A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk éppen azért kerültem hozzá közelebb, mert az ilyen megnyilvánulásait nem vettem komolyan. Bár ez a banán...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mármint ha ki csinálja kinek? 😄DDD
Én pl. ................. azt szeretem ;P 😄
De egyrészt Te nem is kértél képet, másrészt nem vagy itt, hogy valós lenne a kérdés, hogy idenézhetsz-e vagy nem.
értem...
azért még valaki irjon 😊
küggyétek.. tudnom kell mindent. 😊
komolyan...
ti már biztos többször voltatok csajjal mint én..
halálosan fontos lenne...
hogy lehet igazán megadni neki mindent?
öh... izé.. lenne egy durva kérdésem..
hogy lehet elérni szex közben hogy ugy igazán elmenjen a csaj? vagy hogy nagyon felizgatni mint állat.. valaki adhatna tippeket hétvégéig...
kösz.... ez nagyon fontos lenne számomra.
Hogy készül az elefánt?
Kb. két hete fûzök egy csajt. Már írtam róla, õ az a határozatlan (de nagyon). Azzal kezdtem hogy megmondtam neki: szívesen összejönnék veled, ha egyszer kirúgod a srácot, de kepeszteni nem fogok utánad. Ha akarsz valamit, úgyis kinyitod azt a nagy lepcses szád" Nem a szokványos csajozós duma. Utólag én is majdnem kifeküdtem tõle.
Nála bejött. Legalábbis azóta jókat dumálunk, ökörködünk (máshogy mint a többiekkel, mert rájött hogy velem lehet értelmes dolgokról is beszélni).
Tegnap felhívott, megkérdezte hogy vagyok (meghallotta hogy lebetegedtem), mesélgetett magáról (meg hogy õ is megfázott). Rákérdeztem (úgy értem ránk), erre azt mondta hogy még nem volt ideje gondolkodni.
Ma reggel õ is eljött a dokihoz (mondtam neki hogy hányra megyek és azt is, hogy ha eljön, tudunk beszélgetni egy kicsit. Nagyon csinosan nézett ki. Látszott, hogy készült. Szóval beszélgetünk, feltûnt hogy vár valakit. Meg is mondta, hogy a barátját. A srác megjött (engem látva kissé fennakadtak a szemei, úgyhogy sejt valamit). 5 perc, a csaj bement a dokihoz, a barátja meg köszönés nélkül elviharzott a rendelõbõl. Pedig annyira igazán nem vagyok ijesztõ. Amikor kijött a dokitól, megkérdezte tõlem, hogy a Laci hol van? Mondom neki rögtön lelépett. Válasz: nem véletlen...
Szóval így készül az elefánt. Meg akarta mutatni a barátjának, hogy van konkurencia.
Hozzátartozik a sztorihoz, hogy a ?szívesen összejönnék veled? szöveg után talán már másnap szakított a sráccal. Az visszament a cuccaiért, akkor a srác mondta neki, hogy szeretné folytatni. Majd a mai napig oda se tolta a képét hozzá...
Szerintetek érdemes próbálkozni?