A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
sose😄

SinClaiR
Tehát illegális DVD ket nézel.. tedd hozzá😛

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Vasárnap délutáni punnyadás rulz. 😊 Én még az ágyban fexem, és DVD-ket nézek. Most éppen a Hihetetlen család a soros. 😊
krisztike
Mi az elveszett mindenki?😞

krisztike
Hát persze...Azért igyekszem,hogy az enyém legyen az utsó szó.<#vigyor2>

krisztike
Nagyon vicces vagy,bizti kipihented magad.😊

PResident Evil
ugyis nekem van igazam 😊

krisztike
Ugorjatok már össze...!

petyka2
Belépõszint 35000...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

A fõnök bõr kanapéja nem került sokba, csak a dolgozót nehéz kifizetni?! Ez elég sux.
Miért lenne két kalap? Ez egy teljesen belépõ szintû árkategória. Egy olyan gép esetében, ami azért minõségi fényképeket is ad - ha ért hozzá a tulajdonosa.

PResident Evil
tudod valakinek számít a minõség 😊

petyka2
Hobbicélra minek vágsz ki rá két kalap pénzt?

Nem az szabja meg az árat, hogy hány megapixel...

PResident Evil
pedig azt írtad 😊

Breki33
Nem a csajokon te :-)

Van még mit tanulnod...
Breki33
nem használok Opera-t

Szigorúan Smart Explorert

És ha közvetlenül utánna szólok nemis kell.
Amúgyis a néphez szólok P
PResident Evil
attól függ melyik ruhanemûn ! 😄

petyka2
50 e-ért sok nem?3.2 mp-s gépért...

Cipzár? Tépõzár?? <#vigyor3>

PResident Evil
nem patent van a csajokon !

Mi van Breki, még mindig nem mûködik Opera alatt a válasz gomb? :o)

Breki33
amit nem tudsz a csajon kikapcsolni?
PResident Evil
jah - olyan egyszerû mint a patent !

DannyL
+

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

krisztike
Szia(sztok)!"Nagyon patent"?-vagyis jó?

PResident Evil
hát a megvétel napján kiadott hangokhoz képest hangos 😄

de semmi baj nincs vele, nagyon patent !

Ahha! Hát remélem, az enyém nem lesz hangos <#vigyor3> Bár az is relatív, mi számít hangosnak.

PResident Evil
hmm... semmi orbitális hibát nem fedeztem föl benne, talán az akksik terén vegyed a legizmosabbat, mert azt nagyon rágja. nekem munkaeszköz, így a sok kapcsolgatástól elég hangos lett a szerkezet ki-be kapcsolásnál és zoomolásnál, fókusznál 😊

Van valami kritikai észrevételed vele? Hátrányok, zavaró tulajdonságok, szériahiba...? Ilyesmik...

PResident Evil
A75 😉

Yoéjt

krisztike
Hát nehéz...Lefekszem aludni most már,pihenj te is.Majd holnap itt leszek.Jó éjszakát!

Államilag finanszírozottra járok. Igen, nappali.
De egyébként húzós. Mivel sok anyagra van szükség. Rajzeszközök, tollak, papírok, kartonok, millió egyéb... Tankönyvek darabja olyan 3-15000 ft... Szóval nem óccsó! :o)

Melyik? A75? Vagy az EOS 300D?

krisztike
Azaz 2és fél év?Mennyibe kerül a suli?Nappalira jársz?

PResident Evil
ugyanilyen gépem van nekem is :😊

Hát õ...
Ez most egy kis amatõr, kompakt gép lenne. Canon PS A75. Maga a gép 50e, plusz néhány apró kiegészítõ hozzá még egy yo 10-15e.
Elsõsorban anyuméknak hobbigépnek, meg nekem, hogy kisérletezgessek, megtanuljam az alapokat vele. Aztán késõbb tervezem egy komolyabb DSLR gép vételét (Canon EOS 300D). De az még odébb van.

Sulit hogy értve? Mikor diplomázom? Ha minden yol megy: még 5 félév van hátra azzal együtt, ami most indul majd februárban.

krisztike
Az jó.A petyka is azon töri a buksiját.Árban,mennyit szánná rá?Kinézted már?A sulivsl mikor végzel?

Hát amit az induláshoz tudni kell, azt asszem tudom. És még mindig akarok vásárolni. Nem csak akartam 😊)

krisztike
Köszönöm.Mertem remélni...😊Rám férne már egy kis változás és szerencse is.Sikerült végül is kiokosodnod?Gépet akartál vásárolni?

Drukkolok neked.

krisztike
Ja v.mi olyasmi.Csak mondta a fõnõk,hogy 1hétig kint lesz Letto.-ban így nem tudok vele beszélni.Attól máshol is érdeklõdõm az állás felõl a biztonság kedvéért.Köszi a jó tanácsot.Most már jó lenne v.mi.

Csak egy javaslat: szerintem a jövõ hét közepe, vége felé (szerda-csütörtök) telefonálj rájuk, ha addig nem jelentkeznek, hogy érezzék, komolyan érdekel téged ez a meló.
Amúgy ez egy Lush bolt lenne?

krisztike
Egy olyan üzlete,ahol term.anyagokból készült szappanok,fürdõsók,illóolajok,krémek,gyógyolajok,gyertyák stb. vannak.Beszéltem is a fõnökkel(még jó,hogy az orosz jól megy)és korrektek és jók a feltételek elvárások is megfelelnek,ja és bejelentett.Én voltam az 1.,akivel beszéltek.Csak 3alkalmazottat keresnek és a hírdetést ma adták fel a neten."Majd telefonon értesítünk."-mondták.Egyébként febr.5-tõl kezdõdne a meló.(reménykedem)😊

Yol vagyok... bár kicsit már ketté állnak füleim. Egész nap digitális fotó témában okosítottam magam. Gépvásárlás ürügyén.
Milyen munkát néztél ki magadnak?

krisztike
Nem kereste agyon magát,csak viszonylag jól(-mit nevezünk jónak?).Nagyon sokat melózott(24-48,24-24óra).-talán most 1kicsit pihenni tud.Febr.-tõl szünik meg ahelye.-de beszéljünk másról.Hogy vagy?Néztem munkát remélem bejön...

Olyan sok a juttatása, vagy olyan keveset keresett?

krisztike
Csak te hiszed...,majdnem annyit kap így is majd amennyit keresett.Csak az undorító,hogy így kiba**nak az emberrel és nem is az alkalmazott a hibás.

Az nem túl pazar... 😞
De legalább lesz sok szabadidõd... meg sokat lehetsz a kedveseddel 😊
Mindennek van yo oldala.