A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
pufff neki!!!!!!

az én agyam is csak akkor borult el amikor már ötödszörre mondta..addig csititgattam illetve mondtam hogy hagyjon békén a gyerekes dolgaival..

Akad. De nem az az ismérve, hogy fennakadok, ha egy hülye picsa lefaszoz engem...

férfi büszkeség.
van neked olyan?

én is erre gyanakszom..mielõtt így kiakadt volna még meg is kérdezte mit csinálok szombat este..mert hogy a barátja pont nem ér rá..

PFFFFFF!!

Rád is értettem ám. Partner voltál ebben a nevetséges kis cirkuszban. Õ á-t mondott, te b-t. Szóval no comment...

azám!<#kuss>

hihetetlen mikre képes ez a csaj..lassan bánom hogy ismerem..

krisztike
igen.

krisztike
Savanyú volt a szõlõ és tudod ilyenkorált. ott próbálnak egyes emberek a másikb rúgni,ahol tudnak.

Ovi?

hehe..megfenyegetett az exem 😄DDDDD

Ott kezdõdött a dolog hogy tegnapelõtt közöltem vele hogy már nem szeretem, és hogy inkább felejtsük el egymást, ha õ tényleg a másik srác mellett döntött. Erre mondta hogy de õ a barátom szeretne maradni, végülis azonban beleegyezett a dologba. Aztán rákövetkezõ nap(tegnap) nem priviztem rá msn-ben, ezért õ kattintott rám: "mivan nem is szólsz hozzám?" Mondtam hogy éppen TV-t néztem(ez igaz). Erre megsértõdött és letiltott.

aztán elérkezett a ma este:

///háttérsztori:Lógok neki egy 10essel még akkorról mikor velem volt.///

Finoman köszönt msn-ben..hogy szia stb. megkérdezte miujsag, aztán felhozta hogy még tartozom neki. Mondtam oké, másfél hónap múlva visszaadom neki, mert most meg vagyok szorítva rendesen, és bocsásson meg hogy elfeledkeztem róla. Erre: Õ neki 1 hónapon belül kell. Kérdeztem: mire?.. - nem mondja meg. Akárhogy mondogattam neki nem fogta fel hogy most nem megy(ez tényleg így van). Õneki most kell stb. Végülis egy negyed óra veszekedés után lefaszozott 😊)))))énmeg dühömbõl lepicsáztam. (ehhh 😊)
közölte hogy vkinek nagyon nem tetszik hogy így beszélek vele, úgyhogy pár napon belül kapni fogok egy hívást.
LOOOOL!!!! ezen majdnem beszartam! 😄DDDDDD

jelzem, hogy nem segitsegre van szuksegem😊) meg tudom vedeni magamat. Ha a baratja akar felhivni õt egybõl arcbaröhögöm 😄
1 kézzel meg tudnám semmisíteni 😊
Ha szülei akkor meg úgyis beszélek majd velük. (persze ha mondjuk faterja meg a haverjai akarnak megverni az neccesebb, de olyan kapcsolataim vannak hogy nem is hinnétek 😉)
😊

szóval engem inkább az zavar hogy:hogy lehet ekkora köcsög most mégis? hogy lefaszozik meg ilyenek??

krisztike
ez nem ér...

"Tudod, hadd ne magyarázzam" :-P

krisztike
Mi símán,mi alap?😊

Simán, höh! Alap ;o)

krisztike
Nem lehet tõlem olyan könnyen szabadulni...😄 De jó,hogy szurkolsz.😄

Hajrá! Ne add fel...!

krisztike
Azóta is kerestem,de"sajnos tárgytalan",az üzletbõl pedig nincs még visszajelzés-dehát nincsenek még itthon,azért folyamatosan keresek.

Munka? Valami visszajelzés? Ilyesmik...?
Velem minden ok. Ahogy írtam, nem igazán volt netem. Meg keveset voltam itthon is. Ma valamit bütyköltek a kábeltévések. Valamivel jobb lett, de még mindig nem az igazi a dolog.
Holnap meg utazom el, egy debreceni haverhoz. Lazulunk egyet a hétvégén. :o)

krisztike
Zajlik az élet,csak bizonyos téren túl csendben...Pihiztél,megnyugodtál,mi van veled?😊

krisztike
Ezt megoldanám:akcióba lépnék én a filmet pedig fel lehet venni videóra...(de jó,hogy van az is)😄

A virág...

Breki33
De mi?
A hajad?
Breki33
De ha az elit osztag alatt zavarna P
Szia Krisz :o)
Mizujs veled?

krisztike
igen,milyen színû legyen...??????????????????

krisztike
És miért van,hogy világít a szádban a negro???<#mf1>Nem gondoltál arra,hogy nen minden nõ hülye?Vegyél példát Brekirõl õ nem tesz ilyen meggondolatlan kijelentéseket...😄

Bucser
Miért van az, hogy minden nõ akkor akar veszekedni mikor a kedvenc sorozatodat néznéd?? és mikor persze vége a sorozatnak rádhagyja hogy jólvan nézzed.. És utána õ lép le... MIÉrt miért miért hülye az összes nõ????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Breki33
színnel?????????
krisztike
kemény...😄Hát éppen a színnel van gond...<#nemtudom>

Breki33
hát a nõcik P
krisztike
Húúú,kik?

Breki33
márcsak a színét kell kitaláni
krisztike
Lacika próbálj meg pozitívan gondolkozni.A kiscsaj rájött már,hogy lépnie kell azért,hogy te ismét neki vidd a vörös rózsát stb.😊(rózsát pedig minden nõ imádja...😄)

Breki33
A felsõ az amelyik felül van
P
Breki33
azt mondják nem
akkor kerítünk egy másik bõrt. Vagyis inkább másik lélek kéne most. Egy vidámabb, boldogabb.
krisztike
én is vmennyire hiú vagyok.De ki nem az?A lényeg,hogy a bõrödben jól érezd magad!😊

krisztike
csalódnék?😄

Mármint az eljegyzéses képemhez képest? Az nem csoda, akkor nagyon el voltam hízva. Azóta lejött 16 kiló. 3 hónap alatt. 😊
Most visszament 5, szerencsére nem hájban. A felsõ kép melyik?
Breki33
pontosan

Amúgy a képeden jobban nézel ki mint ahogy emlékeztem rájad..

Mondjuk inkább a fölsõn
Én nem más miatt akarok jól kinézni, hanem magam miatt. Hiúság rulez. 😊
Breki33
ja mert az olyan uncsi
Breki33
inkább ne P
krisztike
Senki nem lehet tökéletes...

krisztike
megnézném.

Breki33
fenét vagyok tökéletes

inkább tökéletlen,
de nem töketlen
krisztike
Szóval akkor szinte már-már tökéletes vagy...<#confused><#nemtudom><#nevetes1>Különben igaza van a #11068-nak.1mosolygós szem,ápolt külsõ,szinte lovagias úr,aki természetesen magát adja nagyon sokat ki tud hozni 1vacsiból...(+tovább<#action><#awink><#nevetes1>)

Breki33
azis megvolt már

"érzékenyebbek, mint ha látnak valami izmosat"

khhhhh,,,,,,,,,mmmmmmmm
szvsz atest csak egy dolog, az igazi lényeg a lélekben van. A lányok egy kedves gesztusra, egy szóra, mosolyra, pillantásra érzékenyebbek, mint ha látnak valami izmosat. (bár még nem voltam lány, igazából ez csak vélemény)
Tehát, uraim, tessék agyra és illemre is gyúrni! :-)