A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#rinya>#rinya>
(Amúgy nem szoktam kötekedésnek venni, én is felhívom mások figyelmét az orednáré hejessírásy hubákra.)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A halálozási-születési arányról:
Magyarországon két ok miatt is nagyobbnak kellene lennie a születési quótának, mint a halálozásinak:
1. A sokgyermekes családok eget verõ segélyezése és az õket illetõ kedvezmények;
2. Csalánba nem üt a ménkû.
Ezzel együtt tényleg fogyunk, ennek szintén két oka lehet:
1. Unió, külföldön még a munkát is értékelik;
2. közlekedési morál, járgányok mûszaki állapota.
Vissza a barátnõ nevû élõlényhez:
Totál meghülyült. Most már eljutott odáig, hogy félóránként tud véleményt változtatni, lassan diktafonnal fogok beszélgetni vele, hogy visszajátsszam neki azt, amit órákkal ezelõtt mondott...
A hétvégén felhívott, hogy hiányzom, majd mire elértem hozzájuk, "nem volt otthon" a szülei szerint - biztos az 50 éves mama hallgatott Metallicát a szobában.
(Nem kell valakinek félpszichó lánnyal terhelt T-mobilos kártya? Olcsón adnám...)
(Ákos: lovalld két l - csak helyesbítés, nem kötekedés :-) )
Uff!
Habár statisztikákat nem olvasok, azt azért én is erõs túlzásnak tartom, hogy háromszor annyi legyen a nõk lélekszáma, mint a férfiaké. De ha még így is van -Kína népessége révén, ez a mutató biztos, hogy nem fog elõállni, lévén õk "csak" valamivel több, mint 1 milliárdan vannak, a bolygó lakossága pedig már átlépte a 6 milliárd fõt. De még ha így is lenne, aligha jelent ez vigaszt Duddits-nak, hiszen mind az országunkban, mint Európa más nemzeteinek túlnyomó részén az arány közel nem 3:1. Inkább az egal felé hajlik, leheletnyi többséggel a nõk felé.
1. "Továbbá én nem korhatárhoz kötöttem a nõk számát,hanem összességében általánosítottam.(olvasd el megint! )"
Mondtam en egy szoval is, hogy korhatarhoz kototted? De egy 14 eves "gyereknek" (nem serto jelzonek szanom) irtad, gondolom nem 50 eves nokkel szeretted volna ot osszeparositani. 😛
2. "Már 3 gyerek a max. egyes tartományokban,ha az elsõ 2 lány.Úgymond szinte,amíg fiú nem lesz próbálkozhatnak.(ezt személyes forrásokból is tudom)"
Es szerinted miota igaz ez es mekkora hatassal van a mostani, ivarerett populaciora? Hmm, semmilyen? 😛
3. "Sõt,most szinte nagyobb a halálozási arány a születésinél."
Hol? Nalunk? Merthogy a vilagon jelenleg 2.7%-os a szuletesi tobblet. Utobbi 30 evben 2.2 milliard plussz keletkezett es ez nem is fog a kozeljovoben leallni (lasd India, Thaifold, Mexiko).
4. "FÕOKOS ???" es "Tudom,valaki ezt leszarja magasívben... Te is így gondolkozol esetleg ?"
Ne ram vetitsd a frusztraciodat pls.
Már 3 gyerek a max. egyes tartományokban,ha az elsõ 2 lány.Úgymond szinte,amíg fiú nem lesz próbálkozhatnak.(ezt személyes forrásokból is tudom)
Továbbá én nem korhatárhoz kötöttem a nõk számát,hanem összességében általánosítottam.(olvasd el megint! )
Ez a szám kimutatásból ered.Sõt,most szinte nagyobb a halálozási arány a születésinél.
Hogy miért is ? :Hát hova szüljek,minek szüljek erre a rohadt világnak,ha nem biztos,hogy tudom biztosítani neki a megélhetését és a fedõt a feje fölé (ha apuciék nem tudnak segíteni lakás szerzésében és biztos munkahely megmaradásában ),FÕOKOS ???
Van 1 lányom és etetni,öltöztetni stb. kell -ez a felelõsség.
Megcsinálni és megszülni könnyû ,de fel is kell nevelni azt a gyermeket.
Tudom,valaki ezt leszarja magasívben...
Te is így gondolkozol esetleg ?
Az okos ember más kárából, a hülye pedig még a sajátjából sem tanul és te pont ezt követed el...
Fiatal vagy még ahhoz,hogy így gondolkodj ...
A Földön 3-szor annyi nõ él,mint hapsi és számold ki,hogy naponta 3 nõ még levegõhöz sem tudsz jutni némelyiktõl és attól,amilyen teljesítményt kell nyújtanod... 😄DD
Fel a fejjel kisöreg ! 😊
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Most kiváncsi leszek a mailra. Ha nem ír, akkor megkérdem tõle levélben, hogy akar-e talizni.
Van még egy megoldás is (bár kockázatos). Kérdezd meg tõle egyenesen, akar-e találkozni/beszélni veled. Ez mehetne levélben is, az biztos eljut hozzá... "Ha nem válaszolsz, csillagom, akkor viszlát, többet nem kereslek<#duhos2>#duhos2>".
Nem tudom mit csináltam volna valamit rosszúl, össz-vissz egyszer taliztunk eddig. De már tervezzük/tervezztük a 2.-at. És SMS-be is olyanokat írtunk egymásnak. Jah és múltkor meg írta, hogy örült, hogy felhívtam. <#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
Duddits-nak: Ha akar valamit a csaj, úgyis megtalálja a módját, hogy elérjen/elérjed. Még két-három próbálkozás (max),ha nem jön össze, töröld ki a számát és felejtsd el!
Szerintem egyet tehetsz: méltóságod megõrizve magasról lesz...rod a csajt a továbbiakban.
Fölhívtam a Magdit (lejjebb tudod ki az), de a tesója telóján, mert a sajátján már fél hete nem tom elérni. És mivel fogadd a csaj? Miért ezen hívtál?? És lenyomta. Most akkor mit csináljak?? <#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
Na ma reggel találkoztunk, meglehetõsen maga alatt volt. Váltottam vele pár szót, azt mondta: te is jókor írtál... (korábban mesélte hogy a barátja turkál a telefonjában, de nem hittem hogy ennyire súlyos...). Úgyhogy egész éjjel CSB volt náluk. Nappal még párszor összefutottunk (meló), dumálgattunk általános témákról (hol, mikor, hogyan, mivel motorozik, motorblokk ki-motorblokk be, szóval nagyon romantikus volt).
Egyetlen szóval sem tett szemrehányást. Kifejezetten kedves volt (a te is jókor írtál-t is kedvesen mondta). Nem mondta, hogy ne írogassak neki. Azt se hogy húzzak a francba (a stílusát ismerve az ilyesmi, még át sem gondolja, már kicsúszik a száján). Így belegondolva a barátja valószínûleg a többi SMS-t is elolvasta... Hmmm. Voltak érdekesek.
Megkapta a névnapi ajándékot -present by krisztike-, nagyon tetszett neki, kaptam tõle két puszit majd hazament. Még mindig nem randizunk.
Most mi van!? <#conf>#conf>
rossz hallgatni hogy folyton együttvagytok de mégsem a tiéd..
lehet a hétvégi bulizás most jött ki rajtam. jah, qrva jót mulattunk a hétvégén az exemmel. annyit táncoltunk (rocky & ilyesmi) mint még talán soha.
Elég aljas dolog a nõktõl hogy mikor együtt vagytok titokban mindig barátkozik vmi sráccal, aki akkor jön be a képbe amikor veled vége.Ez egyfajta biztonsági érzetet ad nekik, vagy nem is tudom mit, de sok köze van az elõzõ hozzászólásomban leírtakhoz.
JÓ, ismerem az aranyszabályt, úgyhogy nem általánosítok, de sok nõ így csinálja(nekem is volt olyan csajom 2 éve, aki nem így csinálta, de õ meg is szívta, és azóta sem sikerült senkit találnia magának). Nem mondom hogy hülye taktika, tényleg elég hasznos tud lenni, de akkor is engem kicsit zavar..Mondjuk ezen nem nagyon lehet változtatni, sem megoldani, típustól függ.
(az uj gép megtekinthetõ a galériámban... 😊
Általában ezért is tudjuk mi hamarabb rendezni porig rombolt lelkünket, mert általában nekünk, férfiaknak van hobbink ami segit feledtetni nemcsak Õt, hanem általában a nõket (fõleg ha az a bizonyos hobbi egy sport). Sok csajnak csak annyi az elfoglaltsága hogy pasizik, ha meg éppen nincs barátja kétségbeesik hogy mi lesz az életével..
Nekem ez is szivás volt mondjuk, hogy pont télen lett vége a csajjal, amikor még bringázni sem tudtam.. Legközelebb kizárólag nyáron leszek hajlandó szakítani 😊
jót tesz nekem a tavasz...
szar kedvem van <#confused>#confused>
Próbálj meg olyanok témákról beszélgetni, amikben otthon vagy... és akkor talán könnyebb, mint általános dolgokról.