A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
Úristen,te este még bemersz ülni a kocsiba?-ezek után nem merek kilépni a lakásból...😄

Breki33
Na megvan

My Father Eyes
Az mekorra szám

Cris Reatol- út a pokolba este vezetéshez hmmmmmmm
krisztike
Vártalak...hol jártál?nem tudtam nagyon kivel kötekedni😄<#gonosz3><#nevetes1>

krisztike
Azt a számot én is szeretem,C.Rea is és van még egy pár.

Breki33
Hm a lassúkezú igen van egy nagyon nagy száma amit imádok

mikor Veszprémben nyaraltunk mindig az szólt.

Csak nem ugrik be a neve. De a Layla-t is imádom

de Gary Moore se semmi
Én vagyok... :o)

krisztike
Mi az bezárt a bazár?Ilyenkor már senki nincs?

krisztike
Az a petyka én voltam.Igen úgy pontosabb,hogy felületesen ítél.Meghallgattam azt,amit beírtál és tetszett.De,ha a gitárt szereted akkor az E+.Claptonnak is vannak jó számjai,habár az már inkább blues.

Breki33
nem szakbarbár csak felületesen itél

sztem
PResident Evil
pont azt 😄

krisztike
Ez alatt mit értesz?

PResident Evil
LOL 😄

petyka2
Ezt az asszony írta(a krisztike)

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
Általánosságban 1-1 ill.némelyik elõadóról,elõadóra gondoltam.Csak utálom,ha 1szakbarbár mond vélemény a zenérõl.(Én alapjában ilyen suliba jártam stb.)

Breki33
most egy elõadó albumára gondolsz ugye?
krisztike
Tudod a jó zene nem elõadótól függ.-megjelennek a cd-k,de lehet hogy csak 12 jó szám található rajtuk.Mondd te zenéltél valaha is?-nem csak ének órára gondoltam.Ism. elmondom ízlések és pofonok...

krisztike
Nem tudtam.

Breki33
Itt nem izlésrõl van szó én bevonulási indulótól kezdve a hallgasd meg könyörgésemig szinte mindent hallgatok stílustól fûggetlenül ami jó zene.

Érteni-t, hát sztem nem értetted meg igazán mit akartam ezzel mondani.
Ez nem slágerzene és aki maga is ebben a közegban mozog az látja, hogy pl mit mûvel a Gitárjával a Milleneumi koncerten, minúsz fokokban kesztyûvel.

Zenei, zeneszerzõi sokoldalúságáról nemis beszélve.
Elég elolvasni az index fórumát, sokan évek után fedezték fel, hogy mi az igazi zene. Sztem a fele munkásságát nemis ismered.

Persze a többség csak a holdfény árnyékát és a shaduvalúúúvolllll-t ismeri :-)

Gondolom a Synthetiser válogatás 2-es CD-ére gondolsz.
Véletlen ez megvan, de ez alapján megítélni........

Sztem egyértelmû, hogy világhírû zenész egyike a legjobbaknak.
DE ezt ismertsége is bizonyítja.

Elárulom Oldfieldnek van olyan száma amikor egy száll gitárral játszik. És játszik pl a TB II-n Contry-t is.

Vangelis annyiban hasonló, hogy válogatásokon együtt szerepelnek különben semmiben.

Ugye õ görög származásû sok mûvében ez a hangzásvilág jelenik meg, ezenkívül világhíres filmekhez készített zenéket. Elég csak az Alexanderra, vagy a Paradicsom meghódítására gondolni.
De nála is a többség az elektomos dolgokat ismeri, pedig érdemes a többit is meghallgatni.

Speciel én õt is hallgatom mert az õ zenéje is maradandó, elgondolkodtató és magával ragadó.
Mondhatnám korszakosnak is és azon a korszakon nem az idei slágerlistát értem.

Amúgy igazán sajnálom, hogy rossz napod van, de szerintem olyanról mondtál kritikát amihez nem igazán értesz illetve finomabban fogalmazva nem igazán ismered munkásságát.

Persze lehet nem kedvelni, de ezek az érvek.....
Shaped Sign-nál még nem szóltam semmit inkább.

Részemrõl lezárnám mert kissé off:

Egy kérdésem lenne még

Pink Floyd?
Elég igen vagy nem
Breki33
Énsem adnám P
SinClaiR
Szerintem errõl lehetne hosszasan vitázni, de úgysem érdemes, ha egyszer 2 különbözõ ízlés találkozik, egyik sem kerülhet ki a párbajból gyõztesen, mivel egyértelmû véleményt mint pártatlan talán senki nem tud felmutatni.
Szerintem nem kell érteni (úgymond) Oldfield et. Hallgatni kell, és a közben támadó érzések alapján eldönteni, hogy tetszik e avagy sem. Pont úgy, mint ahogy minden más mûvel is. Nem azzal van bajom, hogy elektromos zene, hanem hogy azzal a kifejezésmóddal, amivel õ közölni kívánja gondolatait, így zenei formában, nem fogott meg. Vangelis például tetszik, pedig hasonló, mégis tökmás zene, de azt sem hallgatom, csak ha éppen annyira szeretném, hogy képes vagyok elõkeresni a "Syntetiser Greats" 2 es CD jét. Egyébként ezen megtalálható Oldfield egyik száma is.
Szóval szerintem értem, pont ezért nem szeretem. 😊
Arch, örülök, hogy osztod véleményem, és fel a fejjel, most épp nekem is iszonyat rossz napom van.😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Sir Quno Jedi
Tudom, hogy tudod !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

krisztike
Bocs,oda is adta ezért pedig sikítani fogok vele.

krisztike
Jól leba..ott a férjem,hogy reklámoztam.Õ kölcsön adta és az illetõ nem adta még vissza.

Breki33
pár napja még meg volt

ilyet elajándékozni...
petyka2
Miiii van?milyen DVD-t???Má rég elajándékoztam...

Arch
Naazé'! <#vigyor>

Igenizs! :o)

Arch
Nem azért írtam ide, hogy ne hallgassam (lássam) meg a véleményeket!!! <#ejnye1>
Máskor tessék leírni!

Arch
Tudom... :/

Sir Quno Jedi
Magz Mute !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na kuzs! Robot...! <#mf2>

Sir Quno Jedi
NYUSZIE-VAGY ??? 😄DDDDDDDDDDd

Breki33
Hát igen Olfield-et úgymond érteni kell.

Ez nem mindenkinek sikerül, aztán van akinek idõ kell hozzá.
De szerintem aki látta már egy koncertjét az utánna nem szabadul.

És speciel nem értem, hogy egy ilyen zenészt hogy nem lehet szeretni..

Deha gondolod átveszem a DVD-t engem nagyon érdekel.
Én egyetértek veled, bár nem akartam szóvá tenni. Csak úgy magamban...

Sir Quno Jedi
A kis optimista ! <#taps>

Sir Quno Jedi
Nos hasonló helyzetben, ha nekem rosszul esne, hogy nem kaptam puszit,akkor sem lennék pofátlan, hogy még szóvá is teszem ! Ez kb. olyan, mintha megöltem volna a szemed láttára az anyádat a buszon, késõbb meg közölném, hogy viszont az rosszul esett, hogy utána nem adatad át a helyedet nekem, mert még az öreg néninknek is átadod ! Ne légy hülye, nehogy már sajnáld, szokja meg hogy büntiben van, akár örökre ! Utána, ha szépen visszakönyörögte magát (márha te hagyod), esetleg lehetnek elvárásai, de addig szorulnia kell !

Bocs, hogy beleugázok, de ilyenkor mindíg kinyílik a bicska a zsebemben... Bár lehet, hogy csak én vagyok túl hülye, vagy túl rendes, esetleg mindkettõ...

Hát nem is most. Majd a jövõhéten ;o)

Arch
Inkább ne akarj így látni, ahogy most kinézek <#vigyor3><#vigyor>

de télleg

Még nem. De érdekel. Szeretem az impresszionista festészetet.
Ha van kedvetek, jövõ héten valamikor így négyesben esetleg elmehetnénk... Utána meg egy kis dumcsi, iszogatás valahol?
No?
Petykával meg nem nagyon futottam össze a napokban.

krisztike
Most hideg van,mindketten.Egyébként pedig hagyni kell Õt...,nehogy csorba essen a férfi mivoltán.Miért te már láttad a kiállítást?

Te vagy a nõ! Ki hordja a nadrágot felétek?!? 😊)))

Arch
Nemtom... 😄D

A Citedella felé van egy szabadtéri kiállítás állítólag, azt meg is akartam nézni, de.. már ahhoz sincs kedvem. Hideg van, el kell menni odáig, stbstbstb... nyaffnyaff :/

krisztike
Ember nekem mondtad nem a Petykának.

krisztike
Hát ezen változtatni kellene sürgõsen.

A francia kiállítás sem érdekel a Mûcsarnokban?
Petykáéknak már ajánlgattam, de nem nagyon haraptak rá...

Arch
Azon az állapoton már túl vagyok. (na jó nem, esténként ha egyedül vagyok még mindig ki tudok borulni nagyon de) mostanában leginkább a kínomban röhögés van... és a semmi nem érdekel még tart 😊))

Hjaj, te...

Arch
Akkor nem beszéltünk róla...

Na azé. Majdnem néztem egy nagyot...
És beszélgettetek is a történtekrõl? Vagy kerültétek a témát...?

Cia! 😊