A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ha ezt nem tenném - tettem volna már meg -, régen vége lenne.
A te nõd másik pasival nem lehet édeshármasban... de más pasi csaja veled simán. Roppant következetes...
Grat!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ma pl versillusztrációt kell készítenem egy versenyre, szal most el vok foglalva, dolgozagtok...éppen száradni hagyom a képet(festek)...
addig meg fel-felnézegetek, meg kávézok..
(meg átolvasom a múltheti újságokat, amire nem volt idõm eddig..:-)...)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Minden okés, úgy nagyjából... ritkán vagyok errefelé én is. Nem sûrûn akad téma, amibe -úgy érzem- érdemes lenne beleszólnom. Meg a netem is szar mostanság. Szóval amolyan kóbor szellem üzemmódban vagyok mostanság.
Mizúsj mostanság veled..
Rég hallottam felõled..
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Mirõl folyik épen a vita?
És ha a te barátnõd menne bele az õ férjével egy édeshármasba - de azzal a kikötéssel, hogy hozzá nem érhet? Akkor...? Te mit szólnál?
Volt itt egy srác és a kurvák kálváriája c. történetét adta elõ... vele mi van? 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
azért elég hosszú ideje napi rendszerességgel itt vagyunk, és megbeszélünk ezt-azt a "kis csapattal". 😄
Az Én témámmal pedig elég kevesen vannak tisztában, de ezt nem is csodálom, mert nem egy egyszerû eset. De ez is így van jól. 😄
Az aranyköpéseket pedig szeretjük, nem sértõdünk be. <#idiota>#idiota>
Te mit szolnal ahhoz, ha az o ferje vonna be az asszonyt es a te nodet egy harmas mokaba?
ez nem volt szép, de nem is fedi teljesen a valóságot. 😛
Baj van. Ti. olyan helyen voltunk, ahol nem úszkáltunk a térerõben, a hegytetõn volt egyes-kettes... hazaérés után az elsõ kérdés a "mérnemhívtál" volt, aztán rámcsapta az ajtót, azóta sem beszéltem vele. kb. a sokadik sms-t írom neki, de nem válaszol... eddig mindent meg lehetett Vele beszélni, most úgy tûnik, rendesen bevágta a durcát.