18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12868 remény hal meg utoljára -
Lacika 79 #12867 ma is hazavittem. jót dumáltunk, meg röhögtünk egy sort. :)
ha ki akarna használni, nem ezt csinálná. jah, hazamehetett volna a barátnőivel is, Ők is kocsival voltak, de még maradt velem egy picit, aztán Én vittem haza végül. :) -
#12866 Szia.Látom még új vagy a köreinkben így hát megkérdem :mi járatban erre felénk?Mesélj magadról...! :) -
#12865 Ha tényleg gyalog akarna menni, akkor gyalog menne. -
Lacika 79 #12864 hello
-
lukács lászlo #12863 hello -
Lacika 79 #12862 abszolút nem, ugyanis legtöbbször gyalog akar menni -
#12861 Ebben az én viszem hazában van egy enyhe (?) kihasználást... Mármint a nő részéről. -
Lacika 79 #12860 ÉN meg csak tengek-lengek, viszem a Focusomat futóműbeállíátsra, nehogymá' maradjon egy kis pénzem. Jah, meg persze fákingolják meg magukat az útburkolók. Amúgy sajnos "nőmentes" vagyok még mindíg. Hiányzik az exem. Igaz, mostanában Én viszem haza, mikor esténként feljönnek picit darts-ozni, beszélgetni. -
#12859 Én hulla vagyok és tegnapi szabadnapomon is melóznom kellett,holnap pedig ismét megy a buli csak nem tudom meddig. -
Lacika 79 #12858 De amúgy mi ez a nagy csend? Vagy Nőnap alkalmából minden szép és jó? -
#12857 Nagyon aranyos vagy. :) Minden hölgy nevében köszönöm .:) -
#12856 Részemről köszönöm szépen mindenkinek! :) -
#12855 Köszike -
#12854 Nem értetem félre.
Van 1 okos,ügyes és gyönyörű (ne,m csak az én szememben) lányom és
1 férjem,aki mellettem van betegségben,fájdalomban és örömben egyaránt.
Nincsen kapcsolat kanál csörgés nélkül...,mindig van vmi,ami esetlegesen nem klappol... -
Lacika 79 #12853 Boldog Nőnapot kívánok Én is minden kedves hölgy ismerősömnek itt a fórumon! -
Jhon Balu #12852 BOLDOG NőNAPOT! -
#12851 ne értsd félre ez idézet
de akkor nagyban -
#12850 Imádom a hóvirágot! :)
El kell mondanom,hogy te pályát tévesztettél.
(Nekem tetszenek az olyan férfiak,akik nem csak a macsót akarják megjátszani,hanem gondolkozni is tudnak és van szívük is úm.,de
lehet,hogy én csak rossz helyen kerestem,mert valahogy nem igazán
sikerült.(?) :) ) -
#12849 "Ismerjük be férfitársaim: életünkben mindig központi szerepet játszott és játszik a nő, akár barátnő, feleség vagy anya szerepében. Nélkülük... Nem! Nélkülük nincs élet, boldogság, szenvedély öröm és bosszúság. Ahogy Jókai Mór találóan megfogalmazta: "a férfi sorsa a nő..."
Ezt a sorsot várjuk, készülünk rá, küzdünk érte, "cipeljük" édes gyümölcsét, olykor nyűgös terhét, de mindig velük, sohasem nélkülük. Mert bárhogy csűrjük-csavarjuk a gondolatot, a végkifejlet mindig az a beismerés: ők azok, akik az élet teljességét ölelik magukhoz. Mert nemcsak adják az életet, hanem éltetik is azt, szeretettel, gondoskodással, simogatással, s ha kell figyelmeztetéssel, korholó szavakkal, az elhallgatott mondatokkal. Mindezt azért, hogy az életerő, a derű nap, mint nap újjátermelődjön, hogy rohanó világunkban legyen egy kis sziget számunkra, a nyugalom, a gondoskodás szigete.
Velünk, de értünk teszik!
Ezért vagyunk adósak nekik!
Ezért, s mindenért!
Még akkor is, ha évente egyszer szoktuk megfogalmazni, elismerni, köszöntő ürügyén közreadni: a szeretet, a gyöngédséget, a figyelmességet, a gyakori lemondást és a szépséget ők testesítik meg.
Az ő napjuk ez a március 8-i dátum. Még akkor is, ha tudjuk, hogy az indító szándék (1910) nyomorúságos helyzetükből fakadt. Tavaszi ünneppé és nemzetközi rangúvá vált emlékezni arra, hogy 1908-ban a New York-i varrónők fellázadtak, s harcot indítottak jogaikért, többek között az emberségesebb bánásmódért. És azóta is ezért küzdenek nap, mint nap. Csakhogy gyakori szenvedésük, megbántottságuk, hangja, ilyenkor, a nőnap tájékán eltompul. Mert elnyomja az ünnepi köszöntők veretes dicshimnusza, a hivalkodások sorozata, és a tömjénezések szelíd acsarkodása. Ilyenkor kitüntetett figyelem árad feléjük, egy szál virág vagy egy kedves szó öltözetében. Mert így illik. És a többi háromszázvalahány napon? Pedig akkor is vágyódnak megértésre, kedvességre. Mert a nők arra születtek, hogy szeressék őket. Amelyet százszorosan visszaadnak, barátnőként, feleségként, anyaként. Ne feledjük: egy anya szeretete, egyet jelent a család szeretetével.
Mikszáth azt írta egyszer: "Az asszony és a cserép hamar törik." Felismerő és figyelmeztető szavak ezek mindannyiunk számára. Feladatot és kötelességet is jelentenek. Megértést és azonosulást. De nemcsak a nőnapon, a virágos ünnepen. Móra Ferenc gondolatai muníciót is adnak ehhez: "a nő addig szép, amíg szeretik..."
Gondoskodjunk róla, hogy sokáig legyenek szépek. "
BOLDOG NŐNAPOT
-
akos #12848 ...legalábbis a kívülállónak így tűnik. De azért gondolj bele, hogy mi, heterók mennyire nehezen boldogulunk a párválasztás problematikájával, a megfelelő társ megtalálásával - pedig mennyivel nagyobb a választék. Ők sokkal szűkebb rétegből válogathatnak... -
ZsirosKenyer #12847 na jó, nincs az a pénz amiért én hozzáérnék egy sráchoz, de néha elgondolkodom rajta hogy sokan közülük jóval boldogabbak mint mi... -
Lacika 79 #12846 -
ZsirosKenyer #12845 én rájöttem buzi leszek -
#12844 Hát az is előfordulhat,de lehet,hogy vmi más próblémáról van szó. -
#12843 Akkor drukkolok... (kérdés melyik változatnak drukkoljak... ?) :)
Fel a fejjel! Lesz rosszabb is! :)))
tapasztalat :*( -
Vlala #12842 én is. -
#12841 Különben még mindig fenntartom, hogy a lány körül van vmi gond... -
#12840 Nem is arra gondoltam. Csak ha tudtad (mondjuk ebben Ő is benne van, hogy mondta-e vagy nem), hogy sz*rul van, és ennyire nagyon szüksége lenne rád, akkor talán kihagyhattad volna az utazást, vagy kompromisszum - elvihetted volna Őt is; esetleg ha rosszul jönne ki, hogy nem mész, vagy ha viszed a bnőd, akkor valamire hivatkozva a felénél vagy a vége felé lelépsz, és egy-két nappal előbb jössz haza. Persze csak ha van vonat, vagy vmi :) -
Vlala #12839 Tudom, de bármennyire szeretem, térerőt nem tudok csinálni egy völgy mélyén. -
#12838 Az tényleg sz*r (már bocsánat) tud lenni, ha olyankor van távol az illető, amikor az embernek a legnagyobb szüksége lenne rá.
kiváncsi leszek belőlem milyen viselkedést fog kihozni, ha hazajön az... "illető" :/ -
#12837 Ha ide írsz vmit vkinek, és nem privátba, akkor számíts rá, hogy fognak rá reagálni... ha ezt nem akarod. Írj privit az illetőnek.
Hozzátenném, én nem is a hozzászólásodra reagáltam - és igen, egyrészt azért, mert nem nekem szólt -, csak egy megjegyzést tettem. -
Vlala #12836 alakulni látszanak a dolgaink, most már leaglább azt megmondja, hogy pont akkor voltam távol, amikor kellettem volna. Hogy mire, az még homály, ennek a lánynak a megfejtésébe talán dr. Csernus is belehülyülne, de én ezt is haladásnak fogom fel. Jövő héten újabb próba... -
akos #12835 Bezony. Vidéken sokkal közvetlenebbek az emberek, mint errefelé. Én is jobban kedvelem azt a közeget.
Itt a csajok zöme kicsit olyan "miss"... magasan hordják az orrukat. csak tudnám, miért! -
akos #12834 "Ákosról azt hittük, kicsit depressziós..."
... de szerencsére idejében kiderült róla, hogy csak egy utálatos féreg :DDD
-
Lacika 79 #12833 végülis ízlések, és pofonok -
ZsirosKenyer #12832 én is így gondoltam egészen addig amíg nem közölte a csaj hogy "neked ingyen van ;)"
amúgy az utcáról nekem sem lenne felszedni, szerencsére ez a sztori egy night-club-ban játszódott ami azért igényesebb egy kicsit.. -
Lacika 79 #12831 Én nem fanyalodnék ilyesmire soha -
#12830 Nőkkel kapcsolatban :nincsen lehetlen csak tehetlen...:) -
Lacika 79 #12829 na ezért nem teccik nekem a nagy falu. mehetek Én mosolyogva, vidáman az utcán, aztán még engem néznek hülyének, hogy minek örül ez a barom. Ehh :P