18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    lol
  • akos
    Jaja. Sms SUXX.
    MSN rulez! :)))
  • Vlala #13985
    ez eddig rendben van, én sem ajtóstul mennék a házba, de semmiképp sem bíznám ezt másra.
  • krisztike
    Ne másra hallgass ,mert nem az ő ,hanem a te életedről van szó .
    De ezt nem sms-be kellenne elmondanod ,mert az sztem gerinctelenségre vall ...
  • krisztike
    Én sem állnék oda 1 hapsi elé ,hogy szerelmi vallomást susogjak neki .
    Ha nem látnám ,hogy 1kicsit is azon van ,hogy vmilyen kapcsolatot teremtsen velem leszarnám az illetőt -pedig már nagy kislány vagyok ... :)
    Nem szabad olyan kocsi után futni ,amiről tudod ,hogy úgy sem fog felvenni ...
  • Vlala #13982
    "szombat este összejöttem valakivel" - biológiai tesztek bizonyítják, hogy a szombat este nem alkalmas tartós kapcsolatok kialakítására. A tesztalanyok 38%-a szerda délután a legfogékonyabb, 22%-a pedig vasárnap délután.

Szerintem a lánnyal beszélj, ne a barátnőivel. Én személy szerint már óvodás koromban kinőttem a "hé, te, mondd már meg neki, hogy szerelmes vagyok bele!" eljárásból, ugyanis nem utal komoly szándékra. Érted, ha a lány komoly lenne, ő keresett volna meg, nem a barátnője. Nem lehet, hogy csak "most aztán bepasizok" korszakában van?
    Bűntudatot semmiképpen ne érezz, ez a szombat Eszti :-) láz hatása volt... lehet, hogy dízel a lány, és magától gyullad :-) ez kb. jövő szombatig fog tartani.
  • magus
    no, szerintetek mennyire jogos z h buntudatom van, hogy szombat este összejöttem egy lánnnyal, akivel jol elvoltunk, másnap elvoltam foglalva, hetfon gondoltam irok neki sms-t, hogy azert megbeszelhetnenk (gondoltam nem ugy kellene megmondani h nem szeretnek folytatast hogy dobok egy sms-t...), csak kiderult, h o neki jobban bejottem mint o nekem. Baratnoje gyozkod h de jo lenne ha folytatnank, en meg nem igazan szeretnem, de akarki szol hozzam, folyamatosan gyul bennem a sok gondolat. hát, ez van
  • Lacika 79
    :D
  • BEAST #13979
    dejóneked
  • ÁjjLe BoBBi
    visszafogtam magam ;)
  • ÁjjLe BoBBi
    igen jelent :) azt hogy SZERELMES VAGYOKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!! VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ IIIIIIIGEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • PResident Evil
    ne kérdezd...

beszarik az sg server ha beírja :D
  • Lacika 79
    na mesélj, ez jelent valamit? :)
  • ÁjjLe BoBBi
  • Wolwerine
    Valaki biztos...
  • SinClaiR
    Hello, Van itt valaki? :)
    Üdv mindenkinek akit rég láttam.
    Na megint eltünök.:)
  • Breki33
    köszönöm remélem az lesz :-)
  • Arch
    Boldog Szülinapot Breki! :)
  • krisztike

Az jó ,mármint az ,hogy megvagy stb. :)

("Megint?Miért...mikor ??" -ral ) :D
  • akos
    Megint? Miért... mikor??

Hát jahm... régen. Suli megvan. Én is. :))
  • krisztike
    De igen ,de nem úgy értettem ,hanem úgy ,hogy mindenben hibát fog találni ...
    Megint kötöszködni akarsz ?
    (Régen találkoztunk ill. beszélgettünk . Suli hogy van ? És TE ? :) )
  • akos
    Miért? Nem büdös a szar...??
  • krisztike
    Türelem a hosszú élet ritka !
  • krisztike
    ami a sütőben van az jó ... tegnap az volt ebédre (már lekellett vágni egyet :D )
  • krisztike
    Ebben igazat adok a Wolwerine -nek.
    Csak az a baj ,hogyha felhívod valószínű ,hogy még a "szart is büdösnek fogja találni" ... :)
  • BEAST #13962
    hmm ... nemtom ... ez egy nagyon hosszú történet :D
  • Wolwerine
    Elég egyértelműnek tűnik a válasza. Ha nem akar semmit, úgyse tudod erőltetni. Az a baj, hogy ilyesmit az elején kell/lehet lerendezni. Később sokkal nehezebb. Ha éreztetted vele mit érzel, akkor utána felesleges letagadni... Ilyenkor tarts is ki mellette. Tényleg hazudtál neki (szerintem ez az egyetlen amit sérelmezhet).

Az, hogy többet szeretnél, mint barátság (főleg mert szerintem így is indultál neki), nem lehet baj, főleg nem lehet sértő... Ha mégis így gondolkozik, az nagyon nagy baj. Hagyd békén. Attól nem lesz a tiéd, hogy futkározol utána...
  • Axl Rose
    Igen, az biztos hogy van neki is egy lány.
    De azt megtalálni, hajajjj...
  • Axl Rose
    Hát teljesen "komolyan" nem gondolom.
  • Hangianix
    Az utolso, zarojeles felmondatoddal meggyoztel! :DDD
  • BEAST #13957
    több mint 1 hete nem beszéltünk ... mert megbántottam ... éreztettem hogy mit érzek amikor láttam hogy zavarja letagadtam , átgondoltam meg nyugodjon meg , stb ... erre azt mondta tudja hogy hazudok és hagyjam békén ...
  • Sir Quno Jedi
    Más amúgy sem engedélyezett ! :DDD
  • Wolwerine
    Szeretjük a libákat...

13951: száját=száján
  • Hangianix
    Ok, igy mar egyet tudok erteni veled. :P
  • Sir Quno Jedi
    Hát csináld ami jólesik és szarj a halakra !
  • Sir Quno Jedi
    Mielőtt még előre látott vesszőfutásomat megkezdeném, a bottal se "piszkálnám meg" nem (csak) a külsőre vonatkozik, hanem ánblokk az adott "nő"-re ! Vannak olyan emberek akik MEGÉRDEMLIK, hogy egyedül vannak, na ! (lehet, hogy én is, nem vonom ki magam a népítélet alól)
  • Wolwerine
    Valahol van egy lány neked is (nem is egy). Ha jól emlékszem, te is az "olyan jó barát vagy" csapdában jársz. Megpróbálhatnál nem olyan "jó" barát lenni. Időnként megbántani a csajt, éreztetni vele hogy mégis mit akarsz tőle (nem a d*gásra célzok). Ja és azonnal hajítsd, amint kiejti a száját a "csak jóbarát" szót... Legyél egy kicsit önző!
  • Breki33
    és a sörhasú, izzadtságszagú, érzéketlen liba?

ja az a sütőben van :-)
  • Wolwerine
    De olyan jó eljátszani a gondolattal néha, nem?
  • BEAST #13948
    "Előbb vagy utóbb mindenki párt talál."

vagy nem ...