A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De így már tiszta. <#eplus2>#eplus2>
Ha yol tévedek, hozzád normálisan szóltam és legjobb tudásom szerint adtam neked tanácsot. Szóval nem igazán értem, miért érzed megszólítva magad az alábbi írásomban. Ugyanez vonatkozik Lacikára, Arch-ra ésatöbbi.
Az egyel ezelõtti hsz-om 1 (azaz egy) darab embernek odavakkantott élcelõdésem miatt keltezett, aki történetesen arra számítva kért itt segítséget, hogy ha majd yol elolvas valami fasza könyvet, akkor máris heppi&halidéj lesz. No more comment.
Úgy gondolom, van némi különbség a fentiek és aközött, hogy valaki bejön ide könnyíteni egy kicsit a lelkén - amit mellesleg én is megtettem, de távolról sem annak reményében, hogy ti majd yol megoldjátok az én bajaim.
Uff!
Egyszerûen csak vannak dolgok - fõleg a banális, teljesen értelmetlen gügyeségek, amik mellett nem tudok -vagy nem akarok- egy-egy rosszmájú megjegyzés nélkül elmenni.
Továbbra is minden segítõkészségem azoké, akik tanácstalanok, rosszul érzik magukat, bajban vannak és egy kis lelki támaszra vágynak. De...!! De emellett megvan a magukhoz való eszük, és az igyekezetük, hogy talpra álljanak. Nem másoktól várják a segítséget, nem okos könyvektõl és weblapoktól várják a gyógyulást, hanem önmaguktól. Akikben nem csak az óhaj és a szándék ("szeretném, ha...") van meg, hanem a tetterõ is ("és tennék is érte...").
"Aki óhajt, de nem cselekszik, dögvészt áraszt..."
That's all.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Ha szerdáig megjön (állítólag 3 munkanapon belül..), akkor kellene. És köszi!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az üzletünket a www.szappangyar.hu -n megtalálod.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként mi lenne az?
de amúgy elvagyok Én is, azt leszámítva, hogy hiányzik az ex, meg jó lenne vele lenni minden értelemebn 😄
Bár tipikusan nõi szemszögbõl nézi a szakítást (a házasságot) és minket fikáz, nagyon jó. Azért a fõszereplõ a végére megtalálja élete párját. Nem lõttem le a poént, ezzel kezdõdik a könyv.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mióta ilyen "se tûz, se víz" állapotban vannak a barátjával, állítása szerint nincs kihez hozzábújnia esténként (kivételesen nem az ágytornára gondolt, pedig oltári nagy szája van). Lehet hogy elõveszi a régi plüssmaciját. Úgyhogy pedzegettem neki, hogy mekkora plüssmacit szeretne (ha a régi nem lenne megfelelõ). Á, ez se célzás volt (kicsit mackós testalkatú vagyok).
Az ajándékot meg beszélni... Valahogy át kell adni... Ha nem lenne esélyem, vagy újból összejön a barátjával, van annyira korrekt, hogy nem fogadja el.
lehet csak az idõ fog segíteni
War. War never changes.
kösd le magad, ne legyen egy szabad perced se, járj sokat társaságba, tûzz ki vmi célt magadnak amit meg szeretnél valósítani és minden energiáddal koncentrálj arra. Nálam segített...
ez nem úgy megy, hogy a doktorbácsi felírja receptre a gyógymódot.
van akinek a társaság segít, van akinek a magány. meg vagyok Én. 😊<#idiota>#idiota>
Soha többé nem lesz bajod a szakítással...
War. War never changes.
Még egy apróság. Legközelebb a jövõ héten írok neki, vagy hívom fel (ha nem keres meg). Akkor lesz a névnapja és még nem mondta meg, mit szeretne (csak azt, hogy valami nagyot és drágát). Hmm. Meglátjuk...
Na szia. Lépek.