A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 2 csaj is aki nagyon tetszik.
Az egyiket minden évbe egyszer látom/láttam 5 évig, de mostmár többször akarok vele talizni. (3.-os korom óta (most 8.-osak vagyunk) járunk síelni és ott szoktunk talizni). Nah, ha értitek mondom tovább. <#nyes>#nyes> Szóval, az 5 év alatt minden télen mindig beleszerettem. De utánna meg soha nem taliztunk egy évig. A sítáborba soha nem sikerült közelebb kerülnöm hozzá, és idén meg nem is jött síelni. :-( Nah, szóval most elhatároztam, hogy többször akarom látni, és akár összejönni vele. Ma találkoztam vele egy év után, és eszméletlen volt. :-) <#szeret>#szeret> DE!
Sícsipõpróbára át kellett menni egy másik suliba. De ott meg találkoztam egy csajjal és megadta a számát. De õ is tetszik nekem. <#szomoru2>#szomoru2>
Faszom! Azt se tudom mit kezdjek magammal. Csajozni meg alig tudok... Mikor beszélgetünk, vagy valami, akkor félek valamitõl, vagy nem tudom, de olyan fura érzés van bennem. Alig jut eszembe valami, nem merek megszólalni se....

<#rinya>#rinya>
Ne akard elsõ alkalommal gerincre vágni (!), hmmm ,habár van 1-2,akinél ez a megõ (de ez ritka).
Az illetõ azért ne érezze nyeregben magát,mert elszaladhat vele a lovacska. 😊
Ha ráérsz, összedobhatnál valamit, csak néha vagyok szívdöglesztõ.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
(szóltak,hogy bukjak a konyhába és fõzzek valami oltárit.na jövök majd...😊 )
Szóval kipihenhetem magam.
Más.
Tudod,hogy tetszett a csajnak a csomag?
Húsvétra lepd meg magad te is 1 csomival inkább,majd én összeállítok 1 olcsóbbat és hapsiknak szívdöglesztõt .-ha kéred(?)
(Eszméletlen,hogy hogy viszik a ffak ,állítólag nagyon buknak rá a csajok... 😊 )
Elõször éld ki magad,próbálj ki mindent,amit csak tudsz és utána vállalj komolyabb kapcsolatot.
Az ígért nõi vélemény: ha emlékeztek rá, arról a csajról van szó, aki miatt annyira magam alatt voltam. Neki is felvezettem a témát (akkor éppen jó barátok voltunk, bár került). Válasz: a csajok nem így gondolják, de szerintem dugj meg annyi nõt, ahányat tudsz, utána gondolhatsz komoly kapcsolatra. A vicces az volt, hogy közben mellettem ült a barátja (aki tudta, hogy próbálkoztam) és végighallgatta...
(Sõt,a "guruló lyukas krumplit" is vagy "nyúlat futtában" - fiú tesóm van,így nem nehéz így gondolkozni) 😊
amúgymeg nálam a keret sokszor többet számít mint a luk.
Neked jobb lesz a közérzeted így.
buktam..
Én is ezt csináltam a múltkor, szerintem egy világ omlott össze a leányzóban. 😛
mondjuk nekem is mondtak már ilyet, de általában egy mosollyal és egy visszaszerválással elintézem a dolgot. 😛
Persze nem azt mondom, hogy ez mindenkinek üdvözítõ megoldás, sõt, az is lehet, hogy nekem sem az. De az utóbbi hónapok csalódásai végett nem igazán merem kiadni magam egy kapcsolat elején. Érzelmileg.
Mindegy. Majd lesz valahogy. Vagy nem. De az biztos.
Az is lehet, hogy egyszerûen még nincs itt az ideje, hogy egy új kapcsolatba fogjak. Vagy egyszerûen csak nem a megfelelõ lányokkal találkozom. Ki tudja? A lehetõségek száma végtelen. Nincs bennem semmi pártalálási kényszer. Úgy érzem, a legjobb, amit tehetek, amit most teszek: egyszerûen csak bedobom a gyeplõt a lovak közé, aztán hadd szóljon magától... Ha úgy érzem rossz felé megyek, vagy valami ígéretes lehetõség kedvéért letérnék errõl a "lesz, ami lesz" útról, majd újra kézbe veszem az irányítást.
Javaslat? Majd a végén idézek egy nõi véleményt is...
'12914'. Kellene-e annyira, ha könnyû lenne megszerezni? -filozofálok- Én elõszeretettel kezdek olyan csajjal, akinek van barátja. Pedig józanul gondolkodva majdnem biztos a pofára esés. Mire jó?
De végülis nem is olyan lényeges kérdés.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ez nagyon komoly 😊
jah és igen, rizikós 😛
Meg persze a többieknek is háj! 😊
Mi ez a nagy csend?
Ma lennénk (vagyunk?) 3 évesek az exemmel. 😊