18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12308 Elszúrtam a jövömet is... hidd el. Legalábbis... na mindegy. Sokminden van, ami kihat a jövödre. -
Lacika 79 #12307 Akkor sorry, részvétem! :( -
#12306 Mer meghalt a tervezőm (apám) ! -
Lacika 79 #12305 De miért kaptál Te ilyen csekket?! Ezexerint szülinapod van? :P -
Lacika 79 #12304 Mit nem tucc kiverni a fejedből, Drága? Ahogy balszerencsés robotunk mondta, ez nem jelenti azt, hogy elrontottad a fél életedet, max egy picit rossz idők járnak mostanában. -
#12303 Na pl. ma kaptam meg szülinapi ajándék gyanánt a Zilletékhivataltól a 331rugós csekket amit azonnal, de lesz még ! Trallalla ! -
Lacika 79 #12302 Oszt mér' pont Én? :P
Jah, leírhatnád a többi balszerencsés cuccot is, ha van kedved, oszt jól kivesézzük a dolgokat :P -
#12301 Nem szúrtad ela fél életedet, mivel nem vagy hozzá még elég öreg. Maximum az utóbbi pár évedet szúrhattad volna el, de abban is sok jó volt, tehát utólag már nem korrekt, hogyha ilyen negatívan ítéled meg a dolgot. Szép volt, jó volt, túlélted ! -
#12300 Ehh ez csak nagyon szűrt infó, ennél lényegesen rosszabb a helyzet, dehát erről szól a zélet ! -
#12299 Nem, de ki tudja, ha jól ki"Lacika79"ezte magát, éjszakára visszajön ! Tudod tüzelnek azok a fránya szukák a környéken ! :DDD -
Lacika 79 #12298 Egy érző gép?! :)
A viccet félretéve, eléggé kijutott a jóból, úgy látom. -
Lacika 79 #12297 jah, értem. :)
a gyanta pedig még viccnek is rossz. :D
Akkor a krisztike nick-et most nem látjuk pár napig? -
#12296 Hmh... az a bajom, hogy egy dolgot nemtok kiverni a fejemből. És amiatt nemtok semmi másra sem figyelni. És konkrétan az elmúlt egy hónapban elszurtam a fél életemet.
Kutyád meglett? -
#12295 Má megin mibajod ?!! Én hóvihraban értem haza éjszaka közepén, mielőtt majd meghaltam Bkeszin a hegyen, mer a keresztlányomnak négyévesen 39.5 a láza, hajnali fél háromtól hibaelhárítottam, full szerverösszeomlások, fél ötkor lefeküdtem, 5-kor keltem, a kutyám meglógott, azóta utaztam másfél órát, bejöttem, voltam vezetőin, lebasztak a főnökeim, voltam Openview-n, lebasztak, azóta már a beosztottaim is lebasztak, szétmegy a fejem a fronttól és a fáradtságtól, most kéne hívnom az ügyvédemet ÉS még nincs vége...
Szal. ?! -
#12294 láttam a vjcs topicban...inkább nm kommentálnám, de akkor miért nm a saját nickjét használja ilyen célra? -
#12293 Mi(hatan) nem.
Én azzal, hogy ne gondolkodjak :DDDDDD
De télleg... -
#12292 Súlyproblémákal küszködtök ??? TI ?!!! -
#12291 Az exed hercege.:-)A gyantát pedig viccként értettem.:-)Én sem használom,hanem inkább silkepilt-ne tévesszen meg a férjem nickén írok most mert ő beszólt az enyémen és 1 hét pihit kaptam. -
Lacika 79 #12290 egyszer próbáltam ki a hónaljamnál a gyantát. na az nem fehér embernek való :P
remélem, ez a vasárnap hajnali dolog csak előszele egy jobb-több valaminek. mér vagyok Én herceg? :D -
#12289 De még mennyire :-))) -
#12288 Az attól függ hogy főz a lány :) -
#12287 Az egészséges, nem? -
#12286 Nem tudlak elképzelni úgy,hogy könnyebb átugorni,mint megkerülni:-) -
akos #12285 Nah... én 174 voltam és hasonló súlyú... ebben a korban :-P -
Chaos Mad #12284 178 kb.. + - 2cm -
akos #12283 És milyen magas vagy? -
Chaos Mad #12282 hehe :DD -
#12281 Mondd az asszonynak ne túráztasson agyon mert a szépséged kárára lesz.(vagy estleg közben is infúzióval tápláljon -
Chaos Mad #12280 de én nem vok gebe... 65 kg vagyok... -
akos #12279 Ennyi idősen én is gebe voltam :))) -
Chaos Mad #12278 de éjjel nappal zabálok, mindig, suliba is viszek 4 fasza zsömot teletömve mindennel, meg még veszek vagy 3-at, ott is ebédelek, hazajövök egyböl kaja itt is, amit találok mindent megeszek.... ezekszerint hamar ledolgozom.... -
Wolwerine #12277 A csajoktól nem hízik az ember. Vagy igen? -
#12276 Használj gyantát és tovább tart a hatás.Grat. a a barátnőhöz és a taktikához is.Nagy vagy kisherceg...:-))) (dícséret a jó munkáért) -
#12275 A Petykának elég volt,hogy én kezdtem főzni neki-most pedig 4-5kg-ot fogyni kellene.:-)))Szóval változatos étrend,jó barátnő,kedvenc süti esetleg...:-) -
akos #12274 Pl? Csajokat? :DD -
#12273 Nem fog menni. Mert túl sok minden nem egészségeset szeretsz sztem ;P :DDDD -
akos #12272 Kifizetődőnek épp kifizetődő lehet... csak én ezt az egészet nem egy egyszeri fogyókúrának gondoltam el, hanem egy hozzútávon fenntartandó egészség-reformnak (hogy divatos kifejezéssel éljek). -
Lacika 79 #12271 azért mondtam, hogy az enyém nem túl kifizetődő másnak. :P -
akos #12270 Hüm... hát én másmilyen stratégiát alakítottam ki magamnak, és inkább azt követem :))
A tied valahogy nem túl bölcs megoldás a szememben (a ritka étkezések, inkább csak lelassítják az emésztést, és az nem túl yo...) Szvsz.
Én inkább napi 3-4-szer keveset eszem. Főleg rostos dolgokat, gyümölcs, zöldség... száraz húsokkal. És kevesebb nass. -
#12269 :PPPP