A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
Na látod itt kezdõdik a baj...<#confused>Gondolkozz rajta 1 kicsit és áruld el,hátha úgy könnyebben tudunk segíteni...:-)))Jó éjt!<#integet2>

Mit akarok tõle? Esküszöm hogy nem tudom!

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

krisztike
A-haa...<#nemtudom><#confused>Akkor most nem is tudom pontosan mit is mondjak.Fáradt is vagyok és gondolkozok az egészen.Holnap angol szöveget kell lefordítanom a melómhoz-term. géppel csinálom majd,de estére kitalálok vmit.Tudod,elvesztettem most a fonalat...eddig Te vagy a leggubancosabb "bánatos kliens(?)"...:-)Csak azt nem értem,hogy akkor mit is akarsz valójában?Megváltoztatni úgysem fogod...

Ha az utolsó hozzászólásomat megnézed, tegnap este már ledobtam egyszer a szíjat. Ez az új húzás már tényleg sok volt. Jól ismerem a csajt, de ezzel még soha nem éltem vissza. Volt egy kis érzelmi nyomásgyakorlás. Nem is kicsi. Nem kiabáltam, az nem az én stílusom. Van néhány dolog, amitõl fél. Például attól, hogy elfogadják-e. Gondolom kitalálod hogy ki volt az, aki tanácsokkal látta el, kinek mi a véleménye róla, kivel, hogyan tudná megkedveltetni magát. Ha beszélgetünk róla, mi hangzik el. Igen, hülye vagyok?

Szóval az ilyesmik miatt is hozzám rohant, csak mostanra elfelejtette. Szabályosan rosszul lett. Úgyhogy szépen felhívattam vele a srácot (aki segíteni próbált), elmondta hogy helyettem szeretne bocsánatot kérni, mert visszaéltem a bizalmával, azzal hogy segíteni akart. Hozzátenném, hogy a sráccal elõtte megbeszéltem, ne lepõdjön meg, ha valami hasonló lesz?

krisztike
<#integet2>Jó éjt!

krisztike
Tényleg m*rha vagy már bocsika,de fergetegesen hülye vagy...:-)De a csaj a 8 órát mire használta fel?Ne mondd,hogy ismét csak ugráltatott mert szüzességet fogok fogadni...<#rinya><#falbav><#ejnye1><#idiota><#wow3><#fejvakaras><#nyes>

Már említettem, az egyik kollégám szólt, hogy rossz nézni, amit mûvelek. Fel is ajánlotta a segítségét, hogy kapacitálja a csajt. Mit csinál ilyenkor egy szerelmes m*rha, aki tudja hogy a nõ tényleg nem akar tõle semmit? Hát én elmondtam neki, hogy miért fog a kollégám ilyesmirõl beszélni.

A haverom (lassan már barát) reggel szólt, hogy a leányzótól megkapta a lecseszést. Jellemzõ, hogy még csak nem is tett szemrehányást...

krisztike
Fejlemények?

Viszont ma eltöltöttem vele nyolc teljes órát. Négyszemközt. Érdekes volt.

krisztike
Igen ,épp ezt szúrtad el...és ezek után teljes mértékben kihasznált-de ezt már mondottam néked,-Te pedig nem tudtál "NEMet" mondani és ráhagytál mindent,mert azt hitted így megváltozik majd minden és esetlegesen közelebb kerülhetsz hozzá.Csak itt épp ellenkezõ helyzet fórdult elõ...Sajnálom...:-( Attól függetlenül fél év hosszú idõ ám,sokáig kibírtad...Én sem érzem benned,hogy annyira megért volna ez az egész,hogy biztosan állítsd azt,hogy itt a vége és eleged lett mindenbõl.

Szia. Átcsúszott a második oldalra, de ott megtalálod az elõzményeket. Ami most zajlik, az csak a végkifejlet. Talán fél évrõl lehet szó (hosszabb ideje ismerem). Az utóbbi hetekben majdnem megõrültem miatta.

"Ha akár egy kicsit is akarna tõled vmit, akkor lehetne." Ebben viszont igazad van. Soha nem akart tõlem semmit. Csak egy havernak tekintett, akihez rohanhat ha baj van. Viszont csakis akkor jött...

"Mit szúrtam el?" Túl sokat adtam ki magamból. Ismerem...

krisztike
Ne lógasd már az orrodat!(Tudom ezt könnyen mondom...,de egyikõtöknek sem kívánom,hogy boldogtalan legyen.)Én ma arra ébredtem:"Szívem,tudod milyen nap van?-közben láb csiklandozása-Tudod,vásárolni kéne menni...:-)))(pufff)Semmi sem olyan rózsás,mint ahogy kinéz.Bizz magadban!!!-talán segít vmennyire és ne lássa,hogy el vagy kenõdve pont õ miatta.:-)

krisztike
<#taps><#taps><#taps><#nyes><#taps>

krisztike
Neked is ...és azért fel a fejjel...!:-)

Cia! 😊
Nem így kell felfogni. 😊
krisztike
Sziasztok!

Arch
Azt mondta, amíg nem kérdeztem rá, eszébe sem jutott, hogy valentin nap van. Szóval nem azért kapom majd, amit kapok... hmh.
De Bálintot (barátja) felhívja... 😊
Ma is jó voltam vmire 😄D

Nem tom, Én nem értek az ilyesmihez. 😛
Valszeg kitalált valami programot, vagy ilyesmi. Ha nem is valentin nap, de mégis valami kis figyelmesség. Persze lehet, hogy hülyeség, de más nem jut eszembe hirtelen. 😊
Arch
Hmm-hmmmm... egyre gyanusabb...

Arch
Nekem félig van... 😊)) De akkor is kimarad. Remélem.
Volt egy elég gyanus mondata, ezért megkérdeztem, hogy ugye tartjuk ezt a jó szokásunkat, hogy nem valentinnapozunk, mire közölte, hogy "nagyjából😊"
Most ilyenkor mi van?

Nem értem, miért lenne különb ez a nap, mint a többi. A virágárusoknak biztos jobb, de ha Én szeretek valakit, akkor tõlem lehet akármilyen nap. Ez nem jelenti azt, hogy nem lepném meg a Drágámat valamivel, de mivel nincs, ez így most kimarad. 😊
Breki33
bocsi

de tisztára mint egy szónok a vállalati taggyûlésen
Elérkeztünk a szerelmesek legszebb ünnepéhez!
Itt a Valentin-nap, amikor minden egy kicsivel szebb.
Egy picit közelebb bújunk kedvesünkhöz. Egy picit forróbb, szenvedélyesebb a csók, egy picit jobban szorítjuk a kezét annak, aki a legfontosabb számunkra. Egy kicsivel jobban ki szeretnénk mutatni a világnak, hogy összetartozunk, és egy kicsit jobban érezzük, hogy megtaláltuk az élet értelmét, semmi sem választhat el bennünket.
Minden egy kicsit szebb, mint az év 364 további napján.
De csak egy kicsit, mert a szerelem nem naphoz kötött, a szerelmeseknek az év minden napja ünnep, amelyet együtt töltenek.
A legszeb ajándék Kedvesednek - Te magad vagy.

😄
Arch
Hátttõõ... valamiben biztos egyetértek veled is 😊))))

Arch
Köszi, viszont! 😊

Arch
"Elegem van belõle."

Elég hamar eljutottál idáig. 😊
Kár, hogy nem érzem igazán erõsnek benned ezt az érzést...

Velem is? 😛
Biztos így van, de mostani állás szerintem ennek az esély a nullával egyenlõ
Arch
"de ez a véleményem,a nõk még aljasabbak tudnak lenni bizonyos téren,mint a férfiak,habár a férfiakat sem kell sajnálni...:-))"

Én nemtom, ma mkivel csak egyetérteni tudok 😊)

Arch
<#eljen>

Arch
Grat! 😊

Arch
"Fõleg mert tényleg elszúrtam, ha lehetett is volna valami. Elkövettem a nagykönyvben leírt összes hibát. Akkor mit akarhatok tõle?"

Ha akár egy kicsit is akarna tõled vmit, akkor lehetne. És az nem azon múlik sztem, hogy az, ahogy Te közeledtél felé milyen volt. Nem is igazán értem mire gondolsz, mit szúrtál el...

Arch
Akossal tökéletesen egyetértek. (#11890)

Breki33

Breki33
Boldog Valentin napot minden boldog boldogtalannak.

Faki
"Olyat találtam az utóbbi hetekben, aki(k)nek kellenék így, ahogy vagyok. De ez a hülye természetem nem engedi, hogy az övé(ké) legyek "
Ugye milyen szemét ez az élet? 😊) Nade hidd el van olyan lány a világon, aki kellene neked és el is tud fogadni olyannak amilyen vagy. Csak kevés az ilyen csaj... naja...

Glpetyus
Jóreggelt <#wilting>

Majd lesz valahogy, Én már csak ezt tudom mondani. Olyat találtam az utóbbi hetekben, aki(k)nek kellenék így, ahogy vagyok. De ez a hülye természetem nem engedi, hogy az övé(ké) legyek.
Jah, és mondjatok sok okosat, mer az jó! 😊
Jóccakát mindenkinek!

Nem mindíg jön össze... És fogalmaztam elég érthetõen. Tõlem kért kölcsön, hogy meg tudja adni.

Izé. Szerintem volt egy kis félreértés. Akibe szerelmes vagyok (egyre kevésbé) és az, aki úgymond szakítani akar a barátjával, két különbözõ lány. Õt csak kedvelem. Persze el tudnák vele képzelni többet is, mert értelmes csaj (igazi egyéniség), de nem ráz meg, ha nem jön össze. Ráadásul nem rohan hozzám minden hülyeség miatt, csak dumálni szoktunk. Akkor alakult így, amikor közöltem vele, hogy "Ha egyszer kirúgod a srácot, szívesen összejönnék veled, de ha nem, akkor nem kepesztek utánad. Ha kell valami, úgyis kinyitod a szád." Ehhez azért ismernetek kellene õt. Nála nyíltabban senki sem fogalmaz. Azóta perfekt vagyok a fejleményekbõl, mindent elmesél. Nem tudom, hogy lesz-e valami, de biztos hogy sokkal jobban járnék vele.

Más. A délelõtt ugye beszéltem a másikkal, akibe sajnos szerelmes vagyok. Elmondtam magamról mindent. Mi az, amiben bizonytalan vagyok, miért szeretném, ha legalább barátok lennénk. Az, hogy érte mit tettem (a nagy részét nem merem leírni), szerinte csak annyi volt, hogy néha tanácsot adtam. Azt, hogy hányszor rohant hozzám sírva, hányszor oldottam meg a gondjait, teljesen elfelejtette. Soha, senkinek nem nyíltam meg így. Pl. tudom, hogy soha nem jövünk össze, de szükségem van rád. Az egyik fülén be, a másikon ki. Ugye próbaidõben egyeztünk meg. Felhívtam rá a figyelmét, hogy ez rá is vonatkozik.

Délután háromszor hívott. Mit mondtál rólunk x.y-nak. Semmit. A következõ megint egy hülye kérdés volt (a választ a délelõtt már a kifejtettem). Utoljára megkérdezte, elújságoltam-e a srácoknak hogy kért kölcsön némi lóvét (tudom, hogy hülye vagyok<#idiota>). Egyébként ez úgy történt, hogy elõzõleg megkeresett egy uzsorást (kivételesen megkérdezett elõtte és mondtam neki, hogy eszébe ne jusson), aki miután nem tudott fizetni, mondta hogy nem gond, kap két hetet, de 25.000-el többet kér vissza. Még nem adta vissza... ITT szakadt el a cérna. "Mi a fenét képzelsz te rólam?" Néhány keresetlen szó és leraktam a telefont.

Persze visszahívott. Kétszer. Plusz egy SMS, hogy szeretne tiszta lapokkal kezdeni. Elnézést kért, hogy ilyeneket feltételezett rólam. És szeretne igazán megismerni. És most már örül, hogy holnap együtt leszünk (csak meló). Közben azért megkapta: "Láttál már embert így megalázkodni?""Nem szerepelsz a terveimben. Talán egyszer, barátként" Nem igazán fogta fel, miért beszélek így.

Az egyértelmû, hogy soha nem jövünk össze. Barátként volt alkalma, hogy bizonyítson. Mindig így beszél, ha bajban van. Ez kitart talán egy napig. Magamról pedig elmondtam már neki mindent. Szóval kíváncsi vagyok. Csakhogy nem bízom meg benne. Elegem van belõle.

Ja igen. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Késõ este tudok csak írni, majd tudósítok. És remélem a többi hozzászólásom már rövidebb lesz...
http://images.google.co.hu/images?q=tbn:IiaY1TTxXVsJ:www.2099.it/public/images/reviews/wolwerine.jpg

Faki
Jóccakát! Meg szép álmokat <#wave>

Faki
Sem mi, sem õ nem látja objektíven a dolgokat(szerintem). Õ azért nem mert szerelmes, mi meg nem ismerjük rendesen a dolgokat. Nade ha mondunk okasakat, hátha segítünk neki 😊

krisztike
Jó éjt!<#integet2>

krisztike
<#taps>Van ebben is valami csak én nõként gondoltam át a helyzetet.Az a kérdés,hogy ezek után úgy akar ugrálni,ahogy a leányzó fütyül...?Mert akkor ez minden csak nem közös élet,nem saját magát adja a lovag és állandóan a megfelelõ szavak (és idõpont) között kel válogatni.De neki kell eldönteni,hogy mit akar mert az Õ magánéletérõl van szó.Pontosan mi ezt nem tudjuk átértékelni...:-)

Faki
Igen, én is aszondom, az a jó ha egy csajsziért küzdeni kell. Nade ez milyen küzdelem? Tegyük fel visszatornászod magad: nap mint nap produkálni fogod magad, hogy a lelkivilágát nehogy egy picit is megsértsd, mert maratoni gondolkodás fogja követni. Nem fogod tundni önmagad adni, mert egybõl megdobál kakival, hogy milyen szemét ember vagy.
Nade, mivan ha van olyan csajszi ezen a kicsi bolygón, aki úgy tudna szeretni amilyen vagy. Jó/rossz tulajdonságaiddal együtt?!
Nagy a tét, szar az ügy 😊

krisztike
Nem vagy egyedül,sztem szavakkal minden ember tud bántani,csak valakit érzékenyebben érinti...<#fejvakaras><#nemtudom> Ebbe a hölgybe beleestél,mint vak ló a gödörbe,de ha az,amit leírtál igaz talán magadba is bele kellene nézned 1 kicsit...:-)Alkalmazkodni,de nem túl sokat engedni ,mert elszalad a ló vele.<#wink>

<#nemtudom>
Ha túl sokat törõdik velem, megunom. Jobban szeretem az olyan Nõt, akiért harcolni kell. Utálom, ha csak úgy elém tesznek mindent. Talán ez a baj velem, nem tudom értékelni a jót. <#nemtudom>