18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig olyan 10mp-s SQJs...
  • Arch
    Robotlélek?
  • Vlala #13585
    Ez olyan Juhász Gyulásan hangzott...
  • Arch
    De itt most nem arról volt szó, hogy akitől hívást várok... Valaki csak úgy is felhívhat!
    Egyébként így már igazad van.
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, már nincs mi ! Lelkem immár kopár pusztaság, meddő sírhalom csupán, oly megnyugtató, hogy meglehet, nincsen is talán...
  • Sir Quno Jedi
    Arról nem beszélve, hogy akiktől hívást várok, vagy, valószínűsíthető, hogy hívnak, azoknak szólok előtte, hogy mettől-meddig leszek elérhetetlen, nem nagy ügy ! Közben küldhetnek SMS-t pl. és én időnként megnézem stb. !

Amúgy nincs az a hangos zene ami erre felmentést ad !
  • Arch
    Értem-értem, csak nyugi mert még kiég valamid... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem fordulhat elő, de ha mégis, akkor pár százalékos gyakoriság még elnézhető, de nem a folytonos elérhetetlenség. ÉS azután is igyekezni kell visszahívni az időközben minket hívókat ! Punktum ! :DDD
  • Arch
    Van, hogy az ember nem figyel rá. Vagy hangos a zene és nem hallja. Esetleg otthon felejti vagy ilyenek. Ilyenkor mi van? :P :)
  • Sir Quno Jedi
    Megfelelő embert kellett vón' választani, én pl. ha már csak 5 perc lenne a séta a nő munkahelyéig, azzal senem fárasztanám magam, azért van az autó, nemigaz ! :DDD Meg amúgy sem vagyok egy ellenőrzős típus, ha hajtja a picike pöcke, hát hadd menjen... Nőből elvenni nem lehet, csak hozzátenni (ősi csukcs mondás) ! :DDD

Azonban viccen kívül, a mobilra énis háklis vagyok, ha valakinek van és fel van töltve, akkor legyen nála és vegye FEL ! Irgumburgum ! Útálom ha valaki elérhetetlen, miközben engem akár vasárnap hajnali fél kettőkor is lehet zavarni, a duplanullásban ülve is (mer rendes) ! :DDD
  • krisztike
    én már fel se veszem,mert ezen vitázni ...
    tudom,hogy szeret és néha előjön ez a dili -úgyhogy elnézem ezt a dilijét,bizti nekem is van vmi,amit ő néz el :)
  • krisztike
    igazad van
  • krisztike
    pl. rá a férjem néha,pedig semmi oka sincs
    mire szabadidőm lenne hulla vagyok és meló után mindig ellenőriz,mivel kb. 20 perc séta a melóhelyem
  • Sir Quno Jedi
    Azismegoldható...SZERINTEM !
  • Arch
    Aham. És ha lány az illető? :P :)
  • Sir Quno Jedi
    Nameg ilyen esetben a "kabbe" lehet felhívás egy táncra és akkor máris nem pejoratív, sőt ! :DDD
  • Arch
    Ő ilyen... szeretetből használja ezt. Nem tudja finomabban kifejezni magát, igaz? :PPP :DDD (vicc)

Ez olyan, hogy én a kabbe-t elég kevés embertől viselném el. Sőt. Egyetlen ember van, akivel viszont oda-vissza működik ez, szóval én is mondom neki néha, de nem megbántásból, hanem vigyorogva. Nemtom. Így alakult ki köztünk. Mikor nagyon szemtelen (vagy én) akkor mondjuk a másiknak. De nincs benne semmi mélyebb(durva) értelem.
    Ilyenek sztem mindenkinél vannak. (kivétel a kivétel :P :))
    De - mondtam is - ez természetesen emberfüggő. Meg, hogy ki mondja, és hogyan.
  • Arch
    Én belenéztem nem is egyszer. Meglepibulit nem tudtam volna a telefonszámok nélkül megcsinálni ;P :)
  • akos
    Szerintem nem éri meg hergelni magad. Nem érti. Vagy nem akarja érteni.
  • Vlala #13568
    Bocs a trágárságért, idézek:
    "A baratnom egy hulye pina. It iz. A tied is az! (most vágnám pofán)
    Ezt el kell fogadni.
    Ha meg tudtok allapodni abban, hogy ő egy hulye pina, te meg egy hulye fasz vagy, kikuszobolhettek egy csomo buktatot a kapcsolatotokban.
    Jegyezd meg: Hülye Pina!"

Egy ilyen kijelentés után már magyarázhatja a dolgot, hogy mikor HP és mikor nem, de igazából az már csak "magyarázom a bizonyítványomat" kategória.
    halk megjegyzés, hogy ha tényleg berserk dühömben ilyet állítanék Kicsimről, utána nyíltan kérnék bocsánatot.
    De igazából nem kell flémelni, az övé HP, az enyém nem, sluszpassz. Részemről leálltam a témáról.
  • Hangianix
    Baszics, KURVARA nem erted. Itt nem az osszeveszesrol van szo. Te ezt egy erkolcsi magas lorol ertekeled (jo vagyok zavaros koltoi kepekben :P ) es nem olvasod el, amit irt hozza PF, Arch es Krisztike. PF se azt mondta, hogy a baratnoje egy hulye picsa. Olvasd el miket irt.
  • Vlala #13566
    tudom.
    Bár én dühömben sem HP-znám le a barátnőmet, pláne nem egy 100.000-es olvasottságú fórumon, mert ez szegénységi bizonyíték magamról.
    Pár hete mi is összevesztünk, de egy percig sem volt Kicsim HP.
  • Hangianix
    Lol, nem erted, ne haragudj, de ezek a visszaszolasaid szanalmasak.
  • Vlala #13564
    Ja, ha csak azt gondolod a barátnődről, hogy HP, akkor tényleg egészen más. Bocs, hogy élek.
  • Hangianix
    Nalunk vege is lett a kapcsolatnak, nem emiatt ugyan, de azert volt nemi szerepe :p
  • dartonita
    ugyanez volt a reakcio,ami vegulis szemet szurt.ha o minden megkotes nelkul megnezegeti az uzeneteim,akkor en miert ne tehetnem.megprobaltam.lett belole egy ket oras vita,es vegulis termeszetesen nem nezhettem meg:P fasza.namost akkor hogyis van ez az egyenlo merce?
  • akos
    Eddig még nem volt rá precedens...
  • Pluskast
    Nos én ezt egyáltalában nem teszem meg, mert szerintem ez bizalmi kérdés. Ha elkezded nézni a telefonját akkor ott már gondok vannak. Ha szeret téked és nincs eszében az, hogy mással kavarjon, úgy sem fogja megtenni. Egyébként meg arról nem is beszélve, hogy a nőknél - és elnézést ha ez valakit sért - a barátság fogalom teljesen más mint nállunk pasiknál. Egy pasival érdek nélkűl is nagyon szívesen barátkoznak annélkül, hogy bármi hátsó szándék lenne bennük. Persze kivételek mindíg vannak.....
  • Hangianix
    Anno volt aki belenezett az enyembe, persze csak ugy, minden hatso szandek nelkul :P es amikor egyszer en is mondtam, hogy minden hatso szandek nelkul beleneznek, akkor besertodott :P
  • dartonita
    egyszer csinaltam ezt,akkor veszelyt szagoltam.amugy sztem gaz nagyon...
  • Wolwerine
    Körkérdés. Fiúk-lányok. Ki turkál a kedvese telefonjában? Most komolyan. Én nem szoktam. De a haverok között is feltettem ilyen kérdést és nagy részük bevallotta. Ez valami járvány?

A kérdésem oka a következő kijelentés: "ilyesmiket ne írogass, mert a barátom szokott játszani a telefonommal és a múltkor is belenézett..." Szóval ki az, aki az INVADERS közben belejátsza magát az SMS-ekbe és a híváslistába? Őszintén!
  • krisztike
    valahol lekell vezetni az ideget... :)

én itthon hallgatok néha és még én vagyok a hülye picsa,ha meló után fáradtan elegem van a sok baromságból éhetetlenségből. :( (?)
  • krisztike
    igaz
  • krisztike
    kösz :D
  • Arch
    Ezer éve el akarom olvasni. De valahogy sosem jön össze.
  • akos
    Hehe. És tényleg... :)

[Meglepődött]
  • eLviRA
    a filmváltozatot nem ismerem, de a könyvnél nem lehet jobb. :)
  • PResident Evil
    megvan filmben is
  • BEAST #13549
    hmmm [fontol-fontol]
  • eLviRA
    könyvajánló. férfi-nő kapcsolatról sok igazsággal:

Milan Kundera - A lét elviselhetetlen könnyűsége

(kétévente érdemes elolvasni - én most vettem elő újra:)