A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Miszerint? Elküldöd a képet, idejössz és meglátjuk, hogy megnézheted-e? Ok. <#hehe><#idiota>

Rövid ideig is elviselném. Csak ne lenne akkora szája. Az addig "semmi malacság" is ezért ugrik. A múltkor is azzal kezdte a telefonban, hogy "amikor írtál, éppen beleültem egy banánba, gondoltam, de jó hogy nem látod, mert biztos kitalálsz rá valamit"

Mondjuk éppen azért kerültem hozzá közelebb, mert az ilyen megnyilvánulásait nem vettem komolyan. Bár ez a banán...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Arch
Ezt most mire? Vagy magadból indulsz ki és csak úgy? ;P

Hangianix
Barter? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Akkor no para. Hosszu tavnal hidd el, hogy nem az elso ejszaka fog donteni. Ha az dontene, akkor a masik fel nem szanja azt hosszunak.

Hangianix
Sokan szeretik mind a kettot, de azert a lenyugozesre talan nem a legjobb modszer, ha Chaos Mad odamegy es betomi a kislany szajat. 😄

hát ez hosszunak van szánva..

Hangianix
Most az o felizgatasukrol volt szo. :p

Arch
"...hogy a nok mind szeretik az oralis szexet..."
Mármint ha ki csinálja kinek? 😄DDD
Én pl. ................. azt szeretem ;P 😄

Arch
Valahogy úgy... 😊)
De egyrészt Te nem is kértél képet, másrészt nem vagy itt, hogy valós lenne a kérdés, hogy idenézhetsz-e vagy nem.

Hangianix
Ja igen, es ha egy hosszunak szant kapcsolatrol van szo, akkor nem az elso ejszaka fog donteni ugyse.

ahamm.. 😊

értem...

azért még valaki irjon 😊

küggyétek.. tudnom kell mindent. 😊

Hangianix
Mar ertem!! Szoval en kuldjek kepet, de kulonben nem nezhetnek oda. Ejnye bejnye! 😄

Hangianix
Nem igazan lehet tanacsot adni, mindig mindenki azt mondja, hogy a nok mind szeretik az oralis szexet, de en mar talalkoztam olyannal, aki csak modjaval (ertsd, elvezte, de nem szeretett elmenni tole). De azert azzal eleg jol fel lehet huzni a legtobb not. Mas kerdes, hogy ahogy Arch mondta, mindenki mast szeret. Valaki szereti, ha egeszen gyengedek, valaki meg szereti vadabbul. Szal nem tudok tanacsot adni. 😊

Arch
Mondtam, hogy itt sokan vannak, erre mondtad, hogy de TI nem néztetek ide. De TI nézhettek akármit, mert nem itt vagytok. Ha itt lennétek, akkor már nem. Itt mások néznek furcsán mikor az ember a bugyijába néz. Azért jöttem zavarba, mert sokan néznek itt... 😛

Hangianix
Egyetlen egy problema ezzel a helyzettel, hogy ha vege lesz es te ott leszel, mint "jobarat", akivel jo egyutt lenni, akkor lehet, csak azert lesz valami a dologbol, mert jokor voltal jo helyen. Es akkor nem fog sokaig tartani. De megprobalni erdemes. 😉

pl?

haha..

komolyan...
ti már biztos többször voltatok csajjal mint én..

halálosan fontos lenne...
hogy lehet igazán megadni neki mindent?

Arch
Ez nõtõl függ azért, hogy ki mit szeret...

Hangianix
Megint nem ertem. Nem az en napom.

Hangianix
Egy no is megteszi. 😛

Hangianix
Akkor varni kell. Tul sokat nem tehetsz ebben az esetben, mert felo, hogy az "eroszakosabb" fellepes nem ugy sulne el.

Kell hozzá egy férfi...

Látom rajta hogy erõsen kötõdik hozzá. Viszont megbízik bennem. Legalábbis meglehetõsen részletesen tájékoztat a történésekrõl.

háj all

öh... izé.. lenne egy durva kérdésem..
hogy lehet elérni szex közben hogy ugy igazán elmenjen a csaj? vagy hogy nagyon felizgatni mint állat.. valaki adhatna tippeket hétvégéig...

kösz.... ez nagyon fontos lenne számomra.

Arch
Hát.. Ti nézhettek bármit, amíg nem itt vagytok! 😛

Hangianix
De mi nem neztunk oda! :p

Arch
Na jó, de itt sokan vannak, nem egyedül vagyok!!!

Hangianix
Bar, ha a gyereknek azt akarja mutatni, hogy konkurencia van, akkor azt jelenti, hogy erosen kotodik hozza. (Meg az is, hogy visszament).

Arch
Szerintem vár meg a lány mit lép. Ha akar valamit, majd keres. Te megmondtad neki, mit akarsz.

Hangianix
Nekem olyan valaki ne perszezzen, aki zavarba jon, miutan a bugyijaba nezett! 😛

Hangianix
Igen. Erdemes. De csak ovatosan, kulturaltan, szoval addig semmi malacsag, amig ott nem hagyja teljesen a gyereket.

Hangianix
Ezt meg filmen lattam :< Illetve hiradokban.

Arch
Aha... perszepersze!! ;P

Ha ráértek egy kicsit...

Hogy készül az elefánt?

Kb. két hete fûzök egy csajt. Már írtam róla, õ az a határozatlan (de nagyon). Azzal kezdtem hogy megmondtam neki: szívesen összejönnék veled, ha egyszer kirúgod a srácot, de kepeszteni nem fogok utánad. Ha akarsz valamit, úgyis kinyitod azt a nagy lepcses szád" Nem a szokványos csajozós duma. Utólag én is majdnem kifeküdtem tõle.

Nála bejött. Legalábbis azóta jókat dumálunk, ökörködünk (máshogy mint a többiekkel, mert rájött hogy velem lehet értelmes dolgokról is beszélni).

Tegnap felhívott, megkérdezte hogy vagyok (meghallotta hogy lebetegedtem), mesélgetett magáról (meg hogy õ is megfázott). Rákérdeztem (úgy értem ránk), erre azt mondta hogy még nem volt ideje gondolkodni.

Ma reggel õ is eljött a dokihoz (mondtam neki hogy hányra megyek és azt is, hogy ha eljön, tudunk beszélgetni egy kicsit. Nagyon csinosan nézett ki. Látszott, hogy készült. Szóval beszélgetünk, feltûnt hogy vár valakit. Meg is mondta, hogy a barátját. A srác megjött (engem látva kissé fennakadtak a szemei, úgyhogy sejt valamit). 5 perc, a csaj bement a dokihoz, a barátja meg köszönés nélkül elviharzott a rendelõbõl. Pedig annyira igazán nem vagyok ijesztõ. Amikor kijött a dokitól, megkérdezte tõlem, hogy a Laci hol van? Mondom neki rögtön lelépett. Válasz: nem véletlen...

Szóval így készül az elefánt. Meg akarta mutatni a barátjának, hogy van konkurencia.

Hozzátartozik a sztorihoz, hogy a ?szívesen összejönnék veled? szöveg után talán már másnap szakított a sráccal. Az visszament a cuccaiért, akkor a srác mondta neki, hogy szeretné folytatni. Majd a mai napig oda se tolta a képét hozzá...

Szerintetek érdemes próbálkozni?

Hangianix
En se, de lattam kepen! 😄

Arch
Ezt sem tudom. Sosem szerettem babázni 😄

Arch
Tapasztalat?

Hangianix
Jah, semmi csak Ken-nel es Barbie-nal van azt hiszem 😄

Hangianix
Hat, darut altalaban kezelovel szoktak. De sose mereszen, hanem megfontoltan!!!

Arch
Minden attól függ mivel csinálod... ;D

Arch
A semminél azért többet... 😄D

Hangianix
Attol fugg mit. Egy darunal pl. eletveszelyes. xD

Hangianix
Szoval akkor te nem talaltal semmit! 😄

Arch
Merészen állítani jó dolog... khm. Vagy nem? Még ebben is tévednék? 😊

Arch
De nem!

Hangianix
Szoval megis nekem lett igazam, en ugyan nem vagyok te, viszont forditva!

Hangianix
Hat ezaz, de te megis mereszen allitottal valamit!

Arch
Ööö... te?

Arch
Van ilyen... 😊