18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • ThePartyFace
    Ha te mondod...
    Ezzel a felfogassal egy csomo idegeskedestol megovom magam:)
  • Wolwerine
    Ennél azért bonyolultabb...
  • Wolwerine
    Hahhh! Megkaptam a választ! Leányzó elmondta (az egyik barátnőjének, aki persze továbbadta...), hogy tulajdonképpen zavarja a dolog, ugyanis ő nem akar tőlem semmit!

De akkor mire volt jó ez az egész? Miért nem ezzel kezdte? Talán mert azzal indítottam, hogy futni nem fogok utána? Ekkor rúgta ki a barátját. Aztán újból összejött vele és folyamatosan balhéztak (részben miattam). Most pedig kibékültek és boldog (a srác nem változott). Á, nem értem én a nőket...
  • ThePartyFace
    Öhm
    A baratnom egy hulye pina. It iz. A tied is az! Ezt el kell fogadni.
    Ha meg tudtok allapodni abban, hogy ő egy hulye pina, te meg egy hulye fasz vagy, kikuszobolhettek egy csomo buktatot a kapcsolatotokban.
    Jegyezd meg: Hülye Pina!
  • krisztike
    Tudod,a jó isten elég rendesen megvert már 1 párszor és ebbe a verésbe csak csupán 6-szor majdnem bele is pusztultam -halleluja ... :( (?)
    És ezt az élményt életem végéig hordanom kell ! - ugye milyen jó? (habár csak saját magamnak köszönhetem,hogy sikerült rendbejönnöm ja,s talán annak,aki a legfontosabb az életemben annak az embernek :első helyen áll a lányom és utána a férjem.
    Túl sok mindenen keresztül mentem már,de nem akarlak untatni és úm. esti mesét sem mondani.Viszont állítólag megőriztem a jóindulatomat,a humoromat stb.
    ennyi --- off

Hajrá magyarok,ahogy te mondanád !
  • dartonita
    nem,nemvagyok.nemis nagyon szeretem a templomokat,az egyhazat es azok kepviseloit meg kevesbe.hinni hiszek,de termeszetesen nem abban hogy a nok alapveto logikai es egyeb hmm 'hianyossagait' turelemmel es odaadassal meglehet,vagy erdemes valtoztatni :)
    amugy erzem a cinizmust a mosolyod mogott,de betudom annak hogy ifjukorod ellenere eddig bizonyara pozitiv elmenyekben volt reszed.
    neaggodj az elet majd valtoztat ezen ;)
    amugy valszeg ezeket a kerdeseket ott fent dontik el,mi max megprobalhatjuk a legjobbat kihozni belole,amig tart.

node most off

Hajra magyarok! :)

*
  • krisztike
    vagy mégis ?

(bocs)
  • krisztike

(hűséget fogadhatsz,de vakságot nem :))))
  • krisztike
    mond,te pap vagy,vagy csak a megváltó akarsz lenni,esetleg papnak születtél ?

Hinni pedig csak a templomban szoktak ... :)
  • krisztike
    nagyon vicces vagy ...DDD

de sok ilyen picsa van a Földön,akinek ez jó .

Nekem pl. nem jön be,de mindenkinek más és mást jelent a férfias férfi. :)))
    az megint más mi az,ami a szex terén tetszik sztem.
  • Wolwerine
    Jött egypár vélemény... Rövid távú kapcsolatnál (milyen diplomatikus) jobb, ha megfelel az ember az elvárásoknak. Szóval, én ebben krisztikével értek egyet. Ha az az igénye, hogy belerúgjanak (képletesen), akkor bele kell rúgni.

Csakhogy én hosszabb távra terveztem. Az ő stílusa teljesen más, mint az enyém. Iszonyatosan mocskos szája van (nem vicc). Éppen azért tűnt úgy, hogy lehet valami, mert rá tudtam vezetni, hogy velem értelmes dolgokról is lehet beszélni. Hogy velem más... Reagált is. Legalábbis nekem úgy tűnt. Ezért nem bántam vele úgy, mint a barátja. Néhány aranyos, jópofa SMS, érdeklődtem, mi van vele (perfekt vagyok az életéből), velem meg tudott dumálni mindent, éreztettem vele, hogy fontos nekem... Azt, hogy összejönnék vele, már az elején tisztáztuk.

Erre kibékül a barátjával, aki egy ökör (tényleg az) és most... Kíváncsi vagyok, mit csinál. Eddig a barátját mondta el mindenféle bunkónak, érzéketlennek, olyannak akit azonnal lecserélne. Az a gyanúm, hogy rólam jártatja a száját...
  • Wolwerine
    Alapítsunk klubot. Nálam azért annyiból bonyolultabb a helyzet, hogy az utolsó ilyen projecttel jó barátok vagyunk (szintén baráttal rendelkező élőlény, féltékenykedni kezdő baráttal, bár semmi nincs köztünk), ő kémkedik a másik csaj után (akiről írtam). Nyolc körül jön a következő jelentés... Bár róla is regényt lehetne írni (csak az utolsó három napról, ugyanis megint kezdem elveszíteni a fonalat). Nem hiszem, hogy ekkora állat vagy mint én...
  • eLviRA
    szia! :>Ð
  • Lacika 79
    jó napot!
  • eLviRA
    várjál még egy pár évet, és te is itt fogod osztani az észt - mint mi... :)))))))))))))))))))))))))))))))
  • abonyitomz
    nekem nincs barátnőm ( 18 éves vagyok) és szeretem a függetlenséget viszont egykét fiatal tinit jól megnézek
  • BEAST #13491
    sok minden voltam már de agressziv még nem :D tiszta walt disneys beast avgyok :P tudod a zord kűlső érző szivet takar :DDD
  • eLviRA
    helyes hozzáállás. az agresszió sehova sem vezet.

szvsz a gyengeség és a méltóság nem zárja ki egymást. ha őszinte vagy, és sírva fakadsz, mert vmi fáj, még akkor is lehet emelt fővel távozni.

a megalázottság és a gyengeség viszont kötelezően együtt jár.

• Sir Quno Jedi
    Nos én abszolúte saját magam lealacsonyításásnak érzem mikor erőszakot kell alkalmazzak. Szükséges rossz, de nem tesz boldoggá és nem használ az önbecsülésemnek sem. Megtehetném, hogy sok embert élve tépek szét, de én megtanultam mosolyogva félreállni, ahol mások mohón tülekednek.

Van egy mondás, miszerint csak az igazán erősek mutathatnak gyengeséget, érdemes elgondolkodni rajta...
  • eLviRA
    EQ - minden ezen alapszik.

az egy dolog, hogy valakivel nem bánnak jól a családján belül, de ha egy vadbarom agresszív oroszlánt választ párjául, akkor ott vmi baj van. nem arról van szó, hogy hátat kell fordítanod egy ilyen nőnek, persze hogy segíteni akar az ember, főleg ha szereti. de az a döbbenetes, hogy nem biztos, hogy értékelni fogja vagy tudja. ha egy bizonyos időn belül (tőled függ, te érzed) nem lehet megszelídíteni, és megmutatni neki, hogy másképp (vagy igazán csak így ) is lehet szeretni, akkor felejtős.

csak akkor tudod megalázni magad, ha megaláznak. úgy értem, hogy ha a másik azt érzi, hogy megaláz, akkor megalázottá válsz. amíg viszont méltósággal és ésszel csinálod - még ha kellemetlen a helyzet, és érzelmileg kihasználtak, akkor is ki lehet jönni belőle jól - akkor nem eshet bántódásod. :) a méltóság a legfontosabb. és az őszinteség.

és igen... max. egy hiba.
  • Sir Quno Jedi
    Ha van egy veszett kutya, aki mindíg belemar az őt etető kézbe, nem biztos, hogy járható út az, ha hagyjuk magunkat széttépetni vele, hátha megjavul. Törekedni kell a világ jobbá tételére, de az egészet nem tudjuk megváltani (nemiskell). A lovakat lelövik ugye...

Mondjuk magam ellen beszélek, mert én maxitürelmes-überbirka idealista vagyok, de nem árt előre tisztázni magunkban mire is vállakozunk.
  • Breki33
    hm akkor te vagy az aggresszív állat ő meg a fűre-fára féltékeny sértődős srác :-)
  • Arch
    Hmh...
  • Sir Quno Jedi
    A kérdés, hogy akarok-e ?!
  • dartonita
    fenet.en sosem tudnek tettlegesen bantalmazni egy not,ahogy valszeg az ide irogatok tobbsege sem.
    maskerdes ha serelem er,valszeg mind2 reszrol elhangzanak meggondolatlan mondatok es ervek,amik tenylegesen rombolobbak barmilyen utlegelesnel.de nem tudok ilyen egyszeruen leirni valakit,csak mert mas ertekrendje van mint az enyem.meg akkor is kepes lehetsz kuzdeni egy illuzioert ha mar reg tudod hogy nem az,aminek te hiszed.talan csak onamitas az egesz,de hiszem h megtudsz valtoztatni egy ien 'elferdult' gondolkodasu not is.
  • Sir Quno Jedi
    Mégis mire gondolsz ?! Először verjem, töröljem bele a csizmasarkam, aztán fokozatosan csökkentve az "adagot" előbb-utóbb a tenyeremen hordozhatom ?!! MINT AZ ELVONÓBAN ?!! Ugye nem gondolod komolyan ?! Ha valakinek 20év alatt elbaszarintották a neveltetését azt felettébb izgalmas és hálátlan feladat "megnevelni" és általában meglehetősen hiábavaló ténykedés...

Term. meg kell adni a lehetőséget előzetesen elnyomott "nőtársainknak" is, de vagy felnő a feladathoz villámgyorsan, még az első el sem csattanó pofon előtt, vagy megy vissza a levesbe. Amúgy megjegyzem sokkal jobban lehet valakit IQ-val, szavakkal terrorizálni, mint fizikai erőszakkal (tapasztalat) ! Kordában tudom én tartani anélkül is, hogy felemelném a hangomat !
  • dartonita
    es mi van ha a lanynak eddig csak rossz tapasztalatai voltak,es nem szandekosan viselkedik igy,hanem mert egyszeruen vagy a sajat csaladjaban sem latott normalis peldat,sem o maga nem volt kepes kialakitani egy megbecsulesen,szereteten alapulo kapcsolatot.akkor teis hatat forditasz neki,megszuntetve a remenyt arra hogy ezt az embert a 'helyes' utra tereld.velemenyem szt egyszer mindenki hibazhat.es megkell hagyni a lehetoseget arra h helyrehozza amit elszurt.ha persze konzekvensen visszael a bizalmaddal,erdemtelen ra...de ki donti el hol a hatar,mit erdemes valakiert megtenni es miaz a limit ahol mar magadat alazod azzal hogy kompromisszumokat kotsz,turelmes vagy vele es valtozol miatta.ha szerelmes vagy,ugyis kitartasz a vegsokig
  • BEAST #13480
    hmm te véletlen nem én vagy? :D nálam ugyanez a helyzet ... csak a lány pasija nem egy agressziv állat hanem egy fűre-fára féltékeny sértődős srác :)
  • BEAST #13479
  • Sir Quno Jedi
    De ugye hagy ne kelljen már az embernek egy ilyen nőnek "megadnia" amire vágyik. Azzal csak a saját önbecsülésembe gázolnék és magamat aláznám meg ! Jóérzésű férfi nem tesz ilyet, inkább emelt fővel, vesztesként távozik. Nem tudnék a tükörbe nézni, ha egy nő kegyeiért ilyet tennék, ezzel meggyalázva mindent amiben hiszek ! Ha egy nő ilyesmire vágyik, az egy primitív, korlátolt elme és nem érdemli meg, hogy normális férfi gondoskodjon róla. Ha csak úgy lehet megtartani, hogy erőszakoskodsz vele, ha csak úgy tudod bizonyítani a férfiasságodat számára, ha korbáccsal és terrorral tartod, akkor máris vesztettél...

Sajnos sokan összetévesztik a férfias "férfit" egy beteg dúvaddal !
  • Sir Quno Jedi
    Cigivel, kávéval 2perc !
  • krisztike
    nem láttam
    a címét esetleg megtudnád adni a filmnek ?
  • Breki33
    Nem pont ellenkezőleg

Ebben a filmben sexről szó sem volt.

Röviden véletlen összefutottak egy áruházban és nagyon jól érezték magukat együtt, de mivel mindkettőnek párkapcsolata volt a csaj a sorsra bízta a döntést-beírta egy könybe a telefonszámát a srác pedig egy pénzre.

És kitalálta később hogy egy szálodában ha mindketten ugyanazt az emeletet célozzák be akkor.

Csak közbe jött egy átok rossz kölyök aki elkezdte nyxomkodni a gombokat.

Így elkerülték egymást, viszont a srác az esküvője előtt rájon, hogy meg kéne keresnie a lányt, aki közben szintén keresi őt.

És közben folynak az előkészületek.

Szval mindenkinek ajánlom aki nem látta.
  • krisztike
    Pontosabban olyanra,aki semmilyen kötődést nem akar csak úm. jól akarja érezni magát fél esetleg 1 órán át??? :)

nem rossz párosítás,semmi kötelezettség és tudod már az 1. perctől,hogy nem lesz más csak szex ... :))) (elgondolkoztató.de van benne valami...:) )
  • krisztike
    Nénelyik hülye nőnél szükség van arra,hohy ilyen legyél.
    ( sok csaj erre bukik ,szinte azt szeretik minnél bunkóbb 1 hapsi - úgy is lehet értelmezni,hogy szeretik a "pofánvágást" ezért add meg nekik (!) ,sajna ) :)
  • krisztike
    Így van - piros pont ... :)
  • dartonita
    oszinten,mitlehet tenni egy oan novel aki magam sem tudja eldonteni mit akar es aztsem kitol?
    love or leave
    deinkabb leave asszm.sokkal tobb idom mar nincs amit ra 'pazarolhatnek'..semmi biztositekot nemlatok a jovore nezve sem.igaz,most h tavasz van,egyre kevesbe akarok :)
    meghogy a hangulat nem ido,vagy evszakfuggo...
  • Breki33
    ezt márokan mondták itt P
  • Breki33
    általános alany

azt hittem aláírás P
  • dartonita
    nemjott at.kozben meggondolta magat es kifogasokat keresett.sebaj.innentol asszem megszunt a dominanciaja.vegulis ez is eredmeny :)