A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Most elvagyok, leköt a WoW, aztán esténként egy kis buli, utána megint Wow. Így nem sok idõm van gondolkozni. Csak rajta áll, hogy mi lesz. Érzi Õ, hogy elég nagy a konkurencia, szal ha akar valamit, nem ülhet a babérjain.<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#law>#law>
Habár másnak nem adtak...-ilyenkor sajnálom (néha),hogy nõnek születtem mert,ha hapsi lennék lehet,hogy elnéznék ezt nekem...:-)Veletek mi van,békülés van a láthatáron???:-)))
Ja es termeszetesen vannak olyanok is, akik elvarjak a viragot ilyenkor.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Én megpróbálnám kiengesztelni a nõt... Odafigyelnék rá. Gyakrabban találkoznék vele. Esetleg kedveskednék neki (virág, stb.) Éreztetném, mennyire bánom. Küzdenék azért, hogy újra bízzon bennem.
Ebben pedig valóban benne van, hogy betartom amit ígérek, ha tudom hogy neki fontos.
Ha így tesz, akkor még van remény. Még ha meg is csalt.
Mennem kell. Szia. <#integet2>#integet2>

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Legalábbis ahogy látom. De már semmi sem biztos 😄DD
Nem jött semmi olyannal, hogy az én hibám. De ha részeg lett volna, talán jobb lenne. Csak nem iszik, az a "baj".
Ha meg vki iszik mondjuk és úgy történik ilyen, és tudja, hogy nem bír magával ilyankor, akkor ne igyon...
Rosszabb, ha ilyenekkel jön:
"Úgy éreztem, eltávolodunk" "Már nem kapom meg tõled azt, amire szükségem van" "Nem foglalkoztál velem annyit mint régen" Ugye ekkor te vagy a hibás...
"Részeg voltam, nem tehetek róla" "Tulajdonképpen örülök hogy rájöttél, annyira bántott"
tudod ez az uj csaj.. áh... király <#vigyor>#vigyor>
reggel bevittem neki a rózsát, tök örült, meg minden, ott ölelgetett. mondta hogy tegnap még sirt is a tölem kapott valentin napi cd-n (Beatles) ... mondtam neki gondolkodjon el.
ok, irt egy levelet, elsö órán hogy neki ez a döntése, igy jobb lesz mindkettönknek. erre számitottam. nem is lepett meg. sõt végre nyugtáztam magamban. beletörõdtem. és egész nap tök jó kedvem volt.
arról nem tehetk hogy most mindenki utálja mert szemét volt.
na angol órán mellé üétem, láttam tök szomorú volt.
mondom nekem elmondhatod mi baj, stb.. nem mondta el.
köv szünetben kaptam töle egy levelet.. amiben röviden ez állt (ezért volt szar kedve) :
Mekkora egy szemét köcsög vagyok hogy átbasztam, meg minden, hogy pénteken miután elment haza (ekkor akart velem szakitani elöször) lementem a haverokkal buliba, és egy csajjal tel számot cseréltem meg igy irta: hetyegtem. na én semmit nem csináltam a csajjal, csak tel számot cseréltem. ennyi jó barátom lett (õ a kiszemelt)
és én csaptam be, meghogy mennyek az uj barátnõmhöz majd õ megvigasztal, nem leszek egyedül stb.. a rózsát is nyugodtan adhattam volna neki biztos a nyakamba ugrott volna. meghogy már biztos régóta csetelek vele stb.. azt irta már soha többet nem bizik meg bennem, még barátilag sem, pedig ugy volt barátok leszünk. itt elállt a lélegzettemm.. ez mi a faszt foglalkozik ezzel? most mit féltékenykedik? na erre vissza irtam tömör 1 oldalt, és leirtam hogy ez nem igaz,. mert csak öt szerettem, és akkor nem tettem volna érte ennyit! meg nem hülyeségböl sirtam miatta, nem hülyeségböl vittem neki 17 szál rózsát reggel! és még én játszottam meg magam hogy szarul voltam tegnap, hát igen! kurva szarul voltam tegnap!
kiveséztem neki hogy: te akartad igy bazdmeg, nem én tehetek róla, nem én szakitottam. ezt akartad magadnak bazzeg. ha meg nem becsültél meg meg amit tettem érted akkor vess magadra!
és az enyém volt az utolsó szó!
annyja is leosztotta, hogy sose fog ien fiut találni még 1-et, meg soha senki nem fogja szeretni. ez szar lehet elismerem.
próbáltam vigasztalni. de mind1, már nem érdekel, tök jóba lettem a másik csajjal... és õ sokkal másabb mint ez. szóval részemröl is ennyi a dolog, barátok nem tudom hogy leszünk e, én ugy érzem nem basztam át egyszer sem. az már nem rajtam mulik! ..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Beszerzek egy lapátos smileyt...
Amúgy fel a fejjel, meg ilyesmi. 😄
Csak tartsd is be, amit elhatároztál. Nagyon nehéz lesz. Én is csak a sokadikra léptem... Nekem bejött.