A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van, aki visszafolytja, nekem is volt mar olyan, hogy akarmit csinaltam semmi. Es a vegen mar nagyon zavart, mert azt hittem, hogy semmit nem jelentek neki, igy hat elkezdtem provokalni. Egy ido utan "megtort" es kiderult, hogy nagyon feltekeny, de attol felt, hogy azzal elijeszt.
Na, a ket fenti peldaval nem segitettem, de ebben a kerdesben latatlanul nem is lehet.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Volt egy fiú aki nagyon udvarolt, de csak annyit mondott rá, mikor megkérdeztem, hogy mi van, hogy zavarja, ha találkozunk. De semmi jelét nem mutatta, hogy féltékeny lenne, vagy hogy tényleg zavarná... ez baj?
Örülök... 😊))
Az én barátomra nem igaz, hogy gyanakszik. Az igaz, hogy nem veszi észre a változást rajtam, de nem gyanakszik.
De most akkor folyamatosan szexeltek, vagy csak hébe-hóba? 😄
Az... "élménybeszámoló", a tanács, az ilyenek egy dolog. De a döntés az enyém. Azért nem okolhatok magamon kívül senkit!
Meg az, hogy... mindegy. 😊
Másrészt: minek tartom magam? Valakinek, aki nagyon szeret valakit, akiben kánagyot csalódott, bízni (még? meglátjuk) nem tud benne, de megpróbálja vele újra.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt a részt meg inkább hagyjuk is, hogy a barátomat egy másik pasival kapom rajta egy elõbbi hazajövetelnél... brrrr!
1. ellenõrizd nem tévedtél-e
2. ha nem tévedtél, akkor ellenõrizd hogy leszbi, vagy bi a barátnõd és a barátnõje
3. ha bármelyik leszbi, add fel, lépj le
4. ha bi akkor beszéld meg vele
5. ha õ benne van, beszéljétek meg a barátnõjével
6. ha bármelyik nincs benne, add fel lépj le
7. ha benne vannak áldd az Urat és osszál !
Sztem, ha barinõddel beszélsz, akkor lehet hogy bevesznek harmadiknak -> probléma megoldva és jöhetsz ide élménybeszámolóra 😄D