A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkérdeztem tõle azt az egy dolgot, amit már rég akartam, aztán azzal kapcsolatban 2-3 mailváltás, de ezt inkább nem részletezném.
az iylet arcba röhögöm..
fejlemény? jöhet priviben is, ha úgy jobb.
Harmonikához kb egy hónapja vettek mindenféle kottát, meg neten van egy halom.
Búvárcucchoz nem értek. És ha jól tudom mindene van. Nemtom mi a fogyóeszköz.
Síelni most vannak... szülinap késõbb lesz😊
Anyja járt vmi gombásztanfolyamra. Sztem egy könyv neki már nem sokat mond.
Virág még lehet. 😄DD
szex közben zavar, állásinterjún esélyed nincs 😄 , sport közben idegesítõ, ha vizes lesz lassan szárad és szétesik. és van hogy hátranézek és egy tincsre azt hiszem áll mögöttem vki >> összeszarom magam > paranoidnak tûnhetek.. 😄DD
egyedül az szól mellette hogy a csajoknak bejön 😉
Harmonika: kotta vagy CD.
Búvárkodás: búváróra vagy valami olcsóbb cucc
Sí: síszemüveg, sísapka, stb.
Virágok: ha a növényeket is szereti, akkor valami ritkább cserepest
Gombászás: na itt tényleg jól jön egy könyv...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Azzal a csajjal beszéltél? 😛
De megkérdezek majd vmi hozzátartozót, hátha õk tudják.
De a tippet köszi Lacika, Hangianix!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Anyja:
*sí,
*zongora (néha😊 - bár ez kilõve, mert tavaly ehhez kapott... nemtommár mit),
*virágok,
*gombászás (hülye vicceket kérem mellõzni 😊),
*imád olvasni
Apja:
*sí
*búvárkodás
*harmonika
*számítógép
*imádja az autóját
Mindketten imádják a borokat, de abból is már annyi van náluk, hogy az inkább már nem adnék nekik. És hát imádnak utazni, mint oly sokan még, de egy utat valahova azért... majd ha nyerek a lottón 😊))
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
A kérdés csak az, meddig fogjuk bírni, és megjön-e újra a feltétel nélküli bizalom.
Van rész, amit kihagynék azért.
Talán egy nagyon picit Én is elõre léptem az exemmel. Tegnap este feljöttek Õk is a KVházba, leültünk beszélgetni. Ez is nagy szó, eddig ilyen nem volt, ezek után megkérdezte, nincs-e kedvem velük Darts-ozni. Közben végig vigyorgott, meg poénkodott velem. Ez más szemében talán semmit sem jelent, de ha azt nézzük, eddig mi volt, ez némi elõrelépés sztem.
Tudd ki vagy, mit akarsz valójában és ne mismásolj. Ha magadhoz õszinte vagy, már kényelmesen el tudod játszani a szükséges szerepet feléjük, amit õk elvárnak és AKKOR nem fogod magad leégetni, nem esel pofára és nem ülsz két szék között a földre. 1xûmintaz1x1 !
Jah és imádd továbbra is az Urat, hogy ilyen csodaperceket szerzett neked az unalmas kis életedben (mégha pokolra is jutsz miatta 😄DD ) ! <#hehe>#hehe>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha kell, fogadd el, hogy a másik csajjal csak egyszer történt meg. Valószínûleg csak kíváncsi volt. Ha érzelmeket keversz bele, õt nem szerzed meg, a barátnõdet viszont elveszíted.
"ne vedd komolyan" A másik csaj mit akar tõled? Nem hiszem hogy szerelmes lenne. Ha ilyesmit erõltetsz, szerintem a barátnõdet is elvesztheted...
Le a kalappal hogy összejött (ilyenben még nem volt részem, de kaland az élet<#wink>#wink>) Szerinted meddig tarthat? Együtt fogtok megöregedni? Élvezd ki, amíg lehet.
Úgyhogy élvezd ki a dolgot amíg lehet, de ne vedd túl komolyan.
ember!oda lehet érted az a szuka! 😄
ok. akkor keressünk nem tiltott, egészségesebb dolgokat.. Eukaliptusz levél? az LEGAL & pöpec! ;D
Ha az jut eszedbe, hogy megcsalt: na akkor cefetül
Ha arra gondolsz, hogy "hogyan legyen tovább": lásd az elõzõ
Ha éppen másra gondolsz (eszedbe se jut az egész): akár jól is lehetsz
Elég nagy közhelyeket írtam. Szerintem természetes, hogy ezt érzed. Csak azt jelenti hogy még szereted, de bizonytalan vagy (benne).
Egyébként a legnagyobb élmény ezt a négy érzést öt percen belül átélni...<#eljen>#eljen>
😄
zsír.. 😊
komoly, pia aztán csá, mehet a mehet.. igy van!