A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem. Azért nem, mert Õ hozta fel a témát, nem én.
Az új nõjével jelent meg a színen? Vagy a barátja érkezett a barátnõjével?
Tegnap találkoztunk. Mozi négyesben egy régi barátjával meg a bnõjével. Gyomorgörcsöm volt attól a perctõl kezdve, hogy megláttam. Bõvebbet nem tudnék mondani. <#shakehead>#shakehead>
Ja és nem volt még puszi sem. Mondta is aztán smsben, hogy azért legalább azt adhattam volna. A barátaimnak is adok...
Rosszul esett neki, hogy nem adtam.
Ja és nem volt még puszi sem. Mondta is aztán smsben, hogy azért legalább azt adhattam volna. A barátaimnak is adok...
Rosszul esett neki, hogy nem adtam.
akkor csak nekem van ilyen pechem h kifogom õket..
Arch:veled miujs?
Arch:veled miujs?
Óóó dehogy még mennyire, hogy tudnak!!
jaja, nekem is gyanús. Én is hajlamos vagyok beleképzelni bizonyos dolgokba olyat amirõl szó nem volt. Persze végülis teljesen mindegy. A nõk többsége sosem tud dönteni az ilyen helyzetekben úgyhogy arra számíts hogy egyik pillanatban úgy érzed minden a régi lesz a másikban meg nem érted hogy miért nem jelentkezik stb..<#szomoru1>#szomoru1>
Ha olyan semmitmondó volt, nem lehet, hogy csak te képzelted bele a "bizakodás keltést"?
Hm. Elég furi volt. Olyan semmit mondó, de mégis bizakodást sejtetõ. Mintha mondani akarná, de mégsem mondja. 😊 Mittomén. Mindenesetre nem volt negatív, vagy semleges megitélésem szerint. Amúgy én mondtam neki, hogy ha bármi is lenne, még várjuk 1-2 hetet, hogy mindketten letisztázzuk a dolgot. Szeretném, hogy összejöjjön, de még kell egy kis idõ, hogy abszolút tisztán lássunk. Erre nem mondott semmit, csak annyit, hogy "Értem". 😊
Idõvel kiderül, hogy mi lesz.
Krisztike: Köszönöm! 😊
Idõvel kiderül, hogy mi lesz.
Krisztike: Köszönöm! 😊
és mit mondott rólatok?
Jó reggelt! Én most keltem. Csak 11.30-kor kezdõdik az elsõ órám. 😊
Tegnap éjszaka elõször 30, majd 10 percet beszéltünk telón az exemmel. Volt szó mindenrõl, elég sokat beszéltünk rólunk is. Nemtom, hogy mi lesz, de megéri érte küzdeni úgy érzem.
Tegnap éjszaka elõször 30, majd 10 percet beszéltünk telón az exemmel. Volt szó mindenrõl, elég sokat beszéltünk rólunk is. Nemtom, hogy mi lesz, de megéri érte küzdeni úgy érzem.
Miért? Mit ígértél?
Rendezési tervjavaslat...ehhe a témához nem értek...Én meg nem tartottam be az ígéretemet.Ma megint itt ülök a gép elõtt.(ez még így lesz 15-30percig talán)
Szia Kriszti,
napközben jórészt tényleg matekoztam.
Most délután meg egy kerekasztalbeszélgetésen voltam; Budapest rendezési tervei, tervjavaslatai volt a téma.
Most értem haza, nemrég... épp csak vacsiztam, aztán leültem ide, lazítani egy kicsit.
napközben jórészt tényleg matekoztam.
Most délután meg egy kerekasztalbeszélgetésen voltam; Budapest rendezési tervei, tervjavaslatai volt a téma.
Most értem haza, nemrég... épp csak vacsiztam, aztán leültem ide, lazítani egy kicsit.
Szia.Végre...már arra gondoltam teljesen odaadtad magad a matekozás élményeinek.Hogy vagy?Mit csinálsz?
Én nem...
Csak a nõk azt nézik mennyivel ill. jobb-e náluk a másik nõ?Utána jön az gondolatuk:"minden férfi szerint luk luk csak a keret más".<#nevetes1>#nevetes1>
Akkor próbálkozok mások szerint rosszabbal😊
SZERINTEM inkább egy 3-ad osztályú szerelmesfilm betétdala lehetne ez, de semmiképpen nem tudnám elképzelni, mint aktus közben játszandó mellékzörej😊 Ahhoz, számomra túl kevés a mély, nem olyan lágy, mint elképzeltem, rossz a hangszerelése, túl erõteljes a gitár, stb-stb.. bár gondolom az lenne a lelke a számnak. Igaz Oldfield produktumai számomra mindig is közömbösek voltak, ergo az általa ajánlott zenérõl is gondolhattam volna ugyanezt. Bejött.
Bár sejtem, senkit nem érdekel..😊
SZERINTEM inkább egy 3-ad osztályú szerelmesfilm betétdala lehetne ez, de semmiképpen nem tudnám elképzelni, mint aktus közben játszandó mellékzörej😊 Ahhoz, számomra túl kevés a mély, nem olyan lágy, mint elképzeltem, rossz a hangszerelése, túl erõteljes a gitár, stb-stb.. bár gondolom az lenne a lelke a számnak. Igaz Oldfield produktumai számomra mindig is közömbösek voltak, ergo az általa ajánlott zenérõl is gondolhattam volna ugyanezt. Bejött.
Bár sejtem, senkit nem érdekel..😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ha megengeditek, a Figyuszból idéznék néhány gondolatot (ez egy helyi diáklap)
Gondolatok a szerelemrõl
A szerelem nem csupán érzelem. Az érzelemben, mint burokban kis magocska rejtõzik, amelynek mindig más színe, más illata van. Néha hétköznapi, máskor viszont rendkívül becses és egyedülálló.
Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni.
A szerelem buzgó megfeledkezés mindenrõl, ami rajta kívül van.
A szerelem olyan, mint a ragályos betegség: minél jobban félünk tõle, annál jobban hajlunk rá.
Élet szerelem nélkül körülbelül annyit ér, mint szerelem élet nélkül.
Szeretni annyi, mint vállalni a legnagyobb kockázatot. Jövõnket és boldogságunkat adni valaki kezébe. Engedni, hogy kétkedés nélkül bízzunk valakiben. Elfogadni sebezhetõségünket.
A szerelem olyan, mint a ködös esõ, mely lágyan szitál, de megárasztja a folyót.
Szeretni: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erõs, hogy fölemel bennünket, s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van ránk, mint nekünk õreá.
Szenvedély nélkül az ember csak egy lappangó erõ, csak lehetõség, skárcsak a kavics, amely kalapácsütésre vár ahhoz, hogy szikrát hányjon.
Szeretni valakit több, mint egy erõs érzés. Döntés, ítélet és ígéret.
Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami, ha szeretsz és szeretnek, az a minden.
Olyan lényt keresünk, akinek társaságában mindig bátran követhetjük elsõ gondolatunkat anélkül, hogy törõdnünk kellene az illendõségekkel.
Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet, nem eresztjük el egymás kezét.
A hirtelen támadt szerelem, mely házasságot indít, igazgyöngy, gyémánt, drágakõ, melyet a legnagyobb mûvész csiszolt, kincs, amelyet a szív legmélyén kell elrejteni.
Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív.
Csak mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogy szeretnéd, még nem jelenti azt, hogy nem szeret Téged a szíve minden szeretetével.
A szerelem gyönyörûséges virág, de meg kell lennie bennünk a kellõ bátorságnak, hogy irtózatos szakadék szélén szedjük.
Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatására, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést.
Egy-két vallomás a végére:
Ahol nincs Te, ott nincs Én se.
Nem azért szeretlek, aki vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.
Gondolatok a szerelemrõl
A szerelem nem csupán érzelem. Az érzelemben, mint burokban kis magocska rejtõzik, amelynek mindig más színe, más illata van. Néha hétköznapi, máskor viszont rendkívül becses és egyedülálló.
Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni.
A szerelem buzgó megfeledkezés mindenrõl, ami rajta kívül van.
A szerelem olyan, mint a ragályos betegség: minél jobban félünk tõle, annál jobban hajlunk rá.
Élet szerelem nélkül körülbelül annyit ér, mint szerelem élet nélkül.
Szeretni annyi, mint vállalni a legnagyobb kockázatot. Jövõnket és boldogságunkat adni valaki kezébe. Engedni, hogy kétkedés nélkül bízzunk valakiben. Elfogadni sebezhetõségünket.
A szerelem olyan, mint a ködös esõ, mely lágyan szitál, de megárasztja a folyót.
Szeretni: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erõs, hogy fölemel bennünket, s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van ránk, mint nekünk õreá.
Szenvedély nélkül az ember csak egy lappangó erõ, csak lehetõség, skárcsak a kavics, amely kalapácsütésre vár ahhoz, hogy szikrát hányjon.
Szeretni valakit több, mint egy erõs érzés. Döntés, ítélet és ígéret.
Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami, ha szeretsz és szeretnek, az a minden.
Olyan lényt keresünk, akinek társaságában mindig bátran követhetjük elsõ gondolatunkat anélkül, hogy törõdnünk kellene az illendõségekkel.
Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet, nem eresztjük el egymás kezét.
A hirtelen támadt szerelem, mely házasságot indít, igazgyöngy, gyémánt, drágakõ, melyet a legnagyobb mûvész csiszolt, kincs, amelyet a szív legmélyén kell elrejteni.
Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív.
Csak mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogy szeretnéd, még nem jelenti azt, hogy nem szeret Téged a szíve minden szeretetével.
A szerelem gyönyörûséges virág, de meg kell lennie bennünk a kellõ bátorságnak, hogy irtózatos szakadék szélén szedjük.
Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatására, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést.
Egy-két vallomás a végére:
Ahol nincs Te, ott nincs Én se.
Nem azért szeretlek, aki vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.
de itt nem tudok zenét lejátszani, a munkahelyemrõl meg kitúrtak a kollegák (valamit maszekolnak)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
most nincs kivel szerelmesen szerelmeskednem, meg lehet, hogy szólnánk is érte ui. a titkárságon ülök<#eplus2>#eplus2>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Cia!
Szép álmokat!
Szép álmokat!
Száraz vöröseket. Kékoportó, kékfrankos. Esetleg Cabarnet sauvignon.