18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13188 Kivetelesen egyet ertunk :p, bar hozzatennem, ez se biztositek arra, hogy kesobb is kelleni fogsz neki. De ha mar az elejen taktikazol a kapcsolatban, akkor az biztos, hogy hosszu tavu lesz.
Ha ellenben csak rovid tavra tervezel, akkor erdemes. :p -
Lacika 79 #13187 egyet kell, hogy értsek veled. Én ilyen vagyok, de sajna nagyon sok esetben ez nem jön be.
ha viszont csak szórakozni akarok, és úgy is állok hozzá a dolgokhoz, akkor fél óra után enyém a nő. ki érti ezt? -
#13186 Leírtam már szerintem 2x is egy idézetet, 3xra nem írom le...
Egyszerűen nem értem, hogy ha valaki kimutatja az érzelmeit, az miért lenne akkora óriási baj. Ha kellesz valakinek, kelleni fogsz neki és kész. Persze nem azt mondom, hogy le kell rohanni, nyáladzani és állandóan ajándékokkal elhalmozni vagy mittudomén, de azért ki lehet mutatni, vagy meg lehet mondani.
Lőjjetek. -
Lacika 79 #13185 -
akos #13184 Hát ne is fejedben forduljon meg, hanem a szádban :))) -
Lacika 79 #13183 ezt kifejtenéd bővebben? -
Lacika 79 #13182 na az mindenképpen :)
de ez most meg sem fordult a fejemben :D -
akos #13181 Hö? -
#13180 Taktikázás... bah...
[elege van] -
akos #13179 Még egy yo formájú női cici sem?? -
akos #13178 Aham :) -
Lacika 79 #13177 Nekem teccett, gondoltam megosztom veletek így OFF formában.
Az ÉN számban pedig nem áll jól semmi! :P -
#13176 ez most mi akarsz ezzel végül is?
magyarul pedig a te szádban is jobban áll... -
#13175 Mert manapság többen ezt a módját választják.
Ja,és a te stílusod nem olyan discós jellegű.(sztem) -
Lacika 79 #13174 Bocsi, de ezt nem hagyhatom ki :
Három boszorkány, három swatch órát néz. Melyik boszorkány melyik
swatch órát nézi?
Hogy is van ez....... englisül?
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which
Swatch watch?
Vagy még egy kicsit felturbózva gazdaggá téve a boszikat:
Three rich witches watch three Swatch watches. The rich witches
switched watches. Which rich witch watch which switched Swatch watch? -
akos #13173 Na mert...??? :) -
#13172 ezt ismerjük...(?) :D -
#13171 igaz. -
#13170 Ez volt a mese duma (má bocsi),jó kifogás sose elég... -
#13169 így van. -
Wolwerine #13168 Lehet, hogy egy kicsit nagyarcúnak tűnik amit írtam. A tapasztalaton érintettséget értettem, ugyanis régről eszembe jutott egy hasonló pofáraesés. "Olyan jópofa kis fiú vagy, de..." Annak idején ez aztán betett az egómnak! Sajnos annyira nem, hogy ne ismételtem volna meg... Hajjaj.
-Zsíroskenyér- Én is a "véletlen", "spontán" találkozásokra esküszöm. Kis ügyességgel meg lehet tudni, a csaj merre jár. Erre valók a saját/illetve az ő haverjai. Szerintem az se baj, ha a fülébe jut. Legalább tudja, miről van szó. Hogy érdeklődsz. De azért annyira nem futsz utána... Erre valók a véletlenek... Azért a múltkor majdnem lebuktam. -
akos #13167 Szórakozóhely... ott nem sűrűn ismerkedem. :)
Inkább tömegközlekedés... vagy valami ilyesmi. A spontán helyzeteket jobban szeretem. -
ZsirosKenyer #13166 jéé..énis pont így csináltam eddig..
hatásos
csak mondom pl. ha szórakozóhelyen odamész vkihez, már úgy érzi megkaphat téged, pedig még nem is ismered. Lehet hogy belülről szemétből van, és nem is kéne, csak úgy megtetszett külsőleg. Na de a lényeg hogy már nyeregben érzi magát >> inkább új kihívások után kutat mintsem hogy veled maradjon.
-
Wolwerine #13165 Esetleg fordíthatnál a dolgon. Érezzék, hogy nőnek tekinted őket, nem barátnak. Azt ne érezzék, hogy fontosak neked (az elején). Olyan jó érzés hagyni (nőként), hogy valaki epekedjen utánad, kedves hozzád, elmesélhesd neki minden gondod...
Aranyos vagy és biztos van egy lány aki rád vár, de nem én vagyok az. Ez nagyon sz*r szöveg. De van rá válasz: "Teljesen igazad van. Az elején még máshogy gondoltam. Örülök, hogy ezt most tisztáztuk, így később nincs gond. Keresek egy nekem való lányt. Szevasz" -ha más nem, elgondolkodik...-
Ha nálad sírják ki a bajaikat, akkor ismered őket. Használd ki. És az elején döntsd el, barátokat akarsz szerezni vagy barátnőt...
Ha már több nőről beszélünk, meg lelki szemetesládáról, meg barátokról... Kíváncsi volt valamelyik is arra, neked milyen problémáid vannak? Vagy próbált összehozni egy másik csajjal (jóbarát -ha ez kölcsönös- ilyesmit megtesz neked)?
Ja. Mit tesz a személyes tapasztalat... -
#13164 dehogynem lehet:P az ember elöbb utobb megunja ha már huszadszorra hallja azt hogy nagyon aranyos stb stb és biztos van 1 lány aki rád vár de nem én vagyok az ... lol ... mindig is jol kijöttem "gyengébbik" nemmel ... sőt talán többet is beszélgetem velük bármiről ... amolyan lelkiszemetesláda lettem vagymi ... tökéletes vagyok arra hogy kisirják minden bajukat énmeg az érzelgős izé jol együttérzek meg minden ... szal barátnak jo vagyok ... de komolyabb dolgokra mindig ezt a választ kapom :P meglehet szokni ... nekem már egész jol megy -
#13163 Semmi baj, padavan. -
#13162 Én ha valakibe beleszeretek, akkor nagyon beleszoktam. :-)
Múltkor is ez volt. MSN-en sokat beszéltünk, meg minden, aztán meg mondta, hogy még sem akar járni, mert, hogy belegondolt, hogy mosz sokat kell tanulnia, meg nem ér ár.... -
akos #13161 Bocs mester, hogy hülyeséget írtam... -
#13160 "Ha már az elején hiányérzeted van, hogy ő bizony nem úgy reagált, ahogy neked yol esett volna, akkor az a vészharang. EXIT"
Hülyeség, néhány csajszi direkt húzza a dolgot, valakit meg csak hosszú ostromlásokkal lehet megkaparintani.
Kérdés az, hogy ki mennyire kitartó. -
akos #13159 Neeem. Más az, ha az érzéseid feded fel valaki előtt és más az, ha tudja, hogy érdeklődsz utána.
Szerintem az a helyes taktika, ha tudja a lány, hogy érdeklődsz utána, és elhívod ide-oda, randizgatni, programokra stb stb, de nem nyomulsz rá túlságosan. Mintha csak barátként viselkednél vele. Ha nem akarod egyből tapizni, simizni, csókolgatni, és nem küldesz neki napjában 80 sms-t hanem kivársz 1-2 napot mielőtt újra jelentkeznél ez egy yo indítás. Aztán csak fokozatosan, apró lépésekkel lehet megmutatni, hogy mit is érzel -vagy érzel-e egyáltalán. Persze eközben nagyon intenzíven figyelni, hogy mit reagál, és viszonozza-e. Ha már az elején hiányérzeted van, hogy ő bizony nem úgy reagált, ahogy neked yol esett volna, akkor az a vészharang. EXIT! -
ZsirosKenyer #13158 ez igaz..sajna..
Nekem is alakul egy csaj..De túlságosan nyomul..vagyis nem nyomul, csak rosszul taktikázik, és nagyon egyértelmű hogy akar engem. Namost amint ezt észrevettem, már annyira nem is találom vonzónak..pff.
Felmerült bennem a kérdés.Ha ez a csjaoknál is így van akkor mégis mi tekinthető a mi esetünkben jó nőzési technikának? Én pl. remekül tudom leplezni az érzéseimet, sőt néha túl jól is sikerül a módszer alkalmazása: az ex-emet mikor megismertem már csorgott rá a nyálam 2 hete, de azértsem vallottam be neki hogy imádom, le sem kaptam és végül így telt el 2 hét amire megtörtént a dolog ;)
[evil]
Szóval a gond az hogy ha egy ismeretlen csajt akar az ember felszedni, esetleg elhívja valahova, máris lebukott.. Régebben mindig úgy ügyeskedtem hogy "véletlenül" mindig összefutottunk a buszon, stb. de beleuntam, meg nem mindig ismerem a kiszemelt csaj időtábláját.. Ti hogy cseleztek? :) -
#13157 aha,köszke -
#13156 Ja előre is BOLDOG NÉVNAPOT !
( Márc.24-én lesz ugye? ) -
Braveheart #13155 Én is emiatt vesztettem el a volt bnőm... -
#13154 igen énis mindig ezt mondom ... amjd legközelebb :P de nem tagadhatom meg önmagam :D -
Lacika 79 #13153 hátööööö :D
monnnyuk rá, hogy igen. de persze jobb szeretném, ha nem efféle bulikkal kéne a szombat estéimet tölteni, hanem össszebújva azzal, akit szeretek. -
akos #13152 Ezzel is csak félig meddig értek egyet.
Meglehet, én vagyok túl naív, de szerintem az emberek zöme ilyen helyzetekben nem tudatosan szopat. Tehát nincs olyan hogy "ezért gondolja azt, hogy megszopathat". Egyszerűen csak: egy olyan illető megszerzése nem motivál, nem jelent kihívást, aki kimutatja az érzelmeit, aki teljesen nyilvánvaló módon oda+vissza van érte. Az meberek yo része elveszti az érdeklődését, ha nem kell küzdenie egy kicsit a megszerzendő fiúért/lányért. -
#13151 azt soha sem lehet megszokni
megkell próbálni legközelebb ezt a hibát nem elkövetni ... :) -
#13150 Nem kell magyarázni értem én mit is akarsz mondani... :) -
#13149 énis ezzel szurtam el mindent :( igy van ez mindig ... az ember kiönti a szivét és jól megtapossák ... már kezdem megszokni