18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #13347 nekem is azt mondta az exem, hogy foglalkozzak mással, engedjem el Őt. Kérdem tőle, hogy az mire jó? Erre Ő: nem feltétlen ugrok egyből a nyakadba, de ki tudja.
Nem értem Én a nőket. Tényleg az kell nekik (nem akarok általánosítani), hogy küzdeni kelljen a fickóért? -
#13346 te is tod hogy a rosszfiukat mindig jobban szeretik a nok.sajnalatos es erthetetlen,de teny.javaslom legy te is ellenallobb,elerhetetlenebb,es kicsit lekezelobb vele.akkor valszeg meginkabb felpiszkalod a kivancsisagat....vagy ha azt nem is,legalabb nem tud megbantani annyira -
ZsirosKenyer #13345 az az igazság hogy amióta velem vége lett, szemmel láthatóan megőrült a csaj.. pl. ez az új srác (akivel egyébként előttem volt együtt) olyanokat mond neki hogy még 10 hónapig járnak utána dobja, meg hogy ő nem szerelmes a csajba.. és ezt az exem szemébe mondja!!! teljesen bekattant.. Nem értem miért ilyen, talán azért mert tudja ha ezt a srácot is elveszíti akkor egyedül marad, és azt nagyon nem bírná ki..ilyen típus.. -
#13344 nah akkor kifejtem,tegnap erre nemvolt lehetosegem.tehat az hogy masik pasirol mesel neked,az valahol a bizalom jele,tehat nem kell feltetlen ugy erezned hogy banto a dolog.probalj meg elvonatkoztatni.(kiveve ha tenyleg szandekosan akar bantani)ritkan,de sikerul.igaz hogy 3honap utan szerintem az erzesek meg nagyon erosek 1mas irant,de errol ha lehet,ne dumaljatok a kelletenel tobbet,mert csak neked sz@r.(az uj fickora ertem)az hogy erdeklodik total normalis,emberi de kozel sem biztos hogy ez az amire vagysz.annak ha egy no elkezd erdeklodest mutatni iranyodban,ugy tapasztaltam szamtalan oka lehet es ebbol csak nagyritkan a sex/szerelem a celja.ahhoz pedig hogy te elfogulatlanul legy kepes meghallgatni ot,elfogadni az uj szitut,ahhoz viszont sztem kell meg egy jo felev.termeszetesen a pakliban akar benne lehet az hogy ujra osszekerultok,de ez ritka.
nemertem viszont a kovetkezo bekezdesed : "ja ja..csak ez a b@zigyerek akivel most van nem engedné el, sejti hogy rossz vége lenne a dolognak ha csak úgy találkozgatnánk.. "
engedni?! miert,megvan lancolva?!milyen kapcsolat ez ha ilyen szintu korlatozasok vannak benne?! fura.sot,gaz.ha ez tartos lesz,akkor nemkell felned,sztem a csaj megfogja unni.
mast nagyon nemtudok mondani,mint hogy en ilyen esetekben inkabb a kivarasra jatszom.megkene rola bizonyosodnod hogy milyen iranyban halad,az erdeklodese mennyiben valtozott es hogy te milyen ujat es szepet tudsz neki mutatni(ha tenyleg megeri kuzdeni erte).
bocs nemreg ebredtem,egyelore altalanossagok vannak a fejemben,ha eszembe jut vmi,majd ugyis lekormolom :)
amugy en most irtam 'bucsulevelet' kedves kicsi lanynak aki az idegeimen ugrabugral honapok ota,remelem ha mas nem,ez eleri a celjat.
nah peace :) -
#13343 télen azért nem látod őket,mert a fejük búbjáig felvannak öltözve.
Most egyre jobb az idő,egyre kevesebb ruha lesz rajtunk,egyre több minden fog kilátszani,ami szinte étvágygerjesztőbb lesz a nagykabátnál. :))) -
#13342 nem igaz...:) -
#13341 jo modszer :) nemvagy te elveszett lelek.nade most L.szep estet nektek -
ZsirosKenyer #13340 már mindent megosztott ami fájt szerencsére anno (méregből) azt is hogy az ÚJ barátjával hányszor csinálják és miylen pózokban! azt mondod: pffff?
igazad van!
"jobb taktika hagyni hogy o jelentkezzen"
ja ja..csak ez a buzigyerek akivel most van nem engedné el, sejti hogy rossz vége lenne a dolognak ha csak úgy találkozgatnánk..
Az msn az egyetlen kommunikációs csatorna köztünk, ott általában ő szokott rámprivizni.. Szóval érdeklődik mindig hogy mi van velem stb.
Van egy csaj akivel lehetne köztünk vmi (asszem), lehet hogy előbb felszedem hogy a lelki állapotom ne csak egy cérnaszálón lógjon mint most, aztán ha kiegyensúlyozott leszek elhívom vhova az exem, úgy már tuti nem borulnék ki a pikáns sztorijaira sem.. -
#13339 ilyet enis kaptam ex-tol (nemszerettelek soha,bla bla)utolag persze kiderult hogy hirtelen felindultsagabol mondta csupan.deakkor miert romboljak megis ezekkel egy amugyis egy vegefele levo kapcsolat utolso remenyeit?!
az hogy talalkozgass e vele?nos csak akkor ha valoban erosnek tartod magad es kepes vagy esetleg elfogadni hogy olyasmiket is megoszt Veled,amit nagyon nem szivesen hallasz.felek ezt mondani,de talan jobb taktika hagyni hogy o jelentkezzen,az biztos jele legalabb az erdeklodesnek.de hogy ez reszukrol epp mibol fakad?! ez egyelore szamomra is rejtely :) -
#13338 nagyonsok a szep no, igen .... :)
de amit te muvelsz,huuuuuuu appam hat ez azer eros :) most nagyon egyszeru leszek:ennyit foglalkozni egy emberrel es nincs koztetek semmi fizikai kontakt.huh.
eros mazochizmusnak erzem,de hat kulonbozoek vagyunk :) -
Wolwerine #13337 Itt a tavasz. Észrevettétek, hogy egyre több a jó csaj az utcán? Hol vannak ezek télen?
Hangianix "13334" Azért előtte én is összejöttem volna vele... Na mindegy. A barátságunk most éppen tombol. Ma írtam neki, utána felhívott (még egyszer fel fog). Tegnap összefutottunk és dumáltunk durván két órát, szombat-vasárnap kétszer beszéltünk telefonon, küldött 9 db SMS-t, írtam neki hatot... Etc. Szeretnék benne megbízni... -
#13336 A barat szo talan eros. :) Inkabb kozel allo haverok. -
#13335 ah nem mi nemvagyunk baratok,de vegulis azthiszem jobb igy maradni valakivel.amellett hogy hmmmmm nagyon jol nezett ki....nemcsak lehetoseg arra hogy kicsit feledtesse a mostani kinok okozojat,de elis gondolkoztat mas dolgokon;)
szal minden szempontbol nagyon pozitiv :) a 7en felkeresem az exeket.van akit mar 6eve nemlattam es 2 gyereke van azota.erdekeslesz:) -
#13334 Nekem is volt ilyen nemreg. Tok jo baratok lettunk. Mondjuk vele nem is ugy valtunk szet, hogy az egyik otthagyta a masikat. Gondolom ez sokat segit. :D -
#13333 ah ic.oke,nemszoltam:)
amugy ma szakitottam a hagyomanyokkal es egyutt hamiztam az exemmel akit nemlattam masfel eve....es o volt jobban zavarban...holott ki1ensulyozott parkapcsolatban el azota....es megis,jovolt latni rajt a hatast amit meg mindig en valtok ki :) a lelki serulteknek tudom javasolni mint terapiat!(szigoruan ha mar nem vagy bele szerelmes,csak akkor)jot tett.es azthiszem ezen az uton erdemes elindulni.szepen nyitni masok fele....tartogathat meg spontan es jo dolgokat azert az elet.itt a tavasz :) -
#13332 Nem ra gondoltam, hanem a sracra, akinek tanacsot adtal. :D -
#13331 Nekem már télen is volt!! -
#13330 itt a tavasz erre mindenkinek szerelmi problémái vannak -
#13329 nembaratkozom nokkel.sohasem!eztis tudja.
hangianix:en 30,o 23.szal annyira talan nem veszes.legalabbis az evek.sosem volt ien idos baratnom :) de bizonyosan szerepe van benne ennek is -
Wolwerine #13328 A lemotorozást értettem volna...
"ARCH" 13323: Nem várok. Egy türelmes ürgét már tart. Az idióta hét éve szerelmes belé. Ennyit nem ér meg... -
#13327 Nah... jól meg vagy áldva a nőkkel látom. :D -
Wolwerine #13326 Csak utalás volt. Ezen dolgozom. Tudod, az előző csaj... Én voltam az epekedő szerelmes, ő az elutasító. Még mindig vannak hátsó szándékaim. Azt hiszem. Vagy csak jó vele. Akár barátként is. Vagy mi.
Pedig nem véletlenül nem bízom meg benne és nem vagyok vele őszinte. Ő tényleg csak nagyon jó barátnak tart. Vagy nem. Ez a része sosem volt teljesen tiszta.
Erre értettem a talánt. A barátságot is csak az őszinteségre lehet építeni. Talán idővel... Ez is egyfajta vélemény... -
#13325 Annyi ertelme van, mint a leggitarozasnak. :D -
#13324 :))))) -
#13323 Akkor várd meg míg eldönti. Csak ne várj rá örökké... -
Wolwerine #13322 Legmotorozás? -
Wolwerine #13321 Ez a része kicsit homályos... A "haverok" csak egy darab és őt se látta már nagyon régen. Szóval amikor kimondta, már tudtam hogy mellébeszél. De a következő mondatban már elkezdett célozgatni arra, hogy otthon kell ülnie.
Utána megmondta, hogy azért sem marad otthon, megnézi a "Csacska angyalt" -azt hiszem valami nyálas sorozat-, utána pedig elmegy a haverjához és motoroznak. Kicsit keserű hangon azzal fejezte be, hogy lesz az egészből valami három órás ebédidő... (ez úgy hangzott mintha kimenőt kapott volna és megnyújtaná)
Meglehetősen őszinte. Ha nem bírná a képemet, megmondaná. Egyetlen kérdés elől tér ki... Meglehetősen ügyetlenül, mert perfekt vagyok az életéből. Mindent elmesél. Szerintem egyszerűen nem tudja, mit akar. -
#13320 Tudom. Értem már (asszem :PP :)) az utalgatásaidat :P :D -
#13319 Nem tudod mit vesztettel. De arra akartam utalni, lehet van legmotorozas is. :D -
#13318 Ö... nem? :P :DD -
#13317 Elméletileg én is okos vagyok :DDD Nem az a kérdés, hogy elvileg létezhet-e és hogyan. Hanem azt kérdezem, szerintetek létezik-e. -
#13316 Te meg sose leggitaroztal? :DDD -
Wolwerine #13315 Talán. A barátsághoz hosszú idő kell... Ki hogy áll hozzá. Aki szerelmes, az bármit megtenne hogy a közelében legyen a másiknak. Akibe szerelmes, azt pedig valószínű zavarja a dolog... Persze nem mindig...
Csak akkor lehet köztük barátság, ha elmúlik a szerelem és senkiben nem marad tüske. -
#13314 Nem kérdeztél rá, hogy ha nem mehet ki, akkor mégis milyen motorozás foglalja le? :) -
#13313 Szerintem nincs, legalabbis nalam meg nem volt ilyen, igaz szituacio se. Szoval modositanam arra, hogy nalam nem mukodne ez. Legalabbis ugy nem, hogy en voltam a hiaba epekedo fel. Forditva elkepzelheto. -
ZsirosKenyer #13312 No, 2 hónapos tiltás után én is ismét beszéltem az exemmel..
hát mit mondjak, amióta vége lett köztünk még nem láttam ilyen nyugodtnak. velem is tök normálisan viselkedett, semmi érzelmi kiborulás stb. És a legjobb hogy ezzel én is így voltam.. Nem kapott el féltékenységi roham, úgylátszik végül mind a ketten beletörődtünk a helyzetünkbe. Hosszú idő után először, tegnap bevallotta és egyúttal vissza is vonta amiket állított mérgében 1-2 hónapja: pl.elmondta hogy nem igaz hogy nem szeretett, sőt végig szerelmes volt belém, és még a szakításunk után is imádott, csak hát nem bírta elviselni a veszekedéseinket, és azt hogy folyton megsértettem, így végső elkeserettségében visszament a volt barátjához akivel azóta is van..
Azt mondta szerelmes az új srácba. Ez lehet hogy nekem rosszul esik és ezért nem akarom elfogadni, de kicsit kételkedem benne..
Úgy érzem msot képes lennék vele kicsit barátkozni mint haverok is.. Szerintetek? Azt gondolom hogy 3 hónap alatt még nem haltak ki teljesen az általam táplált érzelmei. Talán most érdemes lenne találkozgatni(nem akarok ráugrani, hisz én sem tudom biztosan hogy egyátalán akarom-e őt) -
Wolwerine #13311 Vagy azért nem enged el, mert megbánta, vagy azért mert látja hogy kilábalnál és ez bántja... Emberi dolog... -
Wolwerine #13310 Tényleg fél percen belül, magától mondta el... Éppen kifelé lábal egy kapcsolatból (jegyesek voltak), bár még nem tudja elfogadni. Kicsit bele is tenyereltem... Szóval egyenlőre várok (vagy mentségeket keresek). Azért valószínű addig is találok elfoglaltságot... -
#13309 Szerintetek van egy ilyen után - hogy az egyik fél nagyon szerelmes a másikba, de a másik nem viszonozza - igazi barátság?
Elmúlhat a szerelem és lehet tiszta barátság belőle? -
#13308 Ugy gondold at a helyzetet, hogy szerintem te tobb, mint 2x idosebb vagy.