18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Wolwerine #12188 "A bizalom episztemológiai ugrás, egyfajta pszichológiai-társadalmi indukció, ésszer?en vállalt kockázat."
"A bizalmat definiálhatnánk úgy is, mint az egyén arra való hajlandóságát, hogy sebezhet?vé (vulnerable) tegye magát kockázat fennállása és a bizalmi viszony szerepl?inek kölcsönös függése mellett (Rousseau-Sitkin 1998). Ehhez kapcsolódik az a bizalomról szóló irodalomban gyakori kitétel, mely szerint a bizalmat kezdeményez? várakozása az, hogy az egyik félnek a kockázat vállalásából ered? sebezhet?ségével a másik fél a kapcsolat során nem él vissza (Lane-Bachmann 2000)."
A második meghatározás egész érdekes(az elsőt csak viccből raktam be). Mert mi történik akkor, ha a másik visszaél a bizalommal? Próbálhatunk-e újra megbízni benne?
Egyébként ma van 20.-a. Elvileg döntöttél... -
Chaos Mad #12187 lehet nem is szerettem.... lehet megtaláltam önmagam... és nekiállok végre élni.. királyul érzem magam basszus... ennyire jol még nem voltam! -
Chaos Mad #12186 amugy most ez normális amit én csináltam? :D
hétfön szakitottunk, erre már szombaton mással járok... :D -
#12185 Majd, majd... :P :DDDD -
#12184 "egyre többen nincsenek tisztában a szó igazi jelentésével. Mindazzal, amit egy elmélyült bizalom jelent - valaki iránt. Ugyanígy nincsenek tisztában a barát -mint olyan- igazi jelentésével."
[egyetért] -
Chaos Mad #12183 weh :D -
Lacika 79 #12182 Hm. Én pedig az exnél töltöttem a hajnalt. A többit találjátok ki. Majd írok részleteket, mert vannak azért érdekességek. De ezt már mexokhattátok, nem vagyok egy egyszerű emberke. :D -
Chaos Mad #12181 hát ja, durva volt az éjjeli buli :DDD -
Chaos Mad #12180 hátöö.. :D
azt kell hogy mondjam összejött az új csaj :D
király! :)
állatira örülök! -
akos #12179 Többnyire sehogy... Szvsz.
Persze manapság egyre többen nincsenek tisztában a szó igazi jelentésével. Mindazzal, amit egy elmélyült bizalom jelent - valaki iránt. Ugyanígy nincsenek tisztában a barát -mint olyan- igazi jelentésével.
És többnyire még olyankor sem ismerik el, hogy nem bíznak benned, amikor például valami kis ártatlan játék keretén belül nem merik rád bízni magukat... teszem azt: bekötöd a szemét és a kezét fogva végigvezeted őt gyalog a Blaha Lujza tértől a Nyugatiig, a Nagykörút mentén... Csak azt hajtogatja, hogy de ő bízik benned, bízik benned... csak épp ezt nem teszi meg, mert... Mert valójában miért is? Mert nincs tisztában azzal, hogy a bizalomnak milyen mélységekben kellene gyökereznie.
[Filozófál...] -
#12178 Az odafigyelés meg alap, nem? -
#12177 Hogy lehet küzdeni azért, hogy vki bízzon benned? -
Wolwerine #12176 Remélem, jól szórakozol Kiskunhalason.
Azért válaszolok. Csak sablonszövegek voltak. Régen rossz ha valaki ilyenekkel jön. Aki szerelmes, sajnos sok mindent elhisz (saját példa). Úgyhogy ez a rész csak figyelmeztetés akart lenni.
Viszont a virág, az odafigyelés, a küzdenék érte hogy újra bízzon meg bennem... Én így tennék, ha a csaj még fontos lenne nekem. Ha hibaként élném meg az egészet és vele akarnám folytatni. Ha tényleg szerelmes lennék még belé és nem csak a megszokás tart mellette. -
Chaos Mad #12175 :DDDD
halál komoly :) -
#12174 Az még hagyján, de ő hogy fogja bírni? P -
#12173 lool :D -
Chaos Mad #12172 asszem meg is van az új barátnő :)
majd mesélek :) -
#12171 Én is 2 napig asszony nélkül... -
Vlala #12170 ÁÁÁÁÁÁ egy hétig barátnő nélkül leszek! Hogy fogom én ezt bírni... -
Lacika 79 #12169 Gyári verzsön :) -
Chaos Mad #12168 -
akos #12167 -
#12166 Hűha... -
Chaos Mad #12165 húha.. nagyon kezd alakulni a másik csaj.... -
#12164 Boldog "szülinapot" :) -
#12163 LOOOOOOOOOOL :DDD -
#12162 Húúú, bammeg ma a csaj majdnem fejenku*t egy váltóbottal, de lehajoltam és szegény haveromat vágta orron... Telljesen bekkattant, hogy egy lány nézett engem én meg elkezdetem beszélgetni vele.... Most mit csinálljak vele? Jó kis farsangom volt.... erre mindig fogok emlékezni, főleg szegény csobai barátomra :-)))))) -
#12161 Nem találtam...Vasárnap jövök haza Kiskunhalasról,a Vivi farsangot rendezett,pihenjetek a hétvégén mert nem most akarok olvasni tanulni...:-D Jók legyetek és jó éjszakát mindenkinek! -
ZsirosKenyer #12160 megvetted a WoW-t vagy tört verzió? -
akos #12159 Vagy a gumiszobában, vagy a saját topicok között... passz... -
#12158 holazatopig ??? -
Lacika 79 #12157 oszt mijazatopic? -
Lacika 79 #12156 Nemtok semmit béküléssel, vagy bármivel kapcsolatban. :(
Most elvagyok, leköt a WoW, aztán esténként egy kis buli, utána megint Wow. Így nem sok időm van gondolkozni. Csak rajta áll, hogy mi lesz. Érzi Ő, hogy elég nagy a konkurencia, szal ha akar valamit, nem ülhet a babérjain. -
akos #12155 Már van olyan topic, ahol nem büntetnek az "olyan" képekért... -
#12154 Köszönöm.De nyitok már én is 1 új topicot,ahol nem adnak az olyan képekért büntit,mint amilyenért 2 is kaptam...Habár másnak nem adtak...-ilyenkor sajnálom (néha),hogy nőnek születtem mert,ha hapsi lennék lehet,hogy elnéznék ezt nekem...:-)Veletek mi van,békülés van a láthatáron???:-))) -
Chaos Mad #12153 már nem érdekel, van másik :DDDDDDD -
Chaos Mad #12152 az!
-
Lacika 79 #12151 Cia! Jó a mai termés is, igencsak bejött ez is. :D -
#12150 És Te ezt el is hinnéd...?-rém röhejes ez az egész...:-) -
#12149 Hülye vagy ,ha ezek után még te szaladgálsz utána...