A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is gáz, talán a fiuk nem szoktak szerelmesek lenni.?

nem lehetek fülig szerelmes?

what's up duck?
Sir Quno Jedi
Jó, attól még gondolkodhat úgy mint egy lány !
.
.
.
Gáz, de jogában áll ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
De te fiú vagy

asszem P
Sir Quno Jedi
Sohanemondazthogysoha,trallallallalllalaaa !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ez velem is igy van.

uv
dehogy nem fogsz....

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Breki33
Ez+hülyeség

Breki33
Nah most ültetted a nyeregbe.
Csacsi
Köszi mindenkinek. Igen.... 1 éve hasonló cipõben jártam, aztán jött Õ, de Õ most elment...Akkor egyedül próbáltam felejteni, most nem tudom mit tegyek.

Egyébként, szerintem az 1 éjszakás abból a szempontból jobb, hogy ott õszintébb vagyok....mert megmondom, hogy mit akarok...míg egy "hosszabb" dolognál, csak felejtés miatt kell...szerintem szemétség.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Membrah
<#nevetes1>
Kössz..
Talpra állnék, de biztos nagggggggyon fájna...
Sosem szerettem még senkit ennyire, és nem is fogok...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sir Quno Jedi
Ugyan-ugyan. Ezt csak most érzed így. Utána idõvel úgyis talpraállnál, mert úgy még sohase volt, hogy sehogysenem lett volna ! Ha meg nem állnál talpra és belepusztulnál, az sem baj, azt hívják természetes szelekciónak !

Membrah
hát igen...
Valóban...
Azért remélem, a mostani kapcsolatommal nem zuhanok a földre...
Halálosan szerelmes vagyok, sztem be is diliznék, ha véget érne...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sir Quno Jedi
A Zélet már csak ilyen libikóka ! Magányos vagy, megismered, mennybe mész, elromlik, földre zuhansz, poklot jársz, újjászületsz, magányos vagy, megismered...

Membrah
tényleg?

Sir Quno Jedi
Hogy szalad az idõ, nemisolyanrég még szinte hasonló helyzetben voltál idefent nem ???

Breki33
Akartam rakni egy tapsihapsit.

De visszatérve a filmre tényleg senki sem ismeri?
Bocsesz, ez lemaradt: <#idiota><#gun><#taps><#vigyor><#vigyor3>
Szal én vagyok a hapsikám? Na megállj, Te béka!
Breki33
Hello rég láttalak.

Sztem a választ teis tudod.

Sztem ne egyedül és ne egyéjszakásakat. (Azokat hapsikám úgyis elvitte P)

Elvihetnéd Arch-ot kocsikázni...
Persze plátóian

Mi az oka, hogy szétmentetek?
Ha csak azon múlik, bármikor. 😛
egyedül mindenképpen nehezebb...Nálam az is bejött hogy egyszerûen a csaj haverjaimmal beszélgettem sokat..nem kell feltétlenül szúrni.. persze a vége így is az lett mindig 😄 de errõl már az alkohol tehet<#kuss>

Csacsi
Sziasztok. Kedvesemmel 1 het lett vége a kapcsolatnak 8 hónap után. A kérdésem az lenne, hogy egyedül felejtsek, vagy irány az éjszakába csajok után, akik könnyen kaphatók?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Breki33
majd ha bekerülsz egy szappanoperába áriázni

hapsikám

Membrah
postán küldjük?

Nekem is gyûjthetnének egy Mitsubishi Evo VIII-ra. 😊
Membrah
<#nyes><#nyes><#nyes>

Membrah
Gyûjtöttek is a pancserok...
Még szendvicsember is hírdette nálunk anno az utcán, hogy mentsük meg Isa-t..
Höhö..
Ez kábé akkora baromság volt, mint amikor Esmeraldának meg szemmûtétre gyûjtöttek!

Breki33
Amúgy látta valaki tegnap a végállomás Las Vegas filmet?

Nicolas Caige és egy elég helyes csaj viszonyáról szólt, de sajnos nagyon késõn vcolt vége pedig érdekelt volna.
Breki33
Miért az valószínû volt, hogy Isaurának elkezdenek gyûjteni a népek?
Membrah
Tudtommal inkább azok a nõk, akik szültek már...

Sir Quno Jedi
Akik beküldték AKÁR gondolhatták is komolyan, én cifrábbakat is olvastam anno arrafelé, DE ez akkor sem túl valószínû...

Breki33
Mert akkoriban volt egy kis közöm a Bavohoz

És kb 5 normális kérdés mellett volt egy, itt meg ki van gyûjtve évek termése. Aki beküldte lehet kamuzott de nem az újságírók találták ki.

De a,
nem
de
nem
de

stílusú vitát elkerülve szerintem nem kamu szted kamu.
Breki33
Amúgy védekezik még valaki spirállal?
Membrah
ja...

Sir Quno Jedi
és az miért lett volna nem kamu ?

Membrah
<#nevetes1><#nyes>
Jó majd figyelek...
"Nem akarok terhes lenni"
<#nyes><#idiota>

Breki33
Azért vigyázni este a szappannal P
Breki33
Dehogy Kamu anno a Bravoban volt válaszokkal is

Hogy az volt írva a gyógyszerre, hogy a felül levõnek kell bevenni és a fiú volt felül stb....
Membrah
<#nyes>

aztne mondjátok hogy a micimackós nem kamu... Ha tényleg vmi TINIlapból van akkor az volt a kamu aki beküldte és röhögött egy jót az újságon..

VinylToy
Csernus Imre válaszol:

16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szõrök nõttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tõletek kérek segítséget!

Keresd fel Chewbacca-t, õ is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.

16 éves érdeklõdõ lány vagyok Kérdésem a következõ: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen, mit lehet ellene tenni?

Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemi szervét?

Amelyikbe neked jólesik.

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?

„Anyu, szeretnék melltartót.”

16 éves vagyok, és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?

Ha szerencséd van, is-is.

13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engedtem, hogy elvegye a szüzességemet.

Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.

16 éves fiú vagyok, és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk errõl, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.

Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?

Maximum elmebeteg.

15 éves fiú vagyok, és a nemi szervemen még nem nõtt szõr. Hogyan növesszem meg?

Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.

Hatodikos lány vagyok, és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.

Mindent a maga helyén: elõször szokjál le a bevizelésrõl, és csak utána szokjál rá a szexre.

...13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy õ rám se bagózik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábítani?

FÜRÖDJ!

...15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szûzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemi szervben valami hanggal jár?...

Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90 kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.

<#nevetes2>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sir Quno Jedi
kamu

Membrah
Ez mind igazi...
Jesszus...
A legdurvábbak sztem a 2., 5., 14., 15., 23., és 24.....
Léteznek ilyen gyerekek?
Szörnyû...
A jövõ nemzedéke...
Belegondolni is rémes!

Hangianix
Mondjuk rossz esetben 99%-a, jo esetben mind kamu. ;p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

krisztike
Képzeld el,igen...<#help>Ugye milyen rémes?😞 vagy 😊

Ehh! Ez iszonyat. Ezekbõl ember lesz valaha?<#banplz><#lama>