18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12748 igazad van. -
#12747 -
#12746 -
Lacika 79 #12745 sztem nem az Én dolgom, hogy ilyesmit kérdezzek. ha valaki bunkónak tart, akkor úgy is mindegy, mit/hogy kérdezek :P
Én ilyen vagyok, és kész. :) -
#12744 Ezt tőlük kérdezd :) -
Lacika 79 #12743 hátöööö.... talán igen, ha nem botránkoztatom meg vele a kedves olvasókat. :D -
#12742 Akkor ha mondjuk kérek egy listát, hogy mit szeretsz, és mit nem, mit szoktatok/szoktál csinálni, mit nem, akkor simán beírod? :D -
Lacika 79 #12741 mer' ilyenek vagyunk, oszt kész! :D
amúgy ebben Én nem látok kivetnivalót. mindenki annyit árul el magáról, amennyit akar. Én pl. nem vagyok egy szende gyerek. :P -
#12740 Bizti nem ítélnek el,hisz még te is gyerek vagy...:) -
#12739 Most irtam meg priviben :P -
#12738 Mi a nem jó vég? :) -
#12737 Haha, elhited, hogy 15 vagyok? :P Na jo, jojjon valaki tanacs keressel, mert ennek nem lesz jo vege. :D -
#12736 Haudóóóóós! :PPP
Engem mki átver :((( -
#12735 Te is bortonbe kerulsz ne felj, mert en is csak 13 vagyok :DDD -
#12734 11!! :P :D -
#12733 Arch veletlenul egy 12 eves kislanynak kuldte tovabb a kepeim es most per lesz meg minden. :D -
#12732 Mér érdekel mindenkit a szexuális életem, meg dolgaim?
[nemérti :DDD] -
#12731 :DDD -
Lacika 79 #12730 öööö neeeem meeeegy :(
akkor bután fogok meghalni. miféle bonyodalmak? írd le priv messzidzsben. :P -
#12729 Nem priv messzidzs, mert már voltak abból bonyodalmak... khmkhmkhm... :DDD
De szerintem Te is rossz felől közelítetted meg a dolgot, azért nem jött ki. Próbáld a másik oldal felől ;) -
Lacika 79 #12728 priv meszidzs? :)
mert azóta sem bírtam rájönni, hogy mik azok a szavak. úgy a szitu nagyjából lejött, de nem akarm itt elkiabálni. :D -
#12727 Ha más szavakkal, akkor már nem jó :P ;DD -
#12726 Csak fáradt... megyek is szunyázni.
Noh jóccak!!!!! -
#12725 Értem és köszike előre is,hogy ilyen önfeláldozó vagy.:) -
#12724 Kis izgalom az életedbe -
#12723 Ez mi is akar lenni? -
Lacika 79 #12722
-
#12721 -
#12720 Hát ez van,ez 1 ilyen bicikli és el is kell tólni. :)
Azt hiszm lejárt a mai napom és ágyba bújok már.Jó éjt és szép álmokat -
Lacika 79 #12719 NA akkor jobbulást nektek, vigyázzatok magatokra! Nálunk mindíg zajlik az élet, de így a szép, nem? :P
Nyugtatom Én a Drágát, de amíg Ő maga nem jön rá, addig hiába mondok bármit. -
#12718 Vauuu!Lássuk azt az izgalmat!
Én durci...RÁD ?(he-he)SOHA -
#12717 Remélem nem lettél durci:
Látom ez a skizo téma benned nagyon megmaradt. Még a végén én csalok be izgalmat az életedbe. -
#12716 Legalább 1 kis izgalmat sikerült becsalnom a te életedbe is -
#12715 Jól vagyok vagyis kicsit taknyosan,ráadásul a lányomnak most lett tüdőgyulladása-de túl fogja élni.Ilyen téren az anyjára ütött.Más.
egyébként nem tud izgalomba hozni,ha vki le skizoz.ÉN mástól sokkal inkább.Látom nálatok is zajlik az élet,hát csak összejön.Ja,csak a halál biztos nyugtasd meg az exedet. ): -
#12714 Hát nem vagy egyszerű eset, és ezt 2 hónap alatt be is bizonyítottad. -
Lacika 79 #12713 áháááá, szal férfi is vagy! tudtam Én, hogy valami nem kóser. :D
amúgy mizu van veled? :) -
Lacika 79 #12712 hali!
mint ahogy írták a többiek, nem az első együttlét során dől el, hogy mi is lesz. fontos, hogy figyeld a reakcióit, lásd/érezd, hogy mi a jó neki. csak a fantáziátok szab határt az egész dolognak.de amúgy tényleg az helyzet, hogy mindenki mást szeret. meg persze embere válogatja, hogy ki mit tud kihozni a másikból. van, akinek ez nagyon könnyen megy, van aki nem annyira "ügyes". az a lényeg, hogy figyelj és tanulj. -
Lacika 79 #12711 az eszem megáll, hogy nem bírom kitalálni. :D
lehet, hogy jóra gondolok csak más szavakkal, denem jön ki az istennek sem :P
priv meszidzs? :) -
#12710 Szia!Sztem próbálkozni lehet sőt,talán bejön.Gyógyulj meg gyorsan mert véletlenül lemaradsz valamiről! -
#12709 Hát persze skizo vagyok.Már mindent mondtak rám pl:ku**a,férfi-habár abszolúte nem látszik,de a sebeszet végül is mindenre képes-,szűz ku*** ill. ribi de azt,hogy skizo ez még lemaradt.Csak így tudom,hogy le lehet égetni,de rendesen.Boldog vagyok,hogy nem saját hibám miatt kellett letíltva lennem és végre ez lejárt.