A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Jajjjj, bakker! De szarúl érzem magam....
Van 2 csaj is aki nagyon tetszik.
Az egyiket minden évbe egyszer látom/láttam 5 évig, de mostmár többször akarok vele talizni. (3.-os korom óta (most 8.-osak vagyunk) járunk síelni és ott szoktunk talizni). Nah, ha értitek mondom tovább. <#nyes> Szóval, az 5 év alatt minden télen mindig beleszerettem. De utánna meg soha nem taliztunk egy évig. A sítáborba soha nem sikerült közelebb kerülnöm hozzá, és idén meg nem is jött síelni. :-( Nah, szóval most elhatároztam, hogy többször akarom látni, és akár összejönni vele. Ma találkoztam vele egy év után, és eszméletlen volt. :-) <#szeret> DE!

Sícsipõpróbára át kellett menni egy másik suliba. De ott meg találkoztam egy csajjal és megadta a számát. De õ is tetszik nekem. <#szomoru2>
Faszom! Azt se tudom mit kezdjek magammal. Csajozni meg alig tudok... Mikor beszélgetünk, vagy valami, akkor félek valamitõl, vagy nem tudom, de olyan fura érzés van bennem. Alig jut eszembe valami, nem merek megszólalni se.... <#rinya>

krisztike
Légy maga biztos,de ne vidd túlzásba ;ne játszzd meg magad,hanem sajátmagadat add!
Ne akard elsõ alkalommal gerincre vágni (!), hmmm ,habár van 1-2,akinél ez a megõ (de ez ritka).
Az illetõ azért ne érezze nyeregben magát,mert elszaladhat vele a lovacska. 😊

krisztike
Azért én is eszek belõle. 😊

Jó étvágyat hozzá. Vagy te csak megfõzöd és a család eszi meg?

Ha ráérsz, összedobhatnál valamit, csak néha vagyok szívdöglesztõ.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

krisztike
Arra az illatra,amit hoztak.Szerintem is szuper.Van szappanban,fürdõgolyóban,fürdõtejben is is ugyanaz az illat és mindet viszik,mint a cukrot.

(szóltak,hogy bukjak a konyhába és fõzzek valami oltárit.na jövök majd...😊 )

Mire buknak a csajok? Bár ez visszatérõ kérdés itt...

krisztike
Jól.Most 2 nap szabad + márc.15.=3 nap szabad következik.
Szóval kipihenhetem magam.

Más.
Tudod,hogy tetszett a csajnak a csomag?
Húsvétra lepd meg magad te is 1 csomival inkább,majd én összeállítok 1 olcsóbbat és hapsiknak szívdöglesztõt .-ha kéred(?)
(Eszméletlen,hogy hogy viszik a ffak ,állítólag nagyon buknak rá a csajok... 😊 )

Isten õrizz<#worship>! Hogy vagy?

krisztike
Szted én senki vagyok?

Helló! Sehol, senki?

krisztike
A csajnak igaza volt.
Elõször éld ki magad,próbálj ki mindent,amit csak tudsz és utána vállalj komolyabb kapcsolatot.

Nekem biztos jobb... De korrekt dolog-e? Bár azt mondják, szerelemben-háborúban mindent lehet...

Az ígért nõi vélemény: ha emlékeztek rá, arról a csajról van szó, aki miatt annyira magam alatt voltam. Neki is felvezettem a témát (akkor éppen jó barátok voltunk, bár került). Válasz: a csajok nem így gondolják, de szerintem dugj meg annyi nõt, ahányat tudsz, utána gondolhatsz komoly kapcsolatra. A vicces az volt, hogy közben mellettem ült a barátja (aki tudta, hogy próbálkoztam) és végighallgatta...

krisztike
Csak ez jutott eszembe mert sokszor hallom.

(Sõt,a "guruló lyukas krumplit" is vagy "nyúlat futtában" - fiú tesóm van,így nem nehéz így gondolkozni) 😊

ismerem a mondást, bár érdekes ezt pont egy csajtól hallani 😊
amúgymeg nálam a keret sokszor többet számít mint a luk.

krisztike
A "másik megoldást választanám tét nélkül" .Sokkal emberségesebb és így legalább vállalod önmagad azt,amilyen vagy és aki vagy.
Neked jobb lesz a közérzeted így.

krisztike
Van 1 mondás :"luk luk csak a keret más" ... 😊

akkor ez tényleg sux 😄
na jó de az igazsághoz hozzátartozik hogy egyszer az utcán is leszólítottam úgy hogy nem is ismertük egymást 😄DDD
buktam..

piás voltál, nem? 😛
yah, csak az a gáz hogy nekem már tuti nem hinne..miután megpróbálom felsezdni, megmondom neki hogy csúnya..elég átlátszó..

<#eljen><#eplus2>
Én is ezt csináltam a múltkor, szerintem egy világ omlott össze a leányzóban. 😛
mondjuk nekem is mondtak már ilyet, de általában egy mosollyal és egy visszaszerválással elintézem a dolgot. 😛
azért bánom meg mert pl. legutóbb is egy akkora ribancot próbáltam felszedni...az a poén hogy nem is tetszett a csaj, csak fel voltam pörögve, aztán nem jött össze kitudja miért. Pedig õ mosolygott rám egyfolytában, aztán kiderült hogy alakulóban van neki vmi kapcsolata..Azóta azt a srácot is kivágta, de elõtte azért jól leégette az egész város elõtt. Biztos ismerõs, sok ilyen típusú csaj van. Mondom csak az az idegesítõ hogy nem is tetszett és msot sem tetszik a csaj, nem is tudom miért van nagyra magával, szerintem kifejezetten csúnyácska (és ezt többen osztják), csakhát ugye volt bennem 6 sör meg miegymás...Ha legközelebb találkozom vele tuti megmondom neki õszintén hogy szerintem csúúúf 😄D

abszolút nem! nem hiszem, hogy sok ilyen (hülye?) ember lenne, mint Én. De elfogadtam magam, ilyen vagyok. Ezen nem is akarok változtatni. Ha kellek neki, vagy valaki másnak, akkor így is fogok kelleni. Persze nem biztos, hogy nekem fog kelleni az illetõ 😄
Arch
Tehát ezt ajánlod minden kapcsolatban lévõ nõnek, amit az exed csinál, és akkor mindig kihívás a dolog? 😛 😄D

szerintem lelkifurdi 😛
abszolút az, mint amit Zsíroskenyér írt. Ugyanez a szitu velem is. Akármerre kapálózok ha éppen kapálózok, megvan a csaj, de utána már nem is érdekel. Az exem az igazi, akárhogy is próbálok másfelé keresgélni, nem találtam olyan jót, mint Õ. 😊
Valamit azért kell csinálni. Ha nem próbálkozik az ember, soha nem lesz az egészbõl semmi. Csak az a kérdés, hogyan... Amúgy miért bánod meg?

én is éppen ugyanezt csinálom. Szándékosan nem keresek partnert, majd lesz valahogy. Csak az a gond hogy néha nagyon rámtör a szeretet-hiány, egyszer azért mert eszembejut az exem, másszor csak simán a hormonjaim üvöltenek, ilyenkor persze vadul elkezdek udvarolni amit késõbb rendszerint meg is bánok<#szomoru2>

Én mostanság ott tartok, amit második lehetõségként vázoltál fel.
Persze nem azt mondom, hogy ez mindenkinek üdvözítõ megoldás, sõt, az is lehet, hogy nekem sem az. De az utóbbi hónapok csalódásai végett nem igazán merem kiadni magam egy kapcsolat elején. Érzelmileg.
Mindegy. Majd lesz valahogy. Vagy nem. De az biztos.
Az is lehet, hogy egyszerûen még nincs itt az ideje, hogy egy új kapcsolatba fogjak. Vagy egyszerûen csak nem a megfelelõ lányokkal találkozom. Ki tudja? A lehetõségek száma végtelen. Nincs bennem semmi pártalálási kényszer. Úgy érzem, a legjobb, amit tehetek, amit most teszek: egyszerûen csak bedobom a gyeplõt a lovak közé, aztán hadd szóljon magától... Ha úgy érzem rossz felé megyek, vagy valami ígéretes lehetõség kedvéért letérnék errõl a "lesz, ami lesz" útról, majd újra kézbe veszem az irányítást.

Amúgy helló! Vélemény?

Na ezen gondolkozom mostanában... Merjem-e komolyan venni a dolgot, ahogy szoktam, mielõtt megpróbálok összejönni vele? Ha mégse jön be, akkor ugye padlón vagyok... Ráadásul nagyon sz*r érzés. Vagy jöjjön a másik megoldás: "tét nélkül", csak úgy megpróbálkozni az összes rokonszenves csajjal, ha pedig valamelyik akar valamit, összejövünk és megismerem, akkor lehet gondolkozni komolyabb dolgokon is<#conf>. Esetleg jön a lapát... Ha neki nem jövök be, akkor akár az õ részérõl.

Javaslat? Majd a végén idézek egy nõi véleményt is...

Jah, jó reggelt amúgy. A kötekedõknek pedig jó napot! 😛
Én meg pont ilyet nem csinálok. Tudom milyen szar érzés az, továbbá nem tisztességes "verseny".
krisztike
Azt neked kell tudnod,hogy megéri-e neked az esetleges pofáraesés.

remélem is! 😊
Helyesbítek. Utánanézek, de nem érdekel. Azt hiszem<#wow3>...

Kihívás? Nem tudom. Sohasem így fogtam fel. Ha komolyan megtetszik egy lány, megpróbálok vele összejönni, attól függetlenül, van-e barátja. Anélkül, hogy utánanéznék...

krisztike
Grat.Lesz ez még több is... 😊

krisztike
Sztem ez az,teljes mértékben.

kihívás?
Beszerezhetnék egyet... Bár rizikós. Esetleg a haverok kiröhögnek. De nagyon...

'12914'. Kellene-e annyira, ha könnyû lenne megszerezni? -filozofálok- Én elõszeretettel kezdek olyan csajjal, akinek van barátja. Pedig józanul gondolkodva majdnem biztos a pofára esés. Mire jó?

Arch
Ez a történet eléggé le lett itt egyszerûsítve... szóval egyrészt igaz, amit írsz. Másrészt nem ilyen egyszerû. Szóval nem tudom.
De végülis nem is olyan lényeges kérdés.

Hangianix
Nem szamit, az nem szunet. Meg akkor se szamitana, ha hosszabb lenne, de egyikotoknek se lenne mas kozben. Akkor ujrakezdes, ha volt ido kozben, amikor mindkettotoknek volt egy kapcsolata mondjuk. (imo)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

😄
ez nagyon komoly 😊

jah és igen, rizikós 😛
Breki33
Eapcsolat mindig rizikós

szerintem azt felesleges számolni. 😊
Arch
Hát hogy most újra kell kezdeni az idõt, hogy mióta vagyunk együtt, vagy nem... mert szakítani szakítottunk... és kb egy hétig el is tartott. 😄 :-I

ezt nem értem 😛
Arch
Én nemtom, hogy idén 3 évesek vagy csak pár hónaposak leszünk... 😄DDDDD :/

Cia! 😊
Meg persze a többieknek is háj! 😊
Mi ez a nagy csend?
Ma lennénk (vagyunk?) 3 évesek az exemmel. 😊