18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Wolwerine
    Lehet hogy te bottal se piszkálnád meg, de másnak esetleg bejönne... Érdekes az ilyen, nem? Előbb vagy utóbb mindenki párt talál. A sörhasú, izzadtságszagú, érzéketlen pasi, és a hisztérikus, kényeskedő liba is.
  • Breki33
    oppá

mégse vagyok perverz P
  • Wolwerine
    Össze kéne párosítani őket, nem? Mondjuk nem ilyen egyszerű...
  • Arch
    Na tessék. Megint magadból indulsz ki... ja nem, mert neked olyan nincs is :P :DD

Rólam nem is beszélve?! :DDDD :PP

De egy példának, úgy általában véve jó.
  • Hangianix
    Majd mondok en! Peldaul fejbe rugni a fonoket! :D
  • BEAST #13942
    dede példát! :P kiváncsi lettem :DDDDDD
  • Arch
    Sok mindent nem csinál az ember, pedig milyen jól esne neki!!! :P :DDDDDDDDDD

Nemmondokpéldát.
  • Hangianix
    A botos szoveg sokszor a csunyakra vonatkozik, de te is igy ertetted, vagy egyeb jelentese is van? :D
  • Arch
    Meg, hogy találkozik-e olyan emberrel, aki neki kell, vagy nem.
  • Sir Quno Jedi
    Nadehajólesik ?! :DDD
  • Arch
    "Kicsit" gyerekes ez a nem szólunk egymáshoz... nem?

• BEAST #13936
    hát nem tudom ... szerintem ugyanannyi "ilyen" pasi is van ...
  • Sir Quno Jedi
    Sokkal több magányos nő van mint pasi, főleg mostanság. A durva az, hogy sokukhoz én sem piszkálnék hozzá még hosszú bottal sem, úgyhogy nem tudom elítélni férfitársaimat, hogy parlagon hagyják őket, mert talán ez a természetes szelekció...
  • akos
    Ezt ugye te sem gondolod teljesen komolyan?
  • BEAST #13933
    hát igen ki tudja ...
    egy csajnak is ugyanannyi esélye van arra hogy egyedülmaradjon mint egy pasinak ... minden az emberen múlik és nem a nemen :))))

• Axl Rose
    :))
    Hát végülis egy csajnak sosem kell attól félnie hogy egyedül marad.
    Pasiknak szerintem annál inkább, bár ki tudja...
  • Breki33
    érdekes mostanában a pasik járnak ide panaszkoni

ezek szerint a csajszik barátnőivel minden rendben van :-)
  • BEAST #13930
  • Wolwerine
    :D
  • Wolwerine
  • Lacika 79
    :D
  • akos
    Nincs mit :)

[_akos_ bölcsen mosolyogva bólogat...(igazán tiszteletre méltó látványt nyújtva) :o)]
  • fhsasa
    Á, nem akarom még. Félek, hogy elcseszném a barátságot. Előbb utóbb úgy is kialakul valami, ha ki kell alakulnia...
    Amúgy meg nekem 17 évesen még nem olyan fontos egy szerető, inkább a barátság :) Az többet ér.

Csak sulin kívülre, de du. nem tudunk összefutni, mert ő vidéken lakik, nekem meg edzésem van.

Amúgy írtam neki ezzel kapcs.ban, idéztem Ákostól, és sikerült ráébresztenem, h mindennél fontosabb a barátság. Szóval kösz Ákos a segítséget :)
  • Wolwerine
    Hehe... Úgy tűnik mégis jó topicba jöttél. Hogyan csináljunk egy barátból szeretőt... Jó értelemben mondom. Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni, de óvatosan beszélj vele. Lehet, hogy rázós menet lesz. Főleg mert már a lehetőség se nagyon tetszik neki...

Ez a "hétfőtől nem beszélünk" csak a sulira vonatkozik, vagy máskorra is? Már ha a sulin kívül össze szoktatok futni...
  • akos
    Na akkor yo mulatást... én inkább színházba mentem :)))
    Pá!
  • fhsasa
    Igen, igen, a királyi többes... csak nem tudom a részéről pontosan mit jelent a dolog, igaz a magaméról sem tudom :)
    Este majd beszélek vele arról amit írtam és amit válaszoltál, meg hagyok neki 1 kis gondolkozási időt amíg Újpest meccsen leszek
  • akos
    Gondolunk? Fantáziálgatunk?
    Biztos a királyi többes...? Vagy csak egyes számban értendő...
    Mellesleg, ha a vonzalom kölcsönös, akkor meg pláne nem értem, hogy miért ragaszkodik ennyire görcsösen ahhoz a látszathoz, hogy nincs köztetek semmi.

Érzékeny lány. Na ya... de azt még mindig nem bírom felfogni ép ésszel, hogy miért számít egy rakás félismeretlen gimnazista véleménye többet, mint a te közelséged.

Ezek a viselkedési normák olyan mértékű korlátoltságról adnak tanubizonyságot, hogy el sem akarom hinni, hogy ilyen még létezhet. XXI. század. Persze.
    Mintha csak a középkorban lennénk.
    "Nehogy megszóljanak minket a szomszédok, mert akkor kiátkoztatnak a pappal és mehetünk világgá, vagy megdobálnak paradicsommal és yol megszégyenülünk az egész falu előtt."
    LOL.

[Kínjában röhög]
  • fhsasa
    Thx.
    A 2. ponton kicsit elgondolkoztam. Az a baj, hogy a csaj nagyon érzékeny, próbálja az ilyen helyzeteket kerülni...

Mellesleg nem hiszem, h "ennyit ér" a barátság, mert talán ez több is annál csak nem merjük bevallani, ugyan is elég sokat gondolunk egymásra, meg fantáziálgatunk szépeket... :)
  • akos
    Hátőőő...

1. Nem teljesen mindegy, hogy egy rakás kívülálló mit gondol rólatok? Nem értem a barátnéd, miért bukott ki azon, hogy pletykálnak rólatok. Mit számít?

2. Ha nem meri felvállalni a barátságotokat - márpedig az alább kikínlódott hide&seek stratégia azt sugallja, hogy nem meri, akkor az annyit is ér. A baráti köteléknek sokkal erősebbnek kell(ene) lennie a környezethez való alkalmazkodás görcsös kényszeredettségénél.

(Sosem értettem az emberekben ezt a fajta csordaszellemet. Miért működik ez még mindig? Miért akarnak az emberek megfelelni mindenkinek? "Juj, csak nehogy ezt+azt mondják rólam a többiek, még a végén azt hinnék, hogy..." Na és? Nem tökmindegy, hogy egy csapat rosszindulatú, pletykálkodó flepnis mit gondol?
    Engem b@szottul hidegenhagy, hogy ki mit gondol rólam a környezetemben. Senkit nem akartam soha meggyőzni az ellenkezőjéről, higgyen akár pedofil tömeggyilkosnak is, vagy bármi másnak. Az, hogy ki mit gondol, vagy mit mond a másik emberről, sokkal jobban jellemzi önmagát, mint azt, akiről szó van. Így aztán engem mindig is csak annak a "belső körnek" a véleménye érdekelt (alig pár ember), akik tényleg közel állnak hozzám. És akiknek számít a véleménye - pro és kontra.)

Uff
  • fhsasa
    Üdv,

Nos, nekem "csak" egy olyan barátnőm van, aki barátilag a barátnőm. Magyarul nem járok vele, de nagyon jó barátok vagyunk.
    Történt a suliban egy kis probléma, az osztályból a gyengébbik nem képviselői azt hiszik, hogy Ő+Én... vagyis, hogy járunk.
    A csaj ezen totál kibukott, mert nem tudja megérteni (én sem), hogy miért mondanak olyat aminek semmi alapja, hiszen nem puszilgatjuk egymást meg semmi. Jó néha átölelem v ő engem de semmi több, szerintem ez még nem jelentene semmit...
    Azt találta ki a csaj, hogy hétfőtől ne szóljunk egymáshoz, mert nem akarja, hogy az osztálytársak mégjobban komplikáljanak.
    Szerintetek mit kéne tennem? Hagyni, h így legyen v inkább ne?
    Ez a "nemszólunkegymáshoz" dolog sem jó ötlet mert akkor meg azt fogják hinni, h titkoljuk a semmit, megpróbálunk észrevétlenek maradni.

Tudom nem pont ide kellett volna írnom, deh ezt találtam most megfelelő topicnak így hajnalban :)
  • Axl Rose
    Teljesen igazad van, ez a szitu valóban elég érdekes lehet.
  • Arch
    Én arról is beszélek, hogy esetleg annyira már kiheverte, hogy új kapcsolatba kedjen, de a lány nem hinném, hogy tolerálni fogja, hogy az ex-el mennyit találkozgat.
  • Axl Rose
    :)
    Szerintem ugyanarról beszélünk.
    Ki kell heverni, mert ha hamar beleugrik egy új kapcsolatba, akkor jön az összehasonlítás, stb.. De addig nem lehet kiheverni míg találkozgatnak.
    És akkor csak az lesz hogy a régi kapcsolatát akarja új köntösben látni.
    Abból meg nagyon nagy csalódás lesz.
    Az hogy legyünk barátok az nem működik a korai szakaszban.
    Talán 1-2 év múlva. Talán...
  • Arch
    Sokan belemennek egy kapcsolatba, csak azért, h felejtsenek, vagy mert azt hiszik, az segít az újrakezdésben is, és talán el is hiszik, h szeretik a lányt/fiút. Téves érzésekről beszélek. És lehet, h amúgy kialakulna egy jó kapcsolat, de így...

Tudom, h zagyva kicsit, de... nő vagyok, bots! :D
  • Axl Rose
    Így van, a magam nevében beszélek, sok lány a környezetemben nem tetszett.
    De most hogy vége a kapcsolatomnak, szépen lassan rájövök, hogy nagyon csinosak.
    Hiába a szerelem vak. Amíg feltétel nélkül szeretsz, mást észre sem veszel.
  • akos
    Axl szerintem nem azt firtatta, hogy mikor jön a következő.
    Hanem, hogy mikor lesz képes "fogadni", ha jön...
    Szerintem most a következő igazi is egy lendülettel továbbhaladna mellette.
  • Axl Rose
    Ez igaz, de ha nem zárja le, addig észre sem fogja venni a 'következő igazit'.
  • Arch
    Sosem lehet tudni mikor jön a (következő) igazi...
  • Axl Rose
    Addig szerintem úgysem lesz senkije, míg "reménykedik"
    Mégha elvág minden szálat, cuccait elhozza, akkor is kell idő, ezt nem lehet úgy pikk-pakk megemészteni.
  • Arch
    A következő leányzó lehet (sőt!!!), hogy nem fogja "jó szemmel nézni", hogy még mindig találkozgatsz vele. Az egész új kapcsolatodat lehet, hogy megmérgezi. Azért pedig kár lenne, nem?