18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • akos
    leírtam alább, hogy miért yo. Ha te nem keresed, és még szeret téged, és működik a kapcsolatotok, akkor ő fog keresni. Ezzel szerezhetsz bizonyosságot. Ha viszont nem keres téged, akkor veszett fejsze nyele.
    Capito?
  • Carlos
    És az miért jó!!!???
    Meddig csináljam ezt? Szenvedek kedd óta nap mint nap!!!
  • akos
    Akkor most egy ideig erőnek erejével is próbáld meg lefogni magad. Nem keresed, nem hívod, nem írsz neki mail-t, sem sms-t. Semmi.
  • Sir Quno Jedi
    Mneteni semmit sem lehet,a dolgok magukat mentik meg, vagy sem...
  • Carlos
    Akkor az lesz...
    De nagyon hiányzik és szeretem...
    Csak ha sokáig ez a bizonytalanság lesz, egyszerűen kiábrándulok belőle, és ezt nem szeretném. Meg szeretném menteni a kapcsolatunkat.

Annak viszont örült, hogy elmehetünk egy hétre németországba kettesben és a hangján is ez hallatszódott.
  • akos
    Akkor fordíts egyet a helyzeten. Lépj vissza, vond ki magad az éterből. Ha nem fog keresni téged, nem tűnik fel neki a passzivitásod, akkor itt a vége. Ha összekapja magát és elkezd nyomulni, hogy miért nem keresed, miért lettél ilyen visszahúzódó, akkor rendben van a dolog.
  • Carlos
    Na ezaz...
    Ezért vagyok énis fura helyzetben.
    Most beszélgettem vele, és mondta, hogy minden rendben csak én fúlyom fel a helyzetet...
    3 hétben bennevol egy "eddigi legjobb hétvégém" is. Legalábbis ő ezt állítja.
  • akos
    "Jobbat érdemelsz nála..." Tipikus lerázó szöveg, megvan benne az óhaj, hogy végetérjen a kapcsolat, de úgy akarja intézni, hogy minél kevésbé fájjon neked.
    "Nem tudja, akar-e szakítani..." Mit lehet ezen nem tudni? Igen, vagy nem. Ez is csak terelő szöveg, mint a fenti.
    "Nem hív, nem válaszol az sms-ekre." Szerinted....????!
  • Hangianix
    Ettol fuggetlenul ez lehet az igazsag. A 'te jobbat erdemelsz' a legnagyobb lerazo duma, en is sutottem mar el. Ha meg eddig mindig felhivott, most meg tobbszor nem, az se eppen jo jel. A kulonbozoek vagyunk is akkor jon elo, amikor elbizonytalanodik (esetleg kiszeret beloled) a masik, en egyszer igy kerultem, a 'jaj de jo, hogy ennyire hasonlitunk'-bol, a 'legalabb egy dolgot talalnank, ami kozos'-ig. :D

2.5 ev utan, az ember nehezen szakit egyik pillanatrol a masikra. Lehet, hogy csak mi latjuk igy es valojaban, csak egy aprosag miatt van az egesz. Nem artana felidezni a 3 hettel ezelott tortenteket, hatha valaszt talalsz.
  • Sir Quno Jedi
    Miért? Pontosan leírtad a szimptómákat. A nagykönyvbe illő szabványos tucatpéldaeset.
  • Carlos
    Szóval szerinted vége a kapcsolatunknak?
    Azért bővebb véleményre gondoltam... ;)
  • Sir Quno Jedi
    R.I.P.
  • Carlos
    Nagy az én bajom!
    Régóta fura a párom velem (3 hete). 15-én beszélgettünk és azt mondta, hogy különbözőek vagyunk és nem tuggya mi legyen a jövőben. 2.5 éve tart a kapcsolatunk és nem tudja, hogy mi legyen. A különbözőség abban rejlik, hogy hétvégén én inkább pihennék otthon ő meg menne valamerre (csak 7végén tudunk találkozni), valamint a majdani gyereket (nem terhes) is másként akarnánk nevelni. Ő nem akar játékpisztolyt meg ilyenek. Szóval ebben vagyunk különbözőek.
    Mindig azt mondogatja, hogy én jobbat érdemlek nála meg ilyesmik. Nem igazán tudok kiigazodni rajta.
    Megkérdeztem, hogy szakítani akar-e erre azt mondta, hogy nem tudja. Mondtam neki, hogy szerintem ha a különbözőségünk miatt aggódik, hogy nem passzolnánk össze, akkor az már kiderült volna.
    Aztán másnap telefonon mondta, hogy megerősítettem az érzéseit irántam (pozitivakat) de valahogy mégis furán érzem magam. Az a nemtom a szakításra nagyon fáj.
    Aztán a sok kis apróság ami azóta előfordult, amit lehet, hogy csak én fújok fel: nem hívott fel amikor hazaért mert "elfelejtette" (sose csinált ilyet (max 1-2) a 2.5 év alatt), meg nem válaszol az sms-ekre, meg ilyenek.
    Az ellenpólus meg hogy ő simán úgy viselkedett tegnap, mintha mi sem történt volna...Ezt sem értem.
    Szóval a véleményetek érdekelne, hogy most mi lehet!!!
    Lécci válaszoljatok minnél hamarabb!!!
    KÖSZÖNÖM!!!
  • krisztike
    Te pedig jót nevettél az egészen .

( Habár nem is olyan rossz ötlet ,magánélet változatossá tételéhez igen kedvező 1 ilyen egédeszköz ,hogy úgy mondjam ... :) )
  • Sir Quno Jedi
    énmi
  • sz4bolcs
    Nem.. ő is csak viccelt...:)
  • Arch
    Tak?
  • Sir Quno Jedi
    Jahamászóltak...
  • Arch
    De...
  • Sir Quno Jedi
    Ja bocs ! :DDD Szia, már nem is óvasol privít ?!
  • Arch
    Nálam nem volt ilyenre szükség. :PP :D

Szia! :)
  • Arch
    Ja igaz. (Megint nem ettem )

De ha már ott vagy... megmondod, hogy hoztál neki valami meglepit, amit be kell tegyél a szobájába, és egyedi, nem lehet csak úgy letenni meg mittudomén, és elslisszolsz a drága mama/papa mellett.

Vagy ha lehet, bemászol az ablakon :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Na ez jókis inkvizíciós módszer, te tudsz valamit !4 :DDD Mér, nálad ezek bejöttek anno ?!! :DDD
  • Arch
    Naés mikor majd? 1 év? 5?
  • Vlala #13044
    Az elmenésd érte megvolt, akkor tagadtatta le magát.
  • Arch
    Úgy értettem, hogy elmész érte, beszáll az autóba (van autód?:)), és elkocsikázol vele vmi kilátóhoz, vagy nemtomhova, és ott meg lehet beszélni a dolgokat. Gondolom nem fog elindulni gyalog a világ végéről...
  • krisztike
    Csak vicc volt... :)

Miért te ilyenekkel foglalkozol?
  • Wolwerine
    Ez a lényeg. Ha akar valamit, úgyis megtalál. Ne félj, megoldja. Ha meg nem?
  • Wolwerine
    Megoldhatjuk... Nem drága. 4-5000 ft-ból kijön (valószínűleg).
  • akos
    Akkor most jött el az ideje, hogy leülj a seggedre és megvárod, amíg jelentkezik. Ha nem teszi, felejtős. Ha megteszi, akkor tied a pálya, hajrá tovább.
  • Duddits
    Nah, fölhívtam a csajt.
    Azt mondta, azért csapta le tegnap a telót, mert, hogy pont rosszkor hívtam. Aztán megkérdeztem akar-e még talizni, az mondta igen. Mondta, hogy majd ír. (dehogy miről, azt nem tom... Mert tesójáéról nem hiszem, hogy fog, sajátján meg nincs pénz. Aztán meg elköszönt.
  • krisztike
    műanyag bilincseket? - én fémből készültet szeretnék... :D
  • krisztike
    Én sem akartam személyeskedni és elfelejtettem,hogy mindenkinek más és más a véleménye...
  • krisztike
    Kösz a felvilágosítás!

(nem vagyok frusztrált )
  • ZsirosKenyer
    ez az! mit kell leszólni szegényt mi is ilyenek voltunk annyi idős korunkban..
  • Duddits

Mert akkor jutott eszembe a csaj.
  • Hangianix
    Gondolom letesztelni, hogy meg mindig ki van-e kapcsolva. Mondjuk miert iskola ido alatt, az rejtely. Ennyi idos koromban (is :) ) en is csinaltam hulyesegeket, ha tetszett egy lany.
  • Faki
    -d
  • Faki
    Akkor mindek hívod? Logika powerblaster
  • Duddits
    Aha. Mert alapból nem írja akármit csinálok.

Miért dedó? Azért mert lenyomtam?? Azért nyomtam le, mert úgy is leugatta volna a fejem, hogy miért suliba hívom?! Így is kapott már beírást érte. (elvileg...)