18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Vlala #13667 jó offozni, barom? -
#13666 A zene topikokban is sokan bírják, meg az egész fórumon. Népszerű gyerek, és nekem mondja hogy okoskodom. Pff -
#13665 Legalabb ugyanolyan ertelmesen lehet vele, mint egy fallal. :D -
#13664 Veled nem lehet értelmesen vitázni, mert egy hülye vagy, jaj bocs nem a hozzászólásod után ment, azért elnézed?! -
#13663 Tudod amúgy miről beszélek? :P -
#13662 Ja ok. :D -
#13661 Tévedtem, nem csak Te értenéd, ha belegondolnál... -
#13660 Rám nem jön rám mindig az "5perc", de én szólok előre :P :) -
#13659 Vagy csak Te... :P :DDD -
Vlala #13658 (remélem így jobb lesz a logom) -
Vlala #13657 Az. A vastagbetűs résznél már tényleg kivoltam, sry. -
Wolwerine #13656 Áldás lehet. A vastagbetűs rész érdekes volt... -
Vlala #13655 bevállalom.
Vinyl nem nő, hanem egy kiszabott árnyék, akit nem lehet levakarni. Ez jobban idegesít, mintha valak értelmesen elkezdene vitázni, mert tulajdonképpen semmit sem csinál, csak mint egy GYP-s papagáj, minden hozzászólásom után odaírja, hogy "hülye" -
Wolwerine #13654 Szerintem ma senki nem ért semmit.
-Hangianix: a 13642 szerintem üzen valamit
-Vinyl egyáltalán nő?
-13653: veszélyes ilyet kérni...
Amúgy jó reggelt! -
Vlala #13653 az a felület az Ön hirdetésének a helye, a Tiétek, Ti mondjátok meg, mit írjak rá! -
#13652 Legalabb lesz mit irni az ures logora. :D -
akos #13651 1 bites, egységsugarú... :)) -
Vlala #13650 ide már tényleg csak Te hiányoztál, meg a kiszabott durva okoskodásaid. Szabd meg a lovadat, és szállj le rólam végre, mondtam már, hogy FOGLALT VAGYOK, CSESZDMEG! -
#13649 Ezek utan nem tudom, elhiszi-e azt, hogy ezt mind Archnak szantad. :DDD -
#13648 #13529 beismeri, én nem ellenkeznék vele -
#13647 Begyöpösödött? Szemellenzős? Panelházbanlakó? :D -
#13646 A szanalmas talan eros szo, inkabb csak nem hajlando gondolkozni. :p -
#13645 Látom Vlala itt se tudod megérteni, hogy mi a lényeg, tényleg nagyon szánalmas vagy, és ha tudod ezt magadról, akkor miért nem teszel ellene? -
#13644 Mindenkinek a barátnőjének a lelkivilága kicsit összezuhan azokon a bizonyos napokon? A fórumhölgy tagjaitól kérdezném, ilyenkor nem tudnátok elvonulni egy sarokba, hogy ne bántsátok a kedvesetek? :DDD -
#13643 Gondolom ezt csak en nem ertem. De hat en mar csak ilyen ertetlen fajta vagyok. :p -
#13642 Itt üzenem, hogy úgy se, de sehogysem :P :) -
Wolwerine #13641 Valahogy olyan személyes (illetve azzá lehet tenni, ha értesz egy kicsit a rajzprogramokhoz). Egy-egy jópofa felirat, háttérkép, stb. Tőlem már többen kaptak retusált fényképeket. Az se tiltakozott ellene, akit nagyon csúnyán kifiguráztam... -
#13640 Hm. Jó ajándékötlet... egy barátomnak úgyis nemsokára szülinapja van. Van róla egy-két jó kis képem :DDDD -
Wolwerine #13639 Végül is... Ilyesmikre az is jó. Össze is lehet tépni.
Hordani én se hordanám, de azért jópofa dolog. Havernak én is adtam már ilyet (a saját, nem kis módon kifigurázott képével). Ő se hordja. -
#13638 De én önzetlen vagyok, és nem sajátítom ki. :P ;DDDD -
#13637 Van fényképem is róla... az nem jó? :D -
Wolwerine #13636 Pedig praktikus. Nem muszály mindig hordani. Ha eszedbe jut a srác akkor nézegeted, ha összebalhéztok lehet rajta ugrálni... Ha gyűrött az arca, kivasalod.
Ha nem kell, csak elrakod a szekrénybe... -
#13635 A lenti megjegyzesemnek koze nem volt hozzad, teljes mertekben Arch-nak szantam. :P -
#13634 Nemnem. Ő hivatásszerűen csinálja ezt, nem hobbi nála szerintem. :) -
#13633 Akkor még nem tudhatta, hogy Hangianix vagy, merthogy nem is voltál az, nem? -
Wolwerine #13632 Szeressük egymást, gyerekek... -
#13631 Ami az övé volt, és hordta? Olyanom már van... :DDD Ja nem, az pulóver. Mindegy. Nálam maradt otthon; de láthatóan nem hiányzik neki :) De azon nincs rajta.
Ja meg hát, az ingeiben alszom :)
Egy darabig... :P -
Vlala #13630 ismét jót nevettünk.
FEV nekünk sincs egymásos pólónk, nem vagyunk "bulvárosok".
Hangi: sokáig keresed még rajtam a fogást, vagy értelmesebb hobbi után nézel végre?
-
#13629 Mellesleg nekem volt kiskoromban Micimackos polom, de lefogadom, hogy Micimackonak nem volt Hangianixos. Szal platoi szerelem volt :( -
#13628 Olyan se, amiben volt? :D