18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13627 Egy szóval nem mondtam, hogy hülye vagy. De előfordulhat, hogy nem derül ki sosem. -
#13626 Hm. Nekem nem kéne póló, amin a barátom van... ez gáz? -
Vlala #13625 Rekontra :-)
Ha vállalkozó lennék, talán nem csinálnám ezt. De hál'Istennek ne vagyok az. Nem milenneha alapján élek, hanem mivan alapján. Persze, bele lehet magyarázni, hogy ha karmester lennék, kkor zavarná a zenészeket a telefonom, de... ne idegesítsetek már.
(ha sárga lennék, és áramszedős, akkro én lennék a villamos :-) ) -
#13624 En naivan hiszek! :) -
akos #13623 Úgyis rákontráz, hogy "denem". A hülye picsázást se értette meg. :)) -
#13622 Csak a polo, gyuru nem okozhat szazad ennyi kart. Ok, a ti esetetekben ez nem problema, de ha mondjuk mindketten vallalkozok lennetek, vagy olyan cegnel dolgoznatok, akkor lefogadom, hogy ti is inkabb a bilincset valasztottatok volna :D -
Vlala #13621 Iyho. Imho nem. (Imhotep)
ioho ez egy utalás arra, hogy nekünk egymás a legfontosabb, ezzel jelezzük egy harmadik félnek, hogy másodlagos szerepű, akár üzletfél, akár valami más... tudod, ez olyan, mint az egymás fényképével díszített póló, a jeggyűrű, rosszabb esetben a fal- és buszfirkák, a kollektív öncsonkítás, egymáshoz bilincselés stb... -
Lacika 79 #13620 jó estét, emberek! -
#13619 "Szerintem inkább kényszerítő tényező..."
Még csak az sem. Mert így is meg lehet oldani mindent. -
#13618 Vagy második esély adásának...
Persze vagy bejön, vagy nem, de a lehetőség megvan. -
Wolwerine #13617 Jó kérdés. Vannak kétségeim (nem is kevés). Nem hiszem hogy sokat tudnék változtatni rajta. Keményfejű. Azért azon dolgozom, hogy közelebbről is megismerjem. Utána pedig vagy-vagy... -
akos #13616 És abban bízol, hogy melletted majd anygal lenne?
Egy kapcsolathoz két ember kell. Hiába van meg benned minden jobbító szándék, ha a csaj élhetetlen természet. -
Wolwerine #13615 Erről szól az élet... csak az ismeretlenre céloztam. Hogy sosem tudod, mi jön. Viszont szerintem is csak kínlódnak.
Terveim szerint én lennék a következő a csajnál. Na de: mikor tud kilépni ebből az egészből (akar-e kilépni) és mikor tud normális kapcsolatot kialakítani valakivel... Ez lennék én... Kezdem úgy érezni hogy fifty-fifty cseszték el (a leányzót nemigen kell félteni). A múltkor már ott tartottak, hogy ki hajítja ki előbb a másikat. Utána kibékültek (kimerítően tájékoztat a fejleményekről), azóta viszont a 13610 jött... -
#13614 nem erről szól az élet.
ez az a helyzet, hogy nem mernek kilépni, és összezúznak minden szép emléket addig, amíg már nem bírják egymást tovább elviselni.
és az ég világon semmi értelme nem volt a kapcsolatnak, mert a rossz emlékek, veszekedések, nyűglődés megmérgezi az egészet... -
akos #13613 Enegm pl. iszonyatosan irritálna, ha nem tudnám, hogy melyik számon tudom elérni az ismerősöm. Mert van kettő és az egyik nála, a másik a barátnőjénél csörög. Vagy épp fordítva. Pláne ha mondjuk üzleti kapcsolatban vagyok az egyik féllel, a másikat meg még az életben nem is láttam soha. Vagy ilyesmi.
Amúgy bennem ez a telefoncserélgetés bennem már első hallásra is meglehetősen negatív érzéseket keltett. Bizalmi játék? Szerintem inkább kényszerítő tényező, hogy biztosan ne mászkáljatok tilosban. Ahol eleve nincs is igény a tilosban való járkálásra, ott ilyen ellenőrzőeszközre, mint a telefoncserélgetés, nincs is szükség.
Imho. -
Vlala #13612 szerencsére nincs saját cégem, más sem hiányzik... azonban meg kell érteni a feljebbvalóinknak, hogy nincs saját telefonunk, csak két közös, és ezeket csereberélgetjük egymás között.
Wolwerine: igaz, sokan együtt maradnak akkor is, ha nem bíznak egymásban. Ezt hívjuk kínlódásnak. -
#13611 Ha saját céged van, akkor lehet, hogy elég hamar "elszoknak" az ügyfelek... Ilyet én nem játszanék, mert lehet (sőt vsz:)), hogy nagyon sokba kerülne neki. :)) -
Wolwerine #13610 Hali. Érdekes válaszokat kaptam a telefonban való turkálásra. Bizalom, bizalmi játék... Ez igaz, de nagyon sokan együtt maradnak akkor is, ha nem bíznak egymásban. Ha nem kell nekik a kapcsolat, ha rosszul érzik magukat benne, ha féltékenykedik a másik, ha megcsalják egymást vagy rosszul bánnak a másikkal...
Ma beszéltem a leányzóval. Szokás szerint marják egymást, egész éjjel veszekedtek. Hat teljes órán át (már megsajnáltam, amikor kiderült hogy ő veszekedett és időnként oldalba bökte a srácot hogy el ne aludjon). Hmmm. Meginogtam. Na mindegy. Erről szól az élet (ha előre tudnánk, mi lesz, nem is lenne izgalmas)
Nálatok? -
#13609 lol -
Wolwerine #13608 Ki tudja, mi van a szappanban... -
Vlala #13607 Kicsimtől, te balfül :-) enynyire ne legyél már deizé.
Archangel: minket is hívogatnak, ezzel kergetjük őket az őrületbe :-D "nem, most a másik számunkon elérhető"
A főnöke már szólt neki a telefonért, erre közölte, hogy ez egy magán telefonszám, ha nem tetszik, nem kell hívni. Eddig egyszer volt ebből baj, amikor valaki a 20-as "ikrem" helyett nekem írt sms-t... Egyből felhívott, hogy kaptam egy "szeretlekcicámestevárlak"-os üzenetet, talán megmagyarázhatnám, aztán öt perc múlva újabb hívás: lefújva, most küldték a bocsánatkérő üzit a rossz számért... (még jó, hogy netről is tudok sms-t küldeni ) -
#13606 Mind1 majd elmúlik 1x... -
#13605 krisztikének néha érdekes gondolatai vannak. :D -
#13604 A szappan, meg a szar hogyan jöttek össze ?!! :D -
#13603 amúgy pont ezt írtam a #13596ban... -
#13602 van,aki alszik is és olyankor le van hallkítva,sőt ha éppen szappant csinálok szaros a kezem.
A férjem pedig nekem megfelelő ! :) -
#13601 előbb-utóbb úgyis kiderül... és én sem vagyok hülye...
:D -
#13600 Ez kevéssé működne nálunk mondjuk, mert barátomat annyian hívják munka ügyben egy nap, hogy... szóval nem mindig működik. -
Vlala #13599 telefon... van, amikor egymásé van nálunk, és erről cvsak mi tudunk. Ha olyankor jönne egy kompromittáló sms vagy hívás, azonnal lebuknánk. Bizalmi játék. -
#13598 Kitol? Az olvasokozonsegtol? Na ne rohogtess:D -
#13597 Vagy esetleg elég okos ahhoz, hogy ne vedd észre :P :)))
Bocs. -
#13596 az a furcsa, hogy egyikőtök sem feltételezi a párjáról vagy volt párjáról, hogy elővigyázatos annyira, hogy felesleges megnézni a telefonját.
szvsz undorító dolog, ha ellenőrzés céljából csinálják és a bizalmatlanság megbocsájthatatlan jele. de azt tudom, hogy nagyon intelligens a barátom, és soha nem hagyna semmi kompromitálót a szemem előtt... és ahhoz is elég okos, hogy ne csináljon rosszat :))))) -
#13595 Engem az utobbi lehetoseg bosszant csak. :) -
#13594 Nembiztos, SŐT ! -
#13593 Nem tudom. De kevés köze lehet a bnő nevű élőlényhez... :DD -
#13592 DE vajon van-e robot az ember előtt ?!! -
#13591 énsem -
#13590 Nem. Illetve most nem. De valami rémlik, hogy robotból lett ember(i). De többet nem tudok róla. -
#13589 Ja, mer ha valakihez tartozol, meg valakik fontosak neked, akkor azoknak lehetővé teszed, hogy tartsák veled a kapcsolatot ugyebár ! -
#13588 Ja, nem láttad a 2százéves némbert ?!!