18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13867 Hogy ne legyen lelkiismeretfurdalas, hiszen szepen lezarta a kapcsolatot. Bar hazudott :p -
Wolwerine #13866 Önző?! Ő pasizott be és ő rúgta fel a kapcsolatotokat! Szerintem is öncsalás, amit írtál... 13862: Hangianix-nak igaza van. Szerintem lásd be. Néha csak az őszinteség segít (magaddal szemben).
Azt megmondta, hogy miért akar rendszeresen találkozni veled? -
#13865 Hmm, en egy kivetellel mindig betartottam es a kivetelnel is sikerult fel ev szenvedes utan :DDD Ja es azota egy reszukkel meg a kapcsolatom is normalis. :P Termeszetesen nem 4 eves kapcsolatok voltak. -
#13864 na az elejét jobban leírtad
de én ilyet nőnek mostmár az életben nem mondanék -
#13863 mert te jobban akarsz találkozni vele, holott tudod mi lesz
ha nem elég érdemes visszaolvasni
ilyenkor sztem az a legjobb ha egy haverod keményen szemedbe mondja az igazságot
és nem nyújtod...
úgyis jön másik villamos
egyszer egy csaj elmagyarázta nekem ilyenkor miért csinálják ezt
persze minden csaj más -
#13862 Mert sajat magad miatt talalkozol vele es nem miatta, mivel "nem tudsz nelkule elni". Legalabb probald meg. Mondd meg neki, hogy a sajat erdekedben se telefon, se sms, se email, se talalkozas, amig nem tetted tul magad rajta. -
#13861 Mé? -
#13860 most pont az vagy -
#13859 milyen négy év?
-
#13858 Elhiszem, de nem tudom neki azt mondani, hogy ne találkozzunk, beszéljünk.Nem tudok önző lenni. -
#13857 Megkérdeztem és tényleg már szakítás előtt összejött vele.Most qrvára haragszom rá. -
#13856 ühüm.
osztom a véleményt. -
#13855 azt nem szabad. soha nem fogod tudni elengedni.
hidd el, tapasztalat.
bármilyen nehéz is, vagy teljes kapcsolatmegszakítás vagy szenvedés. több lehetőség - főleg 4 év után - nincs. talán egy év múlva lehettek barátok. de addig csak szenvedni fogsz, ha mindennap találkoztok vagy beszéltek. -
#13854 Ahogy korabban mar tema volt, a noknek altalaban van talonban tartott utod. Ennyi. -
akos #13853 Szerintem a csajod átlapolt.
Már megvolt neki a hapsi, amikor téged elhagyott.
Ez a "nem érzem azt, amit régen" egy tipikus kertelő duma.
Bepasizott, megkedvelte, úgy gondolta, hogy jobb lehet, mint te, szakított veled, egy ideig lapított, aztán előadta az egészet, mintha frissen ismerte volna meg.
Imho. -
#13852 Lehet, de nem tudok nem találkozni vele. -
#13851 "megbeszeltuk, hogy mindennap beszelunk es, hogy sokat talalkozunk"
Hat akkor ez k*rva nehez lesz. Neki elmeletileg van valakije, szoval konnyebben tovabb lep, foleg, hogy baratok maradtok, mig neked a talalkozasok, csak halvany remenyt es a sebek allando feltepeset fogja jelenteni. -
#13850 Thx!Ez most kicsit feldobott.Viszont nem tudom nem hívni, meg minél kevesebbet találkozni vele, mert megbeszéltük, hogy mindennap beszélünk és, hogy sokat találkozunk, de a többit megpróbálom.
#13841,#13840 nektek is köszi az ötleteket. -
Wolwerine #13849 Dínók/inkák=Dinkák. Nem célzás... -
Vlala #13848 bocs, elnéztem a topicot... -
#13847 Újrafeldolgozás. Az oxidált fémből kivonjuk az oxigént és máris megspóroltuk az ércek bányászatát. -
#13846 Utana meg visszavittetek oket a MEH-be? :D -
#13845 Nem erról van szó, hanem hogy a dinók is automaták voltak, így nem írtottuk ki őket, 1xűen csak berozsdásodtak... -
#13844 Akkor megse vagy olyan oreg. Uj generacios robot. Piha. -
#13843 Azok az inkák vótak te ! -
Axl Rose #13842 Szia.
Nekem kb. 3 hete ért véget egy 4 éves kapcsolatom, ő dobott ki engem, azóta meg talált valaki mást magának. Szóval 100% hogy vége. A srácot ismeri már 1,5 éve, és én is láttam már.
Hidd el tudom mit érzel. Elveszettség, remény, "soha nem lesz senkim", "nem kell senki más" nem érdekel semmi, és senki.
Amit azelőtt szerettél pl. foci vagy akármi az most tök hidegen hagy.
Okosat nem tudok mondani, és szerintem nem is lehet, csak sablonszövegeket.
A leglényegesebb hogy ne azzal foglalkozz hogy ő mit csinál, kit talál magának, hanem hogy TE kit találsz magadnak és VELED mi van.
Amit tőle kaptál vidd le a pincébe, vagy rakd el olyan helyre ahol nem látod.
Én is úgy voltam vele hogy legszivesebben mindig aludtam volna, hogy ne tudjak magamról. De ez nem vezet semmire. A reggel a legszarabb, naponta újra rádöbbenni hogy vége.
Fogadd el, ismételgesd sokszor hogy "képes vagyok elfogadni hogy ennek a kapcsolatnak vége". Monotonnak hangzik de segít.
Sportolj, egyél csokit.
Eljött az ideje hogy önző lehetsz, foglalkozz magaddal, vegyél olyan dolgot amire régóta vágytál.
Új élmények kellenek, hogy ne a múlton rágódj.
Éshát igen, elfelejteni úgysem fogod, nem is kell, de adj időt magadnak hogy könnyebb legyen.
Ne keresd, ne hívd minél kevesebbet beszélsz vele, minél kevesebbet tudsz róla annál könnyebb.
Tudom hogy mocskosul nehéz. A megszokás, meg minden, hogy úgy megölelnéd, fognád a kezét, de erre ne gondolj.
Tudatosan (is) próbálj mással foglalkozni.
Idővel újra mosolyogni fogsz az életre hogy megint pofán vághasson.
Ez szar dolog, de fogadd el, és előre nézz, ne a múlon rágódj.
Fel a fejjel! Hétről hétre könnyebb lesz!
Üdvözlettel: Axl Rose
-
#13841 Rendezd át a szobát ,legyél a barátaiddal , és a #13840-nek is igaza van .
Csinálj olyasmit ,amit régen nem csináltál pl.: főzz , csinálj nagy takarítást stb. ... :-)
A lényeg ,hogy ne hagyd el magad ,mert úgy még nehezebb lesz mindet átvészelni ! -
#13840 este hm.probalj poenos muvikat nezegetni pl.esetleg haverokat hivni aztan dumazni.ienkor van idod magadra,es azokra akikre mellette talan kevesebb volt.erdemes utanajarni minden pozitiv emberi kapcsolatodnak,es apolni azokat.kitudja melyikbol mi alakulhat.koncentralj a csaladodra,ok azok akik sztem mindig ott allnak majd melletted.A lanyra meg ugy gondolj mint arra az emberre aki megkapta az eselyet hogy veled legyen,de nem elt vele.talan kicsit megnyugtatobb....
jaes kozel se hidd hogy ez az allapot allandosul ahogy most erzed magad.ido.ido.ido. -
#13839 Napközben elvagyok, de mit csináljak ilyenkor?Este nem tudok semmit csinálni.Minden rá emlékeztet itt.Nem tudok olyat csinálni ami elterelné a figyelmem.Ha melózom elvagyok, de ez kibírhatatlan.Főleg lefeküdni. -
Wolwerine #13838 Ja, ja. Az adatlappal könnyű... -
Wolwerine #13837 Nem vele fogadok... Különben is, az ősrobbanásnál még nem találkoztam vele... -
#13836 Nemfogadok mer igazad van :P :) -
#13835 :DDD -
#13834 Robottal mar ne fogadj, ugy hallottam miatta pusztultak ki a dinoszauruszok! -
Wolwerine #13833 Sorban.
a:) Kinek, mi a rossz... Hehe, ez igaz.
b:) Még megvan a fejem, most néztem meg... Ez is igaz (néha elveszítem, de ez az összes fórumlakóra igaz, főleg ebben a topic-ban).
c:) Fogadjunk, hogy én vagyok az idősebb... -
#13832 Csak kepletesen szolva :P :D -
#13831 Nem vagy te még öreg, fenekeden a tojáshéj ! -
#13830 Naugye, ez így dukál ! :DDD
Majd alkalomadtán folytatom... -
#13829 De csak mer öreg vagy! Én tudok mindent!! :DDDD
kivéve... -
#13828 Ja télleg.