18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13827 Életkor: ismeretlen
Szoval... :D -
#13826 Maga beszél? Rosszéletű vénség! :P :D -
#13825 Ezt úgy mondod, mintha már a fejedet vettem volna valamiért :DDDD -
#13824 Kérdés kinek mi a rossz.
SQJ: De-de! Remek volt, köszi! :D -
#13823 Nagymami!!! -
#13822 Életkor: 25-30 között -
#13821 Sztem nálad idősebb vagyok... -
#13820 Nem úgy duett... de akár az is. Kosárlabda, görkori, bicaj ilyesmik voltak. De szigorúan másokkal!
Vagy nekiálltam sütni vmit :DDDD -
#13819 Naazé ! Ezúttal még életben maradhatolő ! -
Wolwerine #13818 Mea culpa, mea culpa. Eszem ágában se volt. Csak, ha félreértette volna, akkor vagyok bajban... -
#13817 Megsértetted valamivel a kisasszonyt, te beste ?!! Miért kérsz elnézést ?! Valld be bűnödet, MOST ! :DDD -
#13816 Ühümmm! -
#13815 Mindenkinek jol esik egy kis hizelkedes jah :PPP -
Wolwerine #13814 Bocsi, Arch... -
Wolwerine #13813 Robot! Diplomatikusabban... Rossz az, aki rosszra gondol... -
#13812 Mer' jólesik ! Mér', neked nem volt jó ?!! :DDD -
#13811 tomegsport,vagy duett? ;) -
Wolwerine #13810 Maradjunk a szemtelenül fiatalnál... -
#13809 Tudom :D -
Wolwerine #13808 Szemtelenül fiatal? Téged kérdeztelek... -
#13807 Mér mindig magadból indulsz ki... :P :) -
#13806 Szoval nem passziansz, hanem sakk? -
#13805 Jólvanna, csak sorban olvasok és reagálok :PPP -
#13804 De mér nyalsz? :DDDD -
#13803 Nekem a könyv nem jött be. Elolvastam 10 oldalt, amikor arra eszméltem, h fogalmam nincs miről szól az utolsó 9 és fél... :/
Sport jobban bejött. Persze az, amit nem egyedül kell. -
#13802 "Nem azt érzi amit régen" -
#13801 Nemtom hány éves! ;PP :DDD -
#13800 Nem értem. Ha együtt voltatok, meg szeretitek egymást akkor miért lett vége? -
#13799 Sajnálom ...
Sajna ,már én is tudom milyen érzés ez csak nekem akkor ,amikor ez történt más volt a verzió és az ok ...:( (ráadásul mégcsak nem is történt semmi akkor csak másnak fájt,hogy boldogok voltunk ill.voltam -de jobb,hogy így történt ,mertígy legalább kiderült valójában mennyit is jelentettem az illetőnek ) -
#13798 Pedig sztem. neked még az is jól áll [nyal] ! :DDD -
#13797 Valah az a lány is csak egy "másik nő" volt a sok közül, szal. ! -
Lacika 79 #13796 ehh, ez nem hangzik valami jól. :( -
akos #13795 Pontosan erre utaltam én is alább. -
#13794 jah lehet onamitva mas nokhoz bujni,de qrva nagy csalodas lesz valszeg.konyvek pl ami nalam ienkor szoba kerul.versek.nah persze ott mar akkor elofordulhat nosztalgia,meg romantikus erzesek,onsajnalat.ahfenetudja jo e...mindenkinek megkell tanulnia sajat boren sajna,erre nincs recept :/ -
akos #13793 Pontosítanék: elég sok mindent tehet. De mást nem kimondottan érdemes - mint amit írtál. -
#13792 ez nem most fog eldolni hanem az elkovetkezo kb felev soran.mennyire viseli meg a hianyod,az hogy ujra megkell tanulnia egyedul elni es magarol gondoskodni.egy idore biztosan elvezni akarja a szabadsagot,de ez nemjelenti hogy nem kesobb esetleg nem talal vissza hozzad.kerdes persze h akkor majd kelleni fog e.probald lekotni magad oan dolgokkal amiket te szeretsz csinalni.mast nagyon nemtehetsz imho -
Wolwerine #13791 Ez az, amikor semmi értelmeset nem lehet mondani... Néha mindenki sír (csak a legtöbben nem vallják be). Mintha valami belül megszakadna. Ha menni akar, sajnos nem lehet visszatartani... -
#13790 Nem azt érzi amit régen.De kérdeztem, hogy van e valakije amire azt mondta, hogy van 1 ember aki iránt lehet, hogy többet érez mint barátság.Nekem is volt érzelmi megingásom ennyi idő alatt, de nem tudom ez nála az e.Volt 1 időszak amikor szerettem volna mást megismerni, de elmúlt úgy, hogy észre sem vettem. -
#13789 Tudom ba***eg, de akkor is piszkosul szar érzés.A legszarabb, hogy nincs kit megölelnem amikor lefekszem.Valami hihetetlen lelki nyugalmat okozott, ha befeküdtem mellé és hozzámsimult a meztelen teste.Ha ma lefekszem tuti csak a sírás fog el.Qrvára hiányzik. -
Lacika 79 #13788 amúgy mi az ok, ha szabad kérdezni?