18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12788 -
Lacika 79 #12787 -
#12786 Gyere be a Pólusba és keresd meg a Stender szappangyár nevezetű boltot.Ma és holnap is melózok majd mutatok vmit,ami bizti jó. -
#12785 Ez érthető. -
Lacika 79 #12784 most nem rólam van szó, hanem Braveheart-ról :P
de amúgy elvagyok Én is, azt leszámítva, hogy hiányzik az ex, meg jó lenne vele lenni minden értelemebn :D -
Wolwerine #12783 Megfordult a fejemben... Újrahasznosítható ajándék. -
Wolwerine #12782 Vavyen Fable: Nászjelentés.
Bár tipikusan női szemszögből nézi a szakítást (a házasságot) és minket fikáz, nagyon jó. Azért a főszereplő a végére megtalálja élete párját. Nem lőttem le a poént, ezzel kezdődik a könyv. -
#12781 Es utana feladhatsz egy hirdetest, hogy egyedulallo plussmacimhoz baratnot keresek! :D -
Wolwerine #12780 A múltkor boldog volt egy csomag gumicukortól. Pedig a felét én ettem meg...
Mióta ilyen "se tűz, se víz" állapotban vannak a barátjával, állítása szerint nincs kihez hozzábújnia esténként (kivételesen nem az ágytornára gondolt, pedig oltári nagy szája van). Lehet hogy előveszi a régi plüssmaciját. Úgyhogy pedzegettem neki, hogy mekkora plüssmacit szeretne (ha a régi nem lenne megfelelő). Á, ez se célzás volt (kicsit mackós testalkatú vagyok).
Az ajándékot meg beszélni... Valahogy át kell adni... Ha nem lenne esélyem, vagy újból összejön a barátjával, van annyira korrekt, hogy nem fogadja el. -
Braveheart #12779 Próbáltam eddig is, de mindig eszembe jut valamiről...
lehet csak az idő fog segíteni -
#12778 Így van!Piros pont...:) -
ZsirosKenyer #12777 gya! így van!
kösd le magad, ne legyen egy szabad perced se, járj sokat társaságba, tűzz ki vmi célt magadnak amit meg szeretnél valósítani és minden energiáddal koncentrálj arra. Nálam segített... -
Lacika 79 #12776 az a helyzet, hogy csak az idő fog segíteni. vagy egyedül kihevered, vagy találsz mást. ezt nem tudni
ez nem úgy megy, hogy a doktorbácsi felírja receptre a gyógymódot.
van akinek a társaság segít, van akinek a magány. meg vagyok Én. :) -
Lacika 79 #12775 Most mér'?! -
akos #12774 Egy csőre töltött stukker.
Soha többé nem lesz bajod a szakítással... -
Braveheart #12773 Hali. Tudom furcsa lesz a kérdés, de nem tudtok vmilyen weblapot vagy könyvet vagy akármit mondani ami segít kiheverni a szakítást? Úgy értem hogy ötleteket ad vagy vmi...épp aktuális -
Lacika 79 #12772 -
#12771 Attól függ hol van a lány értékrendje...:)) -
#12770 Szerintem ezt is csak viccből mondta... :)) Mármint a drágát. A nagyot lehet, hogy nem :DD -
Wolwerine #12769 A stílus... Az kimaradt, hogy mindenkivel ilyen. Azóta szelídült meg a stílusa (velem szemben), mióta rávezettem, hogy velem mennyire más...
Még egy apróság. Legközelebb a jövő héten írok neki, vagy hívom fel (ha nem keres meg). Akkor lesz a névnapja és még nem mondta meg, mit szeretne (csak azt, hogy valami nagyot és drágát). Hmm. Meglátjuk...
Na szia. Lépek. -
#12768 [várja] :) -
Lacika 79 #12767 nem hiszem, hogy így lenne. ha igen, az sem érdekel :P
jól esett neki, hogy felhívtam utána, picit megnyugtattam -
Wolwerine #12766 Szerintem is.
Más. A csajt (aki ugye még nem...) időnként rongálom SMS-ekkel.
Az utolsó elküldöm priviben. Kíváncsi lennék a véleményedre. Még nem kaptam választ rá.
-
#12765 De csak egyszer kéne megtennie... és minden sokkal jobb lenne neki is! -
Wolwerine #12764 Nem hiszem hogy élvezi. Illetve... Ha igen, az baj. Lehet hogy megbántani se akarja (sőt valószínű hogy nem), csak néha egyszerűbb megbántania mint hogy szembenézzen magával.
-
#12763 Néha egy kicsit olyan érzésem van különben, hogy Lacika bnője élvezi ezt egy kicsit. Ilyen... szenvedj csak Te is! :DDD
(azért mondom, mert ez tipikus női dolog sztem) -
Wolwerine #12762 Arról szokott mesélni, hogy most milyen érzés neki? Ez az egész, az hogy hol találkoztok, hol nem, egyszer összejöttök, egyszer szurkál utána megbékít... Neked tudom hogy rossz.
Szerintem nem kellett volna felhívni az SMS után. Nekem úgy jött le, hogy lazítani szeretnék,nem vagyok rendben, nem akarlak megbántani, pénteken találkozunk. Addig ne keress... -
Lacika 79 #12761 Az a gond, hogy a legjobbat akarja mindíg. attól fél, hogy ha nem működik, akkor megint megbánt, meg neki is szar lesz, stb. Mondtam neki, hogy ha nem megy, nem megy. De azt mondta, nem tárgyak vagyunk, szal nem lehet csak így elintézni. Ez rendben is van, de csak akkor tudjuk meg mi lesz, ha már csináljuk. Fél, szeretné, bizonytalan, egyik pillanatban szurkál, a másikban pedig írja a megbánó SMS-eket. Túl bonyolult, talán ezért szeretem. :) -
#12760 Szenved... :D
Mondjuk azért... azt nem értem, hogy ez nem egy túl jó állapot. Szóval célszerű mielőbb döntenie. De ennyire nem tud? -
Lacika 79 #12759 persze Dága, Én értem! -
Lacika 79 #12758 jah, azt is mondta tegnap, hogy tudja jól, hogy Ő alakítja így a dolgoatk, de nem tudja máshogy csinálni. Ezután írta az SMs-t, hogy nem akar bántani, nincs még jól, lazítania kell. -
#12757 Szerintem Lacika érti, mire gondoltam. Nem tudnám jól elmagyarázni... :( -
akos #12756 Aligha lehet biztos ilyen dolgoban bárki is, míg bele nem kezd... Imho. -
#12755 Úgy van a dologgal mint én voltam. Se vele(d) se nélküle(d).
Csak nem tud(ott) olyan "gyorsan" dönteni, mint én. (bár lehet, hogy Ő csinálja jól, hogy amíg nem biztos a dolgában teljesen, addig bele sem kezd...) -
Lacika 79 #12754 jah, nem fog barátként tekinteni rám soha szerintem. vagy kellek neki, vagy inkább semmi. -
Lacika 79 #12753 nem élem bele magam, mivel még nem biztos, hogy lesz köztünk valami. de picit meglepődtem, mikor megkaptam az SMS-t, mert olyan..... mintha még nem lenne kész, vagy mittomén. nem értek Én az ilyesmihez, kérem szépen :P -
#12752 Az ember a barátaival is sokat foglalkozik...
De azért kétlem, hogy barátként tekintene rád, miután... érted. :)
Csak arra vigyázz, hogy ne éld bele magad mindenfélébe, amíg nem teljesen biztos, mert nagyot lehet onnan zuhanni :( -
Lacika 79 #12751 Szia! Én is így gondolom. Jah, utána még felhívtam. Mint egy nyűgös kisgyerek, olyan volt. de rettentő édesen tudja csinálni, ilyenkor csak meg kéne ölelni, és össze-vissza csókolni. :)) -
#12750 Szia! Sztem nem tudja mit is csináljon.
de igazad van -
Lacika 79 #12749 ezt is megértem, valamiben Nekem is igazam van. kezdek rendbe jönni. :P
jah, ma is beszélgettünk egy pár dartes party után az exemmel. rossz kedve volt, rákérdeztem és miattam van. na ez van. hazavittem, után aküldött SMS-t, hogy ne haragudjak rá, nem akar bántani, még nincs rendben, lazítania kell, de pénteken levágja a hajamat. :P
nemtom mi lesz a vége, de ha nem érdekelném, akkor valszeg nem foglalkozna ennyit velem.