18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    De egyébként alakulnak a dolgok, igen.
  • Arch
    Muszájszex nincs. Legalábbis kapcsolatban. Még ilyen kapcsolatban sem. De egy szóval nem mondtam különben, hogy mindennek ellenére folyamatosan szexelünk... Ezt csak Hangianix következtette ki ;P :DDD
  • Arch
    :))))))
  • Lacika 79
    Szal akkor lassan alakulnak a dolgok? Vagy csak muszájból szexeltek? :D
  • Hangianix
    Hat nagy elmeny volt am. :p Par pizzaert barkivel elcserelem. :D Mellesleg kivetelesen jo tanacs volt, szoval vallalom. xD Rosszabb nem lehet, maximum egy rovidebb idore, de akkor meg legalabb utana lesz jobb. A dijazasomat a leirt karakterek utan kerem. Koszonom ^^
  • Arch
    :DD Tudtam, hogy ezt fogod mondani :D
    Az... "élménybeszámoló", a tanács, az ilyenek egy dolog. De a döntés az enyém. Azért nem okolhatok magamon kívül senkit!
  • Hangianix
    En egeszen biztos nem voltam/vagyok/leszek benne. Brrr. Hogy ram kenjed utana :o
  • Arch
    Sokmindent mondhatnék, miért kezdem újra vele. De benne vagy pl. Te is :)
    Meg az, hogy... mindegy. :)
  • Hangianix
    Bizni nagyon sokaig nem fogsz benne igazan. De mint "evekkel" ezelott mondtan, meg kell probalni, mert legalabb tudni fogod, kepes vagy-e ezt toleralni. Hajra. (A szmajliknak meg nem tulajdonitok jelentoseget, en is direkt osszevissza hasznalom oket, hogy megzavarjam az embereket :< )
  • Arch
    Egyrészt: Volt ott mögötte pár szmájli...
    Másrészt: minek tartom magam? Valakinek, aki nagyon szeret valakit, akiben kánagyot csalódott, bízni (még? meglátjuk) nem tud benne, de megpróbálja vele újra.
  • Hangianix
    Szoval nem bizol meg benne, de azert lefekszel vele. Akkor meg minek ragod magad? :P
  • Arch
    Öm... valami értelme azért van. A majdnem mindenből kimaradó dolgok azért elég jók... :DDDDDDDDDDD
  • Arch
    Nem. De azt eddig sem tettem :DDD
  • Hangianix
    Majdnem minden mas.
  • Sir Quno Jedi
    Minden más ???
  • Hangianix
    Fozni nem fozol ra? :D
  • Hangianix
    Ez ilyen minden mindegy alapon tanacs. Amit most csinalsz, annak nincs ertelme. A 4. pontnak se lenne. :p
  • Arch
    Nem mosolyszünet. Viszont minden más :)
    Na jó, csak majdnem minden más...
  • Arch
    Ez most jótanács, vagy "jótanács"? :DD
  • Sir Quno Jedi
    Mármint, ha MOST kapnád rajta, már tök8, nemdenem ?! Lenni amúgyis mosolyszünet arrafelétinálatok...
  • Hangianix
    Az anno vazolt 3 lehetoseg kozul valaszd a 4-ket. :p
  • Arch
  • Faki
    :DD
  • Sir Quno Jedi
    Mostmár mind1 lenne, nem ?!
  • Arch
    Velem még nem történ olyan, hogy leszbi lettem... :)
    Azt a részt meg inkább hagyjuk is, hogy a barátomat egy másik pasival kapom rajta egy előbbi hazajövetelnél... brrrr!
  • brad
    Kösz.Bi a nőm és óvatosan puhatolóztam ez irányba de kiröhögtek.Ma délután én viszem őket haza estére majd meglátom mi is lesz.Lehet hogy elájulok, vagy egy rakás jégre lesz szükségem.Veletek történt ilyen? A barátaim röhögnek rajtam, mert szinte p.zsvel rohangálok úgy csorog a nyálam. (kész őrület)
  • Sir Quno Jedi
    Ja.

1. ellenőrizd nem tévedtél-e
    2. ha nem tévedtél, akkor ellenőrizd hogy leszbi, vagy bi a barátnőd és a barátnője
    3. ha bármelyik leszbi, add fel, lépj le
    4. ha bi akkor beszéld meg vele
    5. ha ő benne van, beszéljétek meg a barátnőjével
    6. ha bármelyik nincs benne, add fel lépj le
    7. ha benne vannak áldd az Urat és osszál !
  • Faki
    Na emmmmmá valami. Hmm "...melegen szeretik egymást...", vagy velem van a gond, de én ezt úgy értelmezem, hogy leszboszok. Te meg az egyikkel jársz perpill, de a másikra, vagy mindkettőre igényt tartassz.
    Sztem, ha barinőddel beszélsz, akkor lehet hogy bevesznek harmadiknak -> probléma megoldva és jöhetsz ide élménybeszámolóra :DD
  • brad
    A barátnőmnek van egy barátnője és odáig vagyok a nőért.Közben kiderült, hogy ők melegen szeretik egymás ugye érted.Ha meglátom szétvet a nagyerő, majd szét robbanok.Szeretem a nőmet de láttam őket egyszer (hamarabb értem haza, nem vettek észre azt hiszem )azóta arról álmodozom, hogy mind a két nő velem van.Mi a véleményed, meghülyültem ?
  • Sir Quno Jedi
    Kigondoltavolna... Ezekkel a fránya barcsinénikkel mindég van valamiféle gixer... Na elő a farbával, ossszad a gondod !
  • brad
    Sziasztok!Most léptem be és nekem is próblémám van a barátnőmmel.
  • Sir Quno Jedi
    Ja, jó ! Akkor maradja milyen vagyolő !
  • Arch
    Fenntartom a véleményem... ;DDDDDDDDDDDD
  • Lacika 79
  • Sir Quno Jedi
    Hátsóban, mellben, hasfalban feszes, kemény, máshol lehet pihe-puha, de mindenhol legyen selymes !!! :DDD
  • Arch
    Nem akarok keményebb lenni :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Nabumm, minél többször állsz fel újra a zéróról, annál keményebb leszel (és előbb halsz meg) :DDD !
  • Arch
    Igen, de van, amit újra kell kezdeni. Pl. ha egy sulit elsz*r az ember, akkor újra elkezdheti, de ha előbb befejezte volna, tanulhatna más is. (nem csak 2őt egymás mellett :DDDD)
  • Sir Quno Jedi
    Ha valóban úgy érzed elszúrtad, írd meg priviben és én majd mérlegelem a dolgot neked !
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan-ugyan ! A jövődet bármikor megváltoztathatod, a "free will" Isten legnagyobb adománya az emberiség számára !