18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    Még az anyai szeretet is önző, erről nem volt könnyű meggyőznöm anyámat, de végül az észérvek győztek ! :DDD
  • akos
    Bingo. Az már valami, ha ezt képes valaki el/felismerni.
  • Sir Quno Jedi
    AZ önző embereket is meg lehet fogni, mert ők benned is önmagukat szeretik, tehát, ha te egyfajta kontrollolált csatornájává válsz az önimádatuknak, némi ravaszsággal abszolút a bizalmukba férkőzhetsz és te irányíthatsz, miközben ők hiszik magukat nyeregben. Nekem legalábbis megy (vénróka nyalizós szakszervíz).
  • Moyko
    persze nem erre épül...
  • Moyko
    Szerintem a szeretett is "valamilyen" szinten mélyen burkolva önző érzés..mert amikor szeretsz valakit...reméled hogy szeresen ő is tégen..mert az jó...és kinek hát magamnak.
  • akos
    Háááát, szerintem az önző ember úgy általában (függetlenül attól, hogy lány, vagy fiú az illető) elsősorban mindig önmagát szereti.
  • Hangianix
    /agree

Bar az is lehet, hogy a csaj egyszeruen csak "furcsa". Altalaban az onzo csajok az ilyenek, attol meg szerethetnek. Bar nem fog sokaig tartani. :p
  • akos
    Hátőőő... lényegében értem, hogy mit írsz, de azért ennél jóval árnyaltabb a dolog. Már csak azért is, mert az érzelmek automatikus dolgok, vannak, vagy nincsenek. Igen korlátozott mértékban befolyásolhatóak csak. Nem tesszük le a mérleg serpenyőjébe. Legfeljebb a cselekedeteineket tehetjük le oda - átvitt értelemben persze -, amik beszélnek az érzelmeinkről.
    No de egy szó, mint száz. A lényeg, hogy egyensúly legyen.
  • Lacika 79
    ott a pont
  • Faki
    Nemtom, de ezek az agyalások, hogy mittoménhova és képzelgek itt mindent, az nem vezet jóra. Hisz a csajsziban van elásva az egész probléma.
    Inkább belőle kell kiszedni, mint teóriákat gyártani. Mindenkiből ki lehet szedni, max nézz egy kis Amcsi vs vietnám filmet és tanulj pár vallatást
  • Sir Quno Jedi
    Izé én is erről szólék, miszerint te nem tudsz egy kapcsolatot megmenteni, az megmentődik magától, ha igaz, de ez közös munka (és ritka tartósra)
  • akos
    Bizonyára. De ha egy csaj úgy áll hozzá, hogy "na, juszt sem hívom, mert ez az ő dolga lenne", akkor nem szeret. Ha szeret, akkor az ilyen sziszifuszi taktikázásnak helye nincs.
  • Moyko
    Én nem látom egyszerünek a Női "dolgokat", sőt... csak nem tudok néha mire következtetni, persze lehet hogy szándékos a "dolog"... és van az a "csak azért se hívlak fel" effekt. De igazad van... a számunkra fontos dolgokért hajlamosak vagyunk lemondásokra, oda-vissza... az amolyan mérleg dolog... van a férfi és a nő... az egyik az egyik oldalon a másik a másik oldalon, és kapcsulatuk jeleként érzéseket tesznek a saját "mérlegtányérjukra", ha minden rendben meg időben tudják viszonozni ezeket egyensúlyban tartva a mérleget ezzel, de ha az egyik fél kevesebbet tesz, vagy a másik nem tudja viszonozni....
  • Hangianix
    Es nem lesz utana (akkora) lelkiismeretfurdalasa.
  • Lacika 79
    Teljes mértékben igazad van, már csak a saját esetemből kiindulva. De legalább pár szóval próbáljunk meg segíteni, ha lehetséges ez egyáltalán ilyen helyzetben.
  • Faki
    Büszkeség, méltóság.. volt erről itt egy vita, kinek mennyit ér a párja, na mind1, ez csak úgy eszembe jutott :)

Szerintem ha nem képes megfogalmazni mi a franc baja van, akkor játszadozzon a kiskutyájával. Nem 2 éves, ha annyira sem méltat, hogy a szemedbemodja mivan, akkor küld el a bús pics@ba. Tudom 2,5 év nem kis idő, de annyira tisztelhet, hogy őszintén áll a dolgokhoz. Javaslom, hogy beszélj vele, üljetek le valahova lelkizni és ha rizsázgat meg nem mondja meg a konkrét baját, akkor nincs elég mersze, és addig fog így játszani míg kiábrándulsz belőle. Az meg hosszú idő, de vannak ilyen emberek akik így szakítanak. Hát igen, ki hogyan.
  • akos
    Így van.
    Szerintem a mindennapok aranyszabálya - függetlenül a kapcsolatoktól - ha az ember úgy él, úgy dolgozik, úgy küzd a céljaiért, hogy megtesz mindent az elérésük érdekében és bízik a legjobbakban, de egyúttal felkészül a legrosszabbra is.
  • Hangianix
    Nem tudom. A puncsolasnak (csoki, virag, mozi, szinhaz) is meglehet a maga ideje, de igazabol nem hiszek benne. Elmeletileg nem tettel semmit, ha most elkezded ajandekokkal elhalmozni (foleg, ha eddig nem tetted), az kisse furan fog kijonni. Megmenteni egy kapcsolatot SQJ zord szavaival ellentetben, szerintem meglehet. De ahhoz mindket felnek akarnia kell, te akar a fejedre is allhatsz, nem lesz eredmenye, ha o nem akarja.

Ha az ajandekok hatasara valtozik meg a velemenye, akkor az mar ugyis bukta, inkabb ajandekok nelkul mutasd fele azt, hogy fontos neked, persze nemi varakozas utan. :)
  • Lacika 79
    Ez szép volt, de azért Moyko-nak is igaza van, ha azt nézzük.
  • Moyko
    Szerintem a dolog lényege hogy ne lenyen kétely hogy most "mi van" fasirt vagy happy, ha az embernek sikerül magában tudatosítani minden lehetőséget, és idő elött elfogattatni magával, lecsökkenve ezzel a csalodás mértékét. Ez olyan Túlélős módszer de bejön...
  • akos
    Azért nehéz ám ilyenkor nem emésztenie magát... Ezt tudjuk mind. Tapasztalat. De ha van méltóság, büszkeség, azt próbálja megőrizni. Ezt is leírtuk már itt párszor. :)
  • Lacika 79
  • akos
    Akkor nekem alighanem szerencsém volt eddig, mert már sokszor találkoztam olyan lányokkal, akik a kivételt képezték... a te megdönthetetlen statisztikádból :)))

Na de félre a tree fával. Szerintem ha valakinek fontos a másik - függetlenül a nemiségtől, megteszi az első lépést. Sőt. Az értelmesebbje azt is belátja, hogy a mai, mobiltarifáktól súlytotta világban igencsak illendő, ha egyszer az egyik, másszor a másik hív. Yozan emberek között ez minden további nélkül megbeszélhető. Ilyenben is volt már részem, nem egyszer.
    A lényeg mindenesetre az, hogy ha fontos vagy a csajnak, akkor mindenféle női egót félretéve fel fog hívni. (Hozzáteszem, hogy ez a fajta felsőbbrendű női egó, amibe a pasik legtöbbje előszeretettel belemagyarázza az általa terhesnek vélt női tulajdonságokat, szerintem nem is létezik. Humbug! Ennyire nem feketefehérek a csajok...)
  • Lacika 79
    az előbb-utóbb úgyis kibukik, akkor meg már nehéz helyrehozni a dolgokat. Én is így voltam anno, de nem fox belehalni, és nem kell emésztened magad. Ákosnak, Hangianixnek és Jedi-nek igaza van.
    Az Erő legyen veled! :D
  • Carlos
    Akkor Te mit tennél a helyemben?
    Virág, csoki, ilyesmik, vagy mi legyen?
    Hangsúlyozom: Meg szeretném menteni a kapcsolatot!
  • Hangianix
    Sokszor talalkoztam azzal az eggyel, amig mukodott a kapcsolat. Amint gondok lettek, egybol atpartoltak a 99-es csoportba. :DDD
  • Moyko
    Neked sikerült találkoznod a 100-ból eggyel. (irigyellek) :)
  • Hangianix
    Ne igy gondolkozz. Ilyen hozzaallassal akkor is vege lesz, ha tenyleg csak elbizonytalanodott, mert onkentelenul is ugy fogsz viselkedni vele. :p Remenykedj abban, hogy nem lesz vege, de ugyanakkor legyel tisztaban azzal, hogy ez bekovetkezhet. Igy talan kisebb a csalodas.
  • Hangianix
    Ez csak akkor igaz, ha tudjak, hogy 'teszteled' oket. Egy normalis, mukodo kapcsolatban, mindket fel ugyanannyiszor keresi a masikat.
  • Carlos
    Na igen.
    Szóval ahogy nézem az egybegyültek véleményét, bele kell törődnöm, hogy vége...
    De akkor miért nem mondja ki kerek perec?
  • Moyko
    100-ból 99 nő nem fogja felemelni a kagylót egy pasiért sem, annál nagyobb az önérzetük...szerintük megalázó egy nőnek "futni" a pasi útán, Ők igy fogják fel, ha nekik kell megtenni a fontos lépéseket egy kapcsolatban.
  • Hangianix
    Megprobalhatod, de a masodik mondatod miatt, nem tul sok joval kecsegtetnelek a sikeret illetoen. Nekem legalabbis meg sose jott ossze, hasonlo 'kondiciok' mellett. :p
  • Carlos
    Ésha úgy csinálnék mintha semmi sem történt volna?
    Igaz, hogy bent majd szétrobbanok, enni nemtudok meg ilyenek.
  • Hangianix
    Amit Akos mondott. Bar teny, hogy, ha a szakitast fontolgatja, akkor nem lesz haszna a kiserletezesnek ezzel a 'nem hivlak' dologgal. Mondjuk artani se art. Ha meg csak ideiglenesen 'bolondult' meg, akkor lehet.
  • Carlos
    Velem volt!
    Szerinted mit tegyek?
  • Hangianix
    Az 1.5 nap, nem olyan sok. :D Ja es remelem az a legjobb hetvege, az veled volt. :D
  • Hangianix
    Mondjuk, eleg remenytelen ilyen fogadalmakat tenni/megallni. En is megfogadtam egy parszor, de hatasa nem lett. Igazabol se lassabban, se gyorsabban nem lett vege. :D
  • Carlos
    Értem...köszönöm!!!
    Akkor mostmár csak a remény van!
    Ha meg nem hív max belepusztulok... :(
  • akos
    Szerintem ne. Azt ígérte, ő fog keresni. Akkor szépen várd ki, amíg megteszi. Ha megígérte, neki kell most lépnie, nem neked.
  • Duddits
    Most írtam egy levelet, akkor ne küldjem el neki postán?