18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #12468 van tippem -
#12467 Hát természetesen nagyon sajnálja... örülök. Nem vártam mást, minthogy ezt fogja mondani.
Megkérdeztem tőle azt az egy dolgot, amit már rég akartam, aztán azzal kapcsolatban 2-3 mailváltás, de ezt inkább nem részletezném. -
#12466 Na de az ilyen meg is érdemli... -
ZsirosKenyer #12465 igen, volt már erre is példa, de neki azzal is problémája volt hogy miért suzuki-val vagyok, továbbá miért nem járok rendszeresen gyúrni.. :D
az iylet arcba röhögöm..
-
Lacika 79 #12464
fejlemény? jöhet priviben is, ha úgy jobb. -
#12463 Már akinek... ;P -
#12462 Zongora mondtam, hogy kilőve :)
Harmonikához kb egy hónapja vettek mindenféle kottát, meg neten van egy halom.
Búvárcucchoz nem értek. És ha jól tudom mindene van. Nemtom mi a fogyóeszköz.
Síelni most vannak... szülinap később lesz:)
Anyja járt vmi gombásztanfolyamra. Sztem egy könyv neki már nem sokat mond.
Virág még lehet. :DDD -
ZsirosKenyer #12461 nekem is tetszik, de ettől függetlenül sok pozitívat nem tudok mondani róla..
szex közben zavar, állásinterjún esélyed nincs :D , sport közben idegesítő, ha vizes lesz lassan szárad és szétesik. és van hogy hátranézek és egy tincsre azt hiszem áll mögöttem vki >> összeszarom magam > paranoidnak tűnhetek.. :DDD
egyedül az szól mellette hogy a csajoknak bejön ;) -
Wolwerine #12460 Zongora: ha tudod, milyen zenét szeret, akkor kotta
Harmonika: kotta vagy CD.
Búvárkodás: búváróra vagy valami olcsóbb cucc
Sí: síszemüveg, sísapka, stb.
Virágok: ha a növényeket is szereti, akkor valami ritkább cserepest
Gombászás: na itt tényleg jól jön egy könyv... -
#12459 Jah... -
Lacika 79 #12458 nm.
Azzal a csajjal beszéltél? :P -
#12457 Beszéltem a csajjal. Kicsit jobb. -
#12456 Az a baj, hogy fogalmam nincs milyen könyvük van meg mi nincs. Mert én látok náluk nagyon sokat, de van még akármennyi itt-ott amiről nemtom, hogy mik.
De megkérdezek majd vmi hozzátartozót, hátha ők tudják.
De a tippet köszi Lacika, Hangianix! -
Chaos Mad #12455 fasza.. én is ilyenre akarom megnöveszteni.. -
#12454 A Viz alatti csodak az eleg jo. Merulohelyek leirasai a vilag minden reszerol, kepekkel. -
#12453 elég tapasztaltak mindketten a sajátjuk terén... :/ -
brad #12452 Ezen elgondolkozom és lehet, hogy meg is fogadom ...:) -
brad #12451 Az igen jó. -
Lacika 79 #12450 valami könyv a virágokról, illetve a búvárkodásról? -
#12449 hobby?
Anyja:
*sí,
*zongora (néha:) - bár ez kilőve, mert tavaly ehhez kapott... nemtommár mit),
*virágok,
*gombászás (hülye vicceket kérem mellőzni :)),
*imád olvasni
Apja:
*sí
*búvárkodás
*harmonika
*számítógép
*imádja az autóját
Mindketten imádják a borokat, de abból is már annyi van náluk, hogy az inkább már nem adnék nekik. És hát imádnak utazni, mint oly sokan még, de egy utat valahova azért... majd ha nyerek a lottón :))) -
Lacika 79 #12448 Mivel foglalkoznak, mi a hobby? Én aszerint döntenék. -
#12447 Csakis olyas valamit, hogy ne érezze, hogy jubilál.. -
#12446 Más - talán "kicsit" :)) off:
Barát/barátnő Anyukájának, Apukájának 50. szülinapjára mit?? -
Lacika 79 #12445 -
#12444 Biztos :)
[drukkol] -
Lacika 79 #12443 Le a kalappal előtted, Drága! Te legalább nem menekülsz el a probléma elől, hanem megpróbálod megoldani. Remélem, az Én Drágámnak is "megjön az esze". :) -
#12442 Az már eldőlt, hogy hogyan legyen tovább.
A kérdés csak az, meddig fogjuk bírni, és megjön-e újra a feltétel nélküli bizalom. -
Lacika 79 #12441 Amennyira megismertelek, szerintem a 3. pont körül agyalsz mostanában. A 2.-at próbálod elfelejteni, az 1. az meg kell, és kész. :P -
#12440 "Egyébként a legnagyobb élmény ezt a négy érzést öt percen belül átélni..."
Van rész, amit kihagynék azért. -
Lacika 79 #12439 A rendszer hangja megmondta a frankót! :)
Talán egy nagyon picit Én is előre léptem az exemmel. Tegnap este feljöttek Ők is a KVházba, leültünk beszélgetni. Ez is nagy szó, eddig ilyen nem volt, ezek után megkérdezte, nincs-e kedvem velük Darts-ozni. Közben végig vigyorgott, meg poénkodott velem. Ez más szemében talán semmit sem jelent, de ha azt nézzük, eddig mi volt, ez némi előrelépés sztem. -
#12438 Öregem, ez csupán kéjvágy de a legmocskosabb fajtából ! Term. ennek is van létjogosultsága, csak ne ringasd magad hiú ábrándokba, hogy szerelmes vagy "mindkét" csajba meg hasonlók. 1xűen AZT akarod velük és soxor ! Nincs abban semmi szégyen, férfiember vagy, mondjuk úgy kan, ők meg a szukák és te erre vagy programozva, nagy ügy ?!
Tudd ki vagy, mit akarsz valójában és ne mismásolj. Ha magadhoz őszinte vagy, már kényelmesen el tudod játszani a szükséges szerepet feléjük, amit ők elvárnak és AKKOR nem fogod magad leégetni, nem esel pofára és nem ülsz két szék között a földre. 1xűmintaz1x1 !
Jah és imádd továbbra is az Urat, hogy ilyen csodaperceket szerzett neked az unalmas kis életedben (mégha pokolra is jutsz miatta :DDD ) ! -
brad #12437 Bocsánat csak a hőn imádott (egyik) nőm szólított. -
brad #12436 Kösz. -
Wolwerine #12435 Némileg irigyellek a problémád miatt (ezt be is vallom...). Szerintem vigyázz a barátnődre. Kicsit érdekből gondolkodva, ha ilyesmire vágysz, előbb vagy utóbb megint benne lesz a dologban. Vagy a barátnőjével, vagy mással... Ő legalább téged szeret (szerintem).
Ha kell, fogadd el, hogy a másik csajjal csak egyszer történt meg. Valószínűleg csak kíváncsi volt. Ha érzelmeket keversz bele, őt nem szerzed meg, a barátnődet viszont elveszíted. -
brad #12434 A csajba ... és ez kész őrület. Nem? Meddig tarthat, nem tudom de már az is baj, hogy valószínű ez egyszeri alkalom volt, mert a csaj nem engedi meg, hogy hozzáérjek. Jól masszíroz stb. de, ahogy ránéz más - tudom mit akar 1 férfi- elönt a méreg. Most már tudom miért is féltékeny a hapsija... Rendes vagy,hogy megdumálhatom veled ... -
ZsirosKenyer #12433 már nem tudom.legalább 2 éve ilyen..azóta mindig csak keveset vágatok belőle.. -
ZsirosKenyer #12432 3 sör után vicces -
Wolwerine #12431 Nem értetted a kérdést. A barátnőd barátnőjébe zúgtál bele, vagy abba a lehetőségbe hogy lefekhetsz egyszerre a két csajjal?
"ne vedd komolyan" A másik csaj mit akar tőled? Nem hiszem hogy szerelmes lenne. Ha ilyesmit erőltetsz, szerintem a barátnődet is elvesztheted...
Le a kalappal hogy összejött (ilyenben még nem volt részem, de kaland az élet) Szerinted meddig tarthat? Együtt fogtok megöregedni? Élvezd ki, amíg lehet. -
brad #12430 Ez igen hülye vicc volt, hogy "megállt a szíve" ... -
brad #12429 A barátnőm barátnőjébe, de imádom a barátnőmet is. Ne vegyem túl komolyan, ezt hogyan is érted?