18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12828 Nahát és ,ha kimész a Rákóczi térre és szétnézel ott is egyből talál vidám lánykákat. (ki tudja mennyiért és milyent ? :)) -
ZsirosKenyer #12827 bocs az előzőért, főleg azért mert javarészt egyetértettem veled, csak éppen felhúzott egy nőszemély rendesen és hirtelen nem tudtam kin levezetni a mérgem.. :)
Most hogy mondod, nekem is feltűnt ez a kis savanyodottság az asszony-népen arrafele. Legutóbbi alkalommal megakadt a szemem egy egész cukipofa lánykán, de mikor összekadt a tekintetünk szemrehányóan lehajtotta a fejét és olvasta tovább a bridget jones naplóját
itt azért jóval barátságosabb a tömegközlekedés is, sőt szóba is lehet elenyedni az esténként igencsak üres buszok kivilágítatlan végében kuporgó pipikkel :) -
akos #12826 Nah. Ez a hangnem mindjárt jobban tetszik. Nem igazán értettem, miért köttél belém, de földet rá!
Budapest mellett lakom az agglomerációban (sic!) :) Úgyhogy nagyon is tudom, mi a helyzet a lányok terén. Tény, hogy sok csinos lányzó mászkál errefelé, de a legtöbbje faarccal, elfásultan, semmitmondó közönnyel viseltet a környezet iránt - legyen az ember, állat, vagy tárgy. Ez persze nem csak a lányokra igaz, hanem úgy en blocke a budapestiek túlnyomó részére.
Egy mosolygós, jókedélyű lány, aki még ki is néz úgy, hogy gusztusod támad rá? Hah!! Havonta egyszer... legfeljebb! Pedig én is szinte nap mint nap a 7-essel (is) járok.
Úgyhogy ne hidd, hogy ez a város lenne a csajozás mekkája. A választék nagyobb - már a lélekszámot tekintve. De ennyi besavanyodott, individualsita szinglit egy rakáson...!
[Legyint] -
#12825 Bp mint pipiparadicsom? Hátőőő 1éccakásra vágysz, akkor gyere. Lehet itt lerobbant leleki, de optikai tuningal ellátott csajszikat vadásazni. Hosszabb távra tervezve, meg ugyanott leszel mintha sehova sem mentél volna. Nade, mivel több az ember, talán belebotlasz egy normális csajsziba, talááááááááááááááááááááán. -
ZsirosKenyer #12824 miből gondolod hogy nincs?
najó, tényleg nincs, de úgy néz ki most lesz egy, bár nem az akire várok,de talán azért bele tudok majd idővel szeretni... Sajna Sopronban mivel elég kis város korlátozottak a lehetőségeim, kevés a csaj, vagy akivel tényleg el tudnék képzelni komolyabb kapcsolatot meg foglalt..
Már nem is emlékszem..te BP-i vagy? mert akkor irigyellek. Mindenképpen igyekszem én is minél előbb feljutni a fővárosba, most hétvégén voltam is, és a 7-es buszon 5 megálló alatt több jó csikket láttam mint itt 3 hét alatt -
Wolwerine #12823 Hiánycikk... Mostanában mindenki szakít. Ákosról azt hittük, kicsit depressziós, de nem. Más újság nem igen van.
Ja. Mi még nem találkoztunk. -
#12822 Hi emberek..Gondoltam benézem ide is..mostanság mindig egy topicban tengődök..
Szal kinél miúsjág a barátnő nevű élőlény ügyében?:D
-
akos #12821 Te beszélsz...?? :o)) :DD
-
ZsirosKenyer #12820 szerintem szerezz magadnak egy nőt.. -
akos #12819 Szerintem sem veled, sem mással nem volt itt semmi súrlódás, ami sértődésre adott volna okot.
Én felvállalom, hogy tudok cinikus, gúnyos lenni - és az említett, x nappal ezelőtti beszólásom annak is volt szánva. Még csak azt sem mondanám, hogy Brave személyének szólt, hiszen gőzöm sincs, ki ő, mi ő. Minden túldimenzionálás nélkül egyszerűen csak így volt kedvem válaszolni arra a teljesen nonszensz kérdésre. Számomra nonszensz volt.
Én úgy érzem, hogy eddig mind veled, mind a többiekkel yol megvoltam itt, és túlnyomórészt értelmes, kérdések, értelmes válaszok kelteztek ebben a topicban.
Uff! -
Lacika 79 #12818 Én nem érzem, hogy bármivel megsértettél volna, sztem nem is adtam rá okot, csak azt hittem valami probléma van, azért vagy "morci".
De így már tiszta. -
Lacika 79 #12817 -
akos #12816 Nana! Azért álljunk meg egy szóra!
Ha yol tévedek, hozzád normálisan szóltam és legjobb tudásom szerint adtam neked tanácsot. Szóval nem igazán értem, miért érzed megszólítva magad az alábbi írásomban. Ugyanez vonatkozik Lacikára, Arch-ra ésatöbbi.
Az egyel ezelőtti hsz-om 1 (azaz egy) darab embernek odavakkantott élcelődésem miatt keltezett, aki történetesen arra számítva kért itt segítséget, hogy ha majd yol elolvas valami fasza könyvet, akkor máris heppi&halidéj lesz. No more comment.
Úgy gondolom, van némi különbség a fentiek és aközött, hogy valaki bejön ide könnyíteni egy kicsit a lelkén - amit mellesleg én is megtettem, de távolról sem annak reményében, hogy ti majd yol megoldjátok az én bajaim.
Uff!
-
ZsirosKenyer #12815 az "értelmetlen gügyeségek" szerzői szerintem nagyonis tisztában vannak vele, hogy egyedül saját magunk vagyunk képesek rendet tenni a lelkünkben, csak néha azért jó vkinek beszélni róla, panaszkodni, sírni, és bizony kérni pár értelmetlen tanácsot ezzel reményt adva annak a ténynek hogy talán van egyszerűbb módja is a sebek begyógyításák mintsem a hosszú-hosszú szenvedés és örlődés.. Nem is olyan rég én is "gügyögtem" itt mert qrva szarul voltam, de ezzel hogy bejöttem ide és elsírtam a bajom máris kicsit jobban tudtam aludni, és talán tényleg igazad van hogy önmagunknak kell tisztázni a dolgainkat de vannak helyzetek melyek mindezen "gyógyulást" segítik, sőt, talán gyorsítják is.. -
akos #12814 Nem. Sem hangulatváltozás, sem semmi más nem történt.
Egyszerűen csak vannak dolgok - főleg a banális, teljesen értelmetlen gügyeségek, amik mellett nem tudok -vagy nem akarok- egy-egy rosszmájú megjegyzés nélkül elmenni.
Továbbra is minden segítőkészségem azoké, akik tanácstalanok, rosszul érzik magukat, bajban vannak és egy kis lelki támaszra vágynak. De...!! De emellett megvan a magukhoz való eszük, és az igyekezetük, hogy talpra álljanak. Nem másoktól várják a segítséget, nem okos könyvektől és weblapoktól várják a gyógyulást, hanem önmaguktól. Akikben nem csak az óhaj és a szándék ("szeretném, ha...") van meg, hanem a tetterő is ("és tennék is érte...").
"Aki óhajt, de nem cselekszik, dögvészt áraszt..."
That's all. -
akos #12813 Ugye? :D :DD -
#12812 Lol, egy poen miatt mindenki erted aggodik :p -
Lacika 79 #12811 az utóbbi napokban mintha 180 fokot fordultál volna? Történt valami, vagy csak szimpla hangulatváltozás? -
akos #12810 Miért lenne gond? Egyszerűen csak: hülyes kérdésre, hülye válasz. -
Lacika 79 #12809 Privat....gold? :D -
#12808 Javaslom a Privat hasznalatat. :p -
brad #12807 Azt meg lehet oldani , bemegyek a munkahelyedre . Jó ? -
#12806 Bocs de sokat melózok és fáradt vagyok. -
Wolwerine #12805 Hali. -
#12804 Nem tűnsz vmi hűde jó kedvűnek... -
brad #12803 Szia , beszélni szeretnék veled . Soha nem voltam ilyen szarul . ( kérlek ) A Szilvi is kipakolt és se telefon se semmi mert állítólag bunkó voltam veled . Legalább te hallgass végig , kérlek :( -
#12802 Bocs kimarad :adtál 1 bizonyos útmutatót. -
#12801 Külön banánt nem rakunk bele mert megromlik stb. de így vmilyen útmutatót. -
Wolwerine #12800 Azért hülyeségeket ne beszélj... Mi a gond? -
akos #12799 Mert tapló paraszt állat vagyok... -
Wolwerine #12798 Megnéztem. Jónak tűnik. Olyan 4.000-5.000 ft-ot költenék (max), a szállítási díj nélkül. A banán tetszik a honlapon... Az mindenképpen kellene. Talán alma is. A többit rád bízom. Viszont elég száraz a bőre (talán vashiány? valami ilyesmit mondott.)
Ha szerdáig megjön (állítólag 3 munkanapon belül..), akkor kellene. És köszi! -
#12797 Persze de egy dolog valakivel beszélni - még webkamerán keresztűl is szoktunk - és egy másik dolog érezni és látni, hogy ott van melletted. A búcsuzkodást meg valóban gyűlölöm, mert fél embernek érzem magamat ha nincs mellettem............. -
#12796 Az jó.Valószínű megéri neki hisz,ha nem így lenne akkor itt lenne melletted.Ha hozzád jön haza akkor bizti szeret.Gondolom,hogy kellemetlen a búcsúzás és őrülten hiányzik is ... de,ha szereted a távolság nem állhat közétek sztem. :) -
#12795 Szóval holnapra megkérdem majd.Este leírom.Jó éjt mindenkinek! -
#12794 Holnap beszélek a főnökömmel,úgy tudom megrendelésre is csinálunk csomagot.Max te leírod mennyit szándékozol rá költeni és én megcsinálom - csak ilyenkor szükség van a lány stílusára és,hogy pl.az édes,savanykás,gyümölcs illatot kedveli ill. érzed rajta.
Az üzletünket a www.szappangyar.hu -n megtalálod.
-
#12793 Hivatásos tolmács. -
#12792 Mit nelózik kint?(csak nem felszolgáló?) :) -
#12791 Nekem a jelenlegi párom hiányzik de marhára. Kinn dolgozik olaszországban és ma reggel ment vissza. Kivittem a reptérre de hazudnék ha azt mondanám nem volt gombóc a torkomban. Mindíg utálom azt a napot amikor visszamegy............ -
Wolwerine #12790 Ellenállhatatlan ajánlat... Szívesen beugranék, de nem vagyok pesti. Ca. 60 km.-re tengődöm tőle. Még így is beleférne ha nem égett volna a körmömre a szakdolgozat(hétfőn adom le bekötve, hogy hogyan azt ne kérdezd). A jövő héten hétfőtől-csütörtökig Kaposváron leszek, csütörtökön pedig névnap...
Egyébként mi lenne az? -
#12789 ? :o