A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Férfias hangom? Nem is hallottad még... :-P
Velem amúgy nagyjából minden oks... élek-éldegélek. Rendszerint este 6-8-ig a fõsulin vagyok (éjjel-nappali tagozat rulZ), szó' emellett nem sok idõ van puncizni, meg bármi mást csinálni... :-/
De azért igyekszem. Többnyire bármi mást csinálni... kiállítások, konferenciák, vitafórumok, stb stb.
Velem amúgy nagyjából minden oks... élek-éldegélek. Rendszerint este 6-8-ig a fõsulin vagyok (éjjel-nappali tagozat rulZ), szó' emellett nem sok idõ van puncizni, meg bármi mást csinálni... :-/
De azért igyekszem. Többnyire bármi mást csinálni... kiállítások, konferenciák, vitafórumok, stb stb.
Sziasztok mindenkinek!Az új nõkhöz mindenkinek sok sikert kívánok!Ákosnak:régen hallottam már férfias hangodat,de úgy látom azért jól vagy a hidegidõ ellenére...:-)Meséljltek el mi történt...:-DDD
<#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
<#vigyor>#vigyor><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
na, elteszem magam holnapra, mert kezdek hülye lenni megint 😄
Ha már itt tartunk, grat Chaos-nak is, Ákosnak pedig simán hali, mert nem tudom, vele mizu. 😄
halló Prezi! Grat az új nénihez 😄
szerinted? úgy ismersz, hogy tétlenül ülök? 😄
Cia! 😊
Holnapra összeszedem a gondolataimat, és megpróbálom egy kisebb regény formájában szavakba önteni a dolgot.
Holnapra összeszedem a gondolataimat, és megpróbálom egy kisebb regény formájában szavakba önteni a dolgot.
jájj, nehogymá a robothoz küldj, látom elégszer hidd el! alig tompult szellemi tudatommal végülis elmagyaráznám neked, miujság 😄
gyere ide offolni 😄
gyere ide offolni 😄
Milyen újonc te süsü?? Ha még mindig a régi (DecenS) nickem használnám én is 3 csillagos lennék, apuka... 😄D
Mellesleg a szellemesség és a rátermettség nem a regisztráció idõpontjától függ 😄D Menjé, kérjé órákat a robottól, az talán fel tud vértezni egy kis fegyverzettel, hogy ne fegyvertelenül indulj egy szellemi csatába 😄
Mellesleg a szellemesség és a rátermettség nem a regisztráció idõpontjától függ 😄D Menjé, kérjé órákat a robottól, az talán fel tud vértezni egy kis fegyverzettel, hogy ne fegyvertelenül indulj egy szellemi csatába 😄
látom elvagytok, bevennétek 3.-nak? <#idiota>#idiota>
ja sry ez a barátnõs topik 😄
ja sry ez a barátnõs topik 😄
Pfff... gyengus vagy fiú, erre még gyúrj egy kicsit, aztán újra nekifuthatsz <#mf2>#mf2>
ez nagy nulla volt 😄DD
Milyen meleg üzeneteim, te nyomi?? 😄DD
lol 😄
yeye.. köszz 😊
király 😊)))
király 😊)))
nem nem.. most nem azért mondom de ez télleg más...
És miért kellett külön megjegyezni, hogy nõi?
Minõségi váltás...? Eddig férfi volt? 😄D
😄D
Minõségi váltás...? Eddig férfi volt? 😄D
Szia!Neked is gratulálok és örülök,hogy magadhoz tértél és ismét boldog vagy...:-)Látod,igazam volt abban,hogy ne szaladj olyan szekér után,ami nem fog felvenni...és ezzel nem akarlak megbántani.Végre Te is boldog vagy,sztem a boldogság mindenkinek jár.:-)))(Holnap leszek már fáradt vagyok.)Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!:-)<#integet2>#integet2>
szerintem azok a csajok olyanok is...<#szomoru2>#szomoru2>
nekem meg összejött az uj bnõ... yeyeyeeeeee.... 😛
király! 😊
király! 😊
Szia(sztok)!Megjöttem és a lányomék nyertek,õk voltak a legjobbak a Baj van a részeg tengerésszel címû mixre adtak elõ táncot és a Vivien tanította be a táncot az osztálytársainak.Olyan bûszke vagyok rá...
:-)))Egyébként gratulálok-legalább is,ha az történt,amire gondolok...:-)))

:-)))Egyébként gratulálok-legalább is,ha az történt,amire gondolok...:-)))
loool 😄DDD
van benne valami <#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
van benne valami <#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
Más. Az egyik haverral beszélgetve (persze a nõkrõl, mi másról beszélnénk?) egy érdekes módszerre bukkantam. Mondjuk szerinte a hasonló sikerekhez nekem plasztikai sebészre lenne szükségem? Úgyhogy megkapta, szerintem mit hosszabbíttatott meg mûtéttel<#hehe>#hehe>?
Soha nem érte be egyszerre egy barátnõvel. Azonban másokkal ellentétben õ nem bujkál és nem tagadja le a dolgot.
Ehhez tudni kell, hogy azért megpróbálkozik mindennel, ami él és mozog, csak jó nõ legyen. Érdekes módon mindegyik csaj értelmes, érzékeny, jól néz ki, stb. Most egyszerre három barátnõt tart, az elsõ nem tud semmirõl, a második tud az elsõrõl, a harmadik az elsõ kettõrõl. Persze közben szervezi az utánpótlást.
Szó szerint idézem errõl a véleményét: ?Meg kell nekik mondani, hogy már van barátnõd. Gondolják át, hogy így kellesz-e nekik. Úgyis kelleni fogsz. Mindegyik azt hiszi, hogy egyszer õ lesz az elsõ. Abba nem gondolnak bele, hogy hiába lennének õk az elsõk, mellettük is tartanék még kettõt??
Soha nem érte be egyszerre egy barátnõvel. Azonban másokkal ellentétben õ nem bujkál és nem tagadja le a dolgot.
Ehhez tudni kell, hogy azért megpróbálkozik mindennel, ami él és mozog, csak jó nõ legyen. Érdekes módon mindegyik csaj értelmes, érzékeny, jól néz ki, stb. Most egyszerre három barátnõt tart, az elsõ nem tud semmirõl, a második tud az elsõrõl, a harmadik az elsõ kettõrõl. Persze közben szervezi az utánpótlást.
Szó szerint idézem errõl a véleményét: ?Meg kell nekik mondani, hogy már van barátnõd. Gondolják át, hogy így kellesz-e nekik. Úgyis kelleni fogsz. Mindegyik azt hiszi, hogy egyszer õ lesz az elsõ. Abba nem gondolnak bele, hogy hiába lennének õk az elsõk, mellettük is tartanék még kettõt??
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
"A bizalom episztemológiai ugrás, egyfajta pszichológiai-társadalmi indukció, ésszer?en vállalt kockázat."
"A bizalmat definiálhatnánk úgy is, mint az egyén arra való hajlandóságát, hogy sebezhet?vé (vulnerable) tegye magát kockázat fennállása és a bizalmi viszony szerepl?inek kölcsönös függése mellett (Rousseau-Sitkin 1998). Ehhez kapcsolódik az a bizalomról szóló irodalomban gyakori kitétel, mely szerint a bizalmat kezdeményez? várakozása az, hogy az egyik félnek a kockázat vállalásából ered? sebezhet?ségével a másik fél a kapcsolat során nem él vissza (Lane-Bachmann 2000)."
A második meghatározás egész érdekes(az elsõt csak viccbõl raktam be<#smile>#smile>). Mert mi történik akkor, ha a másik visszaél a bizalommal? Próbálhatunk-e újra megbízni benne?
Egyébként ma van 20.-a. Elvileg döntöttél...
"A bizalmat definiálhatnánk úgy is, mint az egyén arra való hajlandóságát, hogy sebezhet?vé (vulnerable) tegye magát kockázat fennállása és a bizalmi viszony szerepl?inek kölcsönös függése mellett (Rousseau-Sitkin 1998). Ehhez kapcsolódik az a bizalomról szóló irodalomban gyakori kitétel, mely szerint a bizalmat kezdeményez? várakozása az, hogy az egyik félnek a kockázat vállalásából ered? sebezhet?ségével a másik fél a kapcsolat során nem él vissza (Lane-Bachmann 2000)."
A második meghatározás egész érdekes(az elsõt csak viccbõl raktam be<#smile>#smile>). Mert mi történik akkor, ha a másik visszaél a bizalommal? Próbálhatunk-e újra megbízni benne?
Egyébként ma van 20.-a. Elvileg döntöttél...
lehet nem is szerettem.... lehet megtaláltam önmagam... és nekiállok végre élni.. királyul érzem magam basszus... ennyire jol még nem voltam!
amugy most ez normális amit én csináltam? 😄
hétfön szakitottunk, erre már szombaton mással járok... 😄
hétfön szakitottunk, erre már szombaton mással járok... 😄
"egyre többen nincsenek tisztában a szó igazi jelentésével. Mindazzal, amit egy elmélyült bizalom jelent - valaki iránt. Ugyanígy nincsenek tisztában a barát -mint olyan- igazi jelentésével."
weh 😄
Hm. Én pedig az exnél töltöttem a hajnalt. A többit találjátok ki. Majd írok részleteket, mert vannak azért érdekességek. De ezt már mexokhattátok, nem vagyok egy egyszerû emberke. 😄
hát ja, durva volt az éjjeli buli 😄DD
hátöö.. 😄
azt kell hogy mondjam összejött az új csaj 😄
király! 😊
állatira örülök!
azt kell hogy mondjam összejött az új csaj 😄
király! 😊
állatira örülök!
Többnyire sehogy... Szvsz.
Persze manapság egyre többen nincsenek tisztában a szó igazi jelentésével. Mindazzal, amit egy elmélyült bizalom jelent - valaki iránt. Ugyanígy nincsenek tisztában a barát -mint olyan- igazi jelentésével.
És többnyire még olyankor sem ismerik el, hogy nem bíznak benned, amikor például valami kis ártatlan játék keretén belül nem merik rád bízni magukat... teszem azt: bekötöd a szemét és a kezét fogva végigvezeted õt gyalog a Blaha Lujza tértõl a Nyugatiig, a Nagykörút mentén... Csak azt hajtogatja, hogy de õ bízik benned, bízik benned... csak épp ezt nem teszi meg, mert... Mert valójában miért is? Mert nincs tisztában azzal, hogy a bizalomnak milyen mélységekben kellene gyökereznie.
Persze manapság egyre többen nincsenek tisztában a szó igazi jelentésével. Mindazzal, amit egy elmélyült bizalom jelent - valaki iránt. Ugyanígy nincsenek tisztában a barát -mint olyan- igazi jelentésével.
És többnyire még olyankor sem ismerik el, hogy nem bíznak benned, amikor például valami kis ártatlan játék keretén belül nem merik rád bízni magukat... teszem azt: bekötöd a szemét és a kezét fogva végigvezeted õt gyalog a Blaha Lujza tértõl a Nyugatiig, a Nagykörút mentén... Csak azt hajtogatja, hogy de õ bízik benned, bízik benned... csak épp ezt nem teszi meg, mert... Mert valójában miért is? Mert nincs tisztában azzal, hogy a bizalomnak milyen mélységekben kellene gyökereznie.
Remélem, jól szórakozol Kiskunhalason.
Azért válaszolok. Csak sablonszövegek voltak. Régen rossz ha valaki ilyenekkel jön. Aki szerelmes, sajnos sok mindent elhisz (saját példa). Úgyhogy ez a rész csak figyelmeztetés akart lenni.
Viszont a virág, az odafigyelés, a küzdenék érte hogy újra bízzon meg bennem... Én így tennék, ha a csaj még fontos lenne nekem. Ha hibaként élném meg az egészet és vele akarnám folytatni. Ha tényleg szerelmes lennék még belé és nem csak a megszokás tart mellette.
Azért válaszolok. Csak sablonszövegek voltak. Régen rossz ha valaki ilyenekkel jön. Aki szerelmes, sajnos sok mindent elhisz (saját példa). Úgyhogy ez a rész csak figyelmeztetés akart lenni.
Viszont a virág, az odafigyelés, a küzdenék érte hogy újra bízzon meg bennem... Én így tennék, ha a csaj még fontos lenne nekem. Ha hibaként élném meg az egészet és vele akarnám folytatni. Ha tényleg szerelmes lennék még belé és nem csak a megszokás tart mellette.
😄DDD
halál komoly 😊
halál komoly 😊
asszem meg is van az új barátnõ 😊
majd mesélek 😊
majd mesélek 😊
Én is 2 napig asszony nélkül...<#eplus2>#eplus2>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ÁÁÁÁÁÁ egy hétig barátnõ nélkül leszek! Hogy fogom én ezt bírni...
Gyári verzsön 😊