18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13587 Pedig olyan 10mp-s SQJs... -
#13586 Robotlélek? -
Vlala #13585 Ez olyan Juhász Gyulásan hangzott... -
#13584 De itt most nem arról volt szó, hogy akitől hívást várok... Valaki csak úgy is felhívhat!
Egyébként így már igazad van. -
#13583 Ugyan, már nincs mi ! Lelkem immár kopár pusztaság, meddő sírhalom csupán, oly megnyugtató, hogy meglehet, nincsen is talán... -
#13582 Arról nem beszélve, hogy akiktől hívást várok, vagy, valószínűsíthető, hogy hívnak, azoknak szólok előtte, hogy mettől-meddig leszek elérhetetlen, nem nagy ügy ! Közben küldhetnek SMS-t pl. és én időnként megnézem stb. !
Amúgy nincs az a hangos zene ami erre felmentést ad ! -
#13581 Értem-értem, csak nyugi mert még kiég valamid... :DDD -
#13580 Ez nem fordulhat elő, de ha mégis, akkor pár százalékos gyakoriság még elnézhető, de nem a folytonos elérhetetlenség. ÉS azután is igyekezni kell visszahívni az időközben minket hívókat ! Punktum ! :DDD -
#13579 Van, hogy az ember nem figyel rá. Vagy hangos a zene és nem hallja. Esetleg otthon felejti vagy ilyenek. Ilyenkor mi van? :P :) -
#13578 Megfelelő embert kellett vón' választani, én pl. ha már csak 5 perc lenne a séta a nő munkahelyéig, azzal senem fárasztanám magam, azért van az autó, nemigaz ! :DDD Meg amúgy sem vagyok egy ellenőrzős típus, ha hajtja a picike pöcke, hát hadd menjen... Nőből elvenni nem lehet, csak hozzátenni (ősi csukcs mondás) ! :DDD
Azonban viccen kívül, a mobilra énis háklis vagyok, ha valakinek van és fel van töltve, akkor legyen nála és vegye FEL ! Irgumburgum ! Útálom ha valaki elérhetetlen, miközben engem akár vasárnap hajnali fél kettőkor is lehet zavarni, a duplanullásban ülve is (mer rendes) ! :DDD -
#13577 én már fel se veszem,mert ezen vitázni ...
tudom,hogy szeret és néha előjön ez a dili -úgyhogy elnézem ezt a dilijét,bizti nekem is van vmi,amit ő néz el :) -
#13576 igazad van -
#13575 pl. rá a férjem néha,pedig semmi oka sincs
mire szabadidőm lenne hulla vagyok és meló után mindig ellenőriz,mivel kb. 20 perc séta a melóhelyem -
#13574 Azismegoldható...SZERINTEM ! -
#13573 Aham. És ha lány az illető? :P :) -
#13572 Nameg ilyen esetben a "kabbe" lehet felhívás egy táncra és akkor máris nem pejoratív, sőt ! :DDD -
#13571 Ő ilyen... szeretetből használja ezt. Nem tudja finomabban kifejezni magát, igaz? :PPP :DDD (vicc)
Ez olyan, hogy én a kabbe-t elég kevés embertől viselném el. Sőt. Egyetlen ember van, akivel viszont oda-vissza működik ez, szóval én is mondom neki néha, de nem megbántásból, hanem vigyorogva. Nemtom. Így alakult ki köztünk. Mikor nagyon szemtelen (vagy én) akkor mondjuk a másiknak. De nincs benne semmi mélyebb(durva) értelem.
Ilyenek sztem mindenkinél vannak. (kivétel a kivétel :P :))
De - mondtam is - ez természetesen emberfüggő. Meg, hogy ki mondja, és hogyan. -
#13570 Én belenéztem nem is egyszer. Meglepibulit nem tudtam volna a telefonszámok nélkül megcsinálni ;P :) -
akos #13569 Szerintem nem éri meg hergelni magad. Nem érti. Vagy nem akarja érteni. -
Vlala #13568 Bocs a trágárságért, idézek:
"A baratnom egy hulye pina. It iz. A tied is az! (most vágnám pofán)
Ezt el kell fogadni.
Ha meg tudtok allapodni abban, hogy ő egy hulye pina, te meg egy hulye fasz vagy, kikuszobolhettek egy csomo buktatot a kapcsolatotokban.
Jegyezd meg: Hülye Pina!"
Egy ilyen kijelentés után már magyarázhatja a dolgot, hogy mikor HP és mikor nem, de igazából az már csak "magyarázom a bizonyítványomat" kategória.
halk megjegyzés, hogy ha tényleg berserk dühömben ilyet állítanék Kicsimről, utána nyíltan kérnék bocsánatot.
De igazából nem kell flémelni, az övé HP, az enyém nem, sluszpassz. Részemről leálltam a témáról. -
#13567 Baszics, KURVARA nem erted. Itt nem az osszeveszesrol van szo. Te ezt egy erkolcsi magas lorol ertekeled (jo vagyok zavaros koltoi kepekben :P ) es nem olvasod el, amit irt hozza PF, Arch es Krisztike. PF se azt mondta, hogy a baratnoje egy hulye picsa. Olvasd el miket irt. -
Vlala #13566 tudom.
Bár én dühömben sem HP-znám le a barátnőmet, pláne nem egy 100.000-es olvasottságú fórumon, mert ez szegénységi bizonyíték magamról.
Pár hete mi is összevesztünk, de egy percig sem volt Kicsim HP.
-
#13565 Lol, nem erted, ne haragudj, de ezek a visszaszolasaid szanalmasak. -
Vlala #13564 Ja, ha csak azt gondolod a barátnődről, hogy HP, akkor tényleg egészen más. Bocs, hogy élek. -
#13563 Nalunk vege is lett a kapcsolatnak, nem emiatt ugyan, de azert volt nemi szerepe :p -
#13562 ugyanez volt a reakcio,ami vegulis szemet szurt.ha o minden megkotes nelkul megnezegeti az uzeneteim,akkor en miert ne tehetnem.megprobaltam.lett belole egy ket oras vita,es vegulis termeszetesen nem nezhettem meg:P fasza.namost akkor hogyis van ez az egyenlo merce? -
akos #13561 Eddig még nem volt rá precedens... -
#13560 Nos én ezt egyáltalában nem teszem meg, mert szerintem ez bizalmi kérdés. Ha elkezded nézni a telefonját akkor ott már gondok vannak. Ha szeret téked és nincs eszében az, hogy mással kavarjon, úgy sem fogja megtenni. Egyébként meg arról nem is beszélve, hogy a nőknél - és elnézést ha ez valakit sért - a barátság fogalom teljesen más mint nállunk pasiknál. Egy pasival érdek nélkűl is nagyon szívesen barátkoznak annélkül, hogy bármi hátsó szándék lenne bennük. Persze kivételek mindíg vannak..... -
#13559 Anno volt aki belenezett az enyembe, persze csak ugy, minden hatso szandek nelkul :P es amikor egyszer en is mondtam, hogy minden hatso szandek nelkul beleneznek, akkor besertodott :P -
#13558 egyszer csinaltam ezt,akkor veszelyt szagoltam.amugy sztem gaz nagyon...
-
Wolwerine #13557 Körkérdés. Fiúk-lányok. Ki turkál a kedvese telefonjában? Most komolyan. Én nem szoktam. De a haverok között is feltettem ilyen kérdést és nagy részük bevallotta. Ez valami járvány?
A kérdésem oka a következő kijelentés: "ilyesmiket ne írogass, mert a barátom szokott játszani a telefonommal és a múltkor is belenézett..." Szóval ki az, aki az INVADERS közben belejátsza magát az SMS-ekbe és a híváslistába? Őszintén! -
#13556 valahol lekell vezetni az ideget... :)
én itthon hallgatok néha és még én vagyok a hülye picsa,ha meló után fáradtan elegem van a sok baromságból éhetetlenségből. :( (?) -
#13555 igaz -
#13554 kösz :D -
#13553 Ezer éve el akarom olvasni. De valahogy sosem jön össze. -
akos #13552 Hehe. És tényleg... :)
[Meglepődött] -
#13551 a filmváltozatot nem ismerem, de a könyvnél nem lehet jobb. :) -
#13550 megvan filmben is -
#13549 hmmm [fontol-fontol] -
#13548 könyvajánló. férfi-nő kapcsolatról sok igazsággal:
Milan Kundera - A lét elviselhetetlen könnyűsége
(kétévente érdemes elolvasni - én most vettem elő újra:)