A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy én probálok tovább küzdeni érte, mert hiszem hogy ezen lehet változtatni, ha szeret akkor megért engem. csütörtökön 17 szál rózsa reggel - szülinapja van. most irtam neki sms-t szép szerelmest.
remélem lesz vmi hatása...
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
"Nem kell a szépség, nem kell jó, falrahányt borsó, mit ér a szó...."
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
"Nem a te hibád. Nem is az övé. Egyszerûen így alakult." Filozófikus hangulatban vagyok... felróhatjuk-e hibának, hogy nem szeret?
A kapcsolatotok végéért egyértelmûen õ a felelõs.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
amugy meg mindenki tévedhet, és a tévedéseket ki lehet javitani, az más hogy nem sikerült neki, mert ezt nem én basztam el.
"Allegória" Egyébként szerintem krisztike arra próbál rávezetni, hogy tévedtél. Nem õ az igazi. Na meg arra, hogy ez a helyzet nem csak neked, hanem neki se jó. Õ is jobban jár, ha talál valakit, akit tényleg szeret.
szal lehet összejön amiket hallottam, és meg tudnám szeretni... tudom.
Így valóban nem megy. Ha a így érez a csaj, csak küszködnél vele. Nézz körül. Ilyenkor tudnak segíteni a barátok. Nekem is jól esett, hogy együttéreztek/éreznek velem. Még azok is, akiket (alaptalanul) megbántottam. Ja. A pia mellett tényleg ne felejtsd ki az új nõt. Nem az italtól jössz rendbe...
Ez meg hogy új csaj hétvégén... szerintem ebbõl eldobhatós PZS lesz, ami szarul fog esni az "új" csajnak. Érzelmekkel nem tanácsos játszani, fõleg nem önzõ ember módjára.
Inkább egy kis pihi, átgondolás, majd egy normális, értékes ember mellett kikötni, nem hadonászni.
a piával együtt.
igen, pontosan!
de elhatározta magában hogy nem tudja ezt legyözni amilyen, nem tud megváltozni, még értem se, és ezért jobb ha vége, mert igy mindig veszekxünk és nem birjuk, megutáljuk egymást.
és ez föleg a barátai miatt van, mert ök húzzák ...
`Take a look to the sky just before you die`
"megprobál küzdeni értem/értünk" Ha jól veszem ki, saját magával küzd. Hogy veled akarjon lenni?
ha igazán szeretne akkor télleg nem csinálná ezt...
de majd hétvégén megoldoik minden problémám.
bazzeg enyire szarul még nem éreztem magam ... 😞((
Ne haragudj meg érte, de nekem a leírásodból úgy tûnik, mintha szégyellne téged, hogy nem megy veled sehova, nem hív sehova stb.
Mert még tudsz olyat fogadni, mi? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5><#awink>#awink>
"Furcsa egy állatfaj az ember. A legnagyobb hiba kalkulálni, rafináltan, stratégiaként játszani próbálni. Taktikázni, kombinálni, próbálni belelátni mások fejébe - és szívébe. Egyszerûen csak be kell vállalni azt, ami van. Ennek rosszabb kimenetele nem lesz - nem lehet -, mint a taktikázásnak."
Én ezzel tökéletesen egyetértek. Az, hogy túl sokat adsz magadból... szerintem nem lehet hiba. Ha akar vmit, akkor lesz vmi, akármennyit adsz magadból, ha pedig nem akar, akkor nem lesz semmi, akárhogy is csinálod.
Csak amit én is elmondanék, azt elmondták már, azért nem szóltam hozzá azokhoz.
Szerintem haver a nõ max. Mármint ami lesz belõle. De ez is szerintem inkább csak olyan haverság lesz, ahol Téged kihasznál...
fáj a szivem..
a lényeg, hogy ugye 2 hónapja jöttünk össze, és addig nagyon jo barátok voltunk. 3 éve az osztálytársam. most 11.-esek vagyunk, de már 10.-töl kezdve akartunk egymással járni, de nem mondtuk meg egymásnak. aztán most hogy összejöttünk ugy látszott minden szép és jó, csak minden hülyeségen összevesztünk, szinte minden kis apróságon, meg ugye a baráti kör sem ugyan az az osztályba meg a suliba, ö a discot szereti amit én rühellek, én meg a rockot. és õ szivesen eljárna discoba, én mondtam neki hogy akármikor elmegyek vele, mert télleg annyira szeretem hogy még az életemmet is odaadnám érte. de ö szerinte ez nem jó ütelt mert nem érezném jol magam, és ö csak bulizna és nem foglalkozna vele, ezt igy megmondta a szemembe. nekem még az is gáz volt hogy nem hivott sehova, nem törödött velem. de válltig állitja hogy nagyon szeret! még sose szeretett ennyire senkit, még nem is volt szerelmes. és én voltam neki az elsõ "abban" a dologban is. már pénteken szakitani akart mert ö ezt nem birja idegileg tovább. pénteken ugyanis szalag avatós bál volt, ahol a szüleink is összebarátkoztak. na mi eltüntünk 2 órára, megebszélni ezeket, ennyit még soha nem sirtam mint pénteken meg tegnap egy lány miatt. és ö is egész végig sirt. pénteken megbeszéltük hogy minden oké lesz, megprobál küzdeni értem/értünk hogy kicsit is foglalkozzon velem, mert olyan szeretne lenni mint aki félre dobja a barátait, még a zenekari probára se mentem el mert itt volt velem. a barátnõi is azt mondogatták hagy ott ezt a marhát, utálom ha ilyen hülyeségekkel tömik vkinek a fejét. meghogy az volt a bajuk hogy elhanyagolja a öket (a barátait) és csak velem van , nem jár velük sehova. érdekes az én barátaim megértették hogy vele járok és ö nekem a legfontosabb, még a péntek után sem mondták rá hogy ez egy hülye ribanc hagyd ott a picsába! ebben külömböznek a barátaink. anyukája nagyon kedvel engem és még ö is azt mondta hogy "lányom te ekkora köcsög nem lehetsz, igy sose fog igazán szeretni senki" ... és még most is azt mondja nagyon szeret engem. .. aztán ö feladta a küzdelmet értünk, elhatározta magáa hogy õ ilyen tipus és még értem sem képes ezen egy kicsit változtatni.. mindenki azt mondta mekkora egy barom hülye, és hogy csinálhatott ilyet... nekem is kurva szarul esett.. ráadásul csütörtökön szülinapja van.. 17 szál rózsát azért odaadom neki. .. de hát ha nem tudott egy kicsit is alkalmazkodni hozzám és ennyit jelentek neki akkor nem is szeret igazán.. pedig még most is azt mondja.. ...
<#rinya>#rinya>
Mesélj!