18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13307 Ha valakit nem baratnak akarsz, hanem masnak es visszautasit, a legnagyobb hiba, ha egybol _baratkozni_ akar a masik. Lehet kis ido multaval mar lehetseges a dolog, sokszor ugyan akkor se. -
#13306 "mi ez akkor ha nem a legteljesebb onzes?! "
Nem lehet, hogy a barátságodat azért megtartaná? -
#13305 Honnan lehet tudni, hogy valaki már csak megszokásból van veled? -
#13304 nemtudom,ez is furcsanak tunik...faradt...mihez?smst irni?dumalni?talni?
ha valaki erdekel,a vilag legnehezebb fizikai meloja is keves lenne hogy az erdeklodesed megszunjon,nem?enis probalok elfelejteni egy not,de folyamatosan felhiv vmi uruggyel(szia,nem te kerestel?!) es tsai....szoval igy hiaba probalnam kiverni a fejembol,o nem hagyja.es azthiszem itt mar atlepte a jo izles hatarat.o akarta hogy ne legyen koztunk semmi,es megis o nem enged el...mi ez akkor ha nem a legteljesebb onzes?! de nagyon elegem van abbol hogy nemtudom mitkene tennem,vagy ha ugyerzem tudom,akkor meggyoz rola hogy nem.aaaaaaaah :) -
Lacika 79 #13303 Jáó napot embörök! :D -
#13302 Nah, írtam a csajnak SMS-t miután ő nem írt.
Azt írtam, hogy legalább azt írtad volna, hogy ejtve vok, vagy nem. De azt írta, hogy nem vagyok, csak fáradt. -
#13301 szia Elvike :) igazat szolasz ahogy szoktal,felsem tunt a napocska jeled :) es hat igen,van aki megtalalja a foltjat nagyonhamar,es kepes mellette kitartani eveken at,de azert altalanosan nem ez a jellemzo lassuk be.plane miota 'trendi' lett a sok partner,a sok partner esetleg egyszerre,a bi es homosexualitas,az alkalmi kapcsolatok...nemistom.egy kezemen megtudom szamolni hany novel tartom a kapcsolatot az exek kozul,mert vagy envoltam anno tul naiv vagy ezek az emberek nem fejlodtek velem parhuzamosan...erkolcsileg legalabbis :) -
#13300 jah igen,soha nem latott magassagokban szarnyal:P nomajd ugyis benezek ha egy kicsit nyugodtabb vizekre tevedek valaha,es nemkell allandoan a nok miatt idegesitenem magam :) -
#13299 mert linkel,mert felreinformal teged ahelyett hogy oszinte lenne.ugytunik szamomra hogy az ilyen alibi kifogasok amiket a holgy ismetelget,neked nem eleg jel.kesz szerencse hogy forumozol
nagyon nehez elfogadni a szeretett leny viselkedeset,de erosen megkerdojelezem azt hogy erdemes vele foglalkoznod.ugyanilyen cipoben jarok,szal csak dumalok,hidd el,enis elkovetek minden hibat amit ilyenkor szokas :) -
Wolwerine #13298 Nem. Ez egy másik (de szintén baráttal...). Bár nagyon a végét járja. Miért mondja mindenki, hogy felejtős?
Na jó. Most jön az a rész, hogy nem rohanok utána (mondjuk eddig se vittem túlzásba). Nem hívom, nem írok. Esetleg körbenézek máshol... Meglátom, mi lesz. -
#13297 Hali!
Mostanában eléggé pörög a topicunk, új emberekkel .....
Velem nagyon semmi :D -
#13296 örülök, hogy ezeken már túlvagyok. zsigerből kerülöm a hasonló embereket. -
#13295 van olyan is, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy. nem akar megváltoztatni, ha komolytalanul veszel egy kapcsolatot, és értékeli, ha megkomolyodsz miatta (szeretnék választékosabban írni, de már nagyon fáradt az agyam. már számolni sem tudnék;)
csak nagyon nehéz megtalálni. keresni nehezebb és rengeteg energiát igényel, mint a régihez ragaszkodni.
szvsz az is nagyon fontos, hogy hány éves az ember. ha együtt tapasztaltok meg dolgokat, akkor az nagyon építően hat a kapcsolatra. viszont ha már mindkettőnek megvannak az évek - tapasztalatok - során kialakult saját sérelmei, félelmei és elvárásai, sokkal nehezebb. -
ZsirosKenyer #13294 ejjj, 120 új üzenet!
örülök hogy beindult az élet,kár hogy most már nincs időm olvasgatni..
holnap reggel záró-vizsgázom :((
sajnos a készülés háttérbe szorult egy(-két) :) csaj miatt.
Úgyhogy szurkoljatok, asszem a holnapi lesz életem legneccesebb szóbelije..
-
akos #13293 Még mindig az a kihasználós csajszi? -
#13292 felejtosnek tunik.... -
Wolwerine #13291 Ugyan már. Előbb vagy utóbb lesz valaki aki annak talál. Akiben megbízol. Ezt csak most gondolod így. -
Wolwerine #13290 Helló! Még egy kosár... Azt hiszem. Felhívom a csajt, eljön-e valahová. Azt válaszolta, nem ér rá mert minden idejét elviszi a motorozás meg a haverok. Ekkora ökörséget...
Erre fel kb. fél perc múlva elmondta hogy nem mehet ki a lakásból... Otthon kell ülnie és várni, amíg a srác hazaér. Persze lázad. Még jó.
De azt továbbra se mondta, hogy ne írjak vagy ne hívjam, pedig ezen balhéztak össze a barátjával... Pedig szókimondó(hogy megértsétek, a hétfőn meglocsollakra közölte, ha meg merem tenni, eltöri a kezem)Aranyos lány...
Szóval randi nincs. Akkor mi van? -
#13289 ez tecc -
#13288 gaborka :) szia.most h mondod megnezem : 3334 uj uzenet az fm forumon.szted erdemes nekiallnom? :) amugy most kemenyen csajozom(csajoznek)game helyett,de hat az egiek ugy akarjak hogy inkabb manager legyek mint boldog:P namind1,remelem Veled minden rembe logokiraly -
akos #13287 Hát igen... a nyomor szereti a társaságot :)) -
#13286 hi Dartonita!
nem nyomod már az efemet? -
#13285 :) mar volt ertelme beneznem ide.ha az eletem nagy megoldasra varo problemait meg nemis oldja,azert jo latni a kozos velemenyt -
akos #13284 Jaja, úgy ltom közös nevezőn vagyunk.
Bár hozzátenném, nem csak a nők beszélnek/tesznek hülyeségeket, hanem a férfiak is. En blocke. -
#13283 Mondom "talán" ! -
#13282 erre is gondoltam.globalizacio,feluletesseg,media,politikai,gazdasagi valtozasok es iranyzatok es izmusok jonnek es mennek,de egyre inkabb satnyulni latszanak a valos emberi ertekek.szal asszm akkor nem is nagyon rohatjuk fel a noknek sem hogy hujesegeket beszelnek vagy tesznek,hisz vegulis ien durvan es egyertelmuen butitani a nepet sem sikerult minden korszaknak.erkolcsileg es intellektualisan legalabbis ugytunik hogy total melypont...miert pont ez a resze mukodne megfeleloen -
akos #13281 Hja... főleg a kivert.
:)) -
#13280 azert jo latni hogy vannak meg hozzam hasonloan 'kivert qtyai' a sorsnak :) -
akos #13279 Úgy gondolom, hogy ez a változás sem egykomponensű.
Nem csak mi változtunk. Úgy látom: körülöttünk a világ is, benne az emberek is. Egyre inkább. És egyre kevésbé yo irányba.
Egyre éretlenebbek a fiatalok - szellemileg. Egyre sekélyesebbek a mindennapok. A mindennapok érzelem és gondolatvilága.
És ezzel egyre mélyebb a szakadék azok között, akik a változásuk során "komolyabb" irányba változtak és azok között, akik a fősodrás mentén haladnak. -
#13278 es ezzel a valtozassal mintha a vonzerod is olyan erovel csokkenne,vagy a 'hasznod' a masik szamara,hogy elgondolkozom egyaltalan erdemes e valtozni.igaz persze nemlehet felelosseg nelkul elni egy eleten keresztul,de ha nincs rendes visszajelzes,hogy marpedig igen,tokjo,torvenyszeru es remek,akkor hmmmm....baaaah maradjunk fiatalok es mohok ? :) ezsem megy orokke.
-
#13277 Hogy megteszek a másiknak olyat, amit másért/más miatt nem tennék meg, és nem teszek meg olyanokat, amiről tudom, hogy bántja.
És megbeszélek vele mindent, nem döntök helyette. -
#13276 "valtozas ami alapvetoen szerintem inkabb korfuggo es nem partner."
Ez az... -
akos #13275 Mit jelent a kompromisszum? -
akos #13274 Ó igen! Ismerős a szitu. Bár az én pofámba még nem toltak tükröt, hogy miért változtam meg, de azt már bezony én is tapasztaltam/-lom a saját bőrömön, hogy mennyivel egyszerűbb volt az élet, amíg csapodár és felületesebb voltam. Nem arról volt szó, hogy léptem nyomon félreléptem, vagy nem szerettem a párom, de azért egy kicsit lazább voltam. Most hogy megkomolyodtam, az istennek nem találok olyan párt, aki megbecsülne. A sorsnak van humorérzéke... -
#13273 nemakartam megvaltoztatni,maximum egy icipicit kisajatitani,es hogy csak az enyem legyen...sztem egy kapcsolatban ez normalis.inkabb ugytunik neki nemtetszik a rajtam beallt valtozas ami alapvetoen szerintem inkabb korfuggo es nem partner. -
#13272 Különben a gond nem ez. A vita vagy az ilyenek. Hanem hogy elméletben minden olyan egyszerű és tisztának tűnő. De mikor az ember tényleg szembekerül egy-két helyzettel amit elméletben dejól tudna kezelni, akkor semmi sem megy, semmit sem tud, semmiben sem biztos :( -
#13271 Jó, akkor elvonatkoztatva tőlem, mások - talán nem mindenki, de sokan - tudnak vitatkozni/eszmétcserélni még így... -
akos #13270 Direkt odaírtam, hogy "elvonatkoztatva tőled". -
#13269 Ne akard megváltoztatni a másikat. És ne hagyd magad teljesen megváltoztatni. Kompromisszum... de az mindkét fél részéről! -
#13268 Na... azért én nem egyszer írtam a Te, és más hozzászólásaira reagálva, hogy egyetértek. Van, hogy az egésszel, van hogy csak egy részével, van, hogy semmivel sem.
És nem ugatok le senkit, távol álljon tőlem. De ha más a véleményem, azt elmondom, aztán lehet, hogy a beszélgetés-eszmecsere végén rájövök, hogy rosszul gondoltam, más(ok)nak van igaza(uk). De az eszmecsere jó... sőt még az értelmes, emberi szintű vita is!