A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
😊

nem hiszem, hogy így lenne. ha igen, az sem érdekel 😛
jól esett neki, hogy felhívtam utána, picit megnyugtattam
Szerintem is.

Más. A csajt (aki ugye még nem...) idõnként rongálom SMS-ekkel.

Az utolsó elküldöm priviben. Kíváncsi lennék a véleményedre. Még nem kaptam választ rá.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Arch
De csak egyszer kéne megtennie... és minden sokkal jobb lenne neki is!

Nem hiszem hogy élvezi. Illetve... Ha igen, az baj. Lehet hogy megbántani se akarja (sõt valószínû hogy nem), csak néha egyszerûbb megbántania mint hogy szembenézzen magával.

Arch
Néha egy kicsit olyan érzésem van különben, hogy Lacika bnõje élvezi ezt egy kicsit. Ilyen... szenvedj csak Te is! 😄DD

(azért mondom, mert ez tipikus nõi dolog sztem)

Arról szokott mesélni, hogy most milyen érzés neki? Ez az egész, az hogy hol találkoztok, hol nem, egyszer összejöttök, egyszer szurkál utána megbékít... Neked tudom hogy rossz.

Szerintem nem kellett volna felhívni az SMS után. Nekem úgy jött le, hogy lazítani szeretnék,nem vagyok rendben, nem akarlak megbántani, pénteken találkozunk. Addig ne keress...

Az a gond, hogy a legjobbat akarja mindíg. attól fél, hogy ha nem mûködik, akkor megint megbánt, meg neki is szar lesz, stb. Mondtam neki, hogy ha nem megy, nem megy. De azt mondta, nem tárgyak vagyunk, szal nem lehet csak így elintézni. Ez rendben is van, de csak akkor tudjuk meg mi lesz, ha már csináljuk. Fél, szeretné, bizonytalan, egyik pillanatban szurkál, a másikban pedig írja a megbánó SMS-eket. Túl bonyolult, talán ezért szeretem. 😊
Arch
Szenved... 😄
Mondjuk azért... azt nem értem, hogy ez nem egy túl jó állapot. Szóval célszerû mielõbb döntenie. De ennyire nem tud?

persze Dága, Én értem!
jah, azt is mondta tegnap, hogy tudja jól, hogy Õ alakítja így a dolgoatk, de nem tudja máshogy csinálni. Ezután írta az SMs-t, hogy nem akar bántani, nincs még jól, lazítania kell.
Arch
Szerintem Lacika érti, mire gondoltam. Nem tudnám jól elmagyarázni... 😞

Aligha lehet biztos ilyen dolgoban bárki is, míg bele nem kezd... Imho.

Arch
Úgy van a dologgal mint én voltam. Se vele(d) se nélküle(d).
Csak nem tud(ott) olyan "gyorsan" dönteni, mint én. (bár lehet, hogy Õ csinálja jól, hogy amíg nem biztos a dolgában teljesen, addig bele sem kezd...)

jah, nem fog barátként tekinteni rám soha szerintem. vagy kellek neki, vagy inkább semmi.
nem élem bele magam, mivel még nem biztos, hogy lesz köztünk valami. de picit meglepõdtem, mikor megkaptam az SMS-t, mert olyan..... mintha még nem lenne kész, vagy mittomén. nem értek Én az ilyesmihez, kérem szépen 😛
Arch
Az ember a barátaival is sokat foglalkozik...
De azért kétlem, hogy barátként tekintene rád, miután... érted. 😊
Csak arra vigyázz, hogy ne éld bele magad mindenfélébe, amíg nem teljesen biztos, mert nagyot lehet onnan zuhanni 😞

Szia! Én is így gondolom. Jah, utána még felhívtam. Mint egy nyûgös kisgyerek, olyan volt. de rettentõ édesen tudja csinálni, ilyenkor csak meg kéne ölelni, és össze-vissza csókolni. 😊)
krisztike
Szia! Sztem nem tudja mit is csináljon.

de igazad van

ezt is megértem, valamiben Nekem is igazam van. kezdek rendbe jönni. 😛
jah, ma is beszélgettünk egy pár dartes party után az exemmel. rossz kedve volt, rákérdeztem és miattam van. na ez van. hazavittem, után aküldött SMS-t, hogy ne haragudjak rá, nem akar bántani, még nincs rendben, lazítania kell, de pénteken levágja a hajamat. 😛
nemtom mi lesz a vége, de ha nem érdekelném, akkor valszeg nem foglalkozna ennyit velem.
krisztike
igazad van.

Breki33
Arch
<#eljen>

sztem nem az Én dolgom, hogy ilyesmit kérdezzek. ha valaki bunkónak tart, akkor úgy is mindegy, mit/hogy kérdezek 😛
Én ilyen vagyok, és kész. 😊
Arch
Ezt tõlük kérdezd 😊

hátöööö.... talán igen, ha nem botránkoztatom meg vele a kedves olvasókat. 😄
Arch
Akkor ha mondjuk kérek egy listát, hogy mit szeretsz, és mit nem, mit szoktatok/szoktál csinálni, mit nem, akkor simán beírod? 😄

mer' ilyenek vagyunk, oszt kész! 😄
amúgy ebben Én nem látok kivetnivalót. mindenki annyit árul el magáról, amennyit akar. Én pl. nem vagyok egy szende gyerek. 😛
krisztike
Bizti nem ítélnek el,hisz még te is gyerek vagy...😊

Hangianix
Most irtam meg priviben 😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Arch
Mi a nem jó vég? 😊

Hangianix
Haha, elhited, hogy 15 vagyok? 😛 Na jo, jojjon valaki tanacs keressel, mert ennek nem lesz jo vege. 😄

Arch
Haudóóóóós! 😛PP

Engem mki átver 😞((

Hangianix
Te is bortonbe kerulsz ne felj, mert en is csak 13 vagyok 😄DD

Arch
11!! 😛 😄

Hangianix
Arch veletlenul egy 12 eves kislanynak kuldte tovabb a kepeim es most per lesz meg minden. 😄

Arch
Mér érdekel mindenkit a szexuális életem, meg dolgaim?

Arch
😄DD

öööö neeeem meeeegy 😞
akkor bután fogok meghalni. miféle bonyodalmak? írd le priv messzidzsben. 😛
Arch
Nem priv messzidzs, mert már voltak abból bonyodalmak... khmkhmkhm... 😄DD
De szerintem Te is rossz felõl közelítetted meg a dolgot, azért nem jött ki. Próbáld a másik oldal felõl 😉

priv meszidzs? 😊
mert azóta sem bírtam rájönni, hogy mik azok a szavak. úgy a szitu nagyjából lejött, de nem akarm itt elkiabálni. 😄
Arch
Ha más szavakkal, akkor már nem jó 😛 ;DD

Faki
Csak fáradt... megyek is szunyázni.
Noh jóccak!!!!!

krisztike
Értem és köszike elõre is,hogy ilyen önfeláldozó vagy.😊

Faki
Kis izgalom az életedbe

krisztike
Ez mi is akar lenni?

<#nemtudom>
<#integet2>
Faki

krisztike
Hát ez van,ez 1 ilyen bicikli és el is kell tólni. 😊
Azt hiszm lejárt a mai napom és ágyba bújok már.Jó éjt és szép álmokat<#integet2>

NA akkor jobbulást nektek, vigyázzatok magatokra! Nálunk mindíg zajlik az élet, de így a szép, nem? 😛
Nyugtatom Én a Drágát, de amíg Õ maga nem jön rá, addig hiába mondok bármit.