18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12388 Ki kell tartani a kezdeti elhatarozas mellett, ha mukodik mukodik, ha nem, akkor legalabb nem szenvedsz annyit. -
#12387 Vagy lassú vagyok már nagyon, vagy a hivatkozás nem jó... -
brad #12386 ja -
#12385 Én nemtok semmit má'! (?) -
brad #12384 Értem de nem pontosan névszerint téged említettelek sajnálom, hogy félreértettél. -
#12383 Több megoldás is van. Kérdés, hogy melyik a jó... ezt nemtom. Ezt nem tudja senki. -
#12382 Kezdesz kiszeretni belole? Marmint, ha eddig mindig, most meg nem mindig. -
brad #12381 Pontosan nem tudom mi a baj de ne légy ennyire letörve, talán van megoldás. -
#12380 Egyszeruen csak akkor csapodnak le a dolgok es utolag csak a szepre emlekezunk. Legalabbis en. -
#12379 De eddig mindig hiányzott... most akkor mi van?
Csak annyi, hogy tudom, hogy hol van és mit csinál vagy mi? -
#12378 Meg sose voltam en a hibas. :D Es ez az egyedul vagy azert nem allja meg a helyet, mert kozben lehet mar van valaki mas. -
#12377 Nincs kedvem... -
brad #12376 Hát ez már csak így van, habár inkább egyedül érzed magad és egy kicsit sajnálod magad a történtek miatt még akkor is, ha te voltál a hibás. Talán úgy érzed ilyenkor, hogy tegéd senki sem ért meg. -
#12375 Egeszen mas szitu, de minden szakitas utan legalabb egy honapig hianyzik a masik fel. Nem allandoan, hanem neha. Fuggetlenul, minden egyebtol, esetleg attol is, hogy a vegen utaltuk egymast. -
brad #12374 Beszéltem a csajokkal és össze is jött. Habár kikötések voltak de első ilyen estének csúcs volt és van mit mesélnem. -
Wolwerine #12373 Ismerős érzés. Előbb-utóbb eldől, melyik az erősebb...
Mi lenne, ha amíg távol van, megpróbálnál egy kicsit másfelé nézelődni? Abból baj nem lehet... -
#12372 Azért tényleg nem árt meg a dolog.
Csak az a baj(?), hogy néha tök jól elvagyok. Abszolut nem is hiányzik, még ha semmi dolgom nincs se. Néha meg majd megpusztulok úgy hiányzik.
[nemérti] -
Wolwerine #12371 "És konkrétan az elmúlt egy hónapban elszurtam a fél életemet."
Most magamra gondolok, amint elhanyagoltam szinte mindent egy nő miatt... Tanulás, meló, stb.
Néha nem árt, ha van egy kis ideje az embernek átgondolni a dolgokat. A másik nélkül... -
#12370 Milyen dolgokat tud egyedul rendbe tenni? :p -
Wolwerine #12369 Akkor döntöttél...
Három hét hosszú idő. Legalább lesz egy kis időd rendbe tenni a dolgokat. -
#12368 Nem baj. Azért jó volt olvasni :D -
#12367 Ez még régebben volt... még ez előtt a "dolog" előtt. -
#12366 Embertol fugg. En aranylag feltekeny vagyok, szoval, ha "eszrevehetoen" udvarol valaki, azt mar szova teszem. Persze nem durvan, csak jelzem, hogy nem esik jol. Esetleg a delikvens fele mar maskeppen jelzem es az neki nem esik jol. :p
Van, aki visszafolytja, nekem is volt mar olyan, hogy akarmit csinaltam semmi. Es a vegen mar nagyon zavart, mert azt hittem, hogy semmit nem jelentek neki, igy hat elkezdtem provokalni. Egy ido utan "megtort" es kiderult, hogy nagyon feltekeny, de attol felt, hogy azzal elijeszt.
Na, a ket fenti peldaval nem segitettem, de ebben a kerdesben latatlanul nem is lehet. -
Lacika 79 #12365 szerintem qrvára nem meri mondani. Engem tutira zavarna, de mivel Ő volt a hunyó, most picit engedékeényebb sztem. Ez nem egy jó dolog, de ez van. Persze leheet, tévedek :P -
#12364 Tényleg nem adtam rá okot :)
Volt egy fiú aki nagyon udvarolt, de csak annyit mondott rá, mikor megkérdeztem, hogy mi van, hogy zavarja, ha találkozunk. De semmi jelét nem mutatta, hogy féltékeny lenne, vagy hogy tényleg zavarná... ez baj? -
Lacika 79 #12363 beszéltünk telefonon azóta, de ennyi eddig :P -
#12362 Mert nem adtal okot ra? :D A gyanakvast azt azutan ertettem, hogy tortent valami. Persze vannak alapbol idegbeteg egyedek, akik mar akkor is meggyanusitjak eletuk ertelmet, ha az koszon mondjuk a vizoraleolvasonak, vagy a kozertben ramosolyog a hentesfiura. :p -
#12361 "de a buszkesegbol faszsagot elkovetni, az a ferfiak privilegiuma."
Örülök... :)))
Az én barátomra nem igaz, hogy gyanakszik. Az igaz, hogy nem veszi észre a változást rajtam, de nem gyanakszik. -
#12360 Azert, mert mi egyszerubbek vagyunk (Lehet egyenesebbnek is hivni ^^) es kevesbe vesszuk eszre a valtozast a masikon, emiatt jobban gyanakszunk. Na meg a buszkeseg is jobban bezavar, es ez nem azt jelenti, hogy a nok nem buszkek, de a buszkesegbol faszsagot elkovetni, az a ferfiak privilegiuma. -
#12359 Na jó, de azóta eltelt 3 és fél nap... :) -
#12358 Igen. -
#12357 Szal o a hoba, te meg hebe. :D -
#12356 Melyik reszere kerdeztel? Miert jon be kevesbe a himeknel? -
Lacika 79 #12355 #12228 -
#12354 Mert? -
#12353 Veletek mi a helyzet? -
#12352 Sehogy. Lévén ehéten síelni van. Aztán egy napot vagy felet itthon lesz (amikoris elintéz minden céggel kapcs. ügyet ami felhalmozódik, kocsiját megnézi mi van vele mert szerelik, megrendel hozzá mindent, stbstbstb.) és két hétre megint elutazik. Sz'al -
#12351 5-6 honap es te tudod mar osztani az eszt a temaban egy tanacstalan ifjunak!!! (Bar ez himnemueknel kevesbe jonne be :p ) -
Lacika 79 #12350 -
Lacika 79 #12349 Most valszeg összezavarlak picit, de nekem azért van ott a smiley, mer' poén. :D
De most akkor folyamatosan szexeltek, vagy csak hébe-hóba? :D