A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
remény hal meg utoljára

ma is hazavittem. jót dumáltunk, meg röhögtünk egy sort. 😊
ha ki akarna használni, nem ezt csinálná. jah, hazamehetett volna a barátnõivel is, Õk is kocsival voltak, de még maradt velem egy picit, aztán Én vittem haza végül. 😊
krisztike
Szia.Látom még új vagy a köreinkben így hát megkérdem :mi járatban erre felénk?Mesélj magadról...! 😊

Arch
Ha tényleg gyalog akarna menni, akkor gyalog menne.

hello
<#nemtudom><#eplus2>
hello
abszolút nem, ugyanis legtöbbször gyalog akar menni
Arch
Ebben az én viszem hazában van egy enyhe (?) kihasználást... Mármint a nõ részérõl.

ÉN meg csak tengek-lengek, viszem a Focusomat futómûbeállíátsra, nehogymá' maradjon egy kis pénzem. Jah, meg persze fákingolják meg magukat az útburkolók. Amúgy sajnos "nõmentes" vagyok még mindíg. Hiányzik az exem. Igaz, mostanában Én viszem haza, mikor esténként feljönnek picit darts-ozni, beszélgetni.
krisztike
Én hulla vagyok és tegnapi szabadnapomon is melóznom kellett,holnap pedig ismét megy a buli csak nem tudom meddig.

De amúgy mi ez a nagy csend? Vagy Nõnap alkalmából minden szép és jó?
krisztike
Nagyon aranyos vagy. 😊 Minden hölgy nevében köszönöm .😊

Arch
Részemrõl köszönöm szépen mindenkinek! <#puszis> 😊

krisztike
Köszike

krisztike
Nem értetem félre.

Van 1 okos,ügyes és gyönyörû (ne,m csak az én szememben) lányom és
1 férjem,aki mellettem van betegségben,fájdalomban és örömben egyaránt.

Nincsen kapcsolat kanál csörgés nélkül...,mindig van vmi,ami esetlegesen nem klappol...

Boldog Nõnapot kívánok Én is minden kedves hölgy ismerõsömnek itt a fórumon!
BOLDOG NõNAPOT!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Breki33
ne értsd félre ez idézet

de akkor nagyban
krisztike
Imádom a hóvirágot! 😊

El kell mondanom,hogy te pályát tévesztettél.
(Nekem tetszenek az olyan férfiak,akik nem csak a macsót akarják megjátszani,hanem gondolkozni is tudnak és van szívük is úm.,de
lehet,hogy én csak rossz helyen kerestem,mert valahogy nem igazán
sikerült.(?) <#nemtudom> 😊 )

Breki33
"Ismerjük be férfitársaim: életünkben mindig központi szerepet játszott és játszik a nõ, akár barátnõ, feleség vagy anya szerepében. Nélkülük... Nem! Nélkülük nincs élet, boldogság, szenvedély öröm és bosszúság. Ahogy Jókai Mór találóan megfogalmazta: "a férfi sorsa a nõ..."

Ezt a sorsot várjuk, készülünk rá, küzdünk érte, "cipeljük" édes gyümölcsét, olykor nyûgös terhét, de mindig velük, sohasem nélkülük. Mert bárhogy csûrjük-csavarjuk a gondolatot, a végkifejlet mindig az a beismerés: õk azok, akik az élet teljességét ölelik magukhoz. Mert nemcsak adják az életet, hanem éltetik is azt, szeretettel, gondoskodással, simogatással, s ha kell figyelmeztetéssel, korholó szavakkal, az elhallgatott mondatokkal. Mindezt azért, hogy az életerõ, a derû nap, mint nap újjátermelõdjön, hogy rohanó világunkban legyen egy kis sziget számunkra, a nyugalom, a gondoskodás szigete.

Velünk, de értünk teszik!
Ezért vagyunk adósak nekik!
Ezért, s mindenért!

Még akkor is, ha évente egyszer szoktuk megfogalmazni, elismerni, köszöntõ ürügyén közreadni: a szeretet, a gyöngédséget, a figyelmességet, a gyakori lemondást és a szépséget õk testesítik meg.

Az õ napjuk ez a március 8-i dátum. Még akkor is, ha tudjuk, hogy az indító szándék (1910) nyomorúságos helyzetükbõl fakadt. Tavaszi ünneppé és nemzetközi rangúvá vált emlékezni arra, hogy 1908-ban a New York-i varrónõk fellázadtak, s harcot indítottak jogaikért, többek között az emberségesebb bánásmódért. És azóta is ezért küzdenek nap, mint nap. Csakhogy gyakori szenvedésük, megbántottságuk, hangja, ilyenkor, a nõnap tájékán eltompul. Mert elnyomja az ünnepi köszöntõk veretes dicshimnusza, a hivalkodások sorozata, és a tömjénezések szelíd acsarkodása. Ilyenkor kitüntetett figyelem árad feléjük, egy szál virág vagy egy kedves szó öltözetében. Mert így illik. És a többi háromszázvalahány napon? Pedig akkor is vágyódnak megértésre, kedvességre. Mert a nõk arra születtek, hogy szeressék õket. Amelyet százszorosan visszaadnak, barátnõként, feleségként, anyaként. Ne feledjük: egy anya szeretete, egyet jelent a család szeretetével.

Mikszáth azt írta egyszer: "Az asszony és a cserép hamar törik." Felismerõ és figyelmeztetõ szavak ezek mindannyiunk számára. Feladatot és kötelességet is jelentenek. Megértést és azonosulást. De nemcsak a nõnapon, a virágos ünnepen. Móra Ferenc gondolatai muníciót is adnak ehhez: "a nõ addig szép, amíg szeretik..."

Gondoskodjunk róla, hogy sokáig legyenek szépek. "

BOLDOG NÕNAPOT

...legalábbis a kívülállónak így tûnik. De azért gondolj bele, hogy mi, heterók mennyire nehezen boldogulunk a párválasztás problematikájával, a megfelelõ társ megtalálásával - pedig mennyivel nagyobb a választék. Õk sokkal szûkebb rétegbõl válogathatnak...

na jó, nincs az a pénz amiért én hozzáérnék egy sráchoz, de néha elgondolkodom rajta hogy sokan közülük jóval boldogabbak mint mi...

<#ejnye1>
én rájöttem buzi leszek<#hehe>

krisztike
Hát az is elõfordulhat,de lehet,hogy vmi más próblémáról van szó.

Arch
Akkor drukkolok... (kérdés melyik változatnak drukkoljak... ?) 😊
Fel a fejjel! Lesz rosszabb is! 😊))
tapasztalat :*(

én is.

Arch
Különben még mindig fenntartom, hogy a lány körül van vmi gond...

Arch
Nem is arra gondoltam. Csak ha tudtad (mondjuk ebben Õ is benne van, hogy mondta-e vagy nem), hogy sz*rul van, és ennyire nagyon szüksége lenne rád, akkor talán kihagyhattad volna az utazást, vagy kompromisszum - elvihetted volna Õt is; esetleg ha rosszul jönne ki, hogy nem mész, vagy ha viszed a bnõd, akkor valamire hivatkozva a felénél vagy a vége felé lelépsz, és egy-két nappal elõbb jössz haza. Persze csak ha van vonat, vagy vmi 😊

Tudom, de bármennyire szeretem, térerõt nem tudok csinálni egy völgy mélyén.

Arch
Az tényleg sz*r (már bocsánat) tud lenni, ha olyankor van távol az illetõ, amikor az embernek a legnagyobb szüksége lenne rá.

kiváncsi leszek belõlem milyen viselkedést fog kihozni, ha hazajön az... "illetõ" :/

Arch
Ha ide írsz vmit vkinek, és nem privátba, akkor számíts rá, hogy fognak rá reagálni... ha ezt nem akarod. Írj privit az illetõnek.

Hozzátenném, én nem is a hozzászólásodra reagáltam - és igen, egyrészt azért, mert nem nekem szólt -, csak egy megjegyzést tettem.

alakulni látszanak a dolgaink, most már leaglább azt megmondja, hogy pont akkor voltam távol, amikor kellettem volna. Hogy mire, az még homály, ennek a lánynak a megfejtésébe talán dr. Csernus is belehülyülne, de én ezt is haladásnak fogom fel. Jövõ héten újabb próba...

Bezony. Vidéken sokkal közvetlenebbek az emberek, mint errefelé. Én is jobban kedvelem azt a közeget.
Itt a csajok zöme kicsit olyan "miss"... magasan hordják az orrukat. csak tudnám, miért!

"Ákosról azt hittük, kicsit depressziós..."

... de szerencsére idejében kiderült róla, hogy csak egy utálatos féreg 😄DD

végülis ízlések, és pofonok <#eplus2>
én is így gondoltam egészen addig amíg nem közölte a csaj hogy "neked ingyen van 😉" <#whatever>
amúgy az utcáról nekem sem lenne felszedni, szerencsére ez a sztori egy night-club-ban játszódott ami azért igényesebb egy kicsit..

Én nem fanyalodnék ilyesmire soha
krisztike
Nõkkel kapcsolatban :nincsen lehetlen csak tehetlen...😊

na ezért nem teccik nekem a nagy falu. mehetek Én mosolyogva, vidáman az utcán, aztán még engem néznek hülyének, hogy minek örül ez a barom. Ehh 😛
krisztike
Nahát és ,ha kimész a Rákóczi térre és szétnézel ott is egybõl talál vidám lánykákat. (ki tudja mennyiért és milyent ? 😊)

bocs az elõzõért, fõleg azért mert javarészt egyetértettem veled, csak éppen felhúzott egy nõszemély rendesen és hirtelen nem tudtam kin levezetni a mérgem.. 😊

Most hogy mondod, nekem is feltûnt ez a kis savanyodottság az asszony-népen arrafele. Legutóbbi alkalommal megakadt a szemem egy egész cukipofa lánykán, de mikor összekadt a tekintetünk szemrehányóan lehajtotta a fejét és olvasta tovább a bridget jones naplóját
<#wilting>

itt azért jóval barátságosabb a tömegközlekedés is, sõt szóba is lehet elenyedni az esténként igencsak üres buszok kivilágítatlan végében kuporgó pipikkel 😊

Nah. Ez a hangnem mindjárt jobban tetszik. Nem igazán értettem, miért köttél belém, de földet rá!

Budapest mellett lakom az agglomerációban (sic!) 😊 Úgyhogy nagyon is tudom, mi a helyzet a lányok terén. Tény, hogy sok csinos lányzó mászkál errefelé, de a legtöbbje faarccal, elfásultan, semmitmondó közönnyel viseltet a környezet iránt - legyen az ember, állat, vagy tárgy. Ez persze nem csak a lányokra igaz, hanem úgy en blocke a budapestiek túlnyomó részére.
Egy mosolygós, jókedélyû lány, aki még ki is néz úgy, hogy gusztusod támad rá? Hah!! Havonta egyszer... legfeljebb! Pedig én is szinte nap mint nap a 7-essel (is) járok.
Úgyhogy ne hidd, hogy ez a város lenne a csajozás mekkája. A választék nagyobb - már a lélekszámot tekintve. De ennyi besavanyodott, individualsita szinglit egy rakáson...!

Faki
Bp mint pipiparadicsom? Hátõõõ 1éccakásra vágysz, akkor gyere. Lehet itt lerobbant leleki, de optikai tuningal ellátott csajszikat vadásazni. Hosszabb távra tervezve, meg ugyanott leszel mintha sehova sem mentél volna. Nade, mivel több az ember, talán belebotlasz egy normális csajsziba, talááááááááááááááááááááán.

mibõl gondolod hogy nincs?
najó, tényleg nincs, de úgy néz ki most lesz egy, bár nem az akire várok,de talán azért bele tudok majd idõvel szeretni... Sajna Sopronban mivel elég kis város korlátozottak a lehetõségeim, kevés a csaj, vagy akivel tényleg el tudnék képzelni komolyabb kapcsolatot meg foglalt..<#shakehead>
Már nem is emlékszem..te BP-i vagy? mert akkor irigyellek. Mindenképpen igyekszem én is minél elõbb feljutni a fõvárosba, most hétvégén voltam is, és a 7-es buszon 5 megálló alatt több jó csikket láttam mint itt 3 hét alatt<#falbav>

Hiánycikk... Mostanában mindenki szakít. Ákosról azt hittük, kicsit depressziós, de nem. Más újság nem igen van.

Ja. Mi még nem találkoztunk.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Membrah
Hi emberek..Gondoltam benézem ide is..mostanság mindig egy topicban tengõdök..
Szal kinél miúsjág a barátnõ nevû élõlény ügyében?😄

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Te beszélsz...?? :o)) 😄D

szerintem szerezz magadnak egy nõt..

Szerintem sem veled, sem mással nem volt itt semmi súrlódás, ami sértõdésre adott volna okot.
Én felvállalom, hogy tudok cinikus, gúnyos lenni - és az említett, x nappal ezelõtti beszólásom annak is volt szánva. Még csak azt sem mondanám, hogy Brave személyének szólt, hiszen gõzöm sincs, ki õ, mi õ. Minden túldimenzionálás nélkül egyszerûen csak így volt kedvem válaszolni arra a teljesen nonszensz kérdésre. Számomra nonszensz volt.
Én úgy érzem, hogy eddig mind veled, mind a többiekkel yol megvoltam itt, és túlnyomórészt értelmes, kérdések, értelmes válaszok kelteztek ebben a topicban.
Uff!