A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abszolút nem egészséges amit csináltam, de gyors és hatásos. Csak ki kell bírni. 😛
lol,, nem igazán szeretem .. 😊
A többi megvan... heti 3-4 * 1 óra súlyzós edzés + hasazás. Meg ha jobb idõ lesz, bringa is..
Szóval... mesélj ;-)
Höjegyerek...
Amúgy fekete felsõben, gugolva tényleg roppantul hangsúlyos, hogy milyen pocakos voltál ;-)
A hölgyike szép :-o
nem baj az..
De mindjárt keresek valamit, és feltöltöm a fényképalbumba.
most már kiváncsi vagyok...
jó egy sztori..
...de azon a mondaton besírtam a röhögéstõl 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tehát vége volt a bulinak, mindenki ment nyugovóra térni, exemék is elindultak haza. én még maradtam pár percet, aztán indultam én is, persze nem haza, hanem hozzá. Picit meglepõdött, mikor beállítottam. 😊
Beszélgettünk rólunk, meg hogy tudja, hogy jobban teccenek nekem a barátnõi, mert sokat vagyunk együtt, stb. szal picit felhúzta az orrát. Felhozódott a szex, hogy mindkettõnknek milyen jó lenne. Azt mondja, hiányzik neki nagyon, de nem velem, ezek után meg fõleg nem. Én persze vigyorogtam közben, és mondtam, hogy tudom úgy is, hogy én voltam neki a legjobb. De Õ akkor is azt mondja, hogy nem kellek, stb.
Erre mondom neki, hogy jöjjön ide hozzám. Nem jött, úgyhogy Én mentem oda, ezek után már csak rajtam állt, hogy mi lesz. Egy karnyújtásnyi távolságból már nem tétlenkedek. 😊
Hozzáérek, erre mit mond?! "Szemét vagy!" 😊
Az lehet, de jó vagyok. Erre Õ: az biztos.
szal ezek után megtörtént aminek meg kell történnie.
Miután vége lett, egybõl el kezdett sírni. Nem tudtam, mi a probléma. Talán rossz volt? Nem, nagyon jó volt neki. Akkor mi a baj? Semmi.
5 percig tartott mire kiszedtem belõle, mi az oka a sírásnak.
Az az ok, hogy MINDÍG ERRE VÁGYOTT!!! Hogy velem, ott, együtt, stb.
De akkor mi a baj? Fél, hogy nem fog mûködni. Én pedig tök nyugodtan mondtam neki, hogy semmi baj, nyugodjon meg, nem lesz semmi baj, ne legyen lelkiismeret furdalása, stb. Erre Õ: nincs lelkiismeret furdalása, csak ne haragudjak rá, de még le kell zárnia dolgokat, mert nem akar megbántani. Szal mintha Õ kezdene el alkalmazkodni, hogy nekem jó legyen. Azért ez elég érdekes szerintem. Jah, és végig ölelt, meg simogatott, meg ilyesmi. Közben pedig mondta, hogy lassan menjek. De még azért szorított egy picit. 😊
Jah, kérdeztem, hogy most akkor mi van? El szeretnél engedni? El szeretne, de nem tud és nem is akar igazán elegedni. 😊
Szal lehet, hogy csak egy kis idõre van szüksége, ki tudja.
Tegnap éjszaka is küldött egy SMS-t, utána beszéltünk telón 35 percet, meg ilyesmi. Én nem hívtam, nem futok utána, had érezze, hogy mostmár Õ következik. Mondta is, hogy majd beszélünk, csak idõre van szüksége. De hogy is mondják a nagyok? Ha igazán szereted elengeded, és ha visszajön akkor tudod, hogy Õ az igazi. Vagy valami ilyesmi, nem emléxem pontosan. 😄
Szal én most pihenek, kezd visszatérni az önbizalmam, mert hiába akar rámenni pár balfasz, mégis Én kellek neki. Picit érdekes a story, de ezek tudatában úgy érzem, bármi is lesz, Én vagyok neki az igazi.
Ha valamit kihagytam, majd leírom. 😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3