A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen valószinû hogy ki kell neki vágni, de én mondtam neki hogy ugyan ugy fogom szeretni mint eddig! és most hogy nem vagyunk együtt ki lesz az aki vigyáz rá? ki babusgatja meg? ki ölelgeti? ez nem csak nekem rossz ha igazán szeret neki is! amugy nekem meg fogszabályzóm lesz nemsokára... szall.... 😞

krisztike
A félelem nagy úr!!!Nem tudja mitõl fél,hogy esetleg rosszabb lett vagy a fájdalomtól esetleg attól,ha mûtétre kerül sor -megmarad a nyoma?-ott maradsz-e még mellette...<#confused>

ez az, nyugi, örülj neki, itt te vagy jobb helyzetben. jobbban mint én eddig voltam, vigasztald meg, és szeresd. ez csak jó lesz neki.

akkor had mondjam el én is, akiröl eddig szó volt, neki is van egy daganat a nyakában, és mindig mondtam neki menjen el vele a dokihoz, mert néhanagyon elkezd neki fájni. de nem hallgatott rám, majd elmegy azt mondta..

amugy én probálok tovább küzdeni érte, mert hiszem hogy ezen lehet változtatni, ha szeret akkor megért engem. csütörtökön 17 szál rózsa reggel - szülinapja van. most irtam neki sms-t szép szerelmest.
remélem lesz vmi hatása...

ALCATELGOD
De õ már gyerekkora óta beteg... És állandóan ezt szajkózza és nekem meg kell írni a sok vigasztaló SMS-t vagy jártathatom a szám... Már multok meg akartam mondani neki, de nem akarom megbántani...

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Faki
Mivel sajnáltatja magát? Azzal hogy sorolja, hogy van ez a daganata? Szerintem eléggé be volt parázva a dolog miatt, hiszen kezdetben nem lehet tudni a daganat fajtáját. Türelem, és nyugalom. Egyszer õ is lenyugszik.

ALCATELGOD
Most van egy csajom, csak az a gondom, hogy sajnáltatja magát.... Tehát van neki egy betegsége (jóindulati daganat...) és ez a téme engem már rohadtul zavar... de hiába mondom neki:

"Nem kell a szépség, nem kell jó, falrahányt borsó, mit ér a szó...."

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Ha tényleg szeretne, akkor megpróbálhatott volna. Te tényleg megtettél mindent.

"Nem a te hibád. Nem is az övé. Egyszerûen így alakult." Filozófikus hangulatban vagyok... felróhatjuk-e hibának, hogy nem szeret?

A kapcsolatotok végéért egyértelmûen õ a felelõs.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

tudom, mások vagyunk, de egy kicsit azért megprobálhatott volna alkalmazkodni, és az én nézõpontomat is figyelembe vehette volna ,ez nem egy emberen áll. én ugyanis minden tölem telhetõt megtettem...

Nem a te hibád. Nem is az övé. Egyszerûen így alakult.

én sem biztam benne, mert mig nem jártunk eléggé zavaros múltja volt, 2 hetente mással járt (nem ribanc, mert nem engedte magát megdugatni senkivel), mindig csak ezt hallottam. barátnak kurva jó de társnak már kevésbé és ezt elismerem!

Szeretetet adni, szeretetet kapni. Mindkettõt szeretném tõle. Ha barátnõként nem megy (mégpedig nem fog), akkor barátként. Viszont nem bízom benne.

Szeretetet adni, szeretetet kapni. Mindkettõt szeretném tõle. Ha barátnõként nem megy (mégpedig nem fog), akkor barátként. Viszont nem bízom benne.

azért sirt annyit, meg mondta még szakitás után is hogy szeret, meg ott kiabálta nekem hogy neki nem kell más csak én!

amugy meg mindenki tévedhet, és a tévedéseket ki lehet javitani, az más hogy nem sikerült neki, mert ezt nem én basztam el.

Az elõzõ hozzászólást MAD-nek címeztem.

Nem szeretitek egymást. Te szereted õt. Nagy különbség.

"Allegória" Egyébként szerintem krisztike arra próbál rávezetni, hogy tévedtél. Nem õ az igazi. Na meg arra, hogy ez a helyzet nem csak neked, hanem neki se jó. Õ is jobban jár, ha talál valakit, akit tényleg szeret.

krisztike
Szióka!Tudod már végül is mit is akarsz?Szenvedni,tûrni,bizonyos téren a férfiasságodat megvédeni,szeretetet adni,szeretetet kapni,(esetleg mind a kettõt)???<#confused> Mert tegnap kérdeztem,de te magad sem tudtál rá válaszolni...:-( Ha õ nem képes alkalmazkodni,akkor komám te hiába is próbálod eljátszani a megváltót,ami ha azt nézzük az is vagy -lényegében...:-)

ez baromság... és ha szeretjük egymást ?

Szia! Esetleg valami a számomra?

krisztike
Sziasztok!Tudod,néha a kijelölt cél mégsem a megfelelõ ill. mégsem az igazi.Sokszor nem mered még magadnak sem bevallani,hogy tévedtél és nem ez a megfelelõ számodra sem számára...

KÖSSZ MINDENKINEK A SEGITSÉGET! RENDESEK VAGYTOK.

<#eljen>

az, a felejtés napja lesz hétvégén...

az új nõ nem akar tölem semmit, én akarok csak..
szal lehet összejön amiket hallottam, és meg tudnám szeretni... tudom.

Nagyon lassú a netem...

Így valóban nem megy. Ha a így érez a csaj, csak küszködnél vele. Nézz körül. Ilyenkor tudnak segíteni a barátok. Nekem is jól esett, hogy együttéreztek/éreznek velem. Még azok is, akiket (alaptalanul) megbántottam. Ja. A pia mellett tényleg ne felejtsd ki az új nõt. Nem az italtól jössz rendbe...

Faki
Öh sajnálatos hír, de fel a fejjel ahogy itt mindenki is mondja (tudom közhely, ami nem ad vígaszt).
Ez meg hogy új csaj hétvégén... szerintem ebbõl eldobhatós PZS lesz, ami szarul fog esni az "új" csajnak. Érzelmekkel nem tanácsos játszani, fõleg nem önzõ ember módjára.
Inkább egy kis pihi, átgondolás, majd egy normális, értékes ember mellett kikötni, nem hadonászni.

gergou
Nah, akkor felejtes in process... 😊

`Take a look to the sky just before you die`

már van uj csaj, hétvégén lehet össze is jön.
a piával együtt.

de érzi szerintem, mert mindig azt hajtogatja, és én is érzem rajta

köszi
igen, pontosan!
de elhatározta magában hogy nem tudja ezt legyözni amilyen, nem tud megváltozni, még értem se, és ezért jobb ha vége, mert igy mindig veszekxünk és nem birjuk, megutáljuk egymást.
és ez föleg a barátai miatt van, mert ök húzzák ...

gergou
jah, ez jo kerdes, ha azert kuzd, h szeressen, akkor mar minden regen rossz... ha nem erzi, de szeretne erezni, akkor az ugy nem muxik...

gergou
Egyebkent en anno egy uveg Teacher`s whiskyvel, es egy uveg beherovkaval toroltem az agyambol, es azert 1 hetig nagyon szarul ereztem magam miatta, en nem mondom azt, h nem erdemes miatta szomorkodni, mert ha az ember szenved, akkor csak egy megoldas van, az ido... Mondjuk a te esetedben nagy problema, h akarva akaratlanul is fox vele talalkozni, ez neheziti a sebek begyogyulasat, de ettol fuggetlenul az ido majd megoldja a problemadat, meg esetleg egy masik csaj...😊 Csajt csajjal lehet igazan elfelejteni...😊 Bar ez meg a az `uj` partnerrel szemben szemettseg...

Helló. Üdvözöllek a klubban! Mármint a csalódottak klubjában...

"megprobál küzdeni értem/értünk" Ha jól veszem ki, saját magával küzd. Hogy veled akarjon lenni?

amúgy igazad van, nem érdemes ezért szomorkodni, nem érte meg, söt nem is éri meg. õ is ezt mondta mikor sirtam, nem éri meg, nem érdemli meg... az agyam eldobon basszeg.. ....

de bazzeg, már erre hajtok 1 éve, ö is tudja, ez volt a célom bassszus.. erre meg egy ideig minden rendben, aztán fejemhez vágja hogy ö semmit nem tud tenni ez ellen, pedig nagyon szeret. áh...
ha igazán szeretne akkor télleg nem csinálná ezt...

de majd hétvégén megoldoik minden problémám.

gergou
Az a szerencse, h ez a szar erzes csak idoleges... Leszel te meg olyan boldog, amilyen meg sohasem voltal, szal csak fel a fejjel...!

Köszi az idézetet. Találó. Tipikusan olyan vagyok, aki mindent két-három lépéssel elõre megtervez. Nagyon gyakran jól jön, hogy elõre gondolkodom. Az emberi kapcsolatokban viszont ez tényleg hiba.

igen, de ö még be is vallotta hogy nem érdemli meg hogy szeressem, és nem éri meg sirnom miatta... 😞
bazzeg enyire szarul még nem éreztem magam ... 😞((

gergou
Kisertetiesen hasonlit ez a story egy volt kapcsolatomra... Az, h meg mindig azt mondja, h szeret, az nem jelent semmit, mert ha szeretne, nem akarna elvesziteni, nemhogy meg ki is dob... Sajnalom, h ezt kell mondanom, de felejtsd el, es keress egy olyan lanyt, aki tisztel, szeret, es igazan szeret... Vannak olyan tipusu csajok, akik a baratjukkal nem tudnak bulizni, ill. nem akarnak bulizni, ez a csaj nekem is azt a vakert vagta le, h ne menjek vele, mert ott ugyse foglalkozna velem, meg hasonlok... Na, ha valaki ennyire nem akar velem egyutt lenni, az mar nagyon gaz... 2 hetig csak vedeltem, annyira szarul ereztem magam, aztan kidobott, de hala az egnek, mert most mar el nem tudnam vele kepzelni az eletem, azota talaltam valakit, aki igazan megerdemli, h szeressem... Szal sztem nehezen, de lehet normalis lanyt talalni...😊

hétvégén pia azt kész... omlásig...

most nem azért mondom de a suliba eléggé ismernek engem és nem ugy tünik mintha mindenki szégyelné hogy barátkozik velem....

egész suli elött akkor miért nem szégyell? arról nem tehetek hogy ilyen... sajnos ... pedig nagyon szeretjük egymást, ma is bementem reggel korán, bevittem neki az ajándékját valentin napra, meg ö is odaadta nekem... reggel még adott 3-4 puszit annak ellenére hogy a már tegnap szakitottunk. és ott ölelgetett. akkor még senki sem volt a suliba. aztán elválltunk egy puszival.. hogy akkor csak barátok leszünk és beszélünk ugyan ugy. angol dogán mindenki egyedül ült. ö adta be elöször a dogát. majd én. azt a tanár odaültetett mellé (fiatal tanár tök jó spanom szinte, meg tudja hogy járunk/tunk) és akkor is mondta hogy szeret engem!

Arch
17 évesen a legtöbb mostani fiatal lány szeszélyes és csak magával törõdik. Szerintem nem is igazán fogja/ta fel mit jelent szeretni valakit és mit jelent egy társ... És egy kapcsolat kompromisszumokkal jár, mindkét fél részérõl. Aki erre nem hajlandó, az felejtõs. Persze megvan a határ ebben is.
Ne haragudj meg érte, de nekem a leírásodból úgy tûnik, mintha szégyellne téged, hogy nem megy veled sehova, nem hív sehova stb.

Arch
"mert szüzességet fogok fogadni..."
Mert még tudsz olyat fogadni, mi? <#hehe><#hehe><#vigyor5><#awink>

Arch
Azt hiszem beírtam már ezt ide, de rég volt...

"Furcsa egy állatfaj az ember. A legnagyobb hiba kalkulálni, rafináltan, stratégiaként játszani próbálni. Taktikázni, kombinálni, próbálni belelátni mások fejébe - és szívébe. Egyszerûen csak be kell vállalni azt, ami van. Ennek rosszabb kimenetele nem lesz - nem lehet -, mint a taktikázásnak."

Én ezzel tökéletesen egyetértek. Az, hogy túl sokat adsz magadból... szerintem nem lehet hiba. Ha akar vmit, akkor lesz vmi, akármennyit adsz magadból, ha pedig nem akar, akkor nem lesz semmi, akárhogy is csinálod.

Arch
Elolvastam végig 😊
Csak amit én is elmondanék, azt elmondták már, azért nem szóltam hozzá azokhoz.
Szerintem haver a nõ max. Mármint ami lesz belõle. De ez is szerintem inkább csak olyan haverság lesz, ahol Téged kihasznál...

hát.. ez a mai nap életem legszarabb napja...
fáj a szivem..
a lényeg, hogy ugye 2 hónapja jöttünk össze, és addig nagyon jo barátok voltunk. 3 éve az osztálytársam. most 11.-esek vagyunk, de már 10.-töl kezdve akartunk egymással járni, de nem mondtuk meg egymásnak. aztán most hogy összejöttünk ugy látszott minden szép és jó, csak minden hülyeségen összevesztünk, szinte minden kis apróságon, meg ugye a baráti kör sem ugyan az az osztályba meg a suliba, ö a discot szereti amit én rühellek, én meg a rockot. és õ szivesen eljárna discoba, én mondtam neki hogy akármikor elmegyek vele, mert télleg annyira szeretem hogy még az életemmet is odaadnám érte. de ö szerinte ez nem jó ütelt mert nem érezném jol magam, és ö csak bulizna és nem foglalkozna vele, ezt igy megmondta a szemembe. nekem még az is gáz volt hogy nem hivott sehova, nem törödött velem. de válltig állitja hogy nagyon szeret! még sose szeretett ennyire senkit, még nem is volt szerelmes. és én voltam neki az elsõ "abban" a dologban is. már pénteken szakitani akart mert ö ezt nem birja idegileg tovább. pénteken ugyanis szalag avatós bál volt, ahol a szüleink is összebarátkoztak. na mi eltüntünk 2 órára, megebszélni ezeket, ennyit még soha nem sirtam mint pénteken meg tegnap egy lány miatt. és ö is egész végig sirt. pénteken megbeszéltük hogy minden oké lesz, megprobál küzdeni értem/értünk hogy kicsit is foglalkozzon velem, mert olyan szeretne lenni mint aki félre dobja a barátait, még a zenekari probára se mentem el mert itt volt velem. a barátnõi is azt mondogatták hagy ott ezt a marhát, utálom ha ilyen hülyeségekkel tömik vkinek a fejét. meghogy az volt a bajuk hogy elhanyagolja a öket (a barátait) és csak velem van , nem jár velük sehova. érdekes az én barátaim megértették hogy vele járok és ö nekem a legfontosabb, még a péntek után sem mondták rá hogy ez egy hülye ribanc hagyd ott a picsába! ebben külömböznek a barátaink. anyukája nagyon kedvel engem és még ö is azt mondta hogy "lányom te ekkora köcsög nem lehetsz, igy sose fog igazán szeretni senki" ... és még most is azt mondja nagyon szeret engem. .. aztán ö feladta a küzdelmet értünk, elhatározta magáa hogy õ ilyen tipus és még értem sem képes ezen egy kicsit változtatni.. mindenki azt mondta mekkora egy barom hülye, és hogy csinálhatott ilyet... nekem is kurva szarul esett.. ráadásul csütörtökön szülinapja van.. 17 szál rózsát azért odaadom neki. .. de hát ha nem tudott egy kicsit is alkalmazkodni hozzám és ennyit jelentek neki akkor nem is szeret igazán.. pedig még most is azt mondja.. ...

<#rinya>

😞
Mesélj!
kész vége, most szakitottunk, totál magam alatt vagyok. <#rinya>

Jó éjt! És kösz!