A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem érzem, hogy bármivel megsértettél volna, sztem nem is adtam rá okot, csak azt hittem valami probléma van, azért vagy "morci".
De így már tiszta. <#eplus2>
<#worship>
Nana! Azért álljunk meg egy szóra!
Ha yol tévedek, hozzád normálisan szóltam és legjobb tudásom szerint adtam neked tanácsot. Szóval nem igazán értem, miért érzed megszólítva magad az alábbi írásomban. Ugyanez vonatkozik Lacikára, Arch-ra ésatöbbi.
Az egyel ezelõtti hsz-om 1 (azaz egy) darab embernek odavakkantott élcelõdésem miatt keltezett, aki történetesen arra számítva kért itt segítséget, hogy ha majd yol elolvas valami fasza könyvet, akkor máris heppi&halidéj lesz. No more comment.
Úgy gondolom, van némi különbség a fentiek és aközött, hogy valaki bejön ide könnyíteni egy kicsit a lelkén - amit mellesleg én is megtettem, de távolról sem annak reményében, hogy ti majd yol megoldjátok az én bajaim.
Uff!

az "értelmetlen gügyeségek" szerzõi szerintem nagyonis tisztában vannak vele, hogy egyedül saját magunk vagyunk képesek rendet tenni a lelkünkben, csak néha azért jó vkinek beszélni róla, panaszkodni, sírni, és bizony kérni pár értelmetlen tanácsot ezzel reményt adva annak a ténynek hogy talán van egyszerûbb módja is a sebek begyógyításák mintsem a hosszú-hosszú szenvedés és örlõdés.. Nem is olyan rég én is "gügyögtem" itt mert qrva szarul voltam, de ezzel hogy bejöttem ide és elsírtam a bajom máris kicsit jobban tudtam aludni, és talán tényleg igazad van hogy önmagunknak kell tisztázni a dolgainkat de vannak helyzetek melyek mindezen "gyógyulást" segítik, sõt, talán gyorsítják is..

Nem. Sem hangulatváltozás, sem semmi más nem történt.
Egyszerûen csak vannak dolgok - fõleg a banális, teljesen értelmetlen gügyeségek, amik mellett nem tudok -vagy nem akarok- egy-egy rosszmájú megjegyzés nélkül elmenni.
Továbbra is minden segítõkészségem azoké, akik tanácstalanok, rosszul érzik magukat, bajban vannak és egy kis lelki támaszra vágynak. De...!! De emellett megvan a magukhoz való eszük, és az igyekezetük, hogy talpra álljanak. Nem másoktól várják a segítséget, nem okos könyvektõl és weblapoktól várják a gyógyulást, hanem önmaguktól. Akikben nem csak az óhaj és a szándék ("szeretném, ha...") van meg, hanem a tetterõ is ("és tennék is érte...").
"Aki óhajt, de nem cselekszik, dögvészt áraszt..."

That's all.

Ugye? 😄 😄D

Hangianix
Lol, egy poen miatt mindenki erted aggodik :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

az utóbbi napokban mintha 180 fokot fordultál volna? Történt valami, vagy csak szimpla hangulatváltozás?<#shakehead>
Miért lenne gond? Egyszerûen csak: hülyes kérdésre, hülye válasz.

Privat....gold? 😄
Hangianix
Javaslom a Privat hasznalatat. :p

Azt meg lehet oldani , bemegyek a munkahelyedre . Jó ?

krisztike
Bocs de sokat melózok és fáradt vagyok.

Hali.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Arch
Nem tûnsz vmi hûde jó kedvûnek...

Szia , beszélni szeretnék veled . Soha nem voltam ilyen szarul . ( kérlek ) A Szilvi is kipakolt és se telefon se semmi mert állítólag bunkó voltam veled . Legalább te hallgass végig , kérlek 😞

krisztike
Bocs kimarad :adtál 1 bizonyos útmutatót.

krisztike
Külön banánt nem rakunk bele mert megromlik stb. de így vmilyen útmutatót.

Azért hülyeségeket ne beszélj... Mi a gond?

Mert tapló paraszt állat vagyok...

Megnéztem. Jónak tûnik. Olyan 4.000-5.000 ft-ot költenék (max), a szállítási díj nélkül. A banán tetszik a honlapon... Az mindenképpen kellene. Talán alma is. A többit rád bízom. Viszont elég száraz a bõre (talán vashiány? valami ilyesmit mondott.)

Ha szerdáig megjön (állítólag 3 munkanapon belül..), akkor kellene. És köszi!

Pluskast
Persze de egy dolog valakivel beszélni - még webkamerán keresztûl is szoktunk - és egy másik dolog érezni és látni, hogy ott van melletted. A búcsuzkodást meg valóban gyûlölöm, mert fél embernek érzem magamat ha nincs mellettem.............

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

krisztike
Az jó.Valószínû megéri neki hisz,ha nem így lenne akkor itt lenne melletted.Ha hozzád jön haza akkor bizti szeret.Gondolom,hogy kellemetlen a búcsúzás és õrülten hiányzik is ... de,ha szereted a távolság nem állhat közétek sztem. 😊

krisztike
Szóval holnapra megkérdem majd.Este leírom.Jó éjt mindenkinek!<#integet2>

krisztike
Holnap beszélek a fõnökömmel,úgy tudom megrendelésre is csinálunk csomagot.Max te leírod mennyit szándékozol rá költeni és én megcsinálom - csak ilyenkor szükség van a lány stílusára és,hogy pl.az édes,savanykás,gyümölcs illatot kedveli ill. érzed rajta.

Az üzletünket a www.szappangyar.hu -n megtalálod.

Pluskast
Hivatásos tolmács.

krisztike
Mit nelózik kint?(csak nem felszolgáló?) 😊

Pluskast
Nekem a jelenlegi párom hiányzik de marhára. Kinn dolgozik olaszországban és ma reggel ment vissza. Kivittem a reptérre de hazudnék ha azt mondanám nem volt gombóc a torkomban. Mindíg utálom azt a napot amikor visszamegy............

Ellenállhatatlan ajánlat... Szívesen beugranék, de nem vagyok pesti. Ca. 60 km.-re tengõdöm tõle. Még így is beleférne ha nem égett volna a körmömre a szakdolgozat(hétfõn adom le bekötve, hogy hogyan azt ne kérdezd). A jövõ héten hétfõtõl-csütörtökig Kaposváron leszek, csütörtökön pedig névnap...

Egyébként mi lenne az?

PResident Evil
? :o

Match
<#rinya>

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

<#nyes>
krisztike
Gyere be a Pólusba és keresd meg a Stender szappangyár nevezetû boltot.Ma és holnap is melózok majd mutatok vmit,ami bizti jó.

krisztike
Ez érthetõ.

most nem rólam van szó, hanem Braveheart-ról 😛
de amúgy elvagyok Én is, azt leszámítva, hogy hiányzik az ex, meg jó lenne vele lenni minden értelemebn 😄
Megfordult a fejemben... Újrahasznosítható ajándék.

Vavyen Fable: Nászjelentés.

Bár tipikusan nõi szemszögbõl nézi a szakítást (a házasságot) és minket fikáz, nagyon jó. Azért a fõszereplõ a végére megtalálja élete párját. Nem lõttem le a poént, ezzel kezdõdik a könyv.

Hangianix
Es utana feladhatsz egy hirdetest, hogy egyedulallo plussmacimhoz baratnot keresek! 😄

A múltkor boldog volt egy csomag gumicukortól. Pedig a felét én ettem meg...

Mióta ilyen "se tûz, se víz" állapotban vannak a barátjával, állítása szerint nincs kihez hozzábújnia esténként (kivételesen nem az ágytornára gondolt, pedig oltári nagy szája van). Lehet hogy elõveszi a régi plüssmaciját. Úgyhogy pedzegettem neki, hogy mekkora plüssmacit szeretne (ha a régi nem lenne megfelelõ). Á, ez se célzás volt (kicsit mackós testalkatú vagyok).

Az ajándékot meg beszélni... Valahogy át kell adni... Ha nem lenne esélyem, vagy újból összejön a barátjával, van annyira korrekt, hogy nem fogadja el.

Próbáltam eddig is, de mindig eszembe jut valamirõl...
lehet csak az idõ fog segíteni

War. War never changes.

krisztike
Így van!Piros pont...😊

gya! így van!
kösd le magad, ne legyen egy szabad perced se, járj sokat társaságba, tûzz ki vmi célt magadnak amit meg szeretnél valósítani és minden energiáddal koncentrálj arra. Nálam segített...

az a helyzet, hogy csak az idõ fog segíteni. vagy egyedül kihevered, vagy találsz mást. ezt nem tudni
ez nem úgy megy, hogy a doktorbácsi felírja receptre a gyógymódot.
van akinek a társaság segít, van akinek a magány. meg vagyok Én. 😊<#idiota>
Most mér'?! <#ejnye1><#szomoru1><#confused>
Egy csõre töltött stukker.
Soha többé nem lesz bajod a szakítással...

Hali. Tudom furcsa lesz a kérdés, de nem tudtok vmilyen weblapot vagy könyvet vagy akármit mondani ami segít kiheverni a szakítást? Úgy értem hogy ötleteket ad vagy vmi...épp aktuális <#szomoru1>

War. War never changes.

<#idiota><#taps><#vigyor>
krisztike
Attól függ hol van a lány értékrendje...😊)

Arch
Szerintem ezt is csak viccbõl mondta... 😊) Mármint a drágát. A nagyot lehet, hogy nem 😄D

A stílus... Az kimaradt, hogy mindenkivel ilyen. Azóta szelídült meg a stílusa (velem szemben), mióta rávezettem, hogy velem mennyire más...

Még egy apróság. Legközelebb a jövõ héten írok neki, vagy hívom fel (ha nem keres meg). Akkor lesz a névnapja és még nem mondta meg, mit szeretne (csak azt, hogy valami nagyot és drágát). Hmm. Meglátjuk...

Na szia. Lépek.