18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Danee
    "mai lányok" :D
    mint a vén öregemberek, lol :D
  • Wolwerine
    Akkor mesélj. Éppen ráérek...
  • BEAST #13705
    nem , nem az
  • Wolwerine
    Jó a reggel?
  • Wolwerine
    Nem a ruha a lényeg, hanem ami benne van... Sose a farmert nézzük.
  • BEAST #13702
    jóreggelt
  • krisztike
    Úristen,nem vagyok elég nőies mert szeretek farmert hordani.

(estéjit is,csak az utóbbi időben nincs lehetőségem felhúzni):)
  • krisztike
    Az,hogy téged még nem láttalak benne .(már,amikor véletlenül sikerül odakapcsolnom ) :DDD
  • Breki33
    Megastárral mi a probléma?
  • akos
    Teljes mértékben egyetértünk. De pont ezek hiányoznak a mai fiatal lányokból. A kihívásokat magam is szeretem. Ebben is egyetértünk/egyezünk. De az az igazság, hogy -mint alább is utaltam rá- nem ez lenne az első alkalom, hogy egy lány mellettem érik nővé... nem is a második, nem is a harmadik. És innentől kezdve viszont már nem kihívás a dolog, hanem inkább unalomba fulladó rutin.

Magam is pontosan ezt szeretném egy kedves, csinos lányzótól: nőiesség (megjelenésében és kisugárzásában) érett gondolkodás, felfogás. Amiket te is említettél. A realitás azonban kissé más. Valóvilág, Győzike, Megasztár. Beszt magazin, Blikk.
  • Wolwerine
    Inkább nőt neveljek mint palántákat(bocs, ezt nem hagyhattam ki). Szeretem a kihívásokat. Beérve nincsenek, főleg az akivel most akarok összejönni. Nagyon zöld.

Kérdés, mi teszi a nőt? Nem hiszem hogy a szüzességre céloztál... Szerintem a nőt a nőies viselkedés, öltözködés, kisugárzás, stb. teszi nővé. Na meg az érett gondolkodás (igen, nőtől is el lehet várni ilyet)
  • akos
    Gondolkoztam. Kiégve valóban nincsenek. De ezzel együtt beérve sem. :( És az igazat megvallva nem igazán vonz a gondolat, hogy egy "kislányból" kelljen nekem "nőt" nevelni. Ismét.
    (Gondolom, mindenki érti, mire utaltam. Nem nagyképűségből írtam...)
  • Wolwerine
    Ez a baj. Gondolkoztál már a fiatalabb csajokon (18-23)? Egy kis vérfrissítés. Ők még nincsenek kiégve...
  • akos
    Ja... és a szívem sincs megtörve.
    Még csak a láthatáron sincs senki, aki megtörhetné.
  • akos
    Én nem pihiztem! :))
    Letekertem ma is vagy 45 km-t. És kimásztam az opera tetjére... kb 25-30 m magasba. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen magas az az épület. Az homlokzata nem mutatja, elrejti az utca felé.
  • Wolwerine
    Ez a megtört szívek klubja... Egyenlőre. De úgy tűnik, ma mindenki pihizik.
  • Danee
    sziasztok! most írok először ebbe a témába Hogy vagytok? :)
    Mi a mai téma? :)
  • Wolwerine
    Legalább valaki sínen van... Vagy nem is csak sínen?
  • Breki33
    atya úr isten

mondanám ha Chandler lennék
  • dartonita
    termeszetesen,Neked mindent ;))

• BEAST #13687
    hmm , szebb 7végét
  • freegirl
    nahát,nahátrosszak vagytok ti fiúk de azért szeretünk titeket!!!
  • eLviRA
    :)

sok szerencsét, dart! :) majd számolj be a fejleményekről :D már ha lehet ilyet kérni.

Neked is szép 7végét! :D
  • dartonita
    estet,vagy inkabb ejszakat.nalam picit megint valtozott a felallas...elkezdtem kicsit nyitni mas nok fele is,kedvenc lelekszipolyozom termeszetesen kozbelepett es maris elkezdte ereztetni mennyire hianyzom,mennyire szeret,meg mien baromi feltekeny...termeszetesen a tartalmas egyuttleteket leszamitva tulsok minden elvarasom mar nincs,nemis igen lehet,mert picit eljatszotta a bizalmat.amugy meg van masik 'project' es ha a megerzeseim nem csalnak,sokkal tartalmasabb es szorakoztatobb hetek,honapok ele nezhetek ha a dolog tovabb fejlodik :)
    ha pedig megsem,akkoris megismertem egy remek embert :)
    szal ex-jelenlegi baratnom pedig kaparjon csak.felevig en nyuszitettem az o ajtajanal.(kepletesen ofcos).vagy ez igy tul revenge szagu ? :P
    klassz 7veget nektek,nameg konfliktusmenteset fokepp
  • Wolwerine
    Ja, bringa-bringa... Az jó. Bár én a budira is kocsival megyek. A csaj terén talán lesz valami. Jót dumáltunk arról, nehogy félreértsem hogy felhív, meg beszélgetünk, meg ilyesmi... Aztán elkérte az e-mail címem, ha válaszolni akar az SMS-ekre... Szóval talán.
  • akos
    Nálam semmi különös. Mármint csajok terén. Végül is... ha belegondolok, amúgy sincs semmi különös. :))
    A lényeg, hogy élek, itt a tavasz... lehet bringázni végre. Bár az első utamon rojtosra törte a seggem a nyereg, mivel november óta nem ültem rajta... :-/
  • Wolwerine
    Ezt jól összehoztuk... Kinél mi a helyzet?
  • akos
    Üdvőő
  • Lacika 79
    háj
  • Wolwerine
    Sziasztok!
  • Vlala #13677
    szerintem sem, én ide"menekültem", ő meg utánamjött... mondom, új árnyékom van.
    (valaki dobjon már fel egy új témáááát! takarítókat kérünk ebbe a topicba (is!) )
  • Vlala #13676
    szokott SG-t olvasgatni (a reggelésre még nem tudtam rávenni)
    Neked még mindig nincs jobb dolgod? ÉN már rég leszúrom, hogy miket irkálsz...
  • VinylToy #13675
    A Kicsidet (aki nem hülye picsa) is odaengedted a gép elé? Még a végén meglátja mennyi baromságot írkálsz és újra elhagy :/
  • Lacika 79
    hm
    asszem ez nem az a topic, ahol ilyesmit kéne csinálni srácok
  • Hangianix
    Egyszer veletlenul en is irtam privit magamnak :(
  • Vlala #13672
    (most jött privrien: xarjam már le ezeket a marhákat. Köszi!)
  • VinylToy #13671
    Hééé..miért beszélsz csúnyán?
  • Hangianix
    Azert nem kell karomkodni.
  • Vlala #13669
    állj már le köcsög!
  • VinylToy #13668
    Legalább annyira mint a Te hülyeségeid olvasni minden topikban :D