A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
.
.
Gáz, de jogában áll ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként, szerintem az 1 éjszakás abból a szempontból jobb, hogy ott õszintébb vagyok....mert megmondom, hogy mit akarok...míg egy "hosszabb" dolognál, csak felejtés miatt kell...szerintem szemétség.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kössz..
Talpra állnék, de biztos nagggggggyon fájna...
Sosem szerettem még senkit ennyire, és nem is fogok...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Valóban...
Azért remélem, a mostani kapcsolatommal nem zuhanok a földre...
Halálosan szerelmes vagyok, sztem be is diliznék, ha véget érne...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Sztem a választ teis tudod.
Sztem ne egyedül és ne egyéjszakásakat. (Azokat hapsikám úgyis elvitte P)
Elvihetnéd Arch-ot kocsikázni...
Persze plátóian
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Még szendvicsember is hírdette nálunk anno az utcán, hogy mentsük meg Isa-t..
Höhö..
Ez kábé akkora baromság volt, mint amikor Esmeraldának meg szemmûtétre gyûjtöttek!
Nicolas Caige és egy elég helyes csaj viszonyáról szólt, de sajnos nagyon késõn vcolt vége pedig érdekelt volna.
És kb 5 normális kérdés mellett volt egy, itt meg ki van gyûjtve évek termése. Aki beküldte lehet kamuzott de nem az újságírók találták ki.
De a,
nem
de
nem
de
stílusú vitát elkerülve szerintem nem kamu szted kamu.
Jó majd figyelek...
"Nem akarok terhes lenni"
<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Hogy az volt írva a gyógyszerre, hogy a felül levõnek kell bevenni és a fiú volt felül stb....
16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szõrök nõttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tõletek kérek segítséget!
Keresd fel Chewbacca-t, õ is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.
16 éves érdeklõdõ lány vagyok Kérdésem a következõ: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen, mit lehet ellene tenni?
Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.
Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemi szervét?
Amelyikbe neked jólesik.
Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
„Anyu, szeretnék melltartót.”
16 éves vagyok, és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
Ha szerencséd van, is-is.
13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engedtem, hogy elvegye a szüzességemet.
Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.
16 éves fiú vagyok, és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk errõl, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.
8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
Maximum elmebeteg.
15 éves fiú vagyok, és a nemi szervemen még nem nõtt szõr. Hogyan növesszem meg?
Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.
Hatodikos lány vagyok, és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
Mindent a maga helyén: elõször szokjál le a bevizelésrõl, és csak utána szokjál rá a szexre.
...13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy õ rám se bagózik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábítani?
FÜRÖDJ!
...15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szûzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemi szervben valami hanggal jár?...
Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90 kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.
<#nevetes2>#nevetes2>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Jesszus...
A legdurvábbak sztem a 2., 5., 14., 15., 23., és 24.....
Léteznek ilyen gyerekek?
Szörnyû...
A jövõ nemzedéke...
Belegondolni is rémes!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.