18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13228 -
#13227 Marmint attol is fugg, mivel jar a kicsit nem. -
#13226 Marmint ez egy vegtelenbe tarto folyamatkent kepzeled? Szoval ____ | ____ | _______ igy? Ha a kicsit nem tobbszor fordul elo, megtorve a sokaig folyamatat, akkor lapat. -
akos #13225 Szerintem alapvetően ugyanarról beszélünk mindketten, csak a dolog két ellenkező végéről kezdtük megközelíteni a dolgokat.
A kulcs: ha I G A Z Á N kellesz... -
#13224 És ha sokáig maradni akar, aztán kicsit nem, aztán megint? -
#13223 Ha meg a masik nem akar maradni, ugyis mindegy kimutatod, vagy nem. :) -
#13222 Melyik szmajli maradt le? :D -
#13221 "A lényeg, hogy yo az, ha a lelkesedés ki van mutatva (sic!), de ha már nyilvánvalóvá válik általa, hogy oda vagy a másikért (hangsúlyozom: odavagy érte, nem csak az érdeklődésed és az esetleges szimpátiád érződik, hanem hogy szőröstül bőröstül akarod őt NAGYON), akkor az bizony csökkentheti a másik érdeklődését. A vadászösztönt. Tudom, elég profán ez így. De sajnos sűrűn előfordul."
Tudom, hogy sűrűn előfordul. Ezzel nem is vitatkozom! De ha valakinek _igazán_kellsz_(!!!), és Ő is ezt érzi, akkor nem értem mi a fene lehet gond ezzel.
Amúgy küzdeni meg úgyis kell mkiért... hétköznapi apró vitákból a veszekedésig fajuló dolgoktól kezdve, az alkalmazkodáson át, az igénykülönbségekből adódó konfliktusokig rengeteg minden van. Persze ilyenkor ott is lehet hagyni a másikat, de az újnál és a mégújabbnál is elő fognak jönni ugyanezek
A kérdés mennyire szereted a másikat, és mennyire kell neked. Nem pedig az, hogy mennyire mutatod ki amit érzel, vagy mennyire nem. Sőt, ha kimutatod, sztem még több esélyed is van, hogy együtt maradtok. Persze magamból indulok ki... és nálam ez egyszer már nem jött be. Szóval lehet, hogy alapvetően el vagyok cseszve :P :D -
akos #13220 Mi melyik?
Nekem szólt egyáltalán? -
#13219 Es melyik lett volna? :D
-
akos #13218 Sry az elírásért :)))
Nem, nem kérdeztem komolyan, csak lemaradt az dicső szmályli. -
#13217 rajta,mindent bele!
Drukkolok!Ne add fel...:) -
akos #13216 Ott van a jobb felső sarokban :DDD -
#13215 Ezt nem ertem. :|
A 12311-et meg csak nem kerdezted komolyan Akos? ;) (Vagy irjak Ukost, mint te Hungianixet!!! :DDD ) -
#13214 mit értesz az "igazán szerelmes" alatt?
A szerelem elmúlik viszont a szeretet és megszokás ,ragaszkodás a másikhoz az megmarad.
Meghalni nem halnék meg csak a lányomértde pl.1 férfiért sem lennék öngyilkos.
Fiatal vagy lépj túl az ilyen jellegű csalódásaidon és ne temetkezz bele az ön sajnálatba... -
#13213 :DDDDDDDDDDDDDD
-
#13212 Hm. Akkor kéne már egy Xet találnom... -
akos #13211 Hol? -
#13210 Én édes vagyok!
-
#13209 Meg lila!!! :DDD :PPP -
#13208 Mindenkinek mas az igaz szerelem erzese. Azert mert te X-t erzel, lehet, hogy masnak Y jelenti azt. -
akos #13207 A többiek nevében nem nyilatkozom, de én semmi olyat nem írtam, amit ne gondoltam volna komolyan.
Az egy dolog, hogy az első alkalmakkor az ember még nem tudja/tudhatja, mit akar, de itt jön be a képbe az a bizonyos lelkesedés, amit Hungianix említett. És ez a lelkesedés adhat az embernek egy szentimentális löketet, amitől úgy érzi, tudja, mit akar. Vagy kit akar. Vagy betakar:)
A lényeg, hogy yo az, ha a lelkesedés ki van mutatva (sic!), de ha már nyilvánvalóvá válik általa, hogy oda vagy a másikért (hangsúlyozom: odavagy érte, nem csak az érdeklődésed és az esetleges szimpátiád érződik, hanem hogy szőröstül bőröstül akarod őt NAGYON), akkor az bizony csökkentheti a másik érdeklődését. A vadászösztönt. Tudom, elég profán ez így. De sajnos sűrűn előfordul. -
#13206 Meddig? Szerintem nálad kitartás kérdése. De miután nem akarsz időt hagyni arra, hogy megunjanak... :P :) -
#13205 jaj,ne legyél ilyen savanyú...:) -
#13204 És a szerelem? Az igazi szerelem?
Néha azt hiszem, hogy az emberek 90%a még sohasem volt igazán szerelemes... persze ez csak egy _ostoba_ feltételezés. -
#13203 talán -
#13202 Nem is megmondtam, hanem kimutattam es persze, ha nem kellek, akkor nem azert nem kellek. -
#13201 En sajna nem vagyok szerelmes tipus, ezert ez csak vagy. :p En pont azert nem taktikazom soha, mert meg kell ragadni a lehetosegeket, hogy erzelem is legyen.
Es igen, anno mondtam, hogy a nok 20%-ba egy ido utan bele tudnek szeretni, mas kerdes, meddig :D -
#13200 A nőknél is érvényben van,hogy ami túl egyszerű az már nem jön be és a vadászösztön... :) -
#13199 Nem vártam mást tőled :PPP :DDDDDDDD -
#13198 Én szeretem a gumicukrot és az oroszkrém tortát...:)
Ja,nem tudom mit is érthettél azon,hogy jól áll a szádban...?:) -
#13197 Ez rendben is van. De nyilván (remélem) nem mondasz/mondtok olyat, amit nem gondoltok komolyan. Tehát innentől értelmetlen erről beszélni, hogy az első randiknál szerelmet kell-e vallani, mert még amúgy sem tudod, hogy mit érzel igazán... főleg, hogy valószínűleg nem ismered annyira a lányt/fiút.
Kivéve persze ha régi barátságból alakul át a dolog, de egy elég speciális eset... -
akos #13196 Tudom. Ezt is próbáltam már.. Sőőőt... egy kicsit túlzásba is vittem. Anno. Megboldogult fiatalkorom alkonyán :))) -
#13195 Abban igazad van, hogy akinél ez nem jön be, azzal meg úgyis kár vesződni ! -
#13194 De kétlem, hogy ezért nem fogsz kellni neki, mert megmondtad mit érzel :P -
#13193 Mert esetleg olyan a nő? :) -
#13192 Neha jol lelkesedni. Nem a noert, hanem az erzesert. :D Ha nem a noert lelkesedsz, hanem csak ugy a szituacioert, akkor nem szivsz akkorat, mert behelyettesitheto egy masik is. :DDD -
#13191 Kihagytam egy nem-t. Tehat: hogy nem hosszu tavu lesz. -
akos #13190 Senki nem állította az ellenkezőjét.
Pusztán annyit igyekeztem (és szerintem a többiek is) megfogalmazni, hogy közvetlen az első randik idején ne legyen egyértelmű, hogy mennyire odavagy a másikért. (Már ha valaki annyira óvatlan, hogy látatlanban is belovalja magát...) -
Lacika 79 #13189 :D