18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Nade nem tök mindegy,mit mond, miért megy át, ha a vége úgyis _az_? :D

Recupp :)
  • Arch
    Esetleg olvasd el az apróbetüs részt a végén... :P
  • Breki33
    fogadjunk nem láttad P

mert akkor ezt nem írtad volna
    ugis a végén kiderült
  • dartonita
    nyet.ha ezt akarja elerni,oke.de ne valtoztassa mar a velemenyet naponta,epp hangulattol fuggoen....ettol megy ki a fejem.
    ha dumalni akarok,feljovok ide ;)

cupp.1neked,1tobbinek:) *
  • Arch
    "hát ottis kiderült hogy nem a sorsra kell bízni, mert beszállhat egy kisgyerek a liftbe aki elkezdi nyomkodni a gombokat"

Egyrészt, csak egy film. :P Másrészt nem tudjuk, hogy jó lett-e a kapcsolatuk vagy fuccs neki. :P

De a filmet szeretem én is.
  • Arch
    Vagy beszélgetsz vele "vmiről" közben...
  • Arch
    Akkor áthívod beszélgetni, aztán letepered és jólvan! :DD
  • dartonita
    pontosan errol van szo.
  • Breki33
    hát ottis kiderült hogy nem a sorsra kell bízni, mert beszállhat egy kisgyerek a liftbe aki elkezdi nyomkodni a gombokat P

amúgy nagyon nagy film

mindig ilyen csajra vágytam P
  • ZsirosKenyer
  • Wolwerine
    Ez nem volt világos. Mondjuk tényleg lehetne beszélgetni is egy kicsit -előtte-
  • Wolwerine
    Közben jelentés a saját helyzetemről: újabb kosár. Azt hiszem. Felhívtam a csajt és egyenesen rákérdeztem, akar-e tőlem valamit. Azt válaszolta, ezt a múltkor már megbeszéltük. Most éppen kibékült a barátjával és boldog (ezzel a kölcsönösen üvöltözünk egymással, turkálok a telefonjában és megtiltom, hogy kimenjen a lakásból sráccal). Hmmm... Most legyek én is ilyen vele, hogy belémzúgjon? -költői kérdés volt-

Lefutott project. Mire eldönti, mit akar...
  • Hangianix
    Mert elotte kijelentette a lany, hogy csak d*gni akar, semmi komolyabb kapcsolatot, ha jol ertettem.
  • Arch
    Beszélgetni miért ne menjen?
  • Wolwerine
    Egy kicsit én is elvesztettem a fonalat. Dumálni akart, vagy...
  • Arch
    Kössz :D
  • Lacika 79
    ehh, mindíg ez a fránya sors. Én jobb szeretem magam irányítani a sorsomat. Persze mostanában ez nem igazán sikerül.
  • Breki33
    Nem tudom látta-e a fórum asszem tegnapelőtt késő este azt a szerelmes filmet mikor a sorsra bízzák, hogy összejönnek-e és beszállnak egy szállodában a szembenálló két liftbe mondván ha egy gombot nyomnak meg akkor.......

De tovább nemis mondom aki látta tudja, hogy miért mondom aki meg nem az sjnálhatja. P

Ez az igazi szerelem-film persze
  • eLviRA
    tipikus nő... felejtsd el :)))))))))))

a vadászattal nincs baj, csak akkor ha az előző elfeledésére használja.
  • dartonita
    joreggelt :)

na az en szappanoperam is erdekes fordulatot vett.a holgyike kozolte h nemigen nemerzi jol magat es dokihoz siet,suliba megy bla bla....de elotte beugrana azert dumalni ha gondolom.mondom dumalni?ja.hat mondom koszi azt ne.akkor jobbulast,stb majd jelentkezunk.meg hozzafuzte h 'hatnemtom h ez igy nekem menni fog e...'
    ertitek.
    azokutan h a kozelmultban mindent elkovetett azert h csak es kizarolag ien szintu kapcsolat legyen koztunk,es ezt is o javasolta...azokutan csinal egy hatraarcot,es ismet uj helyzetet teremt.pazar.mitlehet erre mondani.koveti a logikat ismet,nem?:P
    najo hat kezdem teljesen elvesziteni a fonalat :)

ugyh irany a varos es Elvira rosszallassat kivaltva aszondom igazad va Lacika79 es vadaszni.vagy legalabb talalni egy oan not aki tudja mit akar.
    pedig enis de szivesen 'eljatszottam volna vele'/nem testi szinten/.
    ugylatom ez mar kevesbe vonzo perspektiva szamukra.
  • krisztike
    Ebben teljesen egyetértek az Elvirával.
    Akár mennyire is szereted azt a leányzót ezt már túlzásba viszi és komolyabban nem is akar semmit. (sztem) -olyan ,mintha csak játszana...
  • Lacika 79
    nem akaszt ki, csak nem értem :P
    OFF: abszolút nem. audigy 2 hangkaresz van vele, de ha a saját Creative driverét teszem fel, nincs mély. Szal KX drivert használok hozzá :P
  • ZsirosKenyer
    szóval végülis már 4 hónapja nem tud újat mondani..nem akaszt ki?

kis off: most látom hogy ugyanolyan hangcuccom van sz.géphez mint neked. Nálad tökéletesen tudja kezelni a win?
  • akos
    Én rajzoltam és éptörit tanultam, mint egy állat...
    Úgyhogy htx, fasza volt a hétvége...
  • Lacika 79
    Cia! Hajad milyen? :)
    A fejemben valami nagy baj lehet, de egyszer hátha rendbe jön. :S
    A vadászatot azt nem úgy kell érteni, nem cserkészésre gondoltam. Csak eddig a "normális" lányok mellett elsiklottam, inkább a testi örömök hajtottak. De sajna nem voltak örömök annyira. :P
  • eLviRA
    szvsz először a fejedben kellene helyretenni a dolgokat, mert így nehezen fogsz - főleg vadászat alkalmával - találni egy normális lányt...
  • Lacika 79
    jah, és persze háj evribádi! :P
  • Lacika 79
    nah, tegnap éjszaka volt egy beszélgetésünk exemmel. Szerintem hosszú ideig nem is lesz több, bár ki tudja.
    Azt akarja, engedjem el. De azért odabújt hozám, mikor szóltam neki. Meg persze ha a sors úgy akarja, összejövünk megint. Ő ezt nem zárja ki.
    Szal el kell engednem. Ha egy pici esély is van arra, hogy újra együtt legyünk, és szerethessem, ahhoz most annyira kell szeretnem, hogy el tudjam engedni. Ehh, elég gáz :P
    Úgyhogy szerdától indul a vadászat. Mostmár olyasvalakit próbálok keresni, aki nem csak egy röpke éjszakára jó, hanem esetleg valami komolyabb is lehet belőle, mert úgy érzem, csak így tudom elengedni Őt. Na de hagyjuk a lehangoló témát, ez az én bajom. Inkább Ti meséljetek, hogy mi jót csináltatok a hosszú hétvégén. Én spec. péntektől vasárnapig le sem feküdtem, szal tényleg hosszú hétvége volt. :D
  • dartonita
    oanokat kerdezel,amikre enis regota keresem a valaszt :P
    altalanossagokat tudnek mondani de annak sok ertelme nincs.
    nyuszizasnak vege,remek 7vege volt.remelem nektek is.holnap talizom problemaim okozojaval,szemekoze nezek a' oroszlannak :)
    puszit meg altalanosan,de ha gondolod ittvan egy csak Neked :*
  • Breki33
  • Breki33
  • Lacika 79
    :D
  • Arch
    Azért ennyire nem meglepő!
  • Arch
    Lemaradt a:
  • Arch
    Hm. Azt a puszit vajon én kaptam, vagy úgy általában ment mkinek?
  • Arch
  • BEAST #13431
  • dartonita
    igerem ecce leirom mitgondolok,de most rohanas csaladozni es nyuszizni :) szep husvetot mindenkinek,peace :*
  • Wolwerine
    Mitől döntöttél így?
  • Sir Quno Jedi
    Ja és még érzékletesen ecsetelte is, közben meg az agyam hátsó zugába húzódva, szűkölve sikítottam odabent !