18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12588 Szerintem nem pont erre gondolt.... :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12587 Mit? :P -
#12586 Azt nehezebb lett volna lecsekkolni, tukrot kell keresni meg ilyenek. :D -
Wolwerine #12585 Úgy érted, nincs hosszú, szőke hajad? -
#12584 Hm. Mutasd meg nekem is és akkor (talán) elhiszem!
-
#12583 Elobb megneztem es nem! :D -
#12582 Nálam "csak" bizalomhiány van. -
#12581 Mostanában amúgy is összevisszaság van a fejemben, szóval ne légy benne biztos, hogy nem!! :DDDDDDD -
Lacika 79 #12580 az rendben van, de az érzés hasonló, vagy tévedek? :P -
#12579 #12522
Bar egy nem letezo embernek adtunk tanacsot. :D -
Wolwerine #12578 Közben gondolkoztam. Jobb, ha tudod, éppen mit csinálsz. Zaklatod.
Először felhívod a férjét. Utána felhívod a lányát. Betolakodsz a munkahelyére. Amit mostanában csináltál, egyik se volt korrekt dolog.
Szerintem az élete egyik óriási tévedése vagy.
Ha tanácsot akarsz: hagyd őt békén.
-
#12577 Meg elveszitenem a hitelem. :p Es valaki ramsutne, hogy en vagyok Arch is! :D -
#12576 Attól függ, honnan olvassa az ember... szóval mondd inkább, hogy így akartad és kész! :D -
#12575 Bar hulyeseget irtam, fentieket, az alabbiak helyett. :DDD -
#12574 Mintha...
:) -
Wolwerine #12573 Mintha javuló tendenciát látnék... -
#12572 Azt hiszem nem. Mi azért hivatalosan most együtt vagyunk...
Bár elmegy két hétre ugye, úgyhogy... -
Lacika 79 #12571 Cia Arch bébi! Helyzet? Látom majdnem ua, mint nálunk. :P -
Lacika 79 #12570 Hali!
Régen voltál erre. Most értél haza?
Tegnap este voltunk az exemmel darts-ozni picit, utána vagy másfél órát kocsikáztunk, beszélgettünk. Még mindíg érdekesen viselkedik, de ezt mexoktam. :)
Egyik pillanatban röhögünk, meg tök jól elvagyunk, másik pillanatban pedig már nem akar tőlem semmit, stb. De a múltheti kis együttlét után amikor sírás közben azt mondta, hogy mindíg rám vágyott, meg nem tud elengedni arra a következtetésre jutottam, hogy csak kellek Én neki. Idővel Ő is belátja, különben nem "kapálózna", hanem elhajtana a picsába. Még mindíg fél, hogy mi lesz ha nem működik, és időközben más kell majd neki. Mondom neki, hogy ez benne van a pakliban, bármelyik kapcsolatban előfordulhat. Röviden ennyi történt velem, a többit majd priviben. :P -
#12569 Huá ! Álld az urat, hogy kanosdelfinvagy sokcápalánnyal ! -
#12568 Na majd kilessük... -
Wolwerine #12567 Akkor jó. Innentől úgyis csak rajtad múlik. Ha mersz benne megint bízni (te ismered igazán), akkor érdemes újból megpróbálnotok. -
#12566 [egyetért] -
#12565 Marmint, ha elhiszed, amit ezutan eloadnak. :D Mellesleg en egy delfin vagyok es gondot okoz, hogy bejon a szomszed capa felesege. :| De nem akarom elvesziteni a baratnomet, aki mar majdnem otthagyott a teknoslannyal valo legyottom utan. :p -
#12564 Felettéb fura témákkal jött elő, meg most mi ez a hajbakapás. Na majd kiderül... -
#12563 Mindenesetre akkor reggeltek, amikor Krisztiket letiltottak. :p -
#12562 Nem lattal meg ilyet a forumon? En eddig kb. 20x. -
#12561 Skizo és magával veszik össze? Na azé ez így nem kerek :) -
#12560 A fenti sorok beirasara tokeletes lett volna egy privi, de igy nagykozonsegnek szanva kisse tuljatszott. :p -
#12559 Nem tom, nekem az az erzesem, hogy Krisztike = Brad. Kovezzetek meg erte. :p Mar csak a regisztracio idopontjat nezve is. -
#12558 Öööö itt elvesztem :)
Voltaképpen most mivan? -
#12557 "Próbaképpen gondolkodj egy kicsit magadon (ne rajta) "
Ha ezt nem tenném - tettem volna már meg -, régen vége lenne. -
#12556 Máskor ne csak a farkaddal gondolkozz te baromarcú! -
brad #12555 Nyugodj meg ! Nem tudtam , hogy te vagy ez a nick alatt! -
Wolwerine #12554 Szia! Tetszik a smile-od... -
Wolwerine #12553 Ha valakinek igaza van, akkor igenis elviselem.Még ha kedvesen le is hülyéz. -
#12552 Dávid a Szilvivel beszéltem most hívott,hogy szabadnapomon nincs-e kedvem átmenni és,hogy ha ránézek a fórumra csodálkozni fogok.Igaza lett és letudnálak köpni. -
#12551 Ha így is van,van hozzá bármi közöd? -
#12550 Mondd,ki vagy te? -
#12549 Sziasztok fiatalok!Látom termeltetek,amíg nem voltam.Jól van mindenki?