18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Wolwerine
    És a 25 éves BMW??? Én ilyennel járok (illetve rohad a garázsban, mert ha kiállok vele leszívja a fél tankot).
  • Wolwerine
    Jópofa csaj lehet... Végre egyenesbe kerültél. Szerintem nem is tudod megúszni...
  • ZsirosKenyer
    ;DD

nekem ilyen "vajon a pénzemért szeret?" jellegű problémám nem igen volt soha (suzuki-m van) :P
  • BEAST #14104
    [bevallja]
  • akos
    Azért valld be, yot röhögtél te is :D
  • BEAST #14102
    ez nem volt szép :DDD
  • akos
    "Akit le akarnak sz*pni, azt Trabantban is leszopják.
    Az egyhetes BMW-ben azt is leszopják aki nem akarja..."

Milyen kocsid is van??? :DD
  • BEAST #14100
    hihi , ez jó
  • ZsirosKenyer
    köszi de még egyelőre be kell indulnia komolyabban is a kapcsolatnak..

még szinte alig ismerem, a tegnapi volt az egyetlen komolyabb találkozásunk, és azt tudni kell rólam hogy általában kell legalább 5-6 nap hosszabb együtt eltöltött idő ahhoz hogy legalább olyan szinten megismerjem a csajt hogy járjunk is.. Namost ezúttal ez a sablon sajnos elmaradt, mivel miután hazavittem megbeszéltük hogy akkor holnap is találkozunk, erre egyszerűen lekapott..
    kicsit hülye fejet vághattam mert szegény nagyon kétségbeesett hogy mit tett, de el nem tudjátok képzelni hogy mennyire aranyos arccal kérdezte "most haragszol rám?" ..áááá asszem túl könnyen leszek szerelmes
  • BEAST #14098
    hajrá , örülök hogy boldog vagy
  • ZsirosKenyer
    no, tegnap óta úgy néz ki ismét van valakim aki talán segít kiverni a fejemből az én drága exemet ;)

a csaj iszonyú jófej, ahhoz képest pedig meglepően intelligens, ja és tegyük hozzá hogy k..va jól is néz ki :DD

hát nem tudom..boldog vagyok, de rosszul is érzem magam. Vannak pillanataim amikor egy-egy másodpercre bevillan a jövő, ahol bebizonyosodik hogy ez a kapcsolat sem ér többet mint a 20 másik..
  • Wolwerine
    Abban igazad van, hogy mint a többiek, például én se teljesen a kérdésére válaszoltam. Ha elvi síkra tereljük a dolgot, el lehet vitatkozni a társadalmi normákról, beidegződésekről, hogy az adott kultúra (szubkultúra), csoport mit tart helyesnek és mit nem...

Elvi síkon... Ha nem hozza fel, hogy eltörte egy 15 éves csaj kezét, nagyon szívesen el tudnék vele vitatkozni arról, hogy érdemes-e megcsalni a másikat, vagy helyette legyünk hűségesek hozzá (értelmes vitára célzok, nem arra hogy a torkának ugrunk). Szerintem sincs egyértelmű fekete vagy fehér. Csak árnyalatok vannak. Esetleg utak. Ki melyiket választja, az az ő dolga.

Nem tudom, hogy miért balhéztak össze, hogy történt az egész, de a helyében akkor se dicsekednék vele. Mi Magyarországon élünk, a magyar társadalmi normák, a magyar jogrend nem tolerálja ezt a magatartást. Ezért is ugrott neki mindenki.

Még két dolog. Az egyik, nem hiszem hogy bárki is azonosít téged a sráccal, vagy az elveivel... Szerintem ez fel se merült. Viszont a másik, hogy a 14080.-at komolyan gondoltam... Ez valami betegség? Mert ha egyedül vagyok vele, akkor csak az lehet...

• BEAST #14095
    szóltam egy akár szót ellened? én sem azt mondtam hogy fuj halál azokra akik másképp gondolják ... én nem elutasítom magamtól , egyszerüen nem én vagyok ...

mindig meghallgatok másokat , érdekel mások véleménye , nincs olyan hogy "csaknekemvanigazaméskész" ...

"Szerintem az élet nem ennyire fekete-fehér..." ... lehet , nemtom
  • akos
    Szerintem az élet nem ennyira fekete-fehér...

Mellesleg lekötelezve érezném magam, ha nem azonosítanátok ezen elvek vallójával csak azért, mert nem utasítom el magamtól, mint a yol idomított kutya a "fujjrossz" parancsra.

Az meg, hogy "ne próbáld meg megérteni más gondolkodását" ...?
    Hát... ehh.
    Inkább nem mondok semmit.
  • Amse
    És ha meg nem szereted akkor minek vagy vele?Ha kiszeretek belőle, vagy meg se szeretem akkor megmondom.
  • Amse
    Ezzel én is így vagyok es pont úgy vagyok a témával mint te.Szerintem ne próbáld meg megérteni más gondolkodását úgy se fog menni.
  • akos
    "Ha szereted..."
  • BEAST #14090
    lehet ... nemtom , nem vagyok túl tapasztalt a témában , ezért nemis akarok belemenni , én spec nem tudom elképzelni hogy ha szeretek valakit közben másra gondoljak, nem hogy lefeküdni mással...
  • akos
    Ne keverd a szezont a fazonnal. A kéztördelés más téma. Az az én szememben sem bocsánatos bűn. De ez a fejezet most nem erről szól.
    Ő egy kérdést tett fel - mi a véleményünk róla. Erre yo magyar vircsaft szerint mindenki elkezdett hőbörgni "mongyonle!" stílusban.
    Pedig nem hülyeség a kérdés, amit feltett. Érdekes témákat feszeget.
    Elvi síkon.
    Az megint más kérdés, hogy én sem feltétlen szimpatizálok a poligámiával.
    De mint gondolatébresztő, érdemes lenne végiggondolni, hogy hogyan is működnek ezek a társadalom/vallás/neveltetés és egyéb környezeti befolyások által belénk programozott viselkedésminták az ösztöneink ellenében. Vagy épp fordítva - ez most mindegy.
    Ahelyett, hogy ortodox módon mindenféle belegondolás nélkül elkezdjük zengeni a zsoltárokat.
  • BEAST #14088
    nemtom ... nem vagyok szent , sohasem állítottam , valszeg nemis leszek :) ... de 10ensemmi éves lányok kezét tördelni , meg ilyen menjünk fajfentartani mert... szöveg után sztem ez a "természetes"
  • akos
    Ejgen.
    De mi sem ismerjük őt.
    Mégis a torkának ugrottunk egyből.
  • krisztike
    Tudod ,ha ez van élj nyitott kapcsolatban ,de ne húzd a szád ,ha a párod vagy a barátnőd is kipróbál mást rajtad kívül .
    Egyébként látszik ,hogy nem ismersz ,mert akkor bizti nem mondanál ilyet.
  • krisztike
    de Lacika ... :)

Milyen kan buli lesz ?
    És én nem is tudok róla ?
  • krisztike
    Háát ki is kapod,de rád nem tudok haragudni mert tudom ,hogy te bizti nem bántanál meg .
  • akos
    Azért van abban valami, amit Feketefény ír.
    Egy időben magam is sokat foglalkoztam ezzel a gondolatkörrel, és eléggé messzire vezető téma lenne, ha elkezdenénk boncolgatni az erkölcsi morál és az általános értékrend alapjait, vallási, társadalmi és földrajzi hely-specifikusságait.

Hm... Valahogy nem tudom most összeszedni igazán a gondolataim. Nem tudom, mi van... Mindegy. Majd máskor.
  • Lacika 79
    van egy sanda gyanúm, hogy igen. de ez csak az Én szerény "véleményem"
  • Lacika 79
    jah, azt meg nehogymá megmond nekem, hogy miről lehet ill. nem lehet véleményem vazze
  • Wolwerine
    Szerintem hiszünk még páran abban, hogy igenis van Erkölcs, Rend, Tisztesség, aminek nem megfelelni "kell", mert ez kevés, hanem aszerint élni.

Ahogy élsz, annyit érsz... Előbb vagy utóbb úgyis találkozol önmagaddal...
  • Wolwerine
    Komoly konfliktus? Csak mert eltörted a pici lánya kezét? Netán attól félt a csaj, hogy az apjának is nekimész?
  • FeketeFény
    A lényeg szerintem a 14060. Csak kiváncsi voltam ti mit gondoltok a megcsalásos dolgokról. NEhéz lekűzdeni az elfogadot erkölcsi morált, ezért kicsit elfogultak a vélemények. De mi lenne ha mindenki csajozna össze-vissza. Megfulladnánk a konkurenciákban.
  • FeketeFény
    Igen tényleg nem írtam. 15 éves volt az esetnél, de ez oly keveset számít. Gondoltam én. És ha 10 lett volna? Ez a ki hány éves dolog, nálam lejárt 15éves koromban. 2x: De mi köze az ösztönnek a kézeltöréshez?
  • Hangianix
    "Szerintentek, érdemes mindenféle lányokkal lefeküdni, ha már van egy 2éves kapcsolatod."
  • BEAST #14075
    öööö most 15 éves ... 2 éve van meg nálam az 13 vagymostmivan? hmm
  • FeketeFény

"De mivel ket eve van meg, "

Mihez van két éve? hogy jött le hogy 13 éves volt?

• BEAST #14073
  • Hangianix
    Ja es en szeretnek olyan utcaban elni, ahol bikinis lanyok mennek az utcan. :p
  • Hangianix
    De mivel ket eve van meg, szoval 13 eves kora ota, ki tudja mikor torted el. Szoval atlagot vontam. A szokasokhoz semmi koze, de mivel a topic errol szol, igy gondoltam felhozom.
  • FeketeFény
    Igen, ez a társadalmunkban elfogadott szokás. :-)
  • FeketeFény
    Hmm, !!!14 !!!eves lanyok kezet tordosod akkor? :P

FeketeFény 2005. ápr. 17. 16:55 | Privát | Válasz | #1274
    !!!15!!! éves a barátnőm, most 23 vok. Ennyit a kérdésről.

Tehát igennem a 15 éves barátnőm kezét törtem el. De Mi köze ennek az ösztönökhöz?
  • BEAST #14068
    amikor tavasszal meglátom az első bikinis lányt az első gondolatom hogy mikor lesz már vége a napnak mikor találkozhatok végre azzal akit szeretek ... és nem az hogy hajrá fajfentartsunk