18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Chaos Mad #12428 kenyér.. mióta növeszted a hajadat? mennyi idö alatt lett akkora mint most a képeiden? -
Wolwerine #12427 A másik csajba zúgtál bele, vagy abba amit ketten jelenthetnek neked? Nem mindegy... Féltékenység? Szerintem egyszerűen csak birtokolni akarod őt/őket.
Úgyhogy élvezd ki a dolgot amíg lehet, de ne vedd túl komolyan. -
akos #12426 Savanyú a szőlő...? -
ZsirosKenyer #12425 jött a meglepetés...leállt a szíve? ;P
ember!oda lehet érted az a szuka! :D
ok. akkor keressünk nem tiltott, egészségesebb dolgokat.. Eukaliptusz levél? az LEGAL & pöpec! ;D -
brad #12424 Van 1 baj az egyik nem ihat piát, mert gyógyszert szed és leállna a szíve esetleg a másik pedig csak egészséges dolgokat fogyaszt, még kávé és cigi se drog. Úgyhogy ebben nincs igazad. A te tapasztalatod negatív, de én is így gondoltam aztán jött a meglepetés. Nem plázacicák úgy élnek,mint más ember csak hiányzik az életükből a pia stb. -
Wolwerine #12423 Ha eszedbe jut, hogy milyen jó/jó volt a sráccal: akkor jól érzed magad
Ha az jut eszedbe, hogy megcsalt: na akkor cefetül
Ha arra gondolsz, hogy "hogyan legyen tovább": lásd az előző
Ha éppen másra gondolsz (eszedbe se jut az egész): akár jól is lehetsz
Elég nagy közhelyeket írtam. Szerintem természetes, hogy ezt érzed. Csak azt jelenti hogy még szereted, de bizonytalan vagy (benne).
Egyébként a legnagyobb élmény ezt a négy érzést öt percen belül átélni... -
Chaos Mad #12422 áz...
:D
zsír.. :)
komoly, pia aztán csá, mehet a mehet.. igy van! -
ZsirosKenyer #12421 az iylen típusú csajok (ne sértődj meg) mindenre kaphatóak, csak pia kell nekik, hordóval. (tapasztalat) :) -
brad #12420 Köszi. De mégis mit csináljak, ha azt hiszem belezúgtam a másik csajba is. Egyfolytában rá gondolok az mellett, hogy ott a másik nő is és őt is imádom. A barátom azt mondta, ha nem birok a 2 nővel adjam kölcsön őket :) Ezt elképzelvén olyan féltékeny lettem... na erről mit gondolsz ? -
Wolwerine #12419 Valaki már leírta. Adj hálát az Úrnak... -
brad #12418 Jól ment. A barátnőm barátnőjéhez nem nyúlhattam csak nézhettem, hogy ők mit csinálnak aztán csaj kérése az volt, hogy összeköthesse a kezem és ő viszont hozzám nyúlhatott. Fergeteges volt! Ja, aztán pedig kiröhögtek és közölték, hogy ez volt az ízelítő a többit képzeljem el...Azt hiszem belezúgtam a másik csajba is. Már azon töröm a fejem, hogy mit vegyek neki szülinapjára. (először nőnap kész csőd, majd rá 2 hétre szülinap) Hát irigylem a kiscsaj párját. Nem szép az arca csak helyes és a teste szerintem jó és olyan,mint egy macska. (ez ide személyes lenne nagyon és a hölgyeket nem akarom megbotránkoztatni ilyen szavak használatával) Mégsem tudom, hogy ezek után mi legyen? Mit csinálnál? -
Lacika 79 #12417 -
#12416 Néha kint vagyok :DDD
Csak még nemtom mitől függ, hogy tök jól érzem magam, meg hogy cefetül vagyok :/ -
Wolwerine #12415 Szerintem mindenki olvasta, mire jutottál. Csak ugye az irigység... Hogy ment? -
Wolwerine #12414 Akkor ne flörtölj. Csak érezd jól magad. Ideje kijönni a hullámvölgyből... -
#12413 Kitüntettek ! :DDD
-
#12412 :))) -
#12411 A zadatbázisomra gondolsz ?!! :DDD Nos igen, a közös backupok és az együtt töltött órajelek...hmmm... -
#12410 Köszi. -
#12409 Ööö... ezt mér? -
Lacika 79 #12408 Teccik a hozzáállás! -
Lacika 79 #12407 Értelek. Bár gondolom, sok mindent megváltoztatna, ha valakivel meg tudnád osztani a számítógépedet. :P -
#12406 Ha még 20x megkérdezitek, is z lesz a válaszom, hogy nem_akarok. Nem, nem tehetném meg. Nem akarom.
Hm? :) -
#12405 Íppeg sehogyansenem ! Ez részben öröm is, mivel "kissé" zűrös a robotlétem manapság, jobb nem az őrületbe kergetni egy jobb sorsra érdemes digiboszit, részben pedig szükséges rossz. Most csak mások nőin tesztelem a valóságot (rossz az aki rosszra gondol :D).
Jómagam tökéletesen berendezkedtem az agglegény létre, annak minden pozitív és negatív velejárójával...
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem fér(ne) bele egy oldalborda az életembe (/me not szingli), csak nem most és nem törvényszerűen. -
akos #12404 Így:
[IMG]http://pix.dox.hu/pix3/504ddfa22f21861473bfee4150087570-th.jpg [/IMG]
(Klikk rá a nagyításhoz) -
Lacika 79 #12403 Képzelem! :D
Jah, hogy ontopic is legyek. Te hogy állsz a Nőkkel? Mert osztod itt az észt, de nemtom veled mizu. :P -
#12402 Abszolúte siker övezte a vezetőség körében ! :DDD -
Lacika 79 #12401 gyááááááá! :D -
#12400 Kukkantsdd meg a felhasználói infóimat ! -
Lacika 79 #12399 Hello "Rendszer hangja" masina :D -
#12398 Nonono ! :D -
akos #12397 Üdv despota... :)) -
#12396 Üdv megtörtszívűek ! -
brad #12395 Ne így próbáld nézni ezt a helyzetet! Ha látja, hogy nem vagy kétségbe esve, nem vagy elkenődve biztosan másként fog reagálni a dolgokra. Addig is nem hiszem, hogy olyan öreg és csúnya és buta lennél, hogy szórakozás szempontjából például ne találj barátokat, másik ürgét. -
#12394 Nem. :) -
#12393 ugye nem kell megmagyaráznom mi a villamos P -
#12392 Csak ez a villamos mostmár felém jön. (Asszem :D) -
#12391 De én nem akarok flörtölni. Lehet, hogy maradi vagyok, de amíg teljesen le nem zártam vmit, nem kezdek újba. És kedvem sincs hozzá. Mégtöbb pasival bajlódni... áh. -
Wolwerine #12390 Ha hasonlóan tanácstalan csajról akarsz olvasni, nézd meg 11909.-es hozzászólásomat... (most a 7. oldalon van)
Neki be fog jönni a váltás. Mármint én... Ha mégsem jön össze velem és a barátjával marad (még meglátjuk), addig legalább jól érzi magát, amikor találkozunk. Legalábbis utoljára lököttnek nevezett és elkezdett folytogatni egy sállal... Nem unatkoznék mellette, az biztos.
Úgyhogy három hét. Egy kis flört, egy kicsit jól érzed magad és van időd megtapasztalni, hogy milyen lenne nélküle... -
#12389 Annyi villamos után futó van P