A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
Na majd kilessük...

Akkor jó. Innentõl úgyis csak rajtad múlik. Ha mersz benne megint bízni (te ismered igazán), akkor érdemes újból megpróbálnotok.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Arch

Hangianix
Marmint, ha elhiszed, amit ezutan eloadnak. 😄 Mellesleg en egy delfin vagyok es gondot okoz, hogy bejon a szomszed capa felesege. :| De nem akarom elvesziteni a baratnomet, aki mar majdnem otthagyott a teknoslannyal valo legyottom utan. :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Faki
Felettéb fura témákkal jött elõ, meg most mi ez a hajbakapás. Na majd kiderül...

Hangianix
Mindenesetre akkor reggeltek, amikor Krisztiket letiltottak. :p

Hangianix
Nem lattal meg ilyet a forumon? En eddig kb. 20x.

Faki
Skizo és magával veszik össze? Na azé ez így nem kerek 😊

Hangianix
A fenti sorok beirasara tokeletes lett volna egy privi, de igy nagykozonsegnek szanva kisse tuljatszott. :p

Hangianix
Nem tom, nekem az az erzesem, hogy Krisztike = Brad. Kovezzetek meg erte. :p Mar csak a regisztracio idopontjat nezve is.

Faki
Öööö itt elvesztem 😊
Voltaképpen most mivan?

Arch
"Próbaképpen gondolkodj egy kicsit magadon (ne rajta) "
Ha ezt nem tenném - tettem volna már meg -, régen vége lenne.

krisztike
Máskor ne csak a farkaddal gondolkozz te baromarcú!

Nyugodj meg ! Nem tudtam , hogy te vagy ez a nick alatt!

Szia! Tetszik a smile-od...

Ha valakinek igaza van, akkor igenis elviselem.Még ha kedvesen le is hülyéz.

krisztike
Dávid a Szilvivel beszéltem most hívott,hogy szabadnapomon nincs-e kedvem átmenni és,hogy ha ránézek a fórumra csodálkozni fogok.Igaza lett és letudnálak köpni.

krisztike
Ha így is van,van hozzá bármi közöd?

krisztike
Mondd,ki vagy te?

krisztike
Sziasztok fiatalok!Látom termeltetek,amíg nem voltam.Jól van mindenki?

Hangianix
/agree

Hja, éééértem!
A te nõd másik pasival nem lehet édeshármasban... de más pasi csaja veled simán. Roppant következetes...
Grat!

Sir Quno Jedi
EGY NÕTÕL berezeltél ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem kell magyarázkodnod végül is , ha jó a csaj legyen meg a családias hangulat .

Ezt azé nem mondhatnám ...

Miért is ?

Hát az én nõm másik csajjal lehet de , hogy másik srác is beszálljon 3.nak az elfelejthetõ csak én lehetek 3. férfi .

Membrah
az én helyzetem is hasonló mostanság..
ma pl versillusztrációt kell készítenem egy versenyre, szal most el vok foglalva, dolgozagtok...éppen száradni hagyom a képet(festek)...
addig meg fel-felnézegetek, meg kávézok..
(meg átolvasom a múltheti újságokat, amire nem volt idõm eddig..:-)...)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Egyébként szia Nóra 😊

Minden okés, úgy nagyjából... ritkán vagyok errefelé én is. Nem sûrûn akad téma, amibe -úgy érzem- érdemes lenne beleszólnom. Meg a netem is szar mostanság. Szóval amolyan kóbor szellem üzemmódban vagyok mostanság.

Breki33
mert mi férfiak nem pletyizünk...
Membrah
Egyébként szijja Ákos!😊
Mizúsj mostanság veled..
Rég hallottam felõled..

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
Na szijjasztok, régen voltam a topicban..
Mirõl folyik épen a vita?

Miért lenne más?
És ha a te barátnõd menne bele az õ férjével egy édeshármasba - de azzal a kikötéssel, hogy hozzá nem érhet? Akkor...? Te mit szólnál?

😄
Faki
Nemtom, de ez a téma kezd gizdázás lenni, mintsem probléma -> tanácskérés. Hisz a tanácsok egyértelmûek, annyi eszed neked is van. Nameg ez a folyamat hosszú ideig nem megy, addig élvezd, ha akarod míg lehet.

Volt itt egy srác és a kurvák kálváriája c. történetét adta elõ... vele mi van? 😊

Sir Quno Jedi
Nyuszi vagy McFly ?!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Faki
Süt a nap, végre megint <#vigyor>

bizonyos értelemben igen. Már amit tudhat az ember így neten keresztül a másikról. 😛
azért elég hosszú ideje napi rendszerességgel itt vagyunk, és megbeszélünk ezt-azt a "kis csapattal". 😄
Ja , csak olyan volt , mintha ti már többet tudnátok esetleg egymásról és másról .

Az más . De a csajhoz ígysem nyúlhattam hozzá mert nem engedte , meg is vert volna . Rohadt jól verekszik harcmûvészetet edzõ is volt csak szerinte nem kifizetõdõ . Erre mond valamit!

Szerintem arra akart kilyukadni, hogy picit hagyd békén a Nõt.
Itt ismerkedtünk meg, csak tudod mifelénk, fõleg ebben a topicban így mennek a dolgok. Ha sokat járnál ide akkor látnád, hogy elég bizalmasan, néha poénosan el szoktunk beszélgetni. Ez így van jól sztem.
Az Én témámmal pedig elég kevesen vannak tisztában, de ezt nem is csodálom, mert nem egy egyszerû eset. De ez is így van jól. 😄
Az aranyköpéseket pedig szeretjük, nem sértõdünk be. <#idiota>
Hangianix
"most tudtam meg , hogy férje van nem csak élettársa és nem akarja megcsalni a srácot"

Te mit szolnal ahhoz, ha az o ferje vonna be az asszonyt es a te nodet egy harmas mokaba?

Kösz.

Ezt hogy is érted pontosan ? ( Valahogy nem menne ...)

Bocsi akkor én nem voltam teljesen a toppon ebben a témában . Csak még mindig nem értem a krisztike arany köpéseit ... Miért van a neve mellett hüvelykujj ? Ismered a nõt , hogy ennyire - úgy láttam - sokat beszéltek?

Hangianix
Hmmm, hagyd beken? :p

"Olyan kisfiús vagy és Woody Alain írhatna neked egy filmet arról a nyöszörgésrõl , amit a nõddel folytatsz és a címe : Férfiasságom hanyatlása - is lehetne például . Látom neked is osztotta az észt a krisztike ... "
ez nem volt szép, de nem is fedi teljesen a valóságot. 😛
Allen

Van valakinél kéznél egy válságstáb?
Baj van. Ti. olyan helyen voltunk, ahol nem úszkáltunk a térerõben, a hegytetõn volt egyes-kettes... hazaérés után az elsõ kérdés a "mérnemhívtál" volt, aztán rámcsapta az ajtót, azóta sem beszéltem vele. kb. a sokadik sms-t írom neki, de nem válaszol... eddig mindent meg lehetett Vele beszélni, most úgy tûnik, rendesen bevágta a durcát.