A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Nem baj. Azért jó volt olvasni 😄

Arch
Ez még régebben volt... még ez elõtt a "dolog" elõtt.

Hangianix
Embertol fugg. En aranylag feltekeny vagyok, szoval, ha "eszrevehetoen" udvarol valaki, azt mar szova teszem. Persze nem durvan, csak jelzem, hogy nem esik jol. Esetleg a delikvens fele mar maskeppen jelzem es az neki nem esik jol. :p

Van, aki visszafolytja, nekem is volt mar olyan, hogy akarmit csinaltam semmi. Es a vegen mar nagyon zavart, mert azt hittem, hogy semmit nem jelentek neki, igy hat elkezdtem provokalni. Egy ido utan "megtort" es kiderult, hogy nagyon feltekeny, de attol felt, hogy azzal elijeszt.

Na, a ket fenti peldaval nem segitettem, de ebben a kerdesben latatlanul nem is lehet.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

szerintem qrvára nem meri mondani. Engem tutira zavarna, de mivel Õ volt a hunyó, most picit engedékeényebb sztem. Ez nem egy jó dolog, de ez van. Persze leheet, tévedek 😛
Arch
Tényleg nem adtam rá okot 😊
Volt egy fiú aki nagyon udvarolt, de csak annyit mondott rá, mikor megkérdeztem, hogy mi van, hogy zavarja, ha találkozunk. De semmi jelét nem mutatta, hogy féltékeny lenne, vagy hogy tényleg zavarná... ez baj?

beszéltünk telefonon azóta, de ennyi eddig 😛
Hangianix
Mert nem adtal okot ra? 😄 A gyanakvast azt azutan ertettem, hogy tortent valami. Persze vannak alapbol idegbeteg egyedek, akik mar akkor is meggyanusitjak eletuk ertelmet, ha az koszon mondjuk a vizoraleolvasonak, vagy a kozertben ramosolyog a hentesfiura. :p

Arch
"de a buszkesegbol faszsagot elkovetni, az a ferfiak privilegiuma."
Örülök... 😊))

Az én barátomra nem igaz, hogy gyanakszik. Az igaz, hogy nem veszi észre a változást rajtam, de nem gyanakszik.

Hangianix
Azert, mert mi egyszerubbek vagyunk (Lehet egyenesebbnek is hivni ^^) es kevesbe vesszuk eszre a valtozast a masikon, emiatt jobban gyanakszunk. Na meg a buszkeseg is jobban bezavar, es ez nem azt jelenti, hogy a nok nem buszkek, de a buszkesegbol faszsagot elkovetni, az a ferfiak privilegiuma.

Arch
Na jó, de azóta eltelt 3 és fél nap... 😊

Arch
Igen.

Hangianix
Szal o a hoba, te meg hebe. 😄

Hangianix
Melyik reszere kerdeztel? Miert jon be kevesbe a himeknel?

Arch
Mert?

Arch
Veletek mi a helyzet?

Arch
Sehogy. Lévén ehéten síelni van. Aztán egy napot vagy felet itthon lesz (amikoris elintéz minden céggel kapcs. ügyet ami felhalmozódik, kocsiját megnézi mi van vele mert szerelik, megrendel hozzá mindent, stbstbstb.) és két hétre megint elutazik. Sz'al

Hangianix
5-6 honap es te tudod mar osztani az eszt a temaban egy tanacstalan ifjunak!!! (Bar ez himnemueknel kevesbe jonne be :p )

<#worship><#taps><#nyes>
Most valszeg összezavarlak picit, de nekem azért van ott a smiley, mer' poén. 😄
De most akkor folyamatosan szexeltek, vagy csak hébe-hóba? 😄
Arch
De egyébként alakulnak a dolgok, igen.

Arch
Muszájszex nincs. Legalábbis kapcsolatban. Még ilyen kapcsolatban sem. De egy szóval nem mondtam különben, hogy mindennek ellenére folyamatosan szexelünk... Ezt csak Hangianix következtette ki ;P 😄DD

Arch
😊)))))

Szal akkor lassan alakulnak a dolgok? Vagy csak muszájból szexeltek? 😄
Hangianix
Hat nagy elmeny volt am. :p Par pizzaert barkivel elcserelem. 😄 Mellesleg kivetelesen jo tanacs volt, szoval vallalom. xD Rosszabb nem lehet, maximum egy rovidebb idore, de akkor meg legalabb utana lesz jobb. A dijazasomat a leirt karakterek utan kerem. Koszonom ^^

Arch
😄D Tudtam, hogy ezt fogod mondani 😄
Az... "élménybeszámoló", a tanács, az ilyenek egy dolog. De a döntés az enyém. Azért nem okolhatok magamon kívül senkit!

Hangianix
En egeszen biztos nem voltam/vagyok/leszek benne. Brrr. Hogy ram kenjed utana :o

Arch
Sokmindent mondhatnék, miért kezdem újra vele. De benne vagy pl. Te is 😊
Meg az, hogy... mindegy. 😊

Hangianix
Bizni nagyon sokaig nem fogsz benne igazan. De mint "evekkel" ezelott mondtan, meg kell probalni, mert legalabb tudni fogod, kepes vagy-e ezt toleralni. Hajra. (A szmajliknak meg nem tulajdonitok jelentoseget, en is direkt osszevissza hasznalom oket, hogy megzavarjam az embereket :< )

Arch
Egyrészt: Volt ott mögötte pár szmájli...
Másrészt: minek tartom magam? Valakinek, aki nagyon szeret valakit, akiben kánagyot csalódott, bízni (még? meglátjuk) nem tud benne, de megpróbálja vele újra.

Hangianix
Szoval nem bizol meg benne, de azert lefekszel vele. Akkor meg minek ragod magad? 😛

Arch
Öm... valami értelme azért van. A majdnem mindenbõl kimaradó dolgok azért elég jók... 😄DDDDDDDDDD

Arch
Nem. De azt eddig sem tettem 😄DD

Hangianix
Majdnem minden mas.

Sir Quno Jedi
Minden más ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hangianix
Fozni nem fozol ra? 😄

Hangianix
Ez ilyen minden mindegy alapon tanacs. Amit most csinalsz, annak nincs ertelme. A 4. pontnak se lenne. :p

Arch
Nem mosolyszünet. Viszont minden más 😊
Na jó, csak majdnem minden más...

Arch
Ez most jótanács, vagy "jótanács"? 😄D

Sir Quno Jedi
Mármint, ha MOST kapnád rajta, már tök8, nemdenem ?! Lenni amúgyis mosolyszünet arrafelétinálatok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hangianix
Az anno vazolt 3 lehetoseg kozul valaszd a 4-ket. :p

Arch
<#confused>

Faki
😄D

Sir Quno Jedi
Mostmár mind1 lenne, nem ?!

Arch
Velem még nem történ olyan, hogy leszbi lettem... 😊
Azt a részt meg inkább hagyjuk is, hogy a barátomat egy másik pasival kapom rajta egy elõbbi hazajövetelnél... brrrr!

Kösz.Bi a nõm és óvatosan puhatolóztam ez irányba de kiröhögtek.Ma délután én viszem õket haza estére majd meglátom mi is lesz.Lehet hogy elájulok, vagy egy rakás jégre lesz szükségem.Veletek történt ilyen? A barátaim röhögnek rajtam, mert szinte p.zsvel rohangálok úgy csorog a nyálam. (kész õrület)

Sir Quno Jedi
Ja.

1. ellenõrizd nem tévedtél-e
2. ha nem tévedtél, akkor ellenõrizd hogy leszbi, vagy bi a barátnõd és a barátnõje
3. ha bármelyik leszbi, add fel, lépj le
4. ha bi akkor beszéld meg vele
5. ha õ benne van, beszéljétek meg a barátnõjével
6. ha bármelyik nincs benne, add fel lépj le
7. ha benne vannak áldd az Urat és osszál !

Faki
Na emmmmmá valami. Hmm "...melegen szeretik egymást...", vagy velem van a gond, de én ezt úgy értelmezem, hogy leszboszok. Te meg az egyikkel jársz perpill, de a másikra, vagy mindkettõre igényt tartassz.
Sztem, ha barinõddel beszélsz, akkor lehet hogy bevesznek harmadiknak -> probléma megoldva és jöhetsz ide élménybeszámolóra 😄D

A barátnõmnek van egy barátnõje és odáig vagyok a nõért.Közben kiderült, hogy õk melegen szeretik egymás ugye érted.Ha meglátom szétvet a nagyerõ, majd szét robbanok.Szeretem a nõmet de láttam õket egyszer (hamarabb értem haza, nem vettek észre azt hiszem )azóta arról álmodozom, hogy mind a két nõ velem van.Mi a véleményed, meghülyültem ?

Sir Quno Jedi
Kigondoltavolna... Ezekkel a fránya barcsinénikkel mindég van valamiféle gixer... Na elõ a farbával, ossszad a gondod !