A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben egyetértünk , csak a nõmmel talán másként bánnék . Olyan kisfiús vagy és Woody Alain írhatna neked egy filmet arról a nyöszörgésrõl , amit a nõddel folytatsz és a címe : Férfiasságom hanyatlása - is lehetne például . Látom neked is osztotta az észt a krisztike ... Ja , a barátnõm barátnõjét is Krisztinának hívják és most tudtam meg , hogy férje van nem csak élettársa és nem akarja megcsalni a srácot 3 napja nem láttam és az asszony azt mondja ,hogy sokat dolgozik és fáradt . Ja , amikor pedig felhívom a lánya veszi fel a telcsit és szinte lehülyéz mert ez a szám már több , mint 1 éve az övé .Kiderült , hogy az asszony volt a gyerekkel 1 napot , amikor beteg volt és a száma azért van meg . A másik szám pedig a férjéért volt és a noteszban ez a 2 szám szerepelt én pedig szoptam , mint a torkos borz. Bementem a munkahelyére és közölte , hogy sokan vannak nem ér rám és ne rugassam ki mán ki ,ha szabadnapja lesz megbeszélünk mindent . Én pedig csak melette akarok lenni és hát term. a nõm mellett . Most adjatok tanácsot emberek ... <#confused>#confused>

Olvastam azelõtt a krisztike gúnyosan " bohócnak " nevezett és neki megköszönted . Hát hogyan is van ez ,talán bejön a csaj neked ? Sõt elmondta ,hogy hülyét is csinálsz magadból stb. és ezt eltûrted pedig lehet ,hogy én elküldeném a melegebb éghajlatra . Tényleg miért is nincs itt az a sajátos véleményt alkotó kiscsaj?
nekem még azért az messzebb van...
de jól néz ki, csak idõ kell hozzá..
nézd meg a galériámban a Piálás albumot abban van kép mekkora most a hajam, várhatok vagy fél évet vagy többet mire megnõ akkorára mint neked.
de jól néz ki, csak idõ kell hozzá..
nézd meg a galériámban a Piálás albumot abban van kép mekkora most a hajam, várhatok vagy fél évet vagy többet mire megnõ akkorára mint neked.
Na, de az nem ongunyolas. 😄 Ferfiak rosszabbul viselik ezt egyebkent is, szoval nalunk szinte minimalis az esely, hogy lesz folytatas.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Én is voltam. Akkor jött a "te nagy m*rha, mit akarsz ettõl a csajtól". És vége is lett...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
"állásinterjú.. 😄DDD
lol"
sajnos akaratlanul is egybõl drogosnak, túl lazának, hippinek, vagy pánknak gondolnak..ez az elsõ benyomás, utána persze ha elkezdenek veled beszélni rájönnek hogy intelligens vagy de pl fényképes-önéletrajzos projekteknél már bukod az elsõ körben..
lol"
sajnos akaratlanul is egybõl drogosnak, túl lazának, hippinek, vagy pánknak gondolnak..ez az elsõ benyomás, utána persze ha elkezdenek veled beszélni rájönnek hogy intelligens vagy de pl fényképes-önéletrajzos projekteknél már bukod az elsõ körben..
En voltam mar ilyen helyzetben es mivel gunyolod ki magad? Hahaha, felrekefelt a partnerem?!
Es nem beszelunk a hata mogott, mivel o osztotta meg velunk az informaciot es semmi bantot nem mondunk.
A vetkes fel mindig hamarabb feldolgozza a tortenteket. Milyen erdekes :p
Es nem beszelunk a hata mogott, mivel o osztotta meg velunk az informaciot es semmi bantot nem mondunk.
A vetkes fel mindig hamarabb feldolgozza a tortenteket. Milyen erdekes :p
Én is szoktam ilyet, de viszont utálom ha sajnálnak, a poénkodást és a kritikát bírom, de ha már bunkózásba megy át a dolog, akkor Én tudok még bunkóbb lenni. <#idiota>#idiota>
Kicsit úgy érzem, a háta mögött beszélünk errõl. De elõbb vagy utóbb úgyis benéz...
Nekem úgy tûnik, hogy "ARCH" most saját magával nincs tisztában. A srác már feldolgozta, hogy megcsalta a barátnõjét... Õ viszont még nem. Addig viszont nemigen jutnak dûlõre. Ilyenkor segít, ha kigúnyolod egy kicsit magad.
Persze ha az ember szerelmes, ritkán gondolkodik ésszerûen.
Nekem úgy tûnik, hogy "ARCH" most saját magával nincs tisztában. A srác már feldolgozta, hogy megcsalta a barátnõjét... Õ viszont még nem. Addig viszont nemigen jutnak dûlõre. Ilyenkor segít, ha kigúnyolod egy kicsit magad.
Persze ha az ember szerelmes, ritkán gondolkodik ésszerûen.
Na, de most nem altalanossagokrol van szo, hanem egy bizonyos dologrol. Ez a gond. Ha nem egy konkret dolog miatt lennenek a gondok, akkor mukodne az, amit mondtal, de igy eleg nehez, foleg, ha nem is tehet rola az ember.
Nehéznek nehéz... De rajtam néha segít. "Magamat kigúnyolom, ha kell, de mástól ezt nem tûröm el"
Szerintem az egésznek az õszinteséghez van köze (úgy értem, önmagunkkal)
Szerintem az egésznek az õszinteséghez van köze (úgy értem, önmagunkkal)
Ebben igazad van, de bizonyos helyzetekben eleg nehez "magunkon derulni" es Arch pont ilyenben van.
"Nézhetnéd egy kicsit kívülrõl nézni a dolgokat." Ezt jól megfogalmaztam.
Jól teszed, ha pozitívan tekintesz a dolgokra. Hozzátenném, hogy néha egy kis humor se árt, én saját magamon szoktam a legjobban derülni.
Jól teszed, ha pozitívan tekintesz a dolgokra. Hozzátenném, hogy néha egy kis humor se árt, én saját magamon szoktam a legjobban derülni.
Én, ha dönteni kell, lehetõleg az eszemre hallgatok. (elég érdekes kijelentés, ha emlékszel arra a csajra, akirõl írogattam).
Nézhetnéd egy kicsit kívülrõl nézni a dolgokat. Mintha nem veled történnének. Minden máshogy néz ki.
"Légy õszinte magadhoz és másokhoz -ha nem vagy az, ott és akkor vallasz kudarcot, amikor a legkevésbé várod"
Próbaképpen gondolkodj egy kicsit magadon (ne rajta) Ha akarsz még tõle valamit és képesnek tartod magadat arra, hogy újra bízz benne, akkor megpróbálhatjátok újból. Ha nem...
Nézhetnéd egy kicsit kívülrõl nézni a dolgokat. Mintha nem veled történnének. Minden máshogy néz ki.
"Légy õszinte magadhoz és másokhoz -ha nem vagy az, ott és akkor vallasz kudarcot, amikor a legkevésbé várod"
Próbaképpen gondolkodj egy kicsit magadon (ne rajta) Ha akarsz még tõle valamit és képesnek tartod magadat arra, hogy újra bízz benne, akkor megpróbálhatjátok újból. Ha nem...
Ahogy szokták mondani a nagyok, majd az idõ megoldja. elég közhely, de ez van
nálam is van ilyen, de Én mindíg pozitívan tekintek a dolgokra, ez segít. Ez nem gyengeség, csak próbálj másként tekinteni a dologra. Gondolom, most értelmetlennek tûnik amit írok, de máshogy nem nagyon tudom megfogalmazni. 😛
Mindkettõnek megvannak az elõnyei és a hátrányai is.
Ha négyen mentek, akkor majdnem bizton, hogy nem lesznek kínos csendek... de az is lehet, hogy a végén Õ a bnõjével, te meg a te barátoddal fogsz beszélgetni.
Ha ketten mentek, "kénytelen" 😊) lesz veled beszélgetni, és édeskettes van. ;D
Ha négyen mentek, akkor majdnem bizton, hogy nem lesznek kínos csendek... de az is lehet, hogy a végén Õ a bnõjével, te meg a te barátoddal fogsz beszélgetni.
Ha ketten mentek, "kénytelen" 😊) lesz veled beszélgetni, és édeskettes van. ;D
Jah, jó. Nem olvastam el rendesen. Az tényleg két külön dolog. <#nyes>#nyes> Akkor inkább nem hívok senkit, csak a csajt. :-)
A kézenfogva, és a belekarolni valakibe az két külön dolog!!! Én kézenfogva CSAK a barátommal megyek!
Karonfogva a barátommal, és még egy darab emberrel. De ennyi!
Ha mindenképpen nagyon feszélyezne, akkor hívd el a barátnõjét is. Viszont akkor - szerintem - vigyél magaddal te is valakit. Hogy ne legyen az még véletlenül sem, hogy két valaki elkezd beszélgetni, és a harmadik meg csak... csak ott van.
Karonfogva a barátommal, és még egy darab emberrel. De ennyi!
Ha mindenképpen nagyon feszélyezne, akkor hívd el a barátnõjét is. Viszont akkor - szerintem - vigyél magaddal te is valakit. Hogy ne legyen az még véletlenül sem, hogy két valaki elkezd beszélgetni, és a harmadik meg csak... csak ott van.
Nem mozira gondoltam.
De kituggya. Mondjuk én még Kedd elött akartam vele találkozni, mert Kedden megyek el síelni, de hát akkor marad utánna a tali. Megpróbálom a bowlingra rábeszélni. Szerinted az jó ötlet, ha a barátnõjét is elhívom? Hogy azért más is beszéljen... :-)
Személy szerint én is szeretek kézenfogva menni....<#nyes>#nyes>
De kituggya. Mondjuk én még Kedd elött akartam vele találkozni, mert Kedden megyek el síelni, de hát akkor marad utánna a tali. Megpróbálom a bowlingra rábeszélni. Szerinted az jó ötlet, ha a barátnõjét is elhívom? Hogy azért más is beszéljen... :-)
Személy szerint én is szeretek kézenfogva menni....<#nyes>#nyes>
Mozi, meg az ilyesmi azért nem jó, mert ott nem tudtok beszélgetni.
De ha elõtte, utána mentek vhova, ahol lehet, akkor nem olyan rossz.
Menjeket kajálni valahova, vagy teázni, Lurdyban van bowlingpálya... ott ráadásul már van is mirõl beszélgetni, hiszen adott az, hogy ki hogy tud, ki milyen jót gurított, bénázott stb. 😊 És ott van mellette az étterem. Vagy ha az nem jó, ott a meki, a pizza hut, egy halom hely. Aztán már lehet mozi... de nem baj, ha kihagyjátok. 😊
Mehettek esti romantikus sétára is, csak még elég hideg van, de... egy ok az összebújásra <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor>#vigyor>
És.. ez egy olyan tanács lesz, amit van aki még szeret, de nem garantált, hogy nálatok (fiatalabb korosztály) még bejön!!!
Én pl. szeretek karonfogva menni. Persze nem mindenkivel teszem meg! 😊) De azzal az egy-két emberrel, aki közel áll hozzám - és õket sem zavarja -, velük szeretek beléjük karolva menni.
De ha elõtte, utána mentek vhova, ahol lehet, akkor nem olyan rossz.
Menjeket kajálni valahova, vagy teázni, Lurdyban van bowlingpálya... ott ráadásul már van is mirõl beszélgetni, hiszen adott az, hogy ki hogy tud, ki milyen jót gurított, bénázott stb. 😊 És ott van mellette az étterem. Vagy ha az nem jó, ott a meki, a pizza hut, egy halom hely. Aztán már lehet mozi... de nem baj, ha kihagyjátok. 😊
Mehettek esti romantikus sétára is, csak még elég hideg van, de... egy ok az összebújásra <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor>#vigyor>
És.. ez egy olyan tanács lesz, amit van aki még szeret, de nem garantált, hogy nálatok (fiatalabb korosztály) még bejön!!!
Én pl. szeretek karonfogva menni. Persze nem mindenkivel teszem meg! 😊) De azzal az egy-két emberrel, aki közel áll hozzám - és õket sem zavarja -, velük szeretek beléjük karolva menni.
<#hehe>#hehe>
Hát a csaj az ilyen társas ember. szeret bulikba járni.... De most végülis nem õ kell nekem, hanem aki megadta a számát. <#nyes>#nyes> Hova menjünk szerinted? A közelben mondjuk a Lurdy van... De ha ne szórakozóhelyre, akkor hova?
Hát a csaj az ilyen társas ember. szeret bulikba járni.... De most végülis nem õ kell nekem, hanem aki megadta a számát. <#nyes>#nyes> Hova menjünk szerinted? A közelben mondjuk a Lurdy van... De ha ne szórakozóhelyre, akkor hova?
Az fog rajta javítani - önbizalomhiányodon - ha ez most összejön a lánnyal. Dehát ez meg rajtad múlik 😊 Illetve kettõtökön.
Hogy közeledj egy csajhoz? Attól függ, hogy milyen a lány. Stílusra. Ez ált. látszik azon, ahogy öltözködik. De nem tudom milyen típusú lányra gondolsz.
(Meg függ a lány hangulatától is, hogy egyáltalán odamenj-e hozzá... 😄DDD)
Hogy közeledj egy csajhoz? Attól függ, hogy milyen a lány. Stílusra. Ez ált. látszik azon, ahogy öltözködik. De nem tudom milyen típusú lányra gondolsz.
(Meg függ a lány hangulatától is, hogy egyáltalán odamenj-e hozzá... 😄DDD)
<#nyes>#nyes> Nem nyomta a kezembe, mert a barátnõje nyomta a haverom kezébe a számát. <#hehe>#hehe>
Ha mondjuk buliba vagyok, akkor hogy közeledjek egy csajhoz? Szerintem félnék vagyok, vagy nem tom.... Ezen nem lehet valahogy "javítani"?
Ha mondjuk buliba vagyok, akkor hogy közeledjek egy csajhoz? Szerintem félnék vagyok, vagy nem tom.... Ezen nem lehet valahogy "javítani"?
Egyszer látott, nem is ismer és hiányzol neki?
Hát azért ez öm... "érdekes". 😄D
Csak úgy odament hozzád, és kezedbenyomta a számát??
Ha elsõ tali és beszélgetni akartok, akkor mégse menjetek moziba 😊))
Hát azért ez öm... "érdekes". 😄D
Csak úgy odament hozzád, és kezedbenyomta a számát??
Ha elsõ tali és beszélgetni akartok, akkor mégse menjetek moziba 😊))
Hát még nem tom hova megyünk.
Úgy ismerkedtünk meg, hogy mennem kellett az egyik suliba sícipõt próbálnom, és megteccettem neki (õ is nekem). Mivel beszélni nem nagyon volt idõnk, így megadta a számát. De azóta sokat sms-gettünk egymással és írta, hogy hiányzom neki....(én is írtam) De leginkább még csak barátok vagyunk, de hát nem is tudom.... :-)
Úgy ismerkedtünk meg, hogy mennem kellett az egyik suliba sícipõt próbálnom, és megteccettem neki (õ is nekem). Mivel beszélni nem nagyon volt idõnk, így megadta a számát. De azóta sokat sms-gettünk egymással és írta, hogy hiányzom neki....(én is írtam) De leginkább még csak barátok vagyunk, de hát nem is tudom.... :-)
Ha nem tudsz különben megszólalni, akkor muszáj leszel! 😊
Barátokként találkozok? Vagy randira hívtad? Hova mentek?
Barátokként találkozok? Vagy randira hívtad? Hova mentek?
Napközben nincs is vele gond. Elfoglalom magam és kész. De este, mikor lefekszem... hiába olvasok elõtte hajnal kettõig is akár és hiába vagyok káálmos, akkor is eszembe jut... :/
Mert nincs témád?
Hobbi? Te mit szeretsz? sziklamászás? síelés? - téli, nyári akármikori hobbi...
Általánosabb témák:
* könyvek - mit olvasol, milyen írókat szeretsz -> Õ miket szeret, milyen típusúakat, miért stb.
* mozi, színház - képzeld láttam a ... filmet, Te láttad? miket szeret, Te, miért, mikor mentek együtt moziba kérdés /<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>/ stb.
* játékok - activity, ilyesmi... innen lehet hülye sztorikat mondani pl.
Vagy mert abszolut nem tudsz megszólalni?
Ez esetben próbálj elvonatkoztatni a lánytól. Úgy értem, hogy próbáld meg úgy tekinteni, mint ha csak egy haver lenne. Ne gondolj rá másképp. Õ is biztos mondott már életében értelmetlen mondatot, csinált hülyeséget, mondott oltári baromságot... Ugyanolyan ember, mint Te vagy, ne félj tõle. 😊
Hobbi? Te mit szeretsz? sziklamászás? síelés? - téli, nyári akármikori hobbi...
Általánosabb témák:
* könyvek - mit olvasol, milyen írókat szeretsz -> Õ miket szeret, milyen típusúakat, miért stb.
* mozi, színház - képzeld láttam a ... filmet, Te láttad? miket szeret, Te, miért, mikor mentek együtt moziba kérdés /<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>/ stb.
* játékok - activity, ilyesmi... innen lehet hülye sztorikat mondani pl.
Vagy mert abszolut nem tudsz megszólalni?
Ez esetben próbálj elvonatkoztatni a lánytól. Úgy értem, hogy próbáld meg úgy tekinteni, mint ha csak egy haver lenne. Ne gondolj rá másképp. Õ is biztos mondott már életében értelmetlen mondatot, csinált hülyeséget, mondott oltári baromságot... Ugyanolyan ember, mint Te vagy, ne félj tõle. 😊
Sziasztok!
Tudtok nekem olyanba segíteni, hogy mit szóljak, vagy mit kérdezzek egy csajtól ha mondjuk találkozunk?! Mert most is felhívtam, hogy mikor találkozzunk, de hát most is alig bírtam valamit kérdezni... És ez már annyira idegesít, hogy alig birok megszólalni....
Tudtok nekem olyanba segíteni, hogy mit szóljak, vagy mit kérdezzek egy csajtól ha mondjuk találkozunk?! Mert most is felhívtam, hogy mikor találkozzunk, de hát most is alig bírtam valamit kérdezni... És ez már annyira idegesít, hogy alig birok megszólalni....
pedig ez csak rajtad múlik.
jah, értem. picit fáradt vagyok, egész nap gépet szereltem, meg vinfost telepítettem. <#falbav>#falbav><#email>#email>
ha nemtod kiverni, akkor mi a kérdés?
<#worship>#worship>
Vannak dolgok, amiket - legalábbis én - nem szeretek agyalni! <#ejnye1>#ejnye1>
De olykor van, amit nemtok kiverni a fejembõl, akármit csinálok sem. 😞
De olykor van, amit nemtok kiverni a fejembõl, akármit csinálok sem. 😞
Nehéz dönteni ha két közel azonos dologról kell.
Én a szívemre szoktam hallgatni, de a nõk szeretnek agyalni, és ésszel dönteni.
Én a szívemre szoktam hallgatni, de a nõk szeretnek agyalni, és ésszel dönteni.
kérdés, hogy az eszedre vagy a szívedre kell/akarsz hallgatni. Én általában a szívemre hallgatok, aztán közben mérlegelem a dolgokat, hogy megéri-e a belefektetett energiát. legyen itt most szó Barátnõrõl, hobby , meló vagy bármi egyéb dologról.
Ezt a kérdést vsz nem ide kéne feltennem, de nem tudom azt sem hova kéne, úgyhogy Ti kapjátok. 😊
Ha két vagy több dolog között dönteni kell, hogy melyiket válaszd, és nagyjából ugyanannyi dolog szól mindegyik választás mellett és ellene, akkor mi szerint döntesz?
Ha két vagy több dolog között dönteni kell, hogy melyiket válaszd, és nagyjából ugyanannyi dolog szól mindegyik választás mellett és ellene, akkor mi szerint döntesz?
jaja! 😊
😄DDD
én régen deszkáztam.. akkor tuti zavart volna, most crossmotor. itt nem zavar mert a bukó lefogja.. 😊
állásinterjú.. 😄DDD
lol
csak nõljön már meg 😊
én régen deszkáztam.. akkor tuti zavart volna, most crossmotor. itt nem zavar mert a bukó lefogja.. 😊
állásinterjú.. 😄DDD
lol
csak nõljön már meg 😊
akkor meg ... sajt, vagy mittomén <#idiota>#idiota>
hogy mit is akarnak egymástól, ill. a barátod keresi-e még, stb. gondolom én laikus.