elmondhatod mi baj, stb.. nem mondta el.
    köv szünetben kaptam töle egy levelet.. amiben röviden ez állt (ezért volt szar kedve) :

Mekkora egy szemét köcsög vagyok hogy átbasztam, meg minden, hogy pénteken miután elment haza (ekkor akart velem szakitani elöször) lementem a haverokkal buliba, és egy csajjal tel számot cseréltem meg igy irta: hetyegtem. na én semmit nem csináltam a csajjal, csak tel számot cseréltem. ennyi jó barátom lett (ő a kiszemelt)
    és én csaptam be, meghogy mennyek az uj barátnőmhöz majd ő megvigasztal, nem leszek egyedül stb.. a rózsát is nyugodtan adhattam volna neki biztos a nyakamba ugrott volna. meghogy már biztos régóta csetelek vele stb.. azt irta már soha többet nem bizik meg bennem, még barátilag sem, pedig ugy volt barátok leszünk. itt elállt a lélegzettemm.. ez mi a faszt foglalkozik ezzel? most mit féltékenykedik? na erre vissza irtam tömör 1 oldalt, és leirtam hogy ez nem igaz,. mert csak öt szerettem, és akkor nem tettem volna érte ennyit! meg nem hülyeségböl sirtam miatta, nem hülyeségböl vittem neki 17 szál rózsát reggel! és még én játszottam meg magam hogy szarul voltam tegnap, hát igen! kurva szarul voltam tegnap!

kiveséztem neki hogy: te akartad igy bazdmeg, nem én tehetek róla, nem én szakitottam. ezt akartad magadnak bazzeg. ha meg nem becsültél meg meg amit tettem érted akkor vess magadra!

és az enyém volt az utolsó szó!
    annyja is leosztotta, hogy sose fog ien fiut találni még 1-et, meg soha senki nem fogja szeretni. ez szar lehet elismerem.
    próbáltam vigasztalni. de mind1, már nem érdekel, tök jóba lettem a másik csajjal... és ő sokkal másabb mint ez. szóval részemröl is ennyi a dolog, barátok nem tudom hogy leszünk e, én ugy érzem nem basztam át egyszer sem. az már nem rajtam mulik! ..
  • Arch
    Azt mondta nem tudja. Ott volt a szituáció és ennyi. Megbánta, visszacsinálná, kitörölné, sajnálja minden. De hát mostmár késő.
  • Sir Quno Jedi
    Maj 1x elmesélem, már mind1, amúgyis kimúlt őkelme.
  • Sir Quno Jedi
    Ilyesmire nincs kíméletes magyarázat, az igazság meg önmagába sértő !
  • Wolwerine
    Már elkezdtem gondolkozni, én miért mondanám el... És mit mondott? Mit akar tenni? Mivel magyarázta meg? Ha nem akarod, ne írd le... Ha kíváncsi vagy, felsorolhatok néhány magyarázatot (amit én mondanék a barátnőmnek, ha Én hibáznék), ha valamelyik betalál akkor baj van...
  • Arch
    Illetve rákérdeztem egy dologra, mert furcsa volt, és aztán mondta el.
  • Wolwerine
    Már régebben meg akartam kérdezni, mi az a LOÁL?
  • Arch
    Elmondta.
    Megdöbbentem. Aztán az utána lévő két-három hét kicsit szét- és egybefolyik. :)
  • Wolwerine
    Hogy jöttél rá, hogy nem volt hűséges? És mit reagált akkor?
  • Sir Quno Jedi
    Vagy a 3. !
  • Arch
    Nem akarom megsérteni. De ezt szerintem tudja Ő is jól. Csak ez a huza-vona már elég idegtépő.
  • Arch
    Eza bili már úgy egy hónapja kiborult.
  • Arch
    Ööö... asszem :DD
  • Wolwerine
    Légy határozott. Ha még akarsz tőle valamit, azért vigyázz, hogy ne sértsd meg. Értse meg hogy mit szeretnél és mit veszíthet. Ha nem úgy dönt...

Beszerzek egy lapátos smileyt...
  • Wolwerine
    Próbára bocsátás? Vagy elterelés?
  • Lacika 79
    Eléggé rébuszokban beszélsz, de mintha valami rémlene. Kapcsolatos a privi üzenetekben leírt dolgokkal? :)
    Amúgy fel a fejjel, meg ilyesmi. :D
  • Wolwerine
    Úgy látom, mindenki kiborítja a bilit. Ragályos lennék?

Csak tartsd is be, amit elhatároztál. Nagyon nehéz lesz. Én is csak a sokadikra léptem... Nekem bejött.
  • Arch
    hm?
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm. Szal. feltételes szabadláb ?! :D
  • Arch
    Megígért vmit. Amiről tudja, hogy nekem fontos és amire kb. egy hónapja várok. Ha nem lesz meg míg el nem megy síelni, akkor ennyi. Mert ha ennyire nem érdekli, hogy nekem mi a fontos, akkor nem tudom mit sz*rakodunk. (már bocsánat)
  • Sir Quno Jedi
    éntuggyam ?
  • Wolwerine
    Ki a boszorkány?
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom boszorkányégetés ?! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nos a dolgok, és így az emberek jelleme is folyamatosan változásban van. Persze az alapvető jellemvonások ritkán változnak, de arra is van példa. Akivel összekötöd hosszabb-rövidebb időre az életed, azt igyekezni kell megismerni és ez nem egy 1xi feladat, hanem egy hosszú folyamat, aminek sosem szakadhat vége, amíg együtt vagytok. Ha még menet közben fel tudod fedezni a változásokat, vagy előjelüket, talán még tehetsz azért, hogy minden jól(kevésbé rosszul) alakuljon. Ez nem könnyű dolog, mert mikor valakiről kialakult már egy képed, azt nehéz hozzáalalkítani a mindenkori valósághoz. Az ember nem is akarja észrevenni ezeket a negatív változásokat a másik jellemében, inkább magának is hazudik tudat alatt és illúziókba ringatja magát !

Megértelek, de persze különbözőek vagyunk, nem tudhatom mit és hol rontottál el, ha egyáltalán elrontottál valamit.

Az átértékeléshez meg sosenemkéső ! :D
  • Lacika 79
    Miért, mi lesz akkor?
  • Arch
    Félig együtt, félig külön. Attól függ honnan nézed :)
    Hogy mi lesz, azt nem tudom. De 20.áig minden valószínűség szerint kiderül.
  • Arch
    És ha nem hagyja magát megisemrni?
    Vagy ha jóval a kapcsolat kezdete után jönnek ki rajta olyan dolgok, amiket eddig talán Ő maga sem tudott? Akkor mit csinálsz?
    Átértékeled a dolgokat és döntesz, hogy ez így kell-e neked, nem? Jobbat nem tehetsz.
  • Wolwerine
    Szólj ám, mi volt.