18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#14027 Vagy professzionálisan ISZOL, vagy dumálsz ! -
akos #14026 Kár, hogy szanaszét vagyunk dobálva az országban. Ezzel a mostani gárdával lehetne egy yo kis topictalálkozót csinálni. Valami hangulatos italdában néhány pohár nedű mellett eldumálgatni... -
Lacika 79 #14025 lol -
Lacika 79 #14024 hm, milyen jó, hogy előbb írok, és utána olvasom el a többi kommentet is :P
Jah, Feketefény: nem vagy semmi vazze! kezet törgelni, meg ilyesmi. inkább a sötétség név illene hozzád, mindenféle fény nélkül -
Lacika 79 #14023 Ákost ismerve némi cinizmussal olvasd ezt a kommentet :P
amúgy ez a típus gusztustalan nőben, fasziban egyránt, aki a (fix) partner mellett tart pár "kúrógépet". persze biztos kényelmes, de akkor nemtom mi értelme van a kapcsolatnak. van, aki megcsinálja a vacsit, meg esetleg ha nincs más, Őt is meg lehet piszkálni? Hm...... -
#14022 Várunk vissza akkor is, ha vége lett...
Botsbots -
Wolwerine #14021 Én se. De néha meginog az ember. Vagy lassan változik... Furcsa érzés. Kéne nyitni egy topicot "az Élet nagy kérdései" címmel.
"Sajnos? Nem sajnos? Átok? Áldás?" Na ez az... -
akos #14020 Sokkal egyszerűbb lenne. Ez így van.
De mivel nem olyannak születtünk, hogy felelőtlenül, másokon átgázolva is yol érezzük magunkat, ezért fölösleges is ezzel tovább foglalkozni.
...
Vagy hát legalábbis én nem olyannak születtem. Sajnos? Nem sajnos? Átok? Áldás?
-
Wolwerine #14019 Ezt a diplomatikus választ... Nem szoktál ilyen lenni! De tényleg. Néha egyszerűbb lenne nem? Nem törődni senkivel és semmivel, keresztülgázolni mindenkin... -
akos #14018 Van. Biztos... -
Wolwerine #14017 Véleményed biztos van róla... -
akos #14016 Azt nem nekem kéne megmondanom... -
Wolwerine #14015 Önbecsülésem van (még jó). Egyenlőre lelkiismeretem is. De mire jó az utóbbi? -
akos #14014 Az önbecsülésed? A lelkiismereted? -
Wolwerine #14013 Fene tudja. Mostanában azon gondolkozom, hogy érdemes-e ilyesmikre ügyelni. Morál? Erkölcs? Ha mások nem ezek szerint a szabályok szerint játszanak, ki kerül hátrányos helyzetbe? -
Wolwerine #14012 -
Wolwerine #14011 Családi sportok... Ha komolyan írtad, hogy eltörted a kezét, fogadjunk hogy az apjától (meg a dokitól) rögtön visszarohant hozzád. Egyes nőkre ez jellemző. -
Vlala #14010 ilyen burkolt célzásokat be lehet vetni, de amit Magus írt ("Baratnoje gyozkod h de jo lenne ha folytatnank") ez már az "ajtóstul a házba küldjük a postást" kategória. Komoly szándékú emberre nem vall a kerítőnő felfogadása. Ha barátok segítenek feloldani a gátlásokat, az még elmegy, de már az is határeset. Komoly, felnőtt emberek vagyunk, mernünk kell odaállni. (merjünk nagyok lenni... ) -
#14009 "Amikor eltortem a kezet" Lol. NC. -
#14008 Aranyos lehetsz. Barátnőm is iylen tipus. Eltöröm a bordádat meg iylenek:) Amikor eltörtem a kezét akkor meg rohant az apjához:) De a kemény kislányoknak is meg kell hagyni az erősködés lehetőségét, hogy jól érezhesék magukat. Tényleg rosszul esne ha megtudnám hogy megcsalt, de ugyanakkor ott van a többi növény ugye... -
#14007 tise szeretnétek ha nektek kéne -
akos #14006 Tanuljatok meg érteni :-PP :) -
#14005 A cinizmussal es a szarkazmussal mar korabban is gond volt. Beszelj erthetoen :p -
akos #14004 A kulcsszó: cinizmus. -
#14003 De te nem néznéd jó szemmel ,ha a barátnő is ilyenen gondolkozna és meg is tenné... Ugye ? -
#14002 Ha a hapsim lennél és mástól hallanám vissza ,hogy mást is megdugtál ,akkor a temetésedet már elkezdheted tervezni ...
Ismersz ,a férjem tudja a legjobban ,hogy nem nézem és véletlenül eltörném a bordáit ,az orrát ,de 1 darabig pisilni is fájdalmas lenne neki ,ha ez történne ...
Ha másik puncit kiakar próbálni akkor a mi kapcsolatunk pihen ,mert nem tudhatom ,hogy attól a nőtől mit szedhet össze (talán). (tudom ,hogy a férfiak túlnyomó része pl. nem szeret gumit használni)
-
#14001 nem is az volt a celom, igazabol csak egy laza partyra neztem le, mostanaban a partyk ugyis olyan szarul sikerultek -
#14000 nem, nem dugtam meg, osszejottunk, de odaig nem jutottunk el.
Hát, majd szombaton kiderul mi lesz... -
akos #13999 Szerintem érdemes. Hajrá... kedved ne szegje semmilyen morális, vagy erkölcsi aggály - mindez már a múlté! Mindent bele!! -
ZsirosKenyer #13998 taps -
#13997 Szerintentek, érdemes mindenféle lányokkal lefeküdni, ha már van egy 2éves kapcsolatod. Megcsalni őt, azért mert komoly régi ismerős lányokkal és újakkal is lefeküdni. Vagy nem szép dolog? -
akos #13996 Az tény :)) -
Wolwerine #13995 Lehet. Nem voltam ott. De nagyon úgy hangzott. -
#13994 Az osszejottem, nem csak dugast jelenthet szerintem, szoval lehet a jol elvoltak stb nem ezt jelenti. -
Wolwerine #13993 Jobb mint az MSN... -
akos #13992 ...? -
Wolwerine #13991 Repülőgép vontatja a hirdetést az égen: "Ég veled, kicsim"... -
Wolwerine #13990 Amit az előbb írtam (13989), rád nem vonatkozik. Ha korábban még nem ismerted, akkor csak egy egyéjszakás csaj, már meg is volt, fölösleges vele foglalkozni. Ha ismerted, azért más. Lehet hogy régebb óta szeretett volna valamit és csak kihasználta az alkalmat... De ezen a szinten tényleg ne a barátnője kapacitáljon. -
Wolwerine #13989 Hát, nem tudom. Az rendben van, hogy én is magam mennék oda a csajhoz... De nem árt előtte egy kis terepszemle. Valaki, aki esetleg megemlít a csaj előtt és figyeli mit reagál... Vagy pedig olyanok előtt beszélek a csajról, akiről tudom hogy visszamondják neki... Ha utána találkozunk, lehet azért látni, hogy kedvesebb lesz-e egy picit (hajrá), vagy távolságtartó (game over)...
-
#13988 más női szemmel és más férfi szemmel nézve ,de én sem bíznám másra