A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor Veszprémben nyaraltunk mindig az szólt.
Csak nem ugrik be a neve. De a Layla-t is imádom
de Gary Moore se semmi
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Érteni-t, hát sztem nem értetted meg igazán mit akartam ezzel mondani.
Ez nem slágerzene és aki maga is ebben a közegban mozog az látja, hogy pl mit mûvel a Gitárjával a Milleneumi koncerten, minúsz fokokban kesztyûvel.
Zenei, zeneszerzõi sokoldalúságáról nemis beszélve.
Elég elolvasni az index fórumát, sokan évek után fedezték fel, hogy mi az igazi zene. Sztem a fele munkásságát nemis ismered.
Persze a többség csak a holdfény árnyékát és a shaduvalúúúvolllll-t ismeri :-)
Gondolom a Synthetiser válogatás 2-es CD-ére gondolsz.
Véletlen ez megvan, de ez alapján megítélni........
Sztem egyértelmû, hogy világhírû zenész egyike a legjobbaknak.
DE ezt ismertsége is bizonyítja.
Elárulom Oldfieldnek van olyan száma amikor egy száll gitárral játszik. És játszik pl a TB II-n Contry-t is.
Vangelis annyiban hasonló, hogy válogatásokon együtt szerepelnek különben semmiben.
Ugye õ görög származásû sok mûvében ez a hangzásvilág jelenik meg, ezenkívül világhíres filmekhez készített zenéket. Elég csak az Alexanderra, vagy a Paradicsom meghódítására gondolni.
De nála is a többség az elektomos dolgokat ismeri, pedig érdemes a többit is meghallgatni.
Speciel én õt is hallgatom mert az õ zenéje is maradandó, elgondolkodtató és magával ragadó.
Mondhatnám korszakosnak is és azon a korszakon nem az idei slágerlistát értem.
Amúgy igazán sajnálom, hogy rossz napod van, de szerintem olyanról mondtál kritikát amihez nem igazán értesz illetve finomabban fogalmazva nem igazán ismered munkásságát.
Persze lehet nem kedvelni, de ezek az érvek.....
Shaped Sign-nál még nem szóltam semmit inkább.
Részemrõl lezárnám mert kissé off:
Egy kérdésem lenne még
Pink Floyd?
Elég igen vagy nem
Szerintem nem kell érteni (úgymond) Oldfield et. Hallgatni kell, és a közben támadó érzések alapján eldönteni, hogy tetszik e avagy sem. Pont úgy, mint ahogy minden más mûvel is. Nem azzal van bajom, hogy elektromos zene, hanem hogy azzal a kifejezésmóddal, amivel õ közölni kívánja gondolatait, így zenei formában, nem fogott meg. Vangelis például tetszik, pedig hasonló, mégis tökmás zene, de azt sem hallgatom, csak ha éppen annyira szeretném, hogy képes vagyok elõkeresni a "Syntetiser Greats" 2 es CD jét. Egyébként ezen megtalálható Oldfield egyik száma is.
Szóval szerintem értem, pont ezért nem szeretem. 😊
Arch, örülök, hogy osztod véleményem, és fel a fejjel, most épp nekem is iszonyat rossz napom van.😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Máskor tessék leírni!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez nem mindenkinek sikerül, aztán van akinek idõ kell hozzá.
De szerintem aki látta már egy koncertjét az utánna nem szabadul.
És speciel nem értem, hogy egy ilyen zenészt hogy nem lehet szeretni..
Deha gondolod átveszem a DVD-t engem nagyon érdekel.
Bocs, hogy beleugázok, de ilyenkor mindíg kinyílik a bicska a zsebemben... Bár lehet, hogy csak én vagyok túl hülye, vagy túl rendes, esetleg mindkettõ...
Ha van kedvetek, jövõ héten valamikor így négyesben esetleg elmehetnénk... Utána meg egy kis dumcsi, iszogatás valahol?
No?
Petykával meg nem nagyon futottam össze a napokban.
A Citedella felé van egy szabadtéri kiállítás állítólag, azt meg is akartam nézni, de.. már ahhoz sincs kedvem. Hideg van, el kell menni odáig, stbstbstb... nyaffnyaff :/
Petykáéknak már ajánlgattam, de nem nagyon haraptak rá...

És beszélgettetek is a történtekrõl? Vagy kerültétek a témát...?