18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13547 Nem volt edzés, mivel nem versenyszerűen csináltam. :PP :) -
#13546 Nem lehet mindent mindig a csokira fogni! Ijasz edzesen is ez volt mindig? :P -
#13545 Ööö. Nem. #13538-al értek egyet!
Nem ettem csokit, botsbots!! -
#13544 Nem pont... -
#13543 Nem. #13535-al én is egyetértek. Ha mindent le kell ülni megbeszélni, az is idegtépő lehet egy idő után... (fiú lettem?!? ) -
#13542 Igazabol tegnap duhomben irtam ide ezt a hulye picsas dolog, szal nemlényeg:)
Aki nem erti, nem is fogja:) -
#13541 Meg Akost megvarhatjuk, o megertene szerintem, de akkor is kisebbsegben maradunk. :D -
#13540 "én úgyis szánalmas vagyok, nem számít a véleményem"
Akkor miert irod le? Mindenrol megvan a véleményed, le is irod, de nem vallalod fel? Ez a mondat erre utal... -
#13539 De. _Valamelyikben_ benne volt :DDDDDDDDDDD
Valamelyikben, amiben a hatásról lemaradásról volt szó. Vagy vmi ilyen. :D -
#13538 Az a baj, hogy nem ismersz... lassan fel eve vagyok egyut a baratnommel es nem a 'diszkóban' ismerkedtunk meg...
Akkor intezem el ot azzal, hogy hulye picsa, amikor ertelmetlenul hisztizik. Hidd el, neki sem jo, ha minden hisztije utan leulnek vele megtargyalni, hogy mi volt a fennakadas targya. -
#13537 Nem is kerdezted? :P -
#13536 Te csak ne dumálj félre! Én tudom egyedül (asszem :DD) hogy értetted! :P
És nem mondtad hiányozni fogok-e! :PPPP :D -
#13535 Es ebben igazad van, nekem mar mondtak utana, hogy ilyen szepet meg nem mondtak neki (a hulye picsa, csak szerepelt a mondatban) es komolyan gondolta az illeto holgy es nem volt egy buta plazacica. :p -
#13534 Én is szánalmas vagyok. Akkor az enyém sem számít? :D
Igazából, tök mindegy. :DDDD -
#13533 Most nem arrol volt szo, hogy ezt a baratnodnek mondod, hanem magadban lerendezed. :D -
#13532 Azért az sem mindegy, hogy a h*lye p*csát, hogy mondja az ember... :DDDD
De tényleg. Hangsúly sokat javíthat vagy ronthat a helyzeten. :) -
#13531 -
#13530 Nem erted. Most nem allok neki megmagyarazni, de te egeszen mas helyzetekrol beszelsz. -
Vlala #13529 szvsz mindenki magánügye, hogy hülye p-nek nézi a barátnőjét, speciel az enyém nem csak egy p, és főleg nem hülye. (Volt valaki, aki hasonlókat mondott neki, a tökei bánták...)
Amikor haragudtam rá, ill. nem bíztam benne, akkor sem volt hülye p, hanem egy lány, aki valamiért nem bízik bennem annyira, hogy elmondja az igazat. (én már csak ilyen vagyko, először mindig magamban keresem a hibát.)
Működött volna a hülye p-zás is, kerestem volna egy másikat, akinek elmondtam volna, hogy az előző mennyire hülye p. Két hét múlva belőle is hülye p lett volna, sebaj, hétvégén diszkó, majd szedek három jobbat.
Személy szerint jobban érzem magam egy Lány mellett, mint egy hülye p társaságában, de én úgyis szánalmas vagyok, nem számít a véleményem.
:-) -
#13528 -
Wolwerine #13527 Jesszus! Akkor végem/végünk... -
#13526 Az a gond, hogy ti csak teljesen komolyan tudjatok nezni ezt a kerdeskort. Ez a hulye picsakent gondolok ra dolog nem az igazan komoly dolgokra hasznalhato, hanem a felesleges veszekedesek elkerulesere (imo). -
Seat-melo #13525 egy nőből mindig CSAK annyit ért meg az ember,amennyit enged. -
#13524 Jajaja, most megmondtad a tutit -
Wolwerine #13523 Ez nem azt jelenti, hogy a szőnyeg alá söprünk mindent? Szerintem néha el kell nézni az összezördüléseket, egymás hibáit, a lényeges dolgokban viszont néha jót tesz egy szakítópróba... -
#13522 Egyebkent ez inkabb a mindennapokra lehet mukodo megoldas. Mindig vannak osszezordulesek, de ezzel elintezed oket gond nelkul. :D -
Lacika 79 #13521 csak számomra picit fura, ezért írtam. nem akarom megbántani a beszólásommal, vagy ilyesmi. egyszerűen csak szokatlan :P -
#13520 Nem tudom mit kell megrokonyodni itt PF beszolasan. Szerintem ugyanannyira normalis es mint latszik mukodo dolog, mint mas. -
#13519 Mkinek megvannak a módszerei - ahogy írta már itt vki. :)
Velünk semmi új. -
Lacika 79 #13518 jah, amúgy meg helló, meg mizu, meg ilyesmi. :)
fejlemények? -
Lacika 79 #13517 na de az jó? vagy egy egészséges kapcsolatban így kell működnie a dolgoknak? Mondjuk pont Én beszélek, de akkor is :P -
Vlala #13516 "savanyú a szőlő" kategória. -
#13515 Szerintem inkább csak marhára nem érdeklik a problémák és egy h*lye p*csa felkiáltással túlteszi magát mindenen. :) -
Lacika 79 #13514 mondjuk inkább úgy, hogy kitérsz, elszaladsz az esetleges problémák elől? Mi lesz, ha már nincs hová futni és utólér a baj? -
Vlala #13513 Ilyen egyszerű elintézni, mi?
Inkább menj partyzni... ott sok-sokk hülye p... nem, ezt nem írom le. Szellemileg alultáplált hölgy van, akik különböző tabletták segítségével még hülyébb p...-k lesznek. -
#13512 Orulok neki hogy a joIstennel kibekultel es h azert minden nehezseg ellenere ittvagy koztunk :)
A gyerek pedig valszeg oan dolog akiert erdemes a vilagvegeig elmenni.Egyszer remelem megtudom.
:* -
#13511 Mindenkinek. Ez egy vilagszemlelet. :) -
#13510 Ezt most kinek írtad? -
#13509 Sajnálom,hogy költöttél rá vmennyit is mert 1 ilyen nő valahogy nem érte (éri) meg.
Remélem, hogy kihevered minél gyorsabban és rálelsz 1 talán nem ennyire bonyolúlt nőre. :) -
Wolwerine #13508 C'est la vie. Mindenkinek van valami módszere...