A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen-igen... erre utaltam én is. És azt hiszem, valami ilyesmi miatt buktam én is nagyokat az utóbbi idõkben...
Jó légy, Petyus!
Ha majd úgy adódik, mesélek. De nem nagyon szeretek magamról beszélni... az olyan... hivalkodó, feltünõ. Nem kenyerem az ilyesmi.
Na,..jóéjt lányok,fiúk. <#wave>#wave>
(megjött a kollégám 😛)
Remélem hétfõn már jobban leszek :C
(megjött a kollégám 😛)
Remélem hétfõn már jobban leszek :C
Talán az elõzõ 5-6 csajjal,akit csak arra használtál...,szóval,ha hiszel istenben akkor most azért a cselekedetedért kapod ez.Menjek a picsába ,tudom...Én is sok f***t hülyítettem meg utána pedig szoptam,mint a torkos borz...<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>És mit csináltam?Kikezdtem egyszerre többel is...de sex nem volt csak húztam az agyukat és 1be belezúgtam és van 1 gyönyörû,okos,aranyos lányom. (És 28 leszek)<#hawaii>#hawaii>
A Sors iróniája... ezt én is tapasztaltam már az utóbbi idõkben!
És még mennyi mindenrõl...!
"A mértéktelenség útja a bölcsesség palotájába vezet..."
"A mértéktelenség útja a bölcsesség palotájába vezet..."
Tudom,nem ez az elsõ eset :C
Jópár éve megfogattam : nõt csak "arra" (tudom,csúnya dolog)
Ezt be is tartottam,...az elmúlt 5-6 csaj qrvára nem érdekelt <#sniffles>#sniffles>
Erre melyik cseszik ki velem?
Õ
Brávó <#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
Jópár éve megfogattam : nõt csak "arra" (tudom,csúnya dolog)
Ezt be is tartottam,...az elmúlt 5-6 csaj qrvára nem érdekelt <#sniffles>#sniffles>
Erre melyik cseszik ki velem?
Õ
Brávó <#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
Ez nem olyan egyszerû,mint a szomjúság...,hogy szomjas vagy,iszol és elmúlik.Sajna ezt neked is be kell látnod,ha te tényleg így érzel ez a lány iránt nem fog 1 levegõ vétele után elmúlni.Sajna,idõbe fog telni.
Nem fog. De egy kicsit rásegíthetsz... de persze csak ésszel.
Én pl. arra eszméltem pár hete, hogy dec. közepe óta nem volt olyan éjjel, hogy ne többé-kevésbé piásan kerültem volna ágyba. Na akkor gyorsan vissza is vettem magamból...
Én pl. arra eszméltem pár hete, hogy dec. közepe óta nem volt olyan éjjel, hogy ne többé-kevésbé piásan kerültem volna ágyba. Na akkor gyorsan vissza is vettem magamból...
Igaz,igaz...!<#worship>#worship>Én is a pénzes pali helyett a Petykához mentem,pedig a seggem is kilett volna nyalva,SÕT...
Majd elmúlik ez az érzés is. Rövidesen...
Sajnos....?
Sajnos....?
Az a legrosszabb,hogy ez a lány vmi eszméletlenûl "megörjit"
Szerelem elsõ látásra...( ezt persze nem tudja)
Egyszerüen TUDOM,hogy Õ az akit nekem "teremtettek"....ezt megérzi az ember :-(
Erre tessék.... :-(
:-(
Szerelem elsõ látásra...( ezt persze nem tudja)
Egyszerüen TUDOM,hogy Õ az akit nekem "teremtettek"....ezt megérzi az ember :-(
Erre tessék.... :-(
:-(
Bocs,azt hittem már régebb óta együtt voltatok...:-(Akkor pedig 1 az 1ben neked adok igazat és azt sem tudtam,hogy nem jön haza...Fiatal ff vagy cölibátust te sem fogadhatsz,ha pedig mégis akkor azt mondom hülye vagy.Most pont az ellenkezõjét mondom az elején megemlített véleményemnek,de akkor még nem ismertem a részletekbõl semmit.:-)
Tulajdonképpen ezt mondom én is.. Épp ezt.
Nem mondom, hogy nem 'kedvel' vagy nem vagy neki szimpatikus. De hogy nem szerelmes beléd, az is k...aélet!
Nem mondom, hogy nem 'kedvel' vagy nem vagy neki szimpatikus. De hogy nem szerelmes beléd, az is k...aélet!
Krisz: maradjunk annyiban, hogy a Szerelem elsöpri a családi kötelék, anyagiak, tanulási lehetõség és minden egyéb "kényelmi" szempont iránti igényét.
Ha valaki szerelmes, az a szerelmével marad... és a többi igényét igazítja ahhoz... keres más megoldást.
Kérdezd már meg Nórát, elmenne tanulni, yo pénzért külföldre egy évre... hogy közben bld-t itt kell hagynia!
Ha valaki szerelmes, az a szerelmével marad... és a többi igényét igazítja ahhoz... keres más megoldást.
Kérdezd már meg Nórát, elmenne tanulni, yo pénzért külföldre egy évre... hogy közben bld-t itt kell hagynia!
Merthogy erre a f@szságára készül,tanul már 1 éve,nem akarja Ldobni a lehetõséget magától...
Hát akkor &@@&@#{#&@{@#&&{#@&@#&@#&@#&{#@!!!!!444...<#violent>#violent>
Hát akkor &@@&@#{#&@{@#&&{#@&@#&@#&@#&{#@!!!!!444...<#violent>#violent>
Arra nem gondoltál,hogy anyagi vonzata is van a dolognak?(pl.nyelvet is úgy lehet a legjobban elsajátítani,ha benne élsz és bizonyos egzisztenciával rendelkezhessen? )
Még az anyukája sem birja maradásra késztetni,az pedig elég durva már szerintem...
Hát mért maradna egy olyan srácért,akit 1 hónapja ismer?
Hát mért maradna egy olyan srácért,akit 1 hónapja ismer?
😊
Ha ilyen egyszerü lenne 😊
De:
Nem jön haza 1 év alatt.
Lehet hogy vissza se jön (!)
Már 2 hét után Lfelejt. (ahogy én is csak pár hétig szomorkodnék sztem)
Meg amúgy is...nehogy már 1 évet várjak rá...<#falbav>#falbav>
Menni akarsz..menjél baz+...<#violent>#violent>
Csak akkor nem értem minek "kinozzuk" egymást randikkal,még az utolsó napokon is??
Ha ilyen egyszerü lenne 😊
De:
Nem jön haza 1 év alatt.
Lehet hogy vissza se jön (!)
Már 2 hét után Lfelejt. (ahogy én is csak pár hétig szomorkodnék sztem)
Meg amúgy is...nehogy már 1 évet várjak rá...<#falbav>#falbav>
Menni akarsz..menjél baz+...<#violent>#violent>
Csak akkor nem értem minek "kinozzuk" egymást randikkal,még az utolsó napokon is??
Nem tudod,milyen az életem...Ne a múltat nézd,hanem a jövõt,hiszen annak élünk!A múltból csak tapasztalatot szereztél és arra gondolj,ami jó és szép volt!Sok idömbe telt,amíg rájöttem az önsajnálattól nem lesz semmi sem könnyebb ezért is váltottam.:-)
Ha szeretne, itthon maradna: mégcsak kérdés sem lenne, hogy maradjon-e.
Az,hogy külföldre megy melózni nem jelenti,hogy nem szeret és ,hogy meg kell szakadni közöttetek mindennek.(tudom,könnyen beszélek...)Lehet,hogy ekkor fog bebizonyosodni,hoy ti ilyen nehézségek ellenére is együtt maradtok és,amikor találkoztok mindig izgalmat frisseséget tudtok vinni a kapcsolatba és mégodaadóbbak lesztek egymáshoz,még jobban fogjátok tisztelni egymást és becsülni az egymással eltöltött perceket.Ne gondolj egybõl a legrosszabbra!:-)
De csak akkor, ha viszonzatlan...
A SZERELEM:-ÕL ,-BUTÍT ,-NYOMORBA DÖNT... (Ez nem csak veled van így,hanem másokkal is...:-( )
Jaja... <#nyes>#nyes><#rolleyes>#rolleyes>
Persze én is csak poén szinten... de sikerült olyan csajokat kifognom az utóbbi idõkben, hogy...

Persze én is csak poén szinten... de sikerült olyan csajokat kifognom az utóbbi idõkben, hogy...

MIÉRT van az,hogy ha VÉGRE megtalálom a szerelmet(!),akkor az vagy :
a😊 meghal(!)
b😊 csak simán kidob
c😊 elmegy külföldre melózni 1 évre (ez történt most!!)
És miért van az,hogy a számomra ÉRDEKTELEN nõket meg nem birom magamról levakarni???
Ha ezt megfejti valaki,azzal kezet rázok...
a😊 meghal(!)
b😊 csak simán kidob
c😊 elmegy külföldre melózni 1 évre (ez történt most!!)
És miért van az,hogy a számomra ÉRDEKTELEN nõket meg nem birom magamról levakarni???
Ha ezt megfejti valaki,azzal kezet rázok...
Hmm...egész vidám vagyok ahoz képest,hogy MOST örték össze a szivem ^^
(vagy legalábbis most fogják,ha nem csal a megérzésem :S)
(vagy legalábbis most fogják,ha nem csal a megérzésem :S)
Ha tudnád, az utóbbi idõben hányszor megfordult már az én fejemben is...!! :-((
Majd hétfõn Lmesélem...
(vége a munkaidõnek 😄)
Mégegyszer sry a kulturálatlan kommentért,de már nagyon kezdem unni a nõket... :-(
(tudom,probálkozzak a fiúknál akkor 😄)
(vége a munkaidõnek 😄)
Mégegyszer sry a kulturálatlan kommentért,de már nagyon kezdem unni a nõket... :-(
(tudom,probálkozzak a fiúknál akkor 😄)
Akkor tán kerülni kéne a fórumozást mindaddig, amíg majd bírni fogsz magaddal. :-P