A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van tippem
Arch
Hát természetesen nagyon sajnálja... örülök. Nem vártam mást, minthogy ezt fogja mondani.
Megkérdeztem tõle azt az egy dolgot, amit már rég akartam, aztán azzal kapcsolatban 2-3 mailváltás, de ezt inkább nem részletezném.

Arch
Na de az ilyen meg is érdemli...

igen, volt már erre is példa, de neki azzal is problémája volt hogy miért suzuki-val vagyok, továbbá miért nem járok rendszeresen gyúrni.. 😄

az iylet arcba röhögöm..

<#taps><#eplus2>
fejlemény? jöhet priviben is, ha úgy jobb.
Arch
Már akinek... ;P <#hehe> <#vigyor>

Arch
Zongora mondtam, hogy kilõve 😊
Harmonikához kb egy hónapja vettek mindenféle kottát, meg neten van egy halom.
Búvárcucchoz nem értek. És ha jól tudom mindene van. Nemtom mi a fogyóeszköz.
Síelni most vannak... szülinap késõbb lesz😊
Anyja járt vmi gombásztanfolyamra. Sztem egy könyv neki már nem sokat mond.

Virág még lehet. 😄DD

nekem is tetszik, de ettõl függetlenül sok pozitívat nem tudok mondani róla..
szex közben zavar, állásinterjún esélyed nincs 😄 , sport közben idegesítõ, ha vizes lesz lassan szárad és szétesik. és van hogy hátranézek és egy tincsre azt hiszem áll mögöttem vki >> összeszarom magam > paranoidnak tûnhetek.. 😄DD
egyedül az szól mellette hogy a csajoknak bejön 😉

Zongora: ha tudod, milyen zenét szeret, akkor kotta
Harmonika: kotta vagy CD.
Búvárkodás: búváróra vagy valami olcsóbb cucc
Sí: síszemüveg, sísapka, stb.
Virágok: ha a növényeket is szereti, akkor valami ritkább cserepest
Gombászás: na itt tényleg jól jön egy könyv...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Arch
Jah...

nm.
Azzal a csajjal beszéltél? 😛
Arch
Beszéltem a csajjal. Kicsit jobb.

Arch
Az a baj, hogy fogalmam nincs milyen könyvük van meg mi nincs. Mert én látok náluk nagyon sokat, de van még akármennyi itt-ott amirõl nemtom, hogy mik.
De megkérdezek majd vmi hozzátartozót, hátha õk tudják.

De a tippet köszi Lacika, Hangianix!

fasza.. én is ilyenre akarom megnöveszteni..

Hangianix
A Viz alatti csodak az eleg jo. Merulohelyek leirasai a vilag minden reszerol, kepekkel.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Arch
elég tapasztaltak mindketten a sajátjuk terén... :/

Ezen elgondolkozom és lehet, hogy meg is fogadom ...😊

Az igen jó.

valami könyv a virágokról, illetve a búvárkodásról?
Arch
hobby?
Anyja:
*sí,
*zongora (néha😊 - bár ez kilõve, mert tavaly ehhez kapott... nemtommár mit),
*virágok,
*gombászás (hülye vicceket kérem mellõzni 😊),
*imád olvasni

Apja:
*sí
*búvárkodás
*harmonika
*számítógép
*imádja az autóját

Mindketten imádják a borokat, de abból is már annyi van náluk, hogy az inkább már nem adnék nekik. És hát imádnak utazni, mint oly sokan még, de egy utat valahova azért... majd ha nyerek a lottón 😊))

Mivel foglalkoznak, mi a hobby? Én aszerint döntenék.
SinClaiR
Csakis olyas valamit, hogy ne érezze, hogy jubilál..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
Más - talán "kicsit" 😊) off:

Barát/barátnõ Anyukájának, Apukájának 50. szülinapjára mit??

<#worship>
Arch
Biztos 😊

Le a kalappal elõtted, Drága! Te legalább nem menekülsz el a probléma elõl, hanem megpróbálod megoldani. Remélem, az Én Drágámnak is "megjön az esze". 😊
Arch
Az már eldõlt, hogy hogyan legyen tovább.
A kérdés csak az, meddig fogjuk bírni, és megjön-e újra a feltétel nélküli bizalom.

Amennyira megismertelek, szerintem a 3. pont körül agyalsz mostanában. A 2.-at próbálod elfelejteni, az 1. az meg kell, és kész. 😛
Arch
"Egyébként a legnagyobb élmény ezt a négy érzést öt percen belül átélni..."
Van rész, amit kihagynék azért.

A rendszer hangja megmondta a frankót! 😊

Talán egy nagyon picit Én is elõre léptem az exemmel. Tegnap este feljöttek Õk is a KVházba, leültünk beszélgetni. Ez is nagy szó, eddig ilyen nem volt, ezek után megkérdezte, nincs-e kedvem velük Darts-ozni. Közben végig vigyorgott, meg poénkodott velem. Ez más szemében talán semmit sem jelent, de ha azt nézzük, eddig mi volt, ez némi elõrelépés sztem.
Sir Quno Jedi
Öregem, ez csupán kéjvágy de a legmocskosabb fajtából ! Term. ennek is van létjogosultsága, csak ne ringasd magad hiú ábrándokba, hogy szerelmes vagy "mindkét" csajba meg hasonlók. 1xûen AZT akarod velük és soxor ! Nincs abban semmi szégyen, férfiember vagy, mondjuk úgy kan, õk meg a szukák és te erre vagy programozva, nagy ügy ?!

Tudd ki vagy, mit akarsz valójában és ne mismásolj. Ha magadhoz õszinte vagy, már kényelmesen el tudod játszani a szükséges szerepet feléjük, amit õk elvárnak és AKKOR nem fogod magad leégetni, nem esel pofára és nem ülsz két szék között a földre. 1xûmintaz1x1 !

Jah és imádd továbbra is az Urat, hogy ilyen csodaperceket szerzett neked az unalmas kis életedben (mégha pokolra is jutsz miatta 😄DD ) ! <#hehe>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bocsánat csak a hõn imádott (egyik) nõm szólított. <#wave>

Kösz.

Némileg irigyellek a problémád miatt (ezt be is vallom...). Szerintem vigyázz a barátnõdre. Kicsit érdekbõl gondolkodva, ha ilyesmire vágysz, elõbb vagy utóbb megint benne lesz a dologban. Vagy a barátnõjével, vagy mással... Õ legalább téged szeret (szerintem).

Ha kell, fogadd el, hogy a másik csajjal csak egyszer történt meg. Valószínûleg csak kíváncsi volt. Ha érzelmeket keversz bele, õt nem szerzed meg, a barátnõdet viszont elveszíted.

A csajba ... és ez kész õrület. Nem? Meddig tarthat, nem tudom de már az is baj, hogy valószínû ez egyszeri alkalom volt, mert a csaj nem engedi meg, hogy hozzáérjek. Jól masszíroz stb. de, ahogy ránéz más - tudom mit akar 1 férfi- elönt a méreg. Most már tudom miért is féltékeny a hapsija... Rendes vagy,hogy megdumálhatom veled ...

már nem tudom.legalább 2 éve ilyen..azóta mindig csak keveset vágatok belõle..

3 sör után vicces

Nem értetted a kérdést. A barátnõd barátnõjébe zúgtál bele, vagy abba a lehetõségbe hogy lefekhetsz egyszerre a két csajjal?

"ne vedd komolyan" A másik csaj mit akar tõled? Nem hiszem hogy szerelmes lenne. Ha ilyesmit erõltetsz, szerintem a barátnõdet is elvesztheted...

Le a kalappal hogy összejött (ilyenben még nem volt részem, de kaland az élet<#wink>) Szerinted meddig tarthat? Együtt fogtok megöregedni? Élvezd ki, amíg lehet.

Ez igen hülye vicc volt, hogy "megállt a szíve" ...

A barátnõm barátnõjébe, de imádom a barátnõmet is. Ne vegyem túl komolyan, ezt hogyan is érted?

kenyér.. mióta növeszted a hajadat? mennyi idö alatt lett akkora mint most a képeiden?

A másik csajba zúgtál bele, vagy abba amit ketten jelenthetnek neked? Nem mindegy... Féltékenység? Szerintem egyszerûen csak birtokolni akarod õt/õket.

Úgyhogy élvezd ki a dolgot amíg lehet, de ne vedd túl komolyan.

Savanyú a szõlõ...?

jött a meglepetés...leállt a szíve? ;P
ember!oda lehet érted az a szuka! 😄

ok. akkor keressünk nem tiltott, egészségesebb dolgokat.. Eukaliptusz levél? az LEGAL & pöpec! ;D

Van 1 baj az egyik nem ihat piát, mert gyógyszert szed és leállna a szíve esetleg a másik pedig csak egészséges dolgokat fogyaszt, még kávé és cigi se drog. Úgyhogy ebben nincs igazad. A te tapasztalatod negatív, de én is így gondoltam aztán jött a meglepetés. Nem plázacicák úgy élnek,mint más ember csak hiányzik az életükbõl a pia stb.

Ha eszedbe jut, hogy milyen jó/jó volt a sráccal: akkor jól érzed magad
Ha az jut eszedbe, hogy megcsalt: na akkor cefetül
Ha arra gondolsz, hogy "hogyan legyen tovább": lásd az elõzõ
Ha éppen másra gondolsz (eszedbe se jut az egész): akár jól is lehetsz

Elég nagy közhelyeket írtam. Szerintem természetes, hogy ezt érzed. Csak azt jelenti hogy még szereted, de bizonytalan vagy (benne).

Egyébként a legnagyobb élmény ezt a négy érzést öt percen belül átélni...<#eljen>

áz...

😄

zsír.. 😊

komoly, pia aztán csá, mehet a mehet.. igy van!

az iylen típusú csajok (ne sértõdj meg) mindenre kaphatóak, csak pia kell nekik, hordóval. (tapasztalat) 😊

Köszi. De mégis mit csináljak, ha azt hiszem belezúgtam a másik csajba is. Egyfolytában rá gondolok az mellett, hogy ott a másik nõ is és õt is imádom. A barátom azt mondta, ha nem birok a 2 nõvel adjam kölcsön õket 😊 Ezt elképzelvén olyan féltékeny lettem... na errõl mit gondolsz ?

Valaki már leírta. Adj hálát az Úrnak...