A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
Elnézést a kan megnevezésért.

krisztike
Milyen illetékestõl?Általánosítva kérdeztem "kispofám".

Ezt az illetékestõl kérdezd.

Breki33
helyettesítsük be a személyeket

kérdés ki akar kan lenni
én biztos nem
krisztike
Miért van az,hogy a férfiak féltékenyek már akkor is,ha a nõjük csak beszélget 1 másik kannal?<#confused><#nemtudom>

Semmi baj. Szerintem teljesen jogos.
Én is vonakodva adom meg a számom idegeneknek. Ez természetes.
Majd holnap megdumcsizzuk, ha fent lesz.

krisztike
Beszéltem vele a tel.számát nem akarja,hogy megadjam úgyhogy marad a net.Baj,hogy elõbb beszélek utána gondolkodok.-hülye voltam,vagyok.

krisztike
Természetesen csak,ha téged sem és õt sem zavarja.

krisztike
Esetleg privát elküldöm a tel.számát vagyis megpróbálom.

<#vigyor>
Yo, majd rákérdek ;o)

krisztike
Szerintem nem rossz,de a Petykát ey repülõ vagy autó vagy masszázs szalon jobban fel tudná izgatni.holnap hazajön és megkérdezhetnéd tõle esetleg.Engem kiröhög de te férfi vagy mégis csak másként reagál.<#nemtudom><#confused><#nemtudom><#conf>

Amúgy érdekel a francia festészet? Illetve Petyka vevõ az ilyesmire?? :o)

krisztike
Tudod,évente 1-2-szer megyek fodrászhoz a hajam magam csinálom.Rendi a fodraszom,de nem vagyunk olyan viszonyban.A Petyka most kérte szõkére,a mahagóni,vöröses barnát és írvörös-vöröses szõke lett.Majdnem elájultam.Végül is feketébõl eddig és csak azért mert mindig azt hallgattam:"szõke haj,szilikonos mell,hosszú comb,fiatal"...Hosszú a combom-felér a csípõmig,,,fiatal vagyok-messze vagyok még a 60-tól,,,szilikonos mell-méretet inkább ne adjak.Köszi a tippet.Az Ákost úgy hívom,ha a Petyka is ott lesz-ne értse félre.<#eljen>

<#kerdes> Ezt kifejtenéd bõvebben kérlek...

SinClaiR
Vagy valami hazugság..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Faki
Valami szép dolog kezd kibontakozni <#vigyor>

Építészetet tanulok.
Ha gondolod, valamelyik délután megnézhetjük a francia kiállítást a Mûcsarnokban. Van kedved eljönni?

Breki33
jah te voltál a fodrásznál?

ott sok értelmes nõt lehet taláni

Juceeeeeeeeeee befessük hamvasszõkére?
Miért most milyen?
...
Breki33
bki ilyen könnyût tanulnak és még panaszkodik
Breki33
jajjjj

nehogy visszaolvass P
Arch
Egy bnõd azért csak van, nem? Menjetek táncolni. Vagy moziba.
Vagy hívd el akos-t 😉)

krisztike
A Petyka tõzsgyökeres pesti,én kb.3és fél éve vagyok itt.Nem jártunk sehova sem,csak 1-2exmunkatársamat ismerem-õk családosok és idõsebbek-és a szomszédokat.Beszélgetni szoktam de jó lenne néha kimozdulni itthonról.Tudom,sokat melózik 24-48 néha-néha 24-24 és mostén is kinylódok,unatkozok attól függetlenül,hogy fõzök,mosok,takarítok stb. Látod,most te vagy a "szemetesládám".-ez a lelkizés a Petykának nagyon nem fog tetszeni.Kérdezte,hogy hiányolták-e õt-most húzza az igát szegény.Te minek tanulsz?<#nemtudom><#confused><#nevetes1>

De ha itt laktok, akkor hogy-hogy nincs társaságod? Nemrég költöztetek ide...?

krisztike
Kiskunhalasi és a Petyka pesti,itt lakok ill. lakunk Pesten.

De nem tudom... :-| Ez az egyetlen tárgyam, amit rühellek. De olyan undorral, hogy csak na. Soha, egyetlen vizsgát nem kellett még ismételnem, mindenbõl elsõre átmentem. De ez...?!?!!! Különben is: miért gyötörnek engem ilyenekkel. Én nem mérnök akarok lenni, hanem építõmûvész. Érdekel is engem a rendezett szám n-es, meg a +0-ban vett határérték!

Membrah
Fõ,hogy a barátnõ nevû élõlényrõl beszélgetünk...;-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Faki
Nemsokára vége a vizsgaidõszaknak.
Szedd már össze magad!! <#vigyor>

Membrah
Hát sajnálom,de ami kötelezõ,az kötelezõ!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
HELYES-HELYES!!!

Nekem meg még mindig analízist kéne tanulnom... De úúúúúgy utálom!! <#duma> Miért nem mehetek inkább építészettörténetbõl szigorlatra?!?! <#rinya>

Faki
Én már gyógyulok, adtam egy kis cukrot az agyamnak és most már kezdek éledezni <#zavart1>

Membrah
Szar az idõ ez tény!
Szar a hangulat?Ez is!
De mindkettõ változó!
Föl a fejjel embrek!

Faki
ja és <#wave>

Faki
szar idõ, szar hangulat 😊

Membrah
Sziasztok!
Mi a stájsz?;-)

Höm. Hova valósi vagy? Petykával felkötöztök majd ide...? Vagy hogy? Ha nem pesti vagy...

krisztike
Eladó-ruházati,ehez nagyon értek vagy recepciós,de akarítani is elmennék csak bejelentett meló legyen.1 rohadt érettségivel nem sokra megyek,de a továbbképzés is lóvé és közben albérlet,kaja stb.Én sem tudom már pontosan csak meló legyen.

Hát sajnos ez gyakori jelenség. :o(
Sokan hiszik azt, ha alkalmaznak egy nõt, akkor annak munkaköri kötelessége, hogy ágyas is legyen.
Azért kitartás! Milyen jellegû melót keresel?

krisztike
28leszek márc.-ban,168cm,kék szem,hosszú haj.A többi méretemrõl a Petyka tudna bõvebb infót adni.

krisztike
Melót voltam nézni.A fõnök dicsérte a szemeim stb.és közölte,hogy ha szükségesnek érzi-ha alkalmaz-vacsorázzak vele ,legyek kifutólány,titkárnõ,recepciós egyben és ezt 85000/hó.Én elküldtem az annyába.7 helyre beadta a tel.számomat...a tököm ki van.(kifogások:nem vagyok fiatal,(mûköröm hiány),nem vagyok elég hülye,ja és volt ahol azt mondtam a fõnök miatt,hogy csak a nõk jönnek be).Term. mindenhonnan visszahívnak.A kutyámmal beszélgetek-nem pesti vagyok-nem igazán ism.itt senkit.ennyi<#rinya><#falbav><#fejvakaras>

SinClaiR
Nekem néha migrénszerû fejfájást okoz a *rossz idõben elszívott cigi..

*: nekem is vannak napok, amik eleve megártanak

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Faki
Amúgy az idõjárás szokott így kikészíteni, egy napig zombizok, aztán túlteszem magam rajta 😊
Cigi csak rátesz egy lapáttal, mondjuk ha most rágyujtanék, tuti beszédülnék a sarokba <#vigyor>

SinClaiR
Én egyszer leszoktam, és nem produkáltam az általad említett tünetegyüttest.
Persze te reagálhatsz másként. 😊

Bizony-bizony... csak te vagy tudatlan :-P

Faki
Lehet hogy elvonási tüneteim vannak.
(leszokóban a cigirõl)

Faki
Leesett a vérnyomásom, kúszok a szobában, fáj a fejem és könnyezik a szemem. Ilyen hülye napot... <#violent>

miért mi történt?
tényleg, írjál magadról vmit (kor, családi állapot, centiben mérhetõ adatok 😛P)
Vagy csak én vagyok ilyen fogalmatlan veled kapcsolatban?

Nem. Teccik az érzés. Lehet, hogy ilyen vagyok, csak eddig elfolytottam magamban.
Krisztike: Mi a baj?<#confused><#fejvakaras>
na mi az hirtelen mindenki kifakadt? kitartás srácok!<#hawaii><#vigyor3>

Csak nincs valami baj?