18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12548 /agree -
akos #12547 Hja, éééértem!
A te nőd másik pasival nem lehet édeshármasban... de más pasi csaja veled simán. Roppant következetes...
Grat! -
#12546 EGY NŐTŐL berezeltél ?!! :DDD -
brad #12545 Nem kell magyarázkodnod végül is , ha jó a csaj legyen meg a családias hangulat . -
brad #12544 Ezt azé nem mondhatnám ... -
brad #12543 Miért is ? -
brad #12542 Hát az én nőm másik csajjal lehet de , hogy másik srác is beszálljon 3.nak az elfelejthető csak én lehetek 3. férfi . -
#12541 az én helyzetem is hasonló mostanság..
ma pl versillusztrációt kell készítenem egy versenyre, szal most el vok foglalva, dolgozagtok...éppen száradni hagyom a képet(festek)...
addig meg fel-felnézegetek, meg kávézok..
(meg átolvasom a múltheti újságokat, amire nem volt időm eddig..:-)...) -
akos #12540 Egyébként szia Nóra :)
Minden okés, úgy nagyjából... ritkán vagyok errefelé én is. Nem sűrűn akad téma, amibe -úgy érzem- érdemes lenne beleszólnom. Meg a netem is szar mostanság. Szóval amolyan kóbor szellem üzemmódban vagyok mostanság. -
#12539 mert mi férfiak nem pletyizünk... -
#12538 Egyébként szijja Ákos!:)
Mizúsj mostanság veled..
Rég hallottam felőled.. -
#12537 Na szijjasztok, régen voltam a topicban..
Miről folyik épen a vita? -
akos #12536 Miért lenne más?
És ha a te barátnőd menne bele az ő férjével egy édeshármasba - de azzal a kikötéssel, hogy hozzá nem érhet? Akkor...? Te mit szólnál? -
Lacika 79 #12535 :D -
#12534 Nemtom, de ez a téma kezd gizdázás lenni, mintsem probléma -> tanácskérés. Hisz a tanácsok egyértelműek, annyi eszed neked is van. Nameg ez a folyamat hosszú ideig nem megy, addig élvezd, ha akarod míg lehet.
Volt itt egy srác és a kurvák kálváriája c. történetét adta elő... vele mi van? :) -
#12533 Nyuszi vagy McFly ?!!! :DDD -
#12532 Süt a nap, végre megint -
Lacika 79 #12531 bizonyos értelemben igen. Már amit tudhat az ember így neten keresztül a másikról. :P
azért elég hosszú ideje napi rendszerességgel itt vagyunk, és megbeszélünk ezt-azt a "kis csapattal". :D -
brad #12530 Ja , csak olyan volt , mintha ti már többet tudnátok esetleg egymásról és másról . -
brad #12529 Az más . De a csajhoz ígysem nyúlhattam hozzá mert nem engedte , meg is vert volna . Rohadt jól verekszik harcművészetet edző is volt csak szerinte nem kifizetődő . Erre mond valamit! -
Lacika 79 #12528 Szerintem arra akart kilyukadni, hogy picit hagyd békén a Nőt. -
Lacika 79 #12527 Itt ismerkedtünk meg, csak tudod mifelénk, főleg ebben a topicban így mennek a dolgok. Ha sokat járnál ide akkor látnád, hogy elég bizalmasan, néha poénosan el szoktunk beszélgetni. Ez így van jól sztem.
Az Én témámmal pedig elég kevesen vannak tisztában, de ezt nem is csodálom, mert nem egy egyszerű eset. De ez is így van jól. :D
Az aranyköpéseket pedig szeretjük, nem sértődünk be. -
#12526 "most tudtam meg , hogy férje van nem csak élettársa és nem akarja megcsalni a srácot"
Te mit szolnal ahhoz, ha az o ferje vonna be az asszonyt es a te nodet egy harmas mokaba? -
brad #12525 Kösz. -
brad #12524 Ezt hogy is érted pontosan ? ( Valahogy nem menne ...) -
brad #12523 Bocsi akkor én nem voltam teljesen a toppon ebben a témában . Csak még mindig nem értem a krisztike arany köpéseit ... Miért van a neve mellett hüvelykujj ? Ismered a nőt , hogy ennyire - úgy láttam - sokat beszéltek? -
#12522 Hmmm, hagyd beken? :p -
Lacika 79 #12521 "Olyan kisfiús vagy és Woody Alain írhatna neked egy filmet arról a nyöszörgésről , amit a nőddel folytatsz és a címe : Férfiasságom hanyatlása - is lehetne például . Látom neked is osztotta az észt a krisztike ... "
ez nem volt szép, de nem is fedi teljesen a valóságot. :P -
Vlala #12520 Allen -
Vlala #12519 Van valakinél kéznél egy válságstáb?
Baj van. Ti. olyan helyen voltunk, ahol nem úszkáltunk a térerőben, a hegytetőn volt egyes-kettes... hazaérés után az első kérdés a "mérnemhívtál" volt, aztán rámcsapta az ajtót, azóta sem beszéltem vele. kb. a sokadik sms-t írom neki, de nem válaszol... eddig mindent meg lehetett Vele beszélni, most úgy tűnik, rendesen bevágta a durcát.
-
brad #12518 Ebben egyetértünk , csak a nőmmel talán másként bánnék . Olyan kisfiús vagy és Woody Alain írhatna neked egy filmet arról a nyöszörgésről , amit a nőddel folytatsz és a címe : Férfiasságom hanyatlása - is lehetne például . Látom neked is osztotta az észt a krisztike ... Ja , a barátnőm barátnőjét is Krisztinának hívják és most tudtam meg , hogy férje van nem csak élettársa és nem akarja megcsalni a srácot 3 napja nem láttam és az asszony azt mondja ,hogy sokat dolgozik és fáradt . Ja , amikor pedig felhívom a lánya veszi fel a telcsit és szinte lehülyéz mert ez a szám már több , mint 1 éve az övé .Kiderült , hogy az asszony volt a gyerekkel 1 napot , amikor beteg volt és a száma azért van meg . A másik szám pedig a férjéért volt és a noteszban ez a 2 szám szerepelt én pedig szoptam , mint a torkos borz. Bementem a munkahelyére és közölte , hogy sokan vannak nem ér rám és ne rugassam ki mán ki ,ha szabadnapja lesz megbeszélünk mindent . Én pedig csak melette akarok lenni és hát term. a nőm mellett . Most adjatok tanácsot emberek ... -
brad #12517 Olvastam azelőtt a krisztike gúnyosan " bohócnak " nevezett és neki megköszönted . Hát hogyan is van ez ,talán bejön a csaj neked ? Sőt elmondta ,hogy hülyét is csinálsz magadból stb. és ezt eltűrted pedig lehet ,hogy én elküldeném a melegebb éghajlatra . Tényleg miért is nincs itt az a sajátos véleményt alkotó kiscsaj? -
Chaos Mad #12516 nekem még azért az messzebb van...
de jól néz ki, csak idő kell hozzá..
nézd meg a galériámban a Piálás albumot abban van kép mekkora most a hajam, várhatok vagy fél évet vagy többet mire megnő akkorára mint neked. -
#12515 Nalunk = altalanosan a ferfiaknal. -
#12514 Na, de az nem ongunyolas. :D Ferfiak rosszabbul viselik ezt egyebkent is, szoval nalunk szinte minimalis az esely, hogy lesz folytatas. -
Wolwerine #12513 Én is voltam. Akkor jött a "te nagy m*rha, mit akarsz ettől a csajtól". És vége is lett... -
ZsirosKenyer #12512 "állásinterjú.. :DDDD
lol"
sajnos akaratlanul is egyből drogosnak, túl lazának, hippinek, vagy pánknak gondolnak..ez az első benyomás, utána persze ha elkezdenek veled beszélni rájönnek hogy intelligens vagy de pl fényképes-önéletrajzos projekteknél már bukod az első körben..
-
#12511 En voltam mar ilyen helyzetben es mivel gunyolod ki magad? Hahaha, felrekefelt a partnerem?!
Es nem beszelunk a hata mogott, mivel o osztotta meg velunk az informaciot es semmi bantot nem mondunk.
A vetkes fel mindig hamarabb feldolgozza a tortenteket. Milyen erdekes :p -
Lacika 79 #12510 Én is szoktam ilyet, de viszont utálom ha sajnálnak, a poénkodást és a kritikát bírom, de ha már bunkózásba megy át a dolog, akkor Én tudok még bunkóbb lenni. -
Wolwerine #12509 Kicsit úgy érzem, a háta mögött beszélünk erről. De előbb vagy utóbb úgyis benéz...
Nekem úgy tűnik, hogy "ARCH" most saját magával nincs tisztában. A srác már feldolgozta, hogy megcsalta a barátnőjét... Ő viszont még nem. Addig viszont nemigen jutnak dűlőre. Ilyenkor segít, ha kigúnyolod egy kicsit magad.
Persze ha az ember szerelmes, ritkán gondolkodik ésszerűen.