18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Hangianix
    Az embernek sok dologrol le kell mondania. ;) A yachtrol es a kastelyrol mar majdnem sikerult. :D
  • krisztike
    Ez is 1 megoldás,csak neki az a lány kell.
    Az igaz a nagykaput hadja nyitva...sztem. :)
  • krisztike
    Nyugi,nyugi...úgy néz ki (talán) kezd kialakulni valami... :)
  • Hangianix
    Hat, tedd talonba es keress egy normalis(abb) not. :p
  • Wolwerine
    Tetszik ez a "talon" jelző. Na ez vagyok én... Tegnap küldtem egy SMS-t a csajnak, tök ártatlan szöveggel: "holnap találkozunk, odaadom a névnapi ajándékodat, cserébe írhatnál valami aranyos hülyeséget, olyasmit amit én is szoktam" -elég nyálas, nem?-

Na ma reggel találkoztunk, meglehetősen maga alatt volt. Váltottam vele pár szót, azt mondta: te is jókor írtál... (korábban mesélte hogy a barátja turkál a telefonjában, de nem hittem hogy ennyire súlyos...). Úgyhogy egész éjjel CSB volt náluk. Nappal még párszor összefutottunk (meló), dumálgattunk általános témákról (hol, mikor, hogyan, mivel motorozik, motorblokk ki-motorblokk be, szóval nagyon romantikus volt).

Egyetlen szóval sem tett szemrehányást. Kifejezetten kedves volt (a te is jókor írtál-t is kedvesen mondta). Nem mondta, hogy ne írogassak neki. Azt se hogy húzzak a francba (a stílusát ismerve az ilyesmi, még át sem gondolja, már kicsúszik a száján). Így belegondolva a barátja valószínűleg a többi SMS-t is elolvasta... Hmmm. Voltak érdekesek.

Megkapta a névnapi ajándékot -present by krisztike-, nagyon tetszett neki, kaptam tőle két puszit majd hazament. Még mindig nem randizunk.

Most mi van!?
  • Hangianix
    Nem ugyanaz. A noknek inkabb talonba van a masik es utana lep be a kepbe, azaz nem mennek tovabb legtobb esetben a flortnel, mig a ferfiaknal inkabb a parhuzamosan futtatjuk oket megy.
  • akos
    És mennyi pasi csinálja ugyanígy! :)
  • ZsirosKenyer
    döntse már el mit akar...
    rossz hallgatni hogy folyton együttvagytok de mégsem a tiéd..
  • Lacika 79
    nemtom, mi volt a bajom, már elmúlt. csak ilyen pillanatnyi depresszió :P
    lehet a hétvégi bulizás most jött ki rajtam. jah, qrva jót mulattunk a hétvégén az exemmel. annyit táncoltunk (rocky & ilyesmi) mint még talán soha.
  • ZsirosKenyer
    erről eszembejutott vmi.
    Elég aljas dolog a nőktől hogy mikor együtt vagytok titokban mindig barátkozik vmi sráccal, aki akkor jön be a képbe amikor veled vége.Ez egyfajta biztonsági érzetet ad nekik, vagy nem is tudom mit, de sok köze van az előző hozzászólásomban leírtakhoz.
    JÓ, ismerem az aranyszabályt, úgyhogy nem általánosítok, de sok nő így csinálja(nekem is volt olyan csajom 2 éve, aki nem így csinálta, de ő meg is szívta, és azóta sem sikerült senkit találnia magának). Nem mondom hogy hülye taktika, tényleg elég hasznos tud lenni, de akkor is engem kicsit zavar..Mondjuk ezen nem nagyon lehet változtatni, sem megoldani, típustól függ.
  • Chaos Mad
    én is örülök, sikerült eladni a motoromat, és már megvan az új, péntek reggle hozzák, már alig birom kivárni, végre jó idö van.. és mehetünk a crosspályára. és ha sportolsz, vagy azt csinálod amit szeretsz, akkor az tök elfeledteti veled a rossz dolgokat, és nem is azokra figyelsz... ez tök jó. bár én mondtam bnőmnek kiviszem a pályára ha megyünk ki motorozni.. :)

(az uj gép megtekinthető a galériámban... :)
  • ZsirosKenyer
    rátapintottál a lényegre!

Általában ezért is tudjuk mi hamarabb rendezni porig rombolt lelkünket, mert általában nekünk, férfiaknak van hobbink ami segit feledtetni nemcsak Őt, hanem általában a nőket (főleg ha az a bizonyos hobbi egy sport). Sok csajnak csak annyi az elfoglaltsága hogy pasizik, ha meg éppen nincs barátja kétségbeesik hogy mi lesz az életével..
    Nekem ez is szivás volt mondjuk, hogy pont télen lett vége a csajjal, amikor még bringázni sem tudtam.. Legközelebb kizárólag nyáron leszek hajlandó szakítani :)
  • Chaos Mad
    bringázás :)
  • ZsirosKenyer
    pont most?? Én 2 hónapja, amióta szakítottunk az exemmel, most érzem először hogy szeretek élni! 10 fok, madárcsicsergés, napsütés!!

jót tesz nekem a tavasz...
  • Lacika 79
    off:
    szar kedvem van
  • Duddits
    Egyiket már ismerem 5 éve, igaz csak évente taliztunk 1x. Eddig. De mostmár teszek róla, hogy többet talizzunk. Amelyiket meg egy kicsit ismerem, azon meg még dolhozok, hogy jobban megismerjem.
  • Arch
    Akkor találkozgass mindkettővel, ismerd meg őket, és aztán fogsz tudni dönteni. Ha nem, akkor egyiket se szeretted meg igazán. Max. mint barátot...
  • Duddits
    Az lehet, hogy nú szaladgál ,de ez a 2 csaj nagyonnagyon teccik! A többiek nem annyira.
  • Arch
    Ha az első (síelős) lányba mindig beleszeretsz, az már több (szerintem), mint hogy tetszik egy másik. Elég sok nő szaladgál az utcákon, és gondolom nem csak egy-kettő tetszik... :)

Próbálj meg olyanok témákról beszélgetni, amikben otthon vagy... és akkor talán könnyebb, mint általános dolgokról.
  • Duddits
    Remélem értitek. Főleg az első részét. Már írni se tudok.
  • Duddits
    Jajjjj, bakker! De szarúl érzem magam....
    Van 2 csaj is aki nagyon tetszik.
    Az egyiket minden évbe egyszer látom/láttam 5 évig, de mostmár többször akarok vele talizni. (3.-os korom óta (most 8.-osak vagyunk) járunk síelni és ott szoktunk talizni). Nah, ha értitek mondom tovább. Szóval, az 5 év alatt minden télen mindig beleszerettem. De utánna meg soha nem taliztunk egy évig. A sítáborba soha nem sikerült közelebb kerülnöm hozzá, és idén meg nem is jött síelni. :-( Nah, szóval most elhatároztam, hogy többször akarom látni, és akár összejönni vele. Ma találkoztam vele egy év után, és eszméletlen volt. :-) DE!

Sícsipőpróbára át kellett menni egy másik suliba. De ott meg találkoztam egy csajjal és megadta a számát. De ő is tetszik nekem.
    Faszom! Azt se tudom mit kezdjek magammal. Csajozni meg alig tudok... Mikor beszélgetünk, vagy valami, akkor félek valamitől, vagy nem tudom, de olyan fura érzés van bennem. Alig jut eszembe valami, nem merek megszólalni se....
  • krisztike
    Légy maga biztos,de ne vidd túlzásba ;ne játszzd meg magad,hanem sajátmagadat add!
    Ne akard első alkalommal gerincre vágni (!), hmmm ,habár van 1-2,akinél ez a megő (de ez ritka).
    Az illető azért ne érezze nyeregben magát,mert elszaladhat vele a lovacska. :)
  • krisztike
    Azért én is eszek belőle. :)
  • Wolwerine
    Jó étvágyat hozzá. Vagy te csak megfőzöd és a család eszi meg?

Ha ráérsz, összedobhatnál valamit, csak néha vagyok szívdöglesztő.
  • krisztike
    Arra az illatra,amit hoztak.Szerintem is szuper.Van szappanban,fürdőgolyóban,fürdőtejben is is ugyanaz az illat és mindet viszik,mint a cukrot.

(szóltak,hogy bukjak a konyhába és főzzek valami oltárit.na jövök majd...:) )
  • Wolwerine
    Mire buknak a csajok? Bár ez visszatérő kérdés itt...
  • krisztike
    Jól.Most 2 nap szabad + márc.15.=3 nap szabad következik.
    Szóval kipihenhetem magam.

Más.
    Tudod,hogy tetszett a csajnak a csomag?
    Húsvétra lepd meg magad te is 1 csomival inkább,majd én összeállítok 1 olcsóbbat és hapsiknak szívdöglesztőt .-ha kéred(?)
    (Eszméletlen,hogy hogy viszik a ffak ,állítólag nagyon buknak rá a csajok... :) )
  • Wolwerine
    Isten őrizz! Hogy vagy?
  • krisztike
    Szted én senki vagyok?
  • Wolwerine
    Helló! Sehol, senki?
  • krisztike
    A csajnak igaza volt.
    Először éld ki magad,próbálj ki mindent,amit csak tudsz és utána vállalj komolyabb kapcsolatot.
  • Wolwerine
    Nekem biztos jobb... De korrekt dolog-e? Bár azt mondják, szerelemben-háborúban mindent lehet...

Az ígért női vélemény: ha emlékeztek rá, arról a csajról van szó, aki miatt annyira magam alatt voltam. Neki is felvezettem a témát (akkor éppen jó barátok voltunk, bár került). Válasz: a csajok nem így gondolják, de szerintem dugj meg annyi nőt, ahányat tudsz, utána gondolhatsz komoly kapcsolatra. A vicces az volt, hogy közben mellettem ült a barátja (aki tudta, hogy próbálkoztam) és végighallgatta...
  • krisztike
    Csak ez jutott eszembe mert sokszor hallom.

(Sőt,a "guruló lyukas krumplit" is vagy "nyúlat futtában" - fiú tesóm van,így nem nehéz így gondolkozni) :)
  • ZsirosKenyer
    ismerem a mondást, bár érdekes ezt pont egy csajtól hallani :)
    amúgymeg nálam a keret sokszor többet számít mint a luk.
  • krisztike
    A "másik megoldást választanám tét nélkül" .Sokkal emberségesebb és így legalább vállalod önmagad azt,amilyen vagy és aki vagy.
    Neked jobb lesz a közérzeted így.
  • krisztike
    Van 1 mondás :"luk luk csak a keret más" ... :)
  • Lacika 79
    akkor ez tényleg sux :D
  • ZsirosKenyer
    na jó de az igazsághoz hozzátartozik hogy egyszer az utcán is leszólítottam úgy hogy nem is ismertük egymást :DDDD
    buktam..
  • Lacika 79
    piás voltál, nem? :P
  • ZsirosKenyer
    yah, csak az a gáz hogy nekem már tuti nem hinne..miután megpróbálom felsezdni, megmondom neki hogy csúnya..elég átlátszó..