18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Wolwerine
    Kicsit régi hozzászólásra válaszolok. Arra nem gondoltál hogy esetleg csak így akarja megtartani? Azért, mert tudja hogy másképp visszamenne hozzád? Kegyetlen dolog azt éreztetni valakivel hogy nem elég fontos neked, de néha célravezető.

Esetleg megemlíthetnéd ezt az exednek. Bár veszélyes... Az első gondolata lehet hogy az lesz, azért mondasz/hazudsz ilyeneket, hogy visszaszerezd. Mondjuk lassan rá lehet vezetni. Úgy, hogy maga jöjjön rá...

-csak vélemény-
  • Hangianix
    Na ja, csak valakinek ez jon be, valakinek az. Es az, hogy nem feltekenykedsz, semmire se biztositek. Igazabol nincs megoldas. Mindenki ugyis a vermersekletenek megfeleloen reagal. Ideig oraig meg lehet valtozni, de hosszu tavon egy ido utan mar nagyon nehez (szandekosan) es nagy osszpontositast igenyel.
  • Wolwerine
    Van némi tapasztalatom baráttal rendelkező csajokkal kapcsolatban... Sajnos. A féltékenykedés a legrosszabb. Nem az új pasas lehetősége, hanem ez ver éket a kapcsolatba.

A csaj, akivel a barátságon dolgozom... Ahogy a barátja kezelte a dolgot... Csinál ökörségeket, de ezt jól oldotta meg. Nem csinált semmit. Nem hozza szóba, nem tesz szemrehányást (mondjuk nincs is miért) a lánynak, a legdurvább az volt (amikor szóltak neki, hogy más már pofán csapott volna -bár nem vagyok tolakodó-) hogy megvonta a vállát. Viszont azóta kedvesebb, figyelmesebb a csajjal, gyakrabban keresi...
  • Wolwerine
    Itt a sortűz...

Közhely, de majd az idő eldönti. Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni (mazochisták klubja).
  • dartonita
    naigen.es haat bevallom ezzel a kapcsolatunk talan legjobb reszet mentenenk meg :)
    koszi.kicsit megkonnyebbultem hogy nem en vagyok teljesen gyenge jellem
  • Hangianix
    1. Mar miert zudulna rad ossztuz, en mindig azt mondom, erdemes megprobalni, ha nem jon be, akkor legalabb tudod majd, hogy ezutan ezzel ne probalkozzal. (Marmint, ha te miattad nem megy.)
    2. Csak hasonlot probaltam, de nem ment az ujrakezdes. Valahogy kiszerettem belole, azaz szerettem, de mar nem ugy. Persze majdnem megprobaltuk harmadszor is. :D
  • dartonita
    bar valojaban sohasem csinaltam meeg ilyet,es kivancsi lennek arra hogy ki probalta mar,es milyen eredmennyel.most ugyerzem tudom magam fuggetleniteni erzesektol es multtol,bar persze majd irl derul ki.az alapok mindenesetre megvannak.
    es meg 1 dolog ami elgondolkodtad....
    ha egy lany akiert mindent megtettem volna valaha,kepes egy ilyen szintu kapcsolatot fenntartani csak a mult,a nosztalgia vagy a jelen elmenyei miatt,akkor megerdemli egyaltalan hogy ennyit torjem rajt a fejem ? ebben vagyok a legkevesbe biztos
  • dartonita
    de nagyon lassulunk...latom kicsit sok a melo mindenkinek :)
    nah nalunk is uj fejezet kezdodik a szappanoperaban

megirtam kedves kicsi lanynak a bucsu-mailem,vigyazzmagadra,jovolt,szepvolt,koszi ennyi tipusut.ez mondjuk mar 2napos story,nem is ez a lenyeg.de nemvart hatasat 24 ora utan elkezdte erzekeltetni a dolog.megkeresett neten,es megkoszonte hogy ilyen osszeszedett,oszinte es idezem 'szivszaggato' volt.mondjuk ez volt a cel,o meg biztosan mazoch egy kicsit.
    3orat dumaltunk,es rengeteg minden szoba kerult.o nyitott,abszolute rajta mult hogy dumalunk e meg egymassal.en igyekeztem targyilagos es oszinte lenni.
    szoval hogy is fejezzem ki magam,megprobalunk visszaterni a kapcsolatunk melyeben rejtozo gyokerekhez,es azokat a dolgokat csinalni egyutt amik mukodnek is.vegulis szeretok-kent kezdtuk el a kapcsolatot,stilszeru lenne igy is befejezni.
    kicsit tartok tole,hogy valamelyikonk tobbet fog idovel akarni,de azthiszem vegulis ez is egy modszer arra hogy ne veszitsuk szem elol egymast.nem mellekes tovabba az sem,hogy ugyerzem ezzel az iranyitas kicsit talan az en kezembe kerult,es nagyon remelem hogy ez nem csak a hiusagom miatt joerzes es fontos:)
    persze elore latom hogy most aztan sortuz ala vesznek az emberek(ne tedd,magadnak artasz,felejtsd el,stb)no de azon merengtem,ha az ember kepes ezt a dolgot a helyen kezelni es nem tobbet moge latni mint szabad,akkor meg pozitivan is elsulhet a dolog.
    ha pedig osszejarunk neha neha es latja rajtam azokat a jellemvonasokat amik miatt annakidejen belemszeretett....kitudja,talan visszafordithato is lenne.bar mar ensem tudom,azt szeretnem e ujra.
    nah ... ide a sortuzet :)
  • Hangianix
    Ezt mondjuk konnyu mondani, de nehezebb betartani. :D
  • Wolwerine
    Ja,ja. Mondjuk soha nem a ruha étvágygerjesztő, hanem aki viseli...
  • Wolwerine
    Végre egy jó hír. Elég biztatóan hangzott. Ha téged választott, akkor higgy neki. Azért adnék néhány tanácsot. Nem szabad féltékenykedned. Felemlegetni, hogy elhagyott volna... Ellenőrizni, mit csinál... Érted mire célzok.
  • eLviRA
    honnan tudhatnám? :D nem tudom, te mit gondolsz rólam, de nem vagyok se pszichológus, te házassági tanácsadó... :)))

minden ember másként él meg eseményeket. te meg tudnál barátkozni a helyzettel? ebbe gondolj bele.
  • Arch
    Én nem csak csajokról írok...
  • Arch
    Na végre !
    Drukkolok! :)
  • Arch
    És az a 3., aki a szerelem, Ő hogy éli ezt meg? Meg lehet ezzel barátkozni? Hogy van az a régi szerelem/barát?
  • eLviRA
    oké :>Ð
  • Duddits
    Faszom! Mennyit bírtok írni a csajokról! Egy nap alatt 70 új üzi. :-)
  • Hangianix
    A nember szo lett volna furcsa, az addigiak utan. De mivel nem azt irtad, igy nem lett az. Oke? :D
  • eLviRA
    mi van a stílusváltásommal? miért volt furcsa?
  • Hangianix
    Csak a vallan sirta ki magat? Nem provokativ akarok lenni.
  • eLviRA
    érdekes
  • Vlala #13366
    Sziasztok! Nem tudom, mennyire únjátok már a "valóságshowt", de úgy látszik, ismét összejövünk.
    Kicsim elmondta, hogy valaki nagyon megbántotta, amíg távol voltam (velem kapcsolatos volt a dolog, elég húzós dolgokat állítottak rólam / kettőnkről), és pont akkor nem voltam ott, amikor kellett volna. Persze, akadt egy lovag, akin ki tudta sírni magát, és úgy látszott, a srác megértő, kedves, okos, jóképű, az ég küldte, stb... Sz'al valaki elég rendesen szét akart bennünket kapni. Tegnap tudott meg a srácról valamit (ami nem igazán tartozik ide... a múltkor is kaptam a fecsegésért :-) ), amiből nagy nehezen rájött, hogy nem érdemes egy kétéves kapcsolatot veszni hagyni.
  • eLviRA
    figyelem! nagyon általánosítok.

a tökéletesség fogalmával vannak sokan bajban. a tökéletest nem ahhoz kell viszonyítani, amit elképzelsz magadban (bocs az E/2ért, általánosságban értem), a tökéletes nem azon tulajdonságok összessége, amit megálmodsz a másikban. a tökéletest a valóságban kell keresni. a kapcsolatodban. ha képes vagy megtalálni, akkor az nagyon jó - és persze ehhez kell a megfelelő partner is. olyan soha nem lesz, amilyet elképzeltél. mert az te vagy.

a másik dolog a vetítés. szeretni akarsz vkit, mert erre szükséged van. persze arra is, hogy szeressenek, de először inkább szeretni akarsz - hogy szeressenek. keresel egy embert a környezetedben (ex; jóképű, csinos, helyes ismeretelen; régi barát; xy) és kivetíted rá, amit ki akarsz adni magadból - pedig nem is ismered. csak azt hiszed, mivel felruházod azokkal a tulajdonságokkal, amikkel szeretnéd ha rendelkezne. általában ezért fuccsolnak be a lángoló nagy szerelmek egy hónap után. és ezért keveredik vissza sok mindenki a régi kapcsolataihoz. vetítés. nagyon könnyű ezzel becsapni magad. félelmetes néha. ha pedig azon agyalsz, hogy mit miért csinálsz, akkor meg be lehet kattanni.

a szintézis: jellemző, hogy vki sok kicsiből rak össze egy egészet. van a párod, meg egy barátnak nevezett ismerősöd. és a kettőtől együtt pont megkapod, amire szükséged van... hogy melyik a tökéletes, és mi ebből a vetítés? ... nehéz kérdés.

• Arch
    És ha elkeseredetten "kapaszkodik" és küzd mindkettőért?
    Barát/barátnőért és a baráti másikért? Tehát látszik, hogy mindkettő kell neki...

Bár igazából megadtad a választ. Vagyis a véleményed. :)
  • eLviRA
    hát figyelj...

én nem nagyon hiszek benne. elképesztően ritka. ha tényleg őszintén csinálják. de sajnos az ember leggyakrabban magát csapja be...
  • Arch
  • Arch
    Az egyiknek már van kapcsolata. Elég régen. De állítólag tök jó barátok a fiúval. De csak barátok, semmi más nincs már. Ilyen van?
  • Hangianix
    Semmi koze nincs a velemenyemhez, a kave hianyanak annal tobb. :D Furcsallottam is, hogy mi ez a hirtelen stilusvaltas, mar majdnem szoltam Botondnak.
  • eLviRA
    lol

jó véleményyel lehetsz te is a barátnő nevű élőlényekről...
  • Hangianix
    Eloszor azt olvastam: vannak olyan nemberek... :D
  • eLviRA
    elég okos és tapasztalt vagy te ahhoz, hogy meg tudd különböztetni az éretteket a nem érettektől ;D

nem korfüggő, inkább csalódásfüggő. sokszor pofára kell esni ahhoz, hogy igazán tudja vki mit is jelent a biztonság.

persze, hogy minden nő azt keresi. mindenki azt keresi. hazudik,aki nem ezt mondja. csak vkinek azt jelenti a biztonság, hogy van mögötte egy háttér, és nyugodtan izeghet-mozoghat, flörtölgethet, stb. ez a nem érett kategória. (pasikra is érvényes) és van az a biztonság, ami mellett tökéletes (mindkét fél számára megfelelő és a lehető legjobb) a kapcsolat, annyira, hogy nem vágynak másra. mert már tudják értékelni, mit is jelent ez.

szvsz vannak olyan emberek, akik soha nem képesek értelmileg és érzelmileg felnőni egy "tökéletes kapcsolathoz".

• dartonita
    meg egy dolog: tegnap hallottam hogy minden no a biztonsagra vagyik,tudat alatt legalabbis,de nem mindegyik van megerve erre.namarmost akkor kerdem en honnan fog kiderulni szamomra melyik no erett mar meg es melyik nem?mert aztsem tudom mondani hogy korfuggo,ismerek fiatal hazasokat jolmukodo kapcsolatban es idoseket rosszban....no akkor megis hol a hatar?vagy mikor jon meg az eszetek?vagy mi kell hozza hogy meg is maradjatok a pasi mellett?a tisztelet,szeretet es megbecsules csak nagyritkan eleg.uff :)
  • dartonita
    frappans.no nekem lejart a munkaidom.szep napot,estet es randevuzast mindenkinek :)
  • eLviRA
    tényleg így van.

egy darabig...
  • eLviRA
    szia!
  • dartonita
    hanigorl :D
  • eLviRA
    ugyan már... milyen barátság? ha valakivel vonzalom alapú a kapcsolat, nem pedig barátságalapú (ezt úgy értem, hogy barátod volt évekig, aztán jöttetek össze), akkor soha nem lesztek igazi barátok. addig találkoztok, ameddig vmelyikőtöknek nincs másik kapcsolata, és addig is az együtt eltöltött időn mélázok.

hogy honnan tudod, hogy vki már csak megszokásból van veled? érezned kell.
  • ZsirosKenyer
    hát igen minden csaj hiú vmilyen szinten, és az jelent nekik örömet ha megszerezhetik azt is akit mindenki akar, aki annyira elérhetetlen. Ez egyrészt a saját egójuknak is jót tesz másrészt a barátnőik előtt is bebizonyíthatják hogy mennyire ottvannak a topon :)

ebben csak azt utálom hogy mindig ügyeskedni kell velük, mint a kocsiban a pedálokkal induláskor. Ha túlságosan nyomod neki lefulladhatsz, ha meg meg se moccantod sehol nem vagy..

Ha egyszer tetszem neki és ő is nekem akkor miért nem lehet normálisan összejönni? miért kell mindig húzni egymás agyát? jó.tudom, ha vkit könnyebben megkapunk feleannyira sem törődünk vele, de akkoris..néha ez igencsak fel tud húzni :DD hülye nők :DD
  • Lacika 79
    írtam neki egypár szép SMS-t a napokban, hogy nehogy azt gondolja, Ő a világ közepe. :P
    Szarul esett neki, de már kellett ez szerintem. De ma délelőt úgy beszélgettünk, mintha semmi sem történt volna. Semmi szájhúzogatás, vagy beszólás. tök normális volt
    "ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem!" :D
  • dartonita
    kihivas,izgalom,bizonytalansag......

amugy ultragaz ideologia sztem.szamomra is elfogadhatatlan :/
    de tudod mit?foglalkozz massal,es ejtsd a csajt.kivancsi leszek akkor is ennyire lelkesito lesz e szamara :P mas ellenszere nemnagyon van.