18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13747 Te már csak tudod, aki nem hagyja, hogy unalmas legyen, és előbb kivág mkit, mi? :DDDDDDD -
#13746 Persze. De azert az unalmassagnak is vannak fokozatai. -
#13745 Valamilyen szinten unalmas, hiszen egy emberről szól csak. És mkinek vannak unalmas pillanatai, napjai (időszakai?). -
#13744 :D ez ma a legjobb amit eddig hallottam.thx
igen,de tudod van mas ynevi bolcsesseg is:
mintpl:
'engem senki nem banthat meg buntetlenul'
vagy
'ha velem jatszol,jatsz kemenyen vagy ne jatsz egyaltalan'
ugyerzem jelenlegi helyzetemre inkabb a ket utobbi illik
-
#13743 Nalam ez nem volt kerdes sose. :D Ha nem unalmas (lehet valaki attol is az, mert nehez megtartani), akkor kell. -
Wolwerine #13742 Visszaértünk a régi témához. Kell-e az, akit könnyen megszerezhetsz... Vagy megtarthatsz... -
#13741 Said - said - said: I remember when we used to sit
In the government yard in Trenchtown,
Oba - obaserving the 'ypocrites
As they would mingle with the good people we meet.
Good friends we have, oh, good friends we've lost
Along the way.
In this great future, you can't forget your past;
So dry your tears, I seh.
No, woman, no cry;
No, woman, no cry.
'Ere, little darlin', don't shed no tears:
No, woman, no cry.
Said - said - said: I remember when-a we used to sit
In the government yard in Trenchtown.
And then Georgie would make the fire lights,
As it was logwood burnin' through the nights.
Then we would cook cornmeal porridge,
Of which I'll share with you;
My feet is my only carriage,
So I've got to push on through.
But while I'm gone, I mean:
Everything's gonna be all right!
I said, everything's gonna be all right-a!
Everything's gonna be all right, now!
So, woman, no cry;
No - no, woman - woman, no cry.
Woman, little sister, don't shed no tears;
No, woman, no cry.
-
Wolwerine #13740 "Légy öszinte magadhoz, és másokhoz - ha nem vagy az, ott és akkor vallasz kudarcot, amikor a legkevésbé várod. Ne feledd el. Soha ne feledd az olyan bölcsességeket, amelyek életelv és sírvers gyanánt egyaránt megteszik."
Nem bírtam ki hogy be ne másoljam. Egy dartonitának tudnia kell, miből idézek... Amúgy van benne igazság. -
#13739 Egy kis "szenvedes" kell, ha minden siman megy, az valamiert az nekunk mar furcsa. Persze most nem komoly dologra kell gondolni, szoval harmadik megjelenese vagy tettlegesseg ^^ -
#13738 "ott viszont már külön ritkaság ha vki NEM ILYEN hataloméhes taktikázó típus"
Vagy csak olyan mint amilyenné Te akarsz visszaváltozni... hogy pont lesz*rja az összes pasit, és szórakozik. -
#13737 "én szenvedésről beszéltem akiért érdemes azért nem szenvedsz"
Ebben van vmi... -
Lacika 79 #13736 nekem mondhatni problémamentesen telnek a napjaim. Nő nélkül, de ugyanakkor jól elszórakozok. néha unatkozok mint állat, olyankor elmerengek a régi szép dolgokon. mostanában nem nagyon várható változás Nők terén, ugyanis szórakozni velük nincs kedvem, komoly kapcsolatra "alkalmasat" pedig még nem találtam sajnos. -
ZsirosKenyer #13735 igen, végülis tudom hogy nem csak ilyenek vannak, pl. az exem előtti csaj pont az exem ellenkezője volt! Nem lett ovlna az a dolog, eszme, tárgy amiért megvált volna tőlem... Viszont sajnos rólam tudni kell hogy nem szándékosan, de egyszerűen túl magasra rakom a mércét, és 10 csajból max 1, ritka esetben 2 tetszik nekeme :( és az ex-exem aki annyira tökéletes volt belülről, itt már el is bukta a dolgot, mert éppen emiatt inkább mindig is csak belülről szerettem, mint nő nem tetszet..
Ugye a gond az hogy mivel mindig a jobb csajokból válogatok, ott viszont már külön ritkaság ha vki NEM ILYEN hataloméhes taktikázó típus -
Wolwerine #13734 Nem ezen múlik. Az ilyesmi csak öncsalás. -
#13733 én szenvedésről beszéltem akiért érdemes azért nem szenvedsz
amúgy nézi itt valaki a Berlin Berlin-t? -
#13732 :) igyvan.
enmeg asszm tobbet nemirom le mivan velem,mert ahogy elkezdek orulni par napig a sikernek,azonnal ramcafol az elet es visszajara fordul az egesz:P
megtartom magamnak,akkor hatha tovabb tart -
#13731 De nem? Kiegyensulyozottan ettel, aludtal, es osszeronditottad magad. Mondjuk ha megelnenk meg 40 evet, akkor valoszinuleg megint ez lenne a program. :D -
#13730 :DDDDD
jovan lassan leesik mit is irtal.de qrvara reggel van meg :)
-
akos #13729 Mit? -
#13728 Hidd el,nem csak ilyen nők vannak .
A hiba az csak ,hogy az egész élet 1 elfuserált játék és manapság szinte több az olyan nő ,aki ilyen - csak akkor ébred rá ,hogy miért rossz az ilyen megközelítés neki,amikor sikerül írtózatosan pofára esnie. -
#13727 lássuk :) -
#13726 Mar hogyne lehetne. 1-3 ev kozott volt egy csomo ^^ -
#13725 ha jon ha valaki akkor ha igen talan ha :))
de ertelek.
persze a dac mondatja velem mindezt,de nemigaz h nemlehet legalabb par kiegyensulyozott honapja az embernek :P -
#13724 Hat, azt hiszem tobb felesleges 'ha'-t nehezen tudtam volna belezsufolni... :D -
#13723 De ha majd ha jon 'valaki', akkor egybol sutba vagod az elgondolast es megint minden eroddel a cafolason leszel. :D -
#13722 tulajdonkeppen allandoan megakarom cafolni ezt a fajta altalanositast,es bebizonyitani a vilagnak,de inkabb magamnak hogy qrvara nem igy va',es van akiert tenyleg erdemes.aztan jon ujra egy pofon es a 'helyes' iranyba terel.ugyhogy momentan azt kell mondjam teljes mertekben egyetertek.
-
#13721 tulajdonképp egy nőért sem érdemes -
#13720 ilyen nőért nem érdemes szenvedni -
#13719 Eloszor is a visszaszerzes a cel. Elkepeszto, hogy mi is (legalabbis en :p), milyen idiota dolgokra kepese vagyunk ezert. -
#13718 én Akosnak adnék igazat, ha lehet szavam -
Wolwerine #13717 Ebben igazad van. Ha tényleg komolyan gondolja, akkor ez tényleg nem megy. De ha csak d*gni akar (ezt nem hiszem), vagy annyira szerelmes hogy a csaj így is kellene... Akkor meg lehet próbálni. -
akos #13716 A kérdés csak az, hogy mire megy ezzel a "taktikával" hosszú távon. Boldog lesz, ha nem adhatja az igazi önmagát? Boldog lesz, ha a lány megtartása érdekében azt kell hazudnia, hogy nem érdekli őt, miközben olyan társra vágyik, akivel odaadó és őszinte lehet? -
Wolwerine #13715 Esetleg megmondhatnád neki, hogy neked se kellene. Már régen túl vagy rajta. Csak sajnálod, azért dumáltok néha.
Elég szomorú a dolog, de... hátha bejön. Sok vesztenivalód nincs, hogy közben ő mit érez, az az ő dolga. Majd megvigasztalod, ha sikerül.
Különben így csak te érzed magad sz*rul... Könnyű kívülállóként ilyet mondani, de ha ez se jön be, ne foglalkozz vele. Oldja meg a problémáit maga!
-
akos #13714 Nagyobb sikered lesz, ha így teszel. Ezt garantálom. (Tapasztalat. Én is csak azóta vagyok szóló, amióta megkomolyodtam és igényelnék egy tartósabb kapcsolatot, komoly lányzót magam mellé.) -
ZsirosKenyer #13713 ájjj de kiakasztanak a nők..
msot beszéltem az exemmel megint..és azt modnta azért is szeretett ki belőlem mert én annyira imádtam, a másik srác meg nem.
Most ők úgy állnak hogy az új barátja már nem szereti, és bevalotta neki hogy csak addig kell neki amíg nem talál egy másik nőt!
DE ennek ellenére az én exem még jobban szereti! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
tudom hogy már beszéltün kerről az általános jelenségről, hogy mindenkinek az elérhetetlen kell de az már akkor is túlzás..Nyugtassatok meg hogy nem csak ilyen tipusú csajok vannak mert most már kezd nagyon elegem lenni! Asszem felborítom a fogadalmamat, és nem változom meg, nem keresek komoly kapcsolatot, hanem szarok a nőkre mindenkit kihasználok és b*szhatja az összes!
FÚHDE ideges vagyok!!!! -
#13712 ok, csak megjegyeztem :)
-
#13711 akkor a megasztár maradhat P -
Wolwerine #13710 Konkrétan nyolc... -
#13709 Hat, mivel van vagy 10 ev kulonbseg... -
akos #13708 Értsd yol.