18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13148 Egyébként stimmelsz ?:) -
Lacika 79 #13147 picit most hasogat, de ez fél óra múlva elmúlik szerencsére. :)
nem vesztettem el a fejem, ritkán szoktam. ha el is vesztem, akkor azt általában.....na mindegy, ez nem ide való :D -
#13146 Te nagyon belezúgtál,Öcsi ,ami elég nagy hiba és a legrosszabb,hogy kimutatod...mivel azt nem lenne szabad.
( esetleg túlságosan is nyeregben érezheti magát és talán azért gondolja azt,hogy megszopathat ) -
Lacika 79 #13145 hátöööööö :D -
#13144 fel a fejjel !
jaaaa,hogy azt is elhagytad? :DDD -
#13143 igaz... -
#13142 -
#13141 Még talán megpróbálom azt, hogy postán küldök neki levelet, azt megkel, hogy kapja. -
Wolwerine #13140 Egyéb? -
Lacika 79 #13139 eee, hogy alig látok, azt már írtam, de mindegy :P -
Lacika 79 #13138 úúúúúúúúúúúú de lerobbantam!
most értem haza, de alig látok. tök jó buli volt. táncika, iszogatás, egyéb.... :D
jah, alig látom a billentyűzetet :D -
akos #13137 Áááh. Ez is csak egy sztereotipia.
Mondom: ha fontos lenne neki a srác, már rég a kerítést pisilné érte.
Ha hezitál, egyet jelent: nem kell neki igazán. Legfeljebb úgy ímmel-ámmal. De inkább úgy sem.... -
ZsirosKenyer #13136 azért előfordulhat az is hogy egyszerűen még nem tudja mit akar. A nők többsége képtelen időben döntéseket hozni. Ezért is bánnak olyan szerencsétlenül a négykerekűekkel -
Wolwerine #13135 Várhatsz még egy kicsit. De sokáig nem érdemes... -
akos #13134 Bah! Vállald büszkén! Törd össze...!!! És aztán legyél mártír! :)) -
#13133 Tisztában vagyok azzal a ténnyel,hogy nincsenek csodák és akkor azt is mondhatjuk,hogy már 28 éves vagyok és nem hiszek a mesékben...
Csak fiatal a gyerek és a rossz hírt vivő postást mindig "megölték"...:) -
#13132 Sajna,én is ilyen vagyok és te is tudod.
Azonkívűl áll. túl realista. -
akos #13131 Nincsenek csodák.
Az üzenetet alighanem megkapta.
Ha fontos lenne neki a sárc, már jelentkezett volna.... -
akos #13130 Én nem vagyok rosszmájú. Csak szókimondó és gyűlöletre méltóan őszinte. Meg realista. -
#13129 Két választás van:
1./ vagy nem kapta meg az üzenetedet,
2./ vagy lehúzhatod a rollót - magyarul nagy ívben tesz Rád.
Ez egy ilyen társasjáték ... 1 ember nem játszhatja.
Szóval 50-50%.
(de az Ákosnak igaza van abban,hogy nagyon bűzlik az egész és gyanús a pofára esés tünete .)
(sajnálom):-( -
#13128 Ne legyél már ilyen rosszmájú... -
akos #13127 Akkor az már nem is fog. -
#13126 Látod, ilyenek ezek a jányok. -
#13125 Jajjjjj..... Még mindig nem írt a csaj... -
#13124 Elgondolkoztató ... -
#13123 Gyakorlatilag ilyet senki nem fog mondani neked soha, hogy te nem vagy egoista (legalabbis en meg nem talalkoztam vele :p). Csak Arch-ot huztam egy kicsit. ;)
Azt esetleg mondhatjak, hogy onzetlen vagy. -
Wolwerine #13122 Ha mások (akik egoisták), azt mondják hogy én nem vagyok az, akkor vagyok egoista ha hiszek nekik, vagy ha nem?
-kötekedik-
-
#13121 Masok mondtak. :D Sot, masok azt is mondtak nekem, hogy ok egoistak. :D -
#13120 Nem? Ezt is Te mondod magadnak? ;PP :D -
#13119 Vannak akik akkor is szoktak. Es nem magambol indultam ki, nem vagyok egoista. :D -
#13118 Nem? Miért, ha nincs gondod miért panaszkodnál?
Megint magadból indulsz ki? ;PP :DDDD -
#13117 A panaszkodas nem feltelez gondot. :D -
#13116 Ha gondom van, mondani fogom. Ok? :)
Másoktól is ezt várom. -
#13115 Noknel sose lehet tudni!!! :D -
#13114 Dehogy. Csak megjegyeztem :P :) -
#13113 Ez most panasz akar lenni? :P -
#13112 Nem, mert velem nem is találkozott... :PP :DDDDDD :-I -
#13111 Bocs,hogy csak most válaszolok,de a meló elszólított.
Sztem az ellentétek vonzák egymást - kiegészítik egymást.
(mondd ezt neki!)
Beszélj vele és kérdezd meg tőle,hogy mit is akar valójában,mert 1 kapcsolat ( már,ha nem is az?) az őszinteségen alapul...!
Ilyen hülyeség pedig,mint a pisztoly pedig még rá ér -úgymond alkalom szüli,hogy mit veszel neki és ennyi nem lehet ok 1 szakításra.
Hinni a templomban szoktak ...
Bízni bizhatsz benne,hogy semmi sem fog változni,viszont alkalmazkodnotok kell egymás diliéhez .
Ha még mindig ilyesmit hoz fel akkor ott más a próbléma -esetleg gyereket akar,férjhez akar menni mert attól tart "vénlány" marad (nekem is volt ilyen hülyeségem-kész rémség-de kb. 2 hét után elmúlt),vagy talán fél attól,hogy nem tud megfelelni az elvárásaidnak,esetleg összeakar költözni,de a legrosszabb esetben 1 másik hapsi.
Egy nő roppant bonyolult dolog... :D
Szóval beszélned kell vele ! :) -
Wolwerine #13110 Van egy Combat boltos ismerősöm. Érdekes cuccokkal. -
akos #13109 Meg a fűrészelt duplacsövű shotgun a Zarcába tolva! :DD