18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12508 Na, de most nem altalanossagokrol van szo, hanem egy bizonyos dologrol. Ez a gond. Ha nem egy konkret dolog miatt lennenek a gondok, akkor mukodne az, amit mondtal, de igy eleg nehez, foleg, ha nem is tehet rola az ember. -
Wolwerine #12507 Nehéznek nehéz... De rajtam néha segít. "Magamat kigúnyolom, ha kell, de mástól ezt nem tűröm el"
Szerintem az egésznek az őszinteséghez van köze (úgy értem, önmagunkkal) -
#12506 Ebben igazad van, de bizonyos helyzetekben eleg nehez "magunkon derulni" es Arch pont ilyenben van. -
Wolwerine #12505 "Nézhetnéd egy kicsit kívülről nézni a dolgokat." Ezt jól megfogalmaztam.
Jól teszed, ha pozitívan tekintesz a dolgokra. Hozzátenném, hogy néha egy kis humor se árt, én saját magamon szoktam a legjobban derülni. -
Wolwerine #12504 Én, ha dönteni kell, lehetőleg az eszemre hallgatok. (elég érdekes kijelentés, ha emlékszel arra a csajra, akiről írogattam).
Nézhetnéd egy kicsit kívülről nézni a dolgokat. Mintha nem veled történnének. Minden máshogy néz ki.
"Légy őszinte magadhoz és másokhoz -ha nem vagy az, ott és akkor vallasz kudarcot, amikor a legkevésbé várod"
Próbaképpen gondolkodj egy kicsit magadon (ne rajta) Ha akarsz még tőle valamit és képesnek tartod magadat arra, hogy újra bízz benne, akkor megpróbálhatjátok újból. Ha nem... -
Lacika 79 #12503 Ahogy szokták mondani a nagyok, majd az idő megoldja. elég közhely, de ez van -
#12502 Nem értelmetlen. Csak próbálom, de nem megy. -
Lacika 79 #12501 nálam is van ilyen, de Én mindíg pozitívan tekintek a dolgokra, ez segít. Ez nem gyengeség, csak próbálj másként tekinteni a dologra. Gondolom, most értelmetlennek tűnik amit írok, de máshogy nem nagyon tudom megfogalmazni. :P -
#12500 aháh. Akkkor marad a ketesben.... -
#12499 Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is.
Ha négyen mentek, akkor majdnem bizton, hogy nem lesznek kínos csendek... de az is lehet, hogy a végén Ő a bnőjével, te meg a te barátoddal fogsz beszélgetni.
Ha ketten mentek, "kénytelen" :)) lesz veled beszélgetni, és édeskettes van. ;D -
#12498 Jah, jó. Nem olvastam el rendesen. Az tényleg két külön dolog. Akkor inkább nem hívok senkit, csak a csajt. :-) -
#12497 A kézenfogva, és a belekarolni valakibe az két külön dolog!!! Én kézenfogva CSAK a barátommal megyek!
Karonfogva a barátommal, és még egy darab emberrel. De ennyi!
Ha mindenképpen nagyon feszélyezne, akkor hívd el a barátnőjét is. Viszont akkor - szerintem - vigyél magaddal te is valakit. Hogy ne legyen az még véletlenül sem, hogy két valaki elkezd beszélgetni, és a harmadik meg csak... csak ott van. -
#12496 Nem mozira gondoltam.
De kituggya. Mondjuk én még Kedd elött akartam vele találkozni, mert Kedden megyek el síelni, de hát akkor marad utánna a tali. Megpróbálom a bowlingra rábeszélni. Szerinted az jó ötlet, ha a barátnőjét is elhívom? Hogy azért más is beszéljen... :-)
Személy szerint én is szeretek kézenfogva menni.... -
#12495 Mozi, meg az ilyesmi azért nem jó, mert ott nem tudtok beszélgetni.
De ha előtte, utána mentek vhova, ahol lehet, akkor nem olyan rossz.
Menjeket kajálni valahova, vagy teázni, Lurdyban van bowlingpálya... ott ráadásul már van is miről beszélgetni, hiszen adott az, hogy ki hogy tud, ki milyen jót gurított, bénázott stb. :) És ott van mellette az étterem. Vagy ha az nem jó, ott a meki, a pizza hut, egy halom hely. Aztán már lehet mozi... de nem baj, ha kihagyjátok. :)
Mehettek esti romantikus sétára is, csak még elég hideg van, de... egy ok az összebújásra
És.. ez egy olyan tanács lesz, amit van aki még szeret, de nem garantált, hogy nálatok (fiatalabb korosztály) még bejön!!!
Én pl. szeretek karonfogva menni. Persze nem mindenkivel teszem meg! :)) De azzal az egy-két emberrel, aki közel áll hozzám - és őket sem zavarja -, velük szeretek beléjük karolva menni. -
Hát a csaj az ilyen társas ember. szeret bulikba járni.... De most végülis nem ő kell nekem, hanem aki megadta a számát. Hova menjünk szerinted? A közelben mondjuk a Lurdy van... De ha ne szórakozóhelyre, akkor hova? -
#12493 Az fog rajta javítani - önbizalomhiányodon - ha ez most összejön a lánnyal. Dehát ez meg rajtad múlik :) Illetve kettőtökön.
Hogy közeledj egy csajhoz? Attól függ, hogy milyen a lány. Stílusra. Ez ált. látszik azon, ahogy öltözködik. De nem tudom milyen típusú lányra gondolsz.
(Meg függ a lány hangulatától is, hogy egyáltalán odamenj-e hozzá... :DDDD) -
#12492 Nem nyomta a kezembe, mert a barátnője nyomta a haverom kezébe a számát.
Ha mondjuk buliba vagyok, akkor hogy közeledjek egy csajhoz? Szerintem félnék vagyok, vagy nem tom.... Ezen nem lehet valahogy "javítani"? -
#12491 Egyszer látott, nem is ismer és hiányzol neki?
Hát azért ez öm... "érdekes". :DD
Csak úgy odament hozzád, és kezedbenyomta a számát??
Ha első tali és beszélgetni akartok, akkor mégse menjetek moziba :))) -
#12490 Hát még nem tom hova megyünk.
Úgy ismerkedtünk meg, hogy mennem kellett az egyik suliba sícipőt próbálnom, és megteccettem neki (ő is nekem). Mivel beszélni nem nagyon volt időnk, így megadta a számát. De azóta sokat sms-gettünk egymással és írta, hogy hiányzom neki....(én is írtam) De leginkább még csak barátok vagyunk, de hát nem is tudom.... :-) -
#12489 Ha nem tudsz különben megszólalni, akkor muszáj leszel! :)
Barátokként találkozok? Vagy randira hívtad? Hova mentek? -
#12488 De hát nem tudok máshogy ránézni.... -
#12487 Napközben nincs is vele gond. Elfoglalom magam és kész. De este, mikor lefekszem... hiába olvasok előtte hajnal kettőig is akár és hiába vagyok káálmos, akkor is eszembe jut... :/
[gyenge (!?)] -
#12486 Mert nincs témád?
Hobbi? Te mit szeretsz? sziklamászás? síelés? - téli, nyári akármikori hobbi...
Általánosabb témák:
* könyvek - mit olvasol, milyen írókat szeretsz -> Ő miket szeret, milyen típusúakat, miért stb.
* mozi, színház - képzeld láttam a ... filmet, Te láttad? miket szeret, Te, miért, mikor mentek együtt moziba kérdés // stb.
* játékok - activity, ilyesmi... innen lehet hülye sztorikat mondani pl.
Vagy mert abszolut nem tudsz megszólalni?
Ez esetben próbálj elvonatkoztatni a lánytól. Úgy értem, hogy próbáld meg úgy tekinteni, mint ha csak egy haver lenne. Ne gondolj rá másképp. Ő is biztos mondott már életében értelmetlen mondatot, csinált hülyeséget, mondott oltári baromságot... Ugyanolyan ember, mint Te vagy, ne félj tőle. :) -
#12485 Sziasztok!
Tudtok nekem olyanba segíteni, hogy mit szóljak, vagy mit kérdezzek egy csajtól ha mondjuk találkozunk?! Mert most is felhívtam, hogy mikor találkozzunk, de hát most is alig bírtam valamit kérdezni... És ez már annyira idegesít, hogy alig birok megszólalni.... -
Lacika 79 #12484 pedig ez csak rajtad múlik.
[tapasztalatból beszél] -
Lacika 79 #12483 jah, értem. picit fáradt vagyok, egész nap gépet szereltem, meg vinfost telepítettem. -
#12482 A problémán való agyalást nemtom megszüntetni, akkor így írom. :P :) -
Lacika 79 #12481 ha nemtod kiverni, akkor mi a kérdés? -
Lacika 79 #12480 -
#12479 Vannak dolgok, amiket - legalábbis én - nem szeretek agyalni!
De olykor van, amit nemtok kiverni a fejemből, akármit csinálok sem. :( -
#12478 Nehéz dönteni ha két közel azonos dologról kell.
Én a szívemre szoktam hallgatni, de a nők szeretnek agyalni, és ésszel dönteni. -
Lacika 79 #12477 kérdés, hogy az eszedre vagy a szívedre kell/akarsz hallgatni. Én általában a szívemre hallgatok, aztán közben mérlegelem a dolgokat, hogy megéri-e a belefektetett energiát. legyen itt most szó Barátnőről, hobby , meló vagy bármi egyéb dologról. -
#12476 Ezt a kérdést vsz nem ide kéne feltennem, de nem tudom azt sem hova kéne, úgyhogy Ti kapjátok. :)
Ha két vagy több dolog között dönteni kell, hogy melyiket válaszd, és nagyjából ugyanannyi dolog szól mindegyik választás mellett és ellene, akkor mi szerint döntesz? -
Chaos Mad #12475 jaja! :) -
#12474 Mondjuk ha nő az interjúztetó akkor még jól is jön, nem? :) -
Chaos Mad #12473 :DDDD
én régen deszkáztam.. akkor tuti zavart volna, most crossmotor. itt nem zavar mert a bukó lefogja.. :)
állásinterjú.. :DDDD
lol
csak nőljön már meg :) -
Lacika 79 #12472 akkor meg ... sajt, vagy mittomén -
#12471 De nem. :)) -
Lacika 79 #12470 hogy mit is akarnak egymástól, ill. a barátod keresi-e még, stb. gondolom én laikus. -
#12469 Na halljuk :)