A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is vonakodva adom meg a számom idegeneknek. Ez természetes.
Majd holnap megdumcsizzuk, ha fent lesz.
Yo, majd rákérdek ;o)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ha gondolod, valamelyik délután megnézhetjük a francia kiállítást a Mûcsarnokban. Van kedved eljönni?
ott sok értelmes nõt lehet taláni
Juceeeeeeeeeee befessük hamvasszõkére?
Miért most milyen?
...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Szar a hangulat?Ez is!
De mindkettõ változó!
Föl a fejjel embrek!
Mi a stájsz?;-)
Sokan hiszik azt, ha alkalmaznak egy nõt, akkor annak munkaköri kötelessége, hogy ágyas is legyen.
Azért kitartás! Milyen jellegû melót keresel?
*: nekem is vannak napok, amik eleve megártanak
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Cigi csak rátesz egy lapáttal, mondjuk ha most rágyujtanék, tuti beszédülnék a sarokba <#vigyor>#vigyor>
Persze te reagálhatsz másként. 😊
tényleg, írjál magadról vmit (kor, családi állapot, centiben mérhetõ adatok 😛P)
Vagy csak én vagyok ilyen fogalmatlan veled kapcsolatban?
Krisztike: Mi a baj?<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>