18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12908 Egyedul is eltudom baszni az osszes kapcsolatomat, nem kell hozza segitseg :PPP -
#12907 igazából annak egy "megy"-nek kéne lennie. Miután rájöttem, hogy több olyan dolog nincs. Vagy tévedek? (sose lehet tudni :DDDD) -
#12906 Mert neked egyedül is mennek a _dolog_elintézése? ;DD -
#12905 Semmi olyan, amihez segitseg kellene. :P Ha legkozelebb ilyen lesz, leirom. Igerem. :p -
#12904 Már úgyértem, hogy a bnőkkel/kiszemeltekkel/exekkel mi van... nem másfajta érdekfeszítő történetekre gondoltam! :DDDDDD :PPP
Mielőtt belelendülsz... :P :D -
#12903 Vagy esetleg mesélj Te! ;DDDDDDDDDD -
#12902 Majd feladunk egy hirdetest, hogy jojjenek az emberek. :D -
#12901 :DDDDDDDDDDD
Jah. Hát... unatkozom, de itt meg nincs téma... :)
Te is eltűntél amúgy. -
#12900 Mostanaban eltuntel innen. Alig irsz. :P -
Lacika 79 #12899 Aha :D -
#12898 Sosem láttam őket... :D
[vak] -
#12897 Man elkuldtem, csak azert kerdeztem, mert itt az sg n egesz jopofak voltak anno es most nem talalom oket. -
#12896 Nem, de rá lehet fogni, hogy nem volt ideje feladni... és amúgy is a szándék a fontos! :PP :DDDDDDDDD -
akos #12895 Hogy tegnapra odaérjen :D -
#12894 Csak mostmár gyorspostával vagy ilyesmivel! :DDDDDD -
#12893 Akkor postán küldj vmit... -
#12892 Ahh, messze van. -
#12891 Akkor ha teheted, vigyél neki vmit személyesen, és mond meg, hogy bocs, hogy nem tegnap, de akkor nem értél rá... ;D -
#12890 Hmm, nem vag temaba, de itt az sg n volt egy kepeslapkuldo szolgaltatas jopofa kepekkel es lenne egy leanyzo akinek elfelejtettem lapot kuldeni tegnap -
#12889 Most mondjam, hogy megmondtam? :DD -
#12888 ja :D -
Lacika 79 #12887 hátöööööö..... igen :D -
#12886 Akkor 1 hullámhosszon vagyunk - ilyen téren...:) -
Lacika 79 #12885 Én is úgy gondolom. -
#12884 Ez a lényeg. -
#12883 Nem a lányom jár vidéken most suliba,mert kimagaslóan jól tanul és mi itt albérletben lakunk ő pedig ilyenkor a szüleimnél van.És őrülten hiányzik. -
Lacika 79 #12882 -
Lacika 79 #12881 "mert ő az a nő az életemben akivel el tudom képzelni azt, hogy leéljek egy életet....."
Te írtad, és szerintem ebbe benne van minden. :)
nagyon szeretem mint embert, + csendben megjegyzem, hogy szex terén is igencsak egy hullámhosszon vagyunk :P
meg persze teccik, mint Nő is. :) -
ZsirosKenyer #12880 elég nagy.. Sokan nem is bírnak ezért kis városunkban, dehát ez van.. Nem nagyon tűröm hogyha játszadoznak velem, pláne akkor ha csaj az illető.. -
#12879 A te párod is külföldön dolgozik? -
#12878 Tudom milyen,mert már én is átéltem ill. most is átélem. -
#12877 Köszönöm:) Probléma nem is volt. Max csak annyi, hogy iszonyatosan rossz nekem ha nincs itthon. Mintha a lelkem fele nem létezneí:) -
#12876 Na látod.Igazam volt abban,hogyha szeretitek egymást meg fog oldódni minden.Drukkolok. :) -
#12875 Egy idő után igen. Oly annyira, hogy a dolgok kezdenek igen komoly formát ölteni. Most pénteken mikor kivittem a reptérre és késet a gép indulás, így volt még időnk beszélgetni. Felvetette azt, hogy költözzünk össze. Nekem semmi gondom nincs vele egy dolgot kivéve. Az összeköltözés nem itthonra szólna, hanem ki olaszországba. De azt hiszem meg fogom tenni, mert ő az a nő az életemben akivel el tudom képzelni azt, hogy leéljek egy életet..... -
#12874 Milyen a te egód,te kis egós? -
#12873 drukkolok neked -nektek.
Mindent bele Lacika! -
#12872 De ugye jöttek a tűzoltók ? :) (ill. a tűzoltóhölgy?) -
#12871 Én is csak elismerésemet tudom kifejezni. Persze ha még mindíg érzel iránta valamit - márpedig a beírásaidból úgy veszem ki - akkor ez nem is csoda. Csak ha elfogatsz egy tanácsot próbáld meg végiggondolni, hogy megéri e? Márimnt, hogy lehet e belőlle ismét valami és nem csak inkább az a sok emlék az ami miatt van veled ez az egész. Csak azért mondom mindezt mert jártam én is ilyen cipőben és igen csúnyán megégettem magamat a végén....... -
ZsirosKenyer #12870 csodálom a türelmedet.. Én valszeg jóval birtoklósabb típus vagyok(talán ez kicsit az egómból is ered), nehezen viselem ha vkiért ennyit kell szenvedni.. -
Lacika 79 #12869 bezony.