A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yoéjt Krisz...
Beszarás ez a fórum. Biztos egész évekkel számol. Pedig yol van beállítva a dátum az adatlapomon.
24 éves vagyok. Még egy pár hónapig.
Pedig még õ vetette fel az ötletet egy hete, hogy találkozhatnák személyesen. No mindegy... nem erõszak a disznótor :o)
Nekem is van két kutyusom. De õk mindenfajták. Két öreg 😊 11 és 12 évesek 😉)
Párocskád nem válaszolt a privire. Úgy látszik nem díjazta a kiállításlátogatás ötletét...
Fórumon leszel? Én biztos be-bekukkantok majd.
Nem lesz semmi holnap. Itthon leszek, tanulok. 😞
Lazulok...
ja és nem válaszoltál ismered-e
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Azért hogy valami közöm legyen hozzá, 9 év szolókarrier, gyermekszoprán-mezoszoprán, majd mutáció után alt lettem. 4 Városi 1, 1 2dik hely, 3 Megyei második és egy 3 dik. Felléptem 12 éves koromban a Zeneakadémián, gyermek énekversenyen. Ott nem volt díjazás, inkább csak fitogtattuk tudásunk😊
A megnyitó beszédek után volt forralt bor és krumplis pogácsa. Tök yo 😊)
Pont
lassúkezürõl
két gitáros beszélget
te nekem marha gyors a kezem
aham nekem meg barátnõm van
és imádom a jó gitárzenét
még a metált is ha jó dallamos, nem állok meg Jon Bonjovinál
meg tudod mit Chris Isaak-ra
We were on fire
No one could save me but you.
Strange world desire make foolish people do
I never dreamed that I'd meet somebody like you
I never dreamed that I'd lose somebody like you
No, I don't want to fall in love
No, I don't want to fall in love
With you
With you
What a wicked game to play
To make me feel this way
What a wicked thing to do
To let me dream of you
What a wicked thing to say
You never felt this way
What a wicked thing to do
To make me dream of you
And I wanna fall in love
And I don't want to fall in love
World was on fire
No one could save me but you
I never dreamed that I'd love somebody like you
I never dreamed that I'd lose somebody like you
And I wanna fall in love
And I wanna fall in love
With you
With you
Nobody loves no one
This girl is only gonna break your heart]
And I don't want to fall in love
World was on fire
No one could save me but you
I never dreamed that I'd love somebody like you
Elismerem, hogy jobban fel vagy készülve az általad kedvelt zenei elõadókból, mint én. Nekem a saját izlésemnek megfelelõ zenét játszó mûvészekrõl fele annyi háttérinfóm sincs, mint amit itt Oldfieldrõl elmondtál😊, de azért mert régebben karácsonyra kaptam ezt a válogatás gyüjteményt, még nem kell arra gondolni, hogy csak 1 számát hallottam. Persze ez kb 2-3 mû re tehetõ, nem többre, de szerintem nem kell egy elõadó teljes munkásságát végighallgatnom ahhoz, hogy eldöntsem szeretném e hallani további mûveit.
Ez persze mint írtad, nem jelenti azt, hogy nem csinált olyan zenét, ami esetleg tetszene. Biztosan csinált, etéren sokmindenre kapható vagyok, de annyira nem vagyok zenebolond.
Gitárszoló, fagy, kesztyû: Nekem a gitár, mint hangszer, mint hanghullámot keltõ eszköz idegen.. elképzelni mint egy dal gerincét nem tudom, mert ÉN nem kultiválom😊 Halk aláfestõ szólamként igen, elvegyülve a tömegben de mégis erõteljes ráhatással és torzítással nagyban hozzájárulhat a teljes összképhez. Példát ne kérdezz, az ilyeneket általában csak hallom valahol, de a címét sosem tudom meg.😞
Shaped Sign: Írtál egyet hogy szerinted, én is hogy szerintem.. 😊
Pink Floyd: Nem
Nickelson, Astral Project, Mara, CJ Bollard, sorolhatnám.
De ne gyere azzal, mint általában az emberek, hogy nah, ezeken kívül semmi mást nem is hallgatok... Azt hiszem ha alapjaiban nem is, de eltérõ az izlésvilágunk, vagy ficamja van az enyémnek😊 De az enyém..
#10754-10755
Kösz hogy védelmedbe vettél, én sem tartom magam annak, az reállítás viszont igaz. Tartom is hozzá magam😊