18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #13427 tisztelet a kivételnek? :D -
Lacika 79 #13426 khm. fuvola? :D -
#13425 És aki alapból nem ilyen, az miért lesz ilyen?
Mindenkivel elbánnak olykor. De mitől függ, hogy megváltozik-e vagy nem?
(hülye kérdéseim vannak? :D) -
#13424 majdnem :) csak mas hogy valaki alapbol ien,es mas hogy adott esetben azert kezd bele mert valaki elbant vele.bar utobbi sem mentseg -
#13423 Ok. Akkor szemét mki és kész! :DD :-I -
#13422 kenyelem,lustasag,sikk,trend.sokminden lehet.de alapvetoen ha az egyik felismeri hogy nincs ertelme,erdemes lepni.van aki leeli ugy az eletet h ezzel tokeletesen tisztaban van,megis ottmarad.szamomra sem logikus :)
es inkabb nem kezdek bele hany ien not ismerek... -
#13421 Miért van vki vkivel, akiről tudja, hogy nem kell neki? -
#13420 Azis. -
#13419 Banyek én ma dumáltam egy "kolleganőmmel", szal. lefáradtam... Bár azt állítja kiválóan fuvolázik, mivel nem lett hegedűművész ! :DDD -
#13418 Te ugye spec. és a legmodernebb robot lévén, jól és pontosan fogalmazol. És ezt írtad:
"...a mi hibánk is ..."
Tehát :PPP -
#13417 nem szemetek,csak celiranyosan ismerkednek :)
legalabbis altalaban.ha ezzel tisztaban vagy,akkor a jatek meg jol is tud esni -
#13416 De a robotok NEM ! Ők édik ! -
#13415 Semmi új. Csak kezdek télleg rájönni, hogy a pasik mint szemetek :P :DD
Legalábbis olyan dolgokat hallok az egyik elég jó ismerősömről, hogy... döbbenet. :/ -
Lacika 79 #13414
Amúgy Cia! Mizu? -
#13413 Aham... mármint a robotok hibája? Ööö... Nem. :P :D -
Wolwerine #13412 És mint mindig, most is meghátrálok a női logika előtt...
Egyébként igenis van! Valahol...
Szia! -
#13411 De mivel patriarchális társadalomban élünk, a mi hibánk is a nők hibája, érted, ugye ?! :DDD -
#13410 [nem kötekedik vissza mert mennie kell]
(amúgy is ezer éves vita, és kétlem, hogy mi és itt fogjuk tudni eldönteni:P :))
De könnyebb ezt rámondani, hogy nincs, vagy káoszhoz hasolnó stbstbstb, mint megerőltetni magatokat, mi? :PP
[mégis kötexik] :) -
Wolwerine #13409 A Rendszerrel lehet a baj... Vagy azzal, hogy sosem egyet akarunk. A férfiak a nőt, a nők a férfiakat akarják. Kész a konfliktus... (plagizáltam)
Tulajdonképpen a női logikát meg lehet érteni. Ha ismered a káoszelméletet...
(csak kötekedik) -
#13408 Vagy esetleg nézőpont kérdése, és nektek nincs.
Esetleg lehet, hogy csak nem tudjátok megérteni a női logikát. Ez nem a mi hibánk, botsbots! :PP :D -
#13407 Nektek nincs. SRy ! -
#13406 Na ez az. Mindig azt mondjátok, hogy logikátlanak vagyunk, vagy, hogy "furcsa" a logikánk. Pedig lehet, hogy a Ti logikátokkal van a baj. És amiénk a jó! :PP -
#13405 Ponthogyjól ! Nézőpontkérdése... -
#13404 Magyarul rosszul vagy beprogramozva?! :PP :D -
#13403 Nem, mert én pl. bármilyen kaotikus is vok, mégis tökre kiszámítható ! Megvannak a viselkedéspatternjeim és azokhoz többé-kevésbé ragaszkodom... AZ már kérdés, hogy olyan bő palettáról válogathatok szerepeket és patterneket, hogy külső szemlélő számára amolyan pom-pom effektusnak tűnhet az egész ! :DDD -
#13402 Helyesbítenék! A nők IS! :P -
#13401 Kitudja, a nők kiszámíthatatlanok... :DDD -
#13400 Ahhoz ragaszkodna? Kétlem... :P :) -
#13399 Ahhoz aki egyiket sem, beesik az utcáról, de legalább fizet a szexért ! -
#13398 En azt honnan tudjam? :D Ezert mondtam azt, hogy f@szsag. :D -
#13397 Aham. És az miért jó? -
#13396 Ahhoz aki nem szereti ot igazan es o se igazan a pasit. -
#13395 Ahhoz, aki nem szereti őt, azaz a lányt, vagy ahhoz, aki szereti őt, de ő nem szereti a pasit? -
Lacika 79 #13394 Jó reggelt! -
Vlala #13393 Köszi mindenkinek!
Értem, végül is elmondott mindent, lezártuk, új oldal. -
#13392 Egyszer egy lany azt mondta nekem, hogy konnyebb ragaszkodni ahhoz, aki nem szereti ot, mert nem szamit. En akkor azt mondtam magamban, hogy ekkora f@szsagot meg eletemben nem hallottam. De ugytunik, vannak kovetoi. :D -
ZsirosKenyer #13391 hát nem tudom.. Szerintem ő most azt hiszi rólam hogy már soha többé nem tudnám visszafogadni(mert mondtam neki anno hogy nagyon megbántott amit nem fogok neki megbocsátani).
Meg ő sem jönne vissza hozzám. Vagyis..miért ne?
Ezelőtt egy héttel még azt sem tudtam pontosan miért lett vége..Azt hittem kiszeretett belőlem, de msot vallotta be pár napja ohgy mikor szakítottunk még utána is nemhogy szeretett, de szerelmes is volt belém. Szóval nagyon-nagyon megbántottam az utlsó együtt töltött hónapunkban, amit talán msotanra sikerült megbocsátania. Úgyhogy ha így nézzük leeht hogy visszajönne, pláne így hogy az új barátja mondogatja neki hogy nem szereti stb. Csak hát azt mondja a csaj hogy ennek ellenére szerelmes belé..Ami érdekes ugyanis amikor ugyanezzel a sráccal előttem járt, nem volt szerelmes, sőt nemrég bevallotta azt is hogy engem sokkal jobban szeretett mint ezt a gyereket, de akkor mégis miért lenne szerelmes? még mindig van jópár ellentmondás a mondanivalóiban.. -
#13390 Nem tudom mi vagy, csak kérdeztem valamit. Mindegy.
Belegondoltam, sőt... de mivel nem jutottam dőlőre, ezért megkérdeztem. Szted megkérdezném, ha tudnám? -
#13389 Akkor meg jobb feltekenykedni. :D -
Wolwerine #13388 Szerintem a kulcs mindig az (ha komoly kapcsolatról van szó), hogy a csaj tényleg szeret-e. Ha már csak a megszokás miatt van melletted, vagy tényleg tetszik neki az új, akkor úgyis megcsal/elhagy ha akar...
A féltékenykedés csak meggyorsítja.