18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#13907 Nekem nincs. Jaj.
[szalad keres egyet...] -
Lacika 79 #13906 -
Lacika 79 #13905 nekem mondod?! de ha nem az van előttem, hogy "ó mennyire szeretem" stb., hanem hogy kib...ott velem, meg palira vett, akkor úgy könnyebb. Önámítás, meg bebeszéled magadnak, de jobb mint a semmi szvsz :P -
Lacika 79 #13904 persze :S
szeretnék vele lenni ezt nem tagadhatom, de nem minden áron. szar helyzet ez most, de idővel majdcsak megoldódik. azért nem is írtam mostanába ide, mert nincs semmi fejlemény, vagy cél ez - vagy bármely hasonló - ügyben. -
Axl Rose #13903 Szerintem nem kell gyűlölni.
Ha belegondol rájön hogy még előtte,
amíg nem ismerte a lányt, akkoris tudott nélküle élni.
Nem kell vele foglalkozni, keresni, rágondolni, és idővel szépen
lassan nem marad más csak az egyszerű közömbösség.
Na idáig nehéz eljutni, de hogyha sikerül, akkor lehet új lány után nézni. -
#13902 Lehet hogy igen, lehet hogy nem... -
#13901 Na de, ha mar van mibe kapaszkodni, akkor konnyebb. -
#13900 Csakugye, nem könnyű valakit gyűlölni, akiért épp megveszel... -
#13899 ezt most magadnak is mondod ugye? -
Lacika 79 #13898 valahol, sok-sok oldallal visszább megtalálod az Én sírásomt is, ami majdnem ugyanaz, mint a Tiéd. De hidd el, nem vezet semmire, amit csinálsz. Ez a qrva nagy tapasztalatom. Ha sokáig csinálod, nevetséges leszel és nagy rá az esély, hogy két szék közé ülj. Most magamból indulok ki, nem általánosítok, de hidd el jobban jársz, ha továbblépsz, és megpróbálsz rá haragudni, vagy mittomén. :P -
#13897 A finom kis ribi, több rajta az ÁFA, meg a regisztrációs díj (meg a festék) ! :DDD -
#13896 Valtoznak az idok, tobbe kerul o is, mert eurokonform lett! -
#13895 Bár most Moi Lolita-t hallgatok, szal.... -
#13894 AMúgyis az dollárba volt, át kell számolni euróra nem gondolod ?!! Ez így érdkes átváltási árfolyam volna (fejlövés)... -
#13893 Neeem bazeg, az offtápig ! -
#13892 Visszatertunk a funfzig euros Lara Croftra? :P -
#13891 Én is úgy (is) értem. -
#13890 Assebaj, ha a másik még ott szedelőzködik, vagy valamelyik másik végén még keményen dolgozik ! :DDD -
#13889 úgy értem váltogatva
mert ugye itt erről van szó -
#13888 Meleg valtas :P Kirugdosod az agybol es befekszel a no melle. :P -
#13887 Többnyire minden nő más ágyából jön, hacsak nem szűz még a kincsem, de ez ugye nem túl valószínű. A kérdés már csak annyi mennyi az a "türelmi" idő, ami számodra fontos, hogy elteljen az utolsó "idegenkezű" ágyjelenet óta !
Persze van akinek ez 5perc sincs, talán neki van igaza, talán nem... -
#13886 Hat ha nem tudsz rola, akkor eleg nehez nem bele menni :P -
#13885 hát igazi "pasi" ebbe nem megy bele
vagy én vagyok fua?
ráse tudnék nézni olyan nőre aki más ágyából jön -
#13884 Honnan tudod, hogy nem tudott errol? Bar, nalam mar volt olyan, hogy en se tudtam, hogy nem volt, hanem van elodom :P -
#13883 vagy ha most nemis fél év múlva biztosan
amúgy meg kéne mutatni az új pasinak a topicot P
őtse nagyon irigylem hacsak..... -
akos #13882 Egyetértek. A méltóság mindenekelőtt való. -
#13881 bocs ha igy fejezem ki magam de nagyhujeseget csinalsz.
pontosan tom mirol dumalok,mert ugyanien gyengenek bizonyultam nemis olyan reg.hidd el nekem,ha ad1:kiderul a norol h linkelt a szakitasotokrol,ad2:fenn akarja tartani a kapcsolatot annak ellenere hogy elotte allandoan nyafogott es hmm ahogy nezem keresett es talalt is mast,ad3:bazi onzoen ugygondolja nem csak az uj pasit tartja meg,hanem Teged is,akkor ez benne regesreg eldontott kerdes.
ha belegondolsz,baromi egyszeru es nagyszeru dolga van,mert nemcsak h talalt maganak uj kihivast,de a regi erdeklodeset is sikerul szinten tartania.nagyon ugytunik nekem hogy itt a vesztartalek szerepet kaptad.
persze a holgy ismerete nelkul nehez ezt egyertelmuen kijelenteni,de a viselkedese kisertetiesen hasonlit valakire akit utalok/imadok :/
gudlakk.
jaigen meg valami:sosem az vonzo egy no szamara ha logo nyelvvel loholsz utana.ha pedig veszitettel,probald emelt fovel viselni.legalabb a buszkeseged megmarad...ilyen helyzetekben ez sztem nagyon fontos -
#13880 nem önzésnek hívnám, ha találkoztok.
inkább mazochizmusnak... -
#13879 érdemes elolvasni a topicnyitó hogy kezdte... -
Wolwerine #13878 Kicsit leegyszerűsítettem a dolgot, pedig végső soron ez a megoldás.
"Idővel újra mosolyogni fogsz az életre hogy megint pofán vághasson." by Axl Rose (13842). Hasonló cipőben jár, írt még egy csomó dolgot, ami igaz. Sokat nem lehet hozzátenni... -
#13877 Szerinted nem próbálok?Csak az a szar, hogy nem vagyok híve a futó kapcsolatoknak, de most már tartok a komolyaktól, mert félek, hogy átbasszák a fejem és már tudom, hogy az qrvára szar. -
Wolwerine #13876 Szerintem semmit. De ha ennyire fickós vagy, ideje körülnézni új nő után. Kutyaharapást szőrével (szeretem a közmondásokat)... -
akos #13875 Nah megyek... megnézem a Hihetetlen családot :) -
akos #13874 Hogy lehet egy ilyen húzás ("egy" ilyen húzás) után még kötödni valakihez?
[Költőitkérdez]
Én úgy otthagynám, hogy rövidesen abban sem lenne biztos, ott lakom-e még ahol, vagy menetközben szibériába mentem fenyőfát vágni. -
#13873 Most már sokkal jobban érzem magam.:)
[mit törjek szét? :D] -
Wolwerine #13872 BINGÓ! Mellé azért megmaradtál neki, mert biztos hogy tudsz még nyújtani valamit... Szép emlékek, kedvesség, a közösen eltöltött idő emléke... -
#13871 Szal a lényeg, hogy szépen kijátszott és mindezt olyan mesterien, hogy még kötödjek is hozzá ezzel kiküszöbölve a lelkiismeretfurdalását és az önértékelés veszteségét? -
#13870 Igaz, csak 2.5 ev volt. :P -
#13869 nemtudom ki találta ki ezt a 4 éves dolgot
ja de tudom P -
#13868 Értem mit akartok mondani.Keresek mást, de fogok vele is találkozni és majd próbálok reálisan látni.Nem tudom mi lesz, de nem tudok mást csinálni.