18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#14067 Ha az ösztöneit valaki nem ismeri az az ő baja. Tod tavasszal amikor meglátod az első bikinis lánykát az utcát, nem a tudatos érzéseid ragadnak magukkal,már ha normálisan működsz. Ez az ösztön. És az nem azt mondja hogy kerüld nagyívben a lányzót!
A te megoldásod az önmegtartóztatás felé hajlik. Társadalmi szokásba burkolva. -
#14066 -
#14065 Hmm, 14 eves lanyok kezet tordosod akkor? :P
FeketeFény 2005. ápr. 17. 16:55 | Privát | Válasz | #1274
15 éves a barátnőm, most 23 vok. Ennyit a kérdésről.
FeketeFény 2005. ápr. 20. 19:07 | Privát | Válasz | #13997
Szerintentek, érdemes mindenféle lányokkal lefeküdni, ha már van egy 2éves kapcsolatod. -
#14064 Ösztönről beszéltem, nem tudattalanságról. -
#14063 nemtom én nem érzem magam ösztönlénynek ... tudatom van és érzéseim vannak , nem vagyok állat és nem fajfenntartás miatt választok párt ... de biztos bennem van a hiba -
Lacika 79 #14062 hm.... no comment -
#14061 Wolwerine: Igazad van visszafutott hozzám. Rájött hogy nagyon is vevő vagyok a kötekedésre és nem kockáztatta a komoly konfliktust köztem és az apja közt. -
#14060 krisztike! Ez a szöveg igazán szépen hangzik leírva, de úgy mondod mintha létezne valami felsőbb erkölcsi rend aminek meg kéne felelni. Az ember neveltetéséből és környezetéből szerez ismereteket cselekedeteihez és érzésvilágához. Ha én Muzulmán lennék akkor nem megcsalnám a barátnőmet, hanem egyenesen 15db feleségem lenne és kitűnően érezném magam!! De mivel sajnos Magyar vagyok, kénytelen vagyok beérni az itt elfogadott elvekkel, hacsak nem gondolkozom úgy, mint sok barátom és még sok 10,000 férfi az országban: Tehát szerintem az embert még mindig az ösztönei vezérlik hiába mondja magáról hogy ember és nem állat. Az ösztön pedig a fajfenntartás érdekében azt mondja a férfinak: Termékenyíts meg sok sok nőt!
Aki nem így gondolkodik az önmegtartóztató, beteg vagy hazudik.
-
#14059 Mivel nem ismered a körülményeket, még véleményed sem lehet az esetről és főleg nem rólam akit aligha simersz. Tehát hagyjuk ezt a sötétezés szöveget másnak, mert ez az erőszak-sötétség összefüggés igencsak ingatag. -
#14058 -
#14057 talán késöbb :( ... most órán vagyok , tanulni kéne vagymi ... majd még leszek és öntök :) -
Wolwerine #14056 Öntsd ki a lelked! -
Wolwerine #14055 Úgyse adnám oda senkinek. Ahhoz túlságosan aranyos... Meg ilyesmi... Csak nem tudom mi lesz vele/belőle...
-
#14054 -
akos #14053 Nekem nem. -
Wolwerine #14052 Meg kellene dumálni. Kérdés, a többiek mit szólnak hozzá...
Tartom a bizonytalan csajt... Kinek kell? Rajtam kívül persze... -
akos #14051 Valóban van egy pár szóba jöhető hely, kellemesek, hangulatosak, kibírható árakkal. -
Wolwerine #14050 Mindenesetre érdekes lenne... Biztos tudsz egy-két jó helyet. Cserélhetnénk tapasztalatokat/problémát.
Pl. "Van egy veszekedéssel, durcázással eltöltött két hetem". Becserélem (a nővel együtt persze)"két egymás gyilkolásával eltöltött éjszakára", vagy "szimplán ajánlok egy bizonytalan csajt a lófarkas fúriáért cserébe."
Aztán persze mindenki visszakéri a magáét. Valahogy a saját problémáim szimpatikusabbak mint a másé... Ti is így vagytok vele, nem? -
akos #14049 Budapesti vagyok én is. Pontosabban budakörnyéki... :) -
Wolwerine #14048 Hozhatnám azt a kihasználós csajszit... Talán még el is jönne. Hmm. Megzsarolom. Végül is jóbarátok vagyunk vagy mi?!
Lacika: én Dunántúli vagyok (ca. 60 km Pesttől). Ákos talán Szolnoki (vagy Szeged?), a többiek valószínű pestiek (úgy nagyjából középen is van). Talán tudnak valami jó helyet. -
Lacika 79 #14047 lol -
#14046 Ez akkor lenne vicces, ha mindenki hozna problemai okozojat. "Szia, te vagy az a Joli, aki felrekefelt a gazszerelovel? Sokat hallotunk mar rolad!" vagy "Ah, te vagy xy baratja? Veled nem fogok kezet, mert te egy taho allat vagy!" :DDDD -
Lacika 79 #14045 Háde lesznek ott Nők is sztem. Persze előbb azt kéne összehozni, hogy hol van az-az OTT. :P
Wolwerine: lásd feljebb :P
Mivel Én annyira nem vágom Pestet és környékét, valaki illetékes találjon ki valami okosat, utána meg majd jól leszavazzuk úgyis :D -
#14044 Nem iszom már férfiakkalő ! Annak lehet rossz vége is, nőkkel ez nem fordulhat elő... :DDD -
Wolwerine #14043 Benne lennék, de nagyon szét vagyunk szórva. Bár... biztos van olyan hely, ami mindenkinek közel lenne (relatíve). -
Lacika 79 #14042 loool :D
Én úgy hallottam, hogy a Metaxa is jó az ilyesmire, meg a Jagermaister is, meg a whisky is. Persze csak nagy dózisban. :D -
Wolwerine #14041 Jó terv... Nem tudom gépzsírt tartanak-e ilyen helyen. Hogy Robot barátunk tényleg elégedett legyen... -
Lacika 79 #14040 teccik az ötlet.
Jah, és hogy Robot barátunk is elégedett legyen: iszogatunk, és amikor nincs a pohár a szánknál, akkor besszélgetünk is egy picit. Aki nem lesz beszédes kedvében, az jól "becsicssent", oszt kísz :D -
Lacika 79 #14039 Cia! :)
Nem is rád céloztam azzal amit írtam, csak szimplán közzétettem a véleményemet :P
amúgy nem is fordult meg a fejemben, hogy ilyen lennél.
szal kikérem magamnak :D -
#14038 Mondjuk az igaz ,hogy nem akartam végül is bántani csak véletlenük 1 fogás erősebbre sikerült.De tudja ,hogy nem nyelném le szárazon az egészet ... :) -
#14037 teljesen azonos a véleményem nekem is -
Én most nem értem mit akarsz ebből kihozni ,mert én sem vagyok híve annak ,hogy a "ló nincs szamár is jó" efektust vigye be vki a magánéletébe .
Én sem lépek félre másik férfival és megpróbálok megadni mindent ,ami tőlem telhető de elvárom ,hogy ő se dugjon félre .
-
#14035 Van 1 baj a férjem bordáját már eltörtem és engem nem kell félteni mert nem vagyok az az ijedős fajta. :-/
Egyébként nem vagyok az a vadmacska típus ,nem mondanád meg rólam ,hogy nem vagyok szívbajos ,ha esetleg ilyesmire kerülne sor ,de utálom az erőszakot és én nem tudok se apukához se anyukához futni .
Ha másik nő/nők felé akarsz kacsingatni akkor vállald be abarátnőd előtt ,mert ne várjál többet a másiktól ,mint amit te is képes vagy nyújtani ! -
akos #14034 Én hiszek neked...
Csak érdekelt volna :) -
#14033 Mer télleg!
[nincskedvemhosszúfáradtvagyokbots] -
akos #14032 Gondótam... de mé?? -
#14031 A hölyét magamra mondtam, nem rá. -
akos #14030 Hö?
Lye... -
#14029 Az mindegy. Egyszer valamikor biztos gondoltál már arra a szóra, és ez neki már elég! :DDDDD
[hölye] -
akos #14028 Sehol sem említettem a professzionális szót, mint olyat... :-P