A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
Üdv mindenkinek,ki a mai napon erre téved!

Én vagyok még most is, de ehhez a témához lövésem sincs, szal inkább csak olvastam mit írtok. 😊
Hmmmm...
Yoéjt Krisz...

krisztike
Jaj,miért kekk mindent szóról szóra megmagyaráznom?Holnap benézek ide,most már megnézem az ágyama és vízszintesbe helyezem magam.-a többi kérdésedre holnap.Jó éjt!

És az miért rázott meg?

krisztike
<#rinya>3 évvel idõsebb vagyok

Ugyan miért?

krisztike
Jó duma...-a lelkemet nagyon megrázta e hír😄

Jééé tényleg! Ezt még nem is néztem...
Beszarás ez a fórum. Biztos egész évekkel számol. Pedig yol van beállítva a dátum az adatlapomon.

krisztike
Kis hazug 25-30van a lapodon.Úristen,ha az 1.randim sikerül ekkora fiam van😄😄😄.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>

Igen. A szüleimmel élek - bár szerencsés módon, mégsem teljesen velük. Õk a földszinten, én a tetõtérben. Szóval nem kerülgetjük egymást. Nekik is, nekem is megvan a saját terem.

24 éves vagyok. Még egy pár hónapig.

krisztike
A szüleiddel laksz?(Te mennyi idõs vagy?)

Hát sajnálom.
Pedig még õ vetette fel az ötletet egy hete, hogy találkozhatnák személyesen. No mindegy... nem erõszak a disznótor :o)

Nekem is van két kutyusom. De õk mindenfajták. Két öreg 😊 11 és 12 évesek 😉)

krisztike
Õt iyesmi nem hozza izgalomba.-autó,repülõ,nõ,híradástechnika.Amerikai szeford-úm.harci kutyus.

Kiváncsi vagyok, milyen kutyusod lehet... :o)

Párocskád nem válaszolt a privire. Úgy látszik nem díjazta a kiállításlátogatás ötletét...

krisztike
Igen.holnap egyedül leszek és a kutyussal beszélgetek mejd.

Kedden lesz majd.
Fórumon leszel? Én biztos be-bekukkantok majd.

krisztike
Én takarítok és fõzõk,kutyát sétáltatok stb.-jó tanulást.Mikor vizsgázol?

Egyáltalán nem zavarsz.
Nem lesz semmi holnap. Itthon leszek, tanulok. 😞

krisztike
Akkor laulj...nem zavarlak benne.A holnapi napod esemény dús lesz?

Olvasgatom a fórumot, zenét hallgatok... Meg csetelek egy cimbivel.
Lazulok...

krisztike
Most mit csinélsz?

Mindkettõ! :o)

krisztike
Mi volt yó a forralt bor vagy a pogi?

krisztike
Így címre ismerõs,de ha meghallanám biztos bejönne-nm akarok hazudni,de soknak a címe nem ugrik be,de amikor meghallom felismerem már,ha hallottam.Nem csodálkozom a virtuózokon javarészt magyarok.

krisztike
8 évig ének tagozatos ált.suli és dobáltak hol alt,mezzo,mezzószoprán,szopránattól függött ho nem voltak elegen.

Breki33
és mi a véleményed a mostanában elszaporodott hegedûvírtuózokról?

ja és nem válaszoltál ismered-e
SinClaiR
És hogy a témába vágjak, elsõ szerelmem happolta el elõlem 3 ból 2* az elsõ helyet... valahogy nem tudtam rá haragudni 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Jójó, erre reflektáltam, bocs, ha félreérthetõ voltam😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
1/2 év zongora, alkatom engedné, de sajna inkább a játszótér volt fontos.😊
Azért hogy valami közöm legyen hozzá, 9 év szolókarrier, gyermekszoprán-mezoszoprán, majd mutáció után alt lettem. 4 Városi 1, 1 2dik hely, 3 Megyei második és egy 3 dik. Felléptem 12 éves koromban a Zeneakadémián, gyermek énekversenyen. Ott nem volt díjazás, inkább csak fitogtattuk tudásunk😊

Tanulságos. Én sem értek hozzá... de próbálok 😊
A megnyitó beszédek után volt forralt bor és krumplis pogácsa. Tök yo 😊)

krisztike
Nem mindenkinek tetszhet ugyan az.-már bocsánatot kértem,hogy nem jól fogalmaztam.<#confused><#nemtudom>

krisztike
Milyen volt?-én sajna nem értk az építészethez...

krisztike
Én 6év hegedû,furulya majd 2év hegedû továbbképzõ,kamara és zenekar.Nem nagy durranás...

SinClaiR
Megpróbáltam olyan formába önteni véleményemet(ha az), hogy ne gondolja senki, hogy leírok egy olyan mûvészt, akinek munkásságából általam hallott dalok nem tetszenek. Nagyra tartom Oldfield et félreértés ne essék, csak nem tartozom a rajongói közé.
Pont

László Csaba építész emlékkiállítása.

krisztike
Milyen kiállítás volt?

SinClaiR
Hát ha érdekel valakit, én kirakom ha kész az elsõ.. szerintem jó lesz😊

krisztike
<#nevetes2>

krisztike
Nem sértésnek szántam.-bocs nem a megfelelõ jelzõt használtam.Szerintem 1zenészt ill.elõadót sem kell leírni,mert mindegyik a maga nemébem"mûvész",az megint más ki mit tart mûvészetnek.

Breki33
amúgy hogy ne csak off legyen

lassúkezürõl

két gitáros beszélget
te nekem marha gyors a kezem
aham nekem meg barátnõm van
SinClaiR
Chris Rea.. Na ha ez megy a rádióban, nem tekerem el.,.. ez már valami 😊

Breki33
rakd ki aztán majd jól megkritizáljuk P
Breki33
na én meg zenebolond vagyok

és imádom a jó gitárzenét
még a metált is ha jó dallamos, nem állok meg Jon Bonjovinál
SinClaiR
Inkább csak ötleteim vannak, régebben zenélgettem amatõr szinten, 1-2 kreálmányom még tetszett is azoknak akiknek megmutattam, de mivel nem léptem tovább errõl a szintrõl, így a mostani újra fellángolásom abból áll, hogy megpróbálom az új ötleteimet egy merõben más szintû programmal sok kicsi 4 perces összeállításba zsúfolni hallgatható formában.

Breki33
Ja a father eyes-t ismered?
Breki33
nem most csak este azt jó hallgatni

meg tudod mit Chris Isaak-ra

We were on fire
No one could save me but you.
Strange world desire make foolish people do
I never dreamed that I'd meet somebody like you
I never dreamed that I'd lose somebody like you

No, I don't want to fall in love

No, I don't want to fall in love

With you
With you

What a wicked game to play
To make me feel this way
What a wicked thing to do
To let me dream of you
What a wicked thing to say
You never felt this way
What a wicked thing to do
To make me dream of you

And I wanna fall in love

And I don't want to fall in love

World was on fire
No one could save me but you
I never dreamed that I'd love somebody like you
I never dreamed that I'd lose somebody like you

And I wanna fall in love

And I wanna fall in love

With you
With you

Nobody loves no one
This girl is only gonna break your heart]
And I don't want to fall in love

World was on fire
No one could save me but you
I never dreamed that I'd love somebody like you
Egy kiállítás megnyitón voltam, egy kis budai galériában.

krisztike
Úgy látoom a mai napnak talán tényleg vége...?

SinClaiR
Off
Elismerem, hogy jobban fel vagy készülve az általad kedvelt zenei elõadókból, mint én. Nekem a saját izlésemnek megfelelõ zenét játszó mûvészekrõl fele annyi háttérinfóm sincs, mint amit itt Oldfieldrõl elmondtál😊, de azért mert régebben karácsonyra kaptam ezt a válogatás gyüjteményt, még nem kell arra gondolni, hogy csak 1 számát hallottam. Persze ez kb 2-3 mû re tehetõ, nem többre, de szerintem nem kell egy elõadó teljes munkásságát végighallgatnom ahhoz, hogy eldöntsem szeretném e hallani további mûveit.
Ez persze mint írtad, nem jelenti azt, hogy nem csinált olyan zenét, ami esetleg tetszene. Biztosan csinált, etéren sokmindenre kapható vagyok, de annyira nem vagyok zenebolond.
Gitárszoló, fagy, kesztyû: Nekem a gitár, mint hangszer, mint hanghullámot keltõ eszköz idegen.. elképzelni mint egy dal gerincét nem tudom, mert ÉN nem kultiválom😊 Halk aláfestõ szólamként igen, elvegyülve a tömegben de mégis erõteljes ráhatással és torzítással nagyban hozzájárulhat a teljes összképhez. Példát ne kérdezz, az ilyeneket általában csak hallom valahol, de a címét sosem tudom meg.😞
Shaped Sign: Írtál egyet hogy szerinted, én is hogy szerintem.. 😊
Pink Floyd: Nem
Nickelson, Astral Project, Mara, CJ Bollard, sorolhatnám.
De ne gyere azzal, mint általában az emberek, hogy nah, ezeken kívül semmi mást nem is hallgatok... Azt hiszem ha alapjaiban nem is, de eltérõ az izlésvilágunk, vagy ficamja van az enyémnek😊 De az enyém..
#10754-10755
Kösz hogy védelmedbe vettél, én sem tartom magam annak, az reállítás viszont igaz. Tartom is hozzá magam😊