18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Hangianix
    Elotte legalabb beallitottad, hogy ne irja ki a szamod? :p
  • Faki
    Miez, dedó?
  • Duddits
    :-(
    Most néztem a mailom, és hát nem írt. Fölhívjam? Mert suliba próbáltam, és bevolt kapcsolva, de lenyomtam.
  • Vlala #13025
    Ugyanez lett volna, tuti, hogy nem jön el.
  • Wolwerine
    Hiszek neked... Néha... Menekülési útvonal? Ugyan. Lehet kapni jópofa műanyag bilincseket...
  • Wolwerine
    Mit kérsz érte? Igaz ilyenem már van. De gyűjtő vagyok.

"Hiányzol. Válasz: Esetleg ráérek. Gyere el mozi/színház/pláza/séta az esőben" Az nem jó, ha ugrasz.
  • Arch
    Mert Te majd mindent elhiszel? :D
  • akos
    Gyerepappppához,majdényolmegvigasztallak :))
  • Arch
    Mondtam, hogy ne Te menj hozzá, hanem vhol máshol találkozzatok. Tudod, ahonnan nincs menekülési útvonal!

[nem hisz neki senki... szomorú]
  • Lacika 79
  • akos
    A Magyar Tudományos Akadémia által kiadott A magyar helyesírás szabályai c. könyv (Tizenegyedik kiadás, negyedik lenyomat) szerint egy l. :-o

(Amúgy nem szoktam kötekedésnek venni, én is felhívom mások figyelmét az orednáré hejessírásy hubákra.)
  • Hangianix
    Pff, nalam miert nem javitottad ki, hogy a gyereknek az nem jelzo! :D
  • Vlala #13016
    ha tényleg lélekszámról beszélünk, én kevésnek találom a háromszoros szorzót. Ezzel párhuzamosan nem hiszem, hogy háromszor annyi lány lenne, mint fiú.
    A halálozási-születési arányról:
    Magyarországon két ok miatt is nagyobbnak kellene lennie a születési quótának, mint a halálozásinak:
    1. A sokgyermekes családok eget verő segélyezése és az őket illető kedvezmények;
    2. Csalánba nem üt a ménkű.
    Ezzel együtt tényleg fogyunk, ennek szintén két oka lehet:
    1. Unió, külföldön még a munkát is értékelik;
    2. közlekedési morál, járgányok műszaki állapota.

Vissza a barátnő nevű élőlényhez:
    Totál meghülyült. Most már eljutott odáig, hogy félóránként tud véleményt változtatni, lassan diktafonnal fogok beszélgetni vele, hogy visszajátsszam neki azt, amit órákkal ezelőtt mondott...
    A hétvégén felhívott, hogy hiányzom, majd mire elértem hozzájuk, "nem volt otthon" a szülei szerint - biztos az 50 éves mama hallgatott Metallicát a szobában.
    (Nem kell valakinek félpszichó lánnyal terhelt T-mobilos kártya? Olcsón adnám...)

(Ákos: lovalld két l - csak helyesbítés, nem kötekedés :-) )
  • akos
    Szerintem a támadó hangvétel nem csak ebben a topicban, de nem is csak ezen a fórumon megfigyelhető sajátosság. Az életben/élő beszédben is ugyanez jelen van. Még ha nem is ennyire aggresszíven. Manapság az emberek zöme nem tud kultúráltan vitázni (ezt sem tudjuk kultúráltan), mert él benne egyfajta kényszeredettség, hogy nehogy ne legyen igaza. Ez ilyen ego kérdés. Ego, ego über alles. Itt tartunk most.
    Uff!
  • akos
    Ne lovald bele magad ennyire. Hangianix sem személyeskedett veled.

Habár statisztikákat nem olvasok, azt azért én is erős túlzásnak tartom, hogy háromszor annyi legyen a nők lélekszáma, mint a férfiaké. De ha még így is van -Kína népessége révén, ez a mutató biztos, hogy nem fog előállni, lévén ők "csak" valamivel több, mint 1 milliárdan vannak, a bolygó lakossága pedig már átlépte a 6 milliárd főt. De még ha így is lenne, aligha jelent ez vigaszt Duddits-nak, hiszen mind az országunkban, mint Európa más nemzeteinek túlnyomó részén az arány közel nem 3:1. Inkább az egal felé hajlik, leheletnyi többséggel a nők felé.
  • Hangianix
    Mult heten volt eloadasom errol Kornyezetgazdalkodas cimmel. :p Erdekes, hogye ebben a topikban (is) mindenki milyen tamado hangvetelt ut meg akkor, ha ellentmondanak neki. Valaszolok azert, csak nem ilyen lenezo stilusban mint te. :p

1. "Továbbá én nem korhatárhoz kötöttem a nők számát,hanem összességében általánosítottam.(olvasd el megint! )"
    Mondtam en egy szoval is, hogy korhatarhoz kototted? De egy 14 eves "gyereknek" (nem serto jelzonek szanom) irtad, gondolom nem 50 eves nokkel szeretted volna ot osszeparositani. :P

2. "Már 3 gyerek a max. egyes tartományokban,ha az első 2 lány.Úgymond szinte,amíg fiú nem lesz próbálkozhatnak.(ezt személyes forrásokból is tudom)"
    Es szerinted miota igaz ez es mekkora hatassal van a mostani, ivarerett populaciora? Hmm, semmilyen? :P

3. "Sőt,most szinte nagyobb a halálozási arány a születésinél."
    Hol? Nalunk? Merthogy a vilagon jelenleg 2.7%-os a szuletesi tobblet. Utobbi 30 evben 2.2 milliard plussz keletkezett es ez nem is fog a kozeljovoben leallni (lasd India, Thaifold, Mexiko).

4. "FŐOKOS ???" es "Tudom,valaki ezt leszarja magasívben... Te is így gondolkozol esetleg ?"
    Ne ram vetitsd a frusztraciodat pls.
  • krisztike
    Tévedsz.
    Már 3 gyerek a max. egyes tartományokban,ha az első 2 lány.Úgymond szinte,amíg fiú nem lesz próbálkozhatnak.(ezt személyes forrásokból is tudom)

Továbbá én nem korhatárhoz kötöttem a nők számát,hanem összességében általánosítottam.(olvasd el megint! )
    Ez a szám kimutatásból ered.Sőt,most szinte nagyobb a halálozási arány a születésinél.
    Hogy miért is ? :Hát hova szüljek,minek szüljek erre a rohadt világnak,ha nem biztos,hogy tudom biztosítani neki a megélhetését és a fedőt a feje fölé (ha apuciék nem tudnak segíteni lakás szerzésében és biztos munkahely megmaradásában ),FŐOKOS ???

Van 1 lányom és etetni,öltöztetni stb. kell -ez a felelősség.

Megcsinálni és megszülni könnyű ,de fel is kell nevelni azt a gyermeket.
    Tudom,valaki ezt leszarja magasívben...
    Te is így gondolkozol esetleg ?
  • Hangianix
    Erm, ezt te honnan vetted? :D A nok az 50 ev feletti korosztalyban birnak igazan nagy tobbseggel, a 18-35 eves korosztalyban az arany inkabb az egal fele hajlik, koszonhetoen annak, hogy Kinaban a 'legyen csak egy gyerek program' soran a lanygyermekeket nem kivanatosnak tartottak es igy 2x annyi ferfi van, mint no a fiatalok kozott.
  • krisztike
    Enyhén gyökér beszólás volt,mivel ő csak jót akart és sajna,tényleg igaza van.

Az okos ember más kárából, a hülye pedig még a sajátjából sem tanul és te pont ezt követed el...
    Fiatal vagy még ahhoz,hogy így gondolkodj ...
    A Földön 3-szor annyi nő él,mint hapsi és számold ki,hogy naponta 3 nő még levegőhöz sem tudsz jutni némelyiktől és attól,amilyen teljesítményt kell nyújtanod... :DDD

Fel a fejjel kisöreg ! :)
  • akos
    Azok nélkül nem az igazi. Nem teljes a kép, ha nem éli át maga. Hadd kapja csak az ívet.
  • Wolwerine
    Lehet (tudtam hogy annyi). Azért kihagyhatna a srác egy-két buktatót...
  • Duddits
  • uv
    bocs. muszály folt

( hejesirás by abuffy)
  • Hangianix
    Azert 14 eves korban meg nem kellene ezt ennyire komolyan venni.
  • Duddits
    Kabbe!

Most kiváncsi leszek a mailra. Ha nem ír, akkor megkérdem tőle levélben, hogy akar-e talizni.
  • Wolwerine
    Azért ne vidd túlzásba. Szerintem vagy most kellene menned személyesen (akkor kénytelen valamit nyilatkozni), vagy a két-három próbálkozás és utána törlés. Nem erőszakolhatod magad rá.

Van még egy megoldás is (bár kockázatos). Kérdezd meg tőle egyenesen, akar-e találkozni/beszélni veled. Ez mehetne levélben is, az biztos eljut hozzá... "Ha nem válaszolsz, csillagom, akkor viszlát, többet nem kereslek".
  • uv
    Duddits a szívtipró
  • Duddits
    Csak suliba szokta megnézni a mailját. Ha megnézi. Ha nem ír vissza ezen a héten, vagy az elkövetkező 2 napba, akkor marad a posta. Szerencsére a címét is tudom. Ha arra sem ír, akkor a személyesen megyek el. Ha az sem, háááát akkor nem tom mi lesz.
  • Wolwerine
    Ha nem, akkor tudod, mi jön...
  • Duddits
    Írtam neki mailt. Kiváncsi leszek rá, hogy válaszól-e.
  • krisztike
    kocs = kocsit akartam írni.
  • Duddits
    Úgyse tudom elfelejteni. Ha egyszer valaki beékelte magát az agyamba, az egy darabig benne is marad...
  • krisztike
    Ne szaladj olyan kocs után,ami nem akar felvenni !
    Ha kellesz neki keresni fog ...
  • Duddits
    Nem csöng ki, csak az üzenetrögzítő.

Nem tudom mit csináltam volna valamit rosszúl, össz-vissz egyszer taliztunk eddig. De már tervezzük/tervezztük a 2.-at. És SMS-be is olyanokat írtunk egymásnak. Jah és múltkor meg írta, hogy örült, hogy felhívtam.
  • krisztike
    Nekem is ez a véleményem.
  • Wolwerine
    Ez az, amit soha nem értettem. Miért nem lehet egyszerűen megmondani, hogy nem jössz be, ne keress többet?

Duddits-nak: Ha akar valamit a csaj, úgyis megtalálja a módját, hogy elérjen/elérjed. Még két-három próbálkozás (max),ha nem jön össze, töröld ki a számát és felejtsd el!
  • krisztike
    Próbálkozz az övén,ha ez sem jön be a könnyedvért hagyd inkább és keress mást.
  • akos
    Nem teljesen nyilvánvaló, hogy nem akar veled beszélni a csaj?
    Szerintem egyet tehetsz: méltóságod megőrizve magasról lesz...rod a csajt a továbbiakban.
  • Wolwerine
    Nem tudod elérni... Kicsöng, de nem veszi fel? Vagy ki van kapcsolva? Ha írtál valamit, arra válaszolt?
  • Duddits
    Bakker!!

Fölhívtam a Magdit (lejjebb tudod ki az), de a tesója telóján, mert a sajátján már fél hete nem tom elérni. És mivel fogadd a csaj? Miért ezen hívtál?? És lenyomta. Most akkor mit csináljak??