18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    tisztelet a kivételnek? :D
  • Lacika 79
    khm. fuvola? :D
  • Arch
    És aki alapból nem ilyen, az miért lesz ilyen?
    Mindenkivel elbánnak olykor. De mitől függ, hogy megváltozik-e vagy nem?

(hülye kérdéseim vannak? :D)
  • dartonita
    majdnem :) csak mas hogy valaki alapbol ien,es mas hogy adott esetben azert kezd bele mert valaki elbant vele.bar utobbi sem mentseg
  • Arch
    Ok. Akkor szemét mki és kész! :DD :-I
  • dartonita
    kenyelem,lustasag,sikk,trend.sokminden lehet.de alapvetoen ha az egyik felismeri hogy nincs ertelme,erdemes lepni.van aki leeli ugy az eletet h ezzel tokeletesen tisztaban van,megis ottmarad.szamomra sem logikus :)
    es inkabb nem kezdek bele hany ien not ismerek...
  • Arch
    Miért van vki vkivel, akiről tudja, hogy nem kell neki?
  • Sir Quno Jedi
    Azis.
  • Sir Quno Jedi
    Banyek én ma dumáltam egy "kolleganőmmel", szal. lefáradtam... Bár azt állítja kiválóan fuvolázik, mivel nem lett hegedűművész ! :DDD
  • Arch
    Te ugye spec. és a legmodernebb robot lévén, jól és pontosan fogalmazol. És ezt írtad:

"...a mi hibánk is ..."

Tehát :PPP
  • dartonita
    nem szemetek,csak celiranyosan ismerkednek :)
    legalabbis altalaban.ha ezzel tisztaban vagy,akkor a jatek meg jol is tud esni
  • Sir Quno Jedi
    De a robotok NEM ! Ők édik !
  • Arch
    Semmi új. Csak kezdek télleg rájönni, hogy a pasik mint szemetek :P :DD

Legalábbis olyan dolgokat hallok az egyik elég jó ismerősömről, hogy... döbbenet. :/
  • Lacika 79

Amúgy Cia! Mizu?
  • Arch
    Aham... mármint a robotok hibája? Ööö... Nem. :P :D
  • Wolwerine
    És mint mindig, most is meghátrálok a női logika előtt...

Egyébként igenis van! Valahol...

Szia!
  • Sir Quno Jedi
    De mivel patriarchális társadalomban élünk, a mi hibánk is a nők hibája, érted, ugye ?! :DDD
  • Arch
    [nem kötekedik vissza mert mennie kell]

(amúgy is ezer éves vita, és kétlem, hogy mi és itt fogjuk tudni eldönteni:P :))

De könnyebb ezt rámondani, hogy nincs, vagy káoszhoz hasolnó stbstbstb, mint megerőltetni magatokat, mi? :PP

[mégis kötexik] :)
  • Wolwerine
    A Rendszerrel lehet a baj... Vagy azzal, hogy sosem egyet akarunk. A férfiak a nőt, a nők a férfiakat akarják. Kész a konfliktus... (plagizáltam)

Tulajdonképpen a női logikát meg lehet érteni. Ha ismered a káoszelméletet...

(csak kötekedik)
  • Arch
    Vagy esetleg nézőpont kérdése, és nektek nincs.
    Esetleg lehet, hogy csak nem tudjátok megérteni a női logikát. Ez nem a mi hibánk, botsbots! :PP :D
  • Sir Quno Jedi
    Nektek nincs. SRy !
  • Arch
    Na ez az. Mindig azt mondjátok, hogy logikátlanak vagyunk, vagy, hogy "furcsa" a logikánk. Pedig lehet, hogy a Ti logikátokkal van a baj. És amiénk a jó! :PP
  • Sir Quno Jedi
    Ponthogyjól ! Nézőpontkérdése...
  • Arch
    Magyarul rosszul vagy beprogramozva?! :PP :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem, mert én pl. bármilyen kaotikus is vok, mégis tökre kiszámítható ! Megvannak a viselkedéspatternjeim és azokhoz többé-kevésbé ragaszkodom... AZ már kérdés, hogy olyan bő palettáról válogathatok szerepeket és patterneket, hogy külső szemlélő számára amolyan pom-pom effektusnak tűnhet az egész ! :DDD
  • Arch
    Helyesbítenék! A nők IS! :P
  • Sir Quno Jedi
    Kitudja, a nők kiszámíthatatlanok... :DDD
  • Arch
    Ahhoz ragaszkodna? Kétlem... :P :)
  • Sir Quno Jedi
    Ahhoz aki egyiket sem, beesik az utcáról, de legalább fizet a szexért !
  • Hangianix
    En azt honnan tudjam? :D Ezert mondtam azt, hogy f@szsag. :D
  • Arch
    Aham. És az miért jó?
  • Hangianix
    Ahhoz aki nem szereti ot igazan es o se igazan a pasit.
  • Arch
    Ahhoz, aki nem szereti őt, azaz a lányt, vagy ahhoz, aki szereti őt, de ő nem szereti a pasit?
  • Lacika 79
    Jó reggelt!
  • Vlala #13393
    Köszi mindenkinek!

Értem, végül is elmondott mindent, lezártuk, új oldal.
  • Hangianix
    Egyszer egy lany azt mondta nekem, hogy konnyebb ragaszkodni ahhoz, aki nem szereti ot, mert nem szamit. En akkor azt mondtam magamban, hogy ekkora f@szsagot meg eletemben nem hallottam. De ugytunik, vannak kovetoi. :D
  • ZsirosKenyer
    hát nem tudom.. Szerintem ő most azt hiszi rólam hogy már soha többé nem tudnám visszafogadni(mert mondtam neki anno hogy nagyon megbántott amit nem fogok neki megbocsátani).
    Meg ő sem jönne vissza hozzám. Vagyis..miért ne?
    Ezelőtt egy héttel még azt sem tudtam pontosan miért lett vége..Azt hittem kiszeretett belőlem, de msot vallotta be pár napja ohgy mikor szakítottunk még utána is nemhogy szeretett, de szerelmes is volt belém. Szóval nagyon-nagyon megbántottam az utlsó együtt töltött hónapunkban, amit talán msotanra sikerült megbocsátania. Úgyhogy ha így nézzük leeht hogy visszajönne, pláne így hogy az új barátja mondogatja neki hogy nem szereti stb. Csak hát azt mondja a csaj hogy ennek ellenére szerelmes belé..Ami érdekes ugyanis amikor ugyanezzel a sráccal előttem járt, nem volt szerelmes, sőt nemrég bevallotta azt is hogy engem sokkal jobban szeretett mint ezt a gyereket, de akkor mégis miért lenne szerelmes? még mindig van jópár ellentmondás a mondanivalóiban..
  • Arch
    Nem tudom mi vagy, csak kérdeztem valamit. Mindegy.
    Belegondoltam, sőt... de mivel nem jutottam dőlőre, ezért megkérdeztem. Szted megkérdezném, ha tudnám?
  • Hangianix
    Akkor meg jobb feltekenykedni. :D
  • Wolwerine
    Szerintem a kulcs mindig az (ha komoly kapcsolatról van szó), hogy a csaj tényleg szeret-e. Ha már csak a megszokás miatt van melletted, vagy tényleg tetszik neki az új, akkor úgyis megcsal/elhagy ha akar...
    A féltékenykedés csak meggyorsítja.