A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Capito?
Meddig csináljam ezt? Szenvedek kedd óta nap mint nap!!!
Þór vígi þessi rúnar
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De nagyon hiányzik és szeretem...
Csak ha sokáig ez a bizonytalanság lesz, egyszerûen kiábrándulok belõle, és ezt nem szeretném. Meg szeretném menteni a kapcsolatunkat.
Annak viszont örült, hogy elmehetünk egy hétre németországba kettesben és a hangján is ez hallatszódott.
Þór vígi þessi rúnar
Ezért vagyok énis fura helyzetben.
Most beszélgettem vele, és mondta, hogy minden rendben csak én fúlyom fel a helyzetet...
3 hétben bennevol egy "eddigi legjobb hétvégém" is. Legalábbis õ ezt állítja.
Þór vígi þessi rúnar
"Nem tudja, akar-e szakítani..." Mit lehet ezen nem tudni? Igen, vagy nem. Ez is csak terelõ szöveg, mint a fenti.
"Nem hív, nem válaszol az sms-ekre." Szerinted....????!
2.5 ev utan, az ember nehezen szakit egyik pillanatrol a masikra. Lehet, hogy csak mi latjuk igy es valojaban, csak egy aprosag miatt van az egesz. Nem artana felidezni a 3 hettel ezelott tortenteket, hatha valaszt talalsz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért bõvebb véleményre gondoltam... 😉
Þór vígi þessi rúnar
Régóta fura a párom velem (3 hete). 15-én beszélgettünk és azt mondta, hogy különbözõek vagyunk és nem tuggya mi legyen a jövõben. 2.5 éve tart a kapcsolatunk és nem tudja, hogy mi legyen. A különbözõség abban rejlik, hogy hétvégén én inkább pihennék otthon õ meg menne valamerre (csak 7végén tudunk találkozni), valamint a majdani gyereket (nem terhes) is másként akarnánk nevelni. Õ nem akar játékpisztolyt meg ilyenek. Szóval ebben vagyunk különbözõek.
Mindig azt mondogatja, hogy én jobbat érdemlek nála meg ilyesmik. Nem igazán tudok kiigazodni rajta.
Megkérdeztem, hogy szakítani akar-e erre azt mondta, hogy nem tudja. Mondtam neki, hogy szerintem ha a különbözõségünk miatt aggódik, hogy nem passzolnánk össze, akkor az már kiderült volna.
Aztán másnap telefonon mondta, hogy megerõsítettem az érzéseit irántam (pozitivakat) de valahogy mégis furán érzem magam. Az a nemtom a szakításra nagyon fáj.
Aztán a sok kis apróság ami azóta elõfordult, amit lehet, hogy csak én fújok fel: nem hívott fel amikor hazaért mert "elfelejtette" (sose csinált ilyet (max 1-2) a 2.5 év alatt), meg nem válaszol az sms-ekre, meg ilyenek.
Az ellenpólus meg hogy õ simán úgy viselkedett tegnap, mintha mi sem történt volna...Ezt sem értem.
Szóval a véleményetek érdekelne, hogy most mi lehet!!!
Lécci válaszoljatok minnél hamarabb!!!
KÖSZÖNÖM!!!
Þór vígi þessi rúnar
( Habár nem is olyan rossz ötlet ,magánélet változatossá tételéhez igen kedvezõ 1 ilyen egédeszköz ,hogy úgy mondjam ... 😊 )
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De ha már ott vagy... megmondod, hogy hoztál neki valami meglepit, amit be kell tegyél a szobájába, és egyedi, nem lehet csak úgy letenni meg mittudomén, és elslisszolsz a drága mama/papa mellett. <#vigyor>#vigyor>
Vagy ha lehet, bemászol az ablakon 😄DDDD
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Azt mondta, azért csapta le tegnap a telót, mert, hogy pont rosszkor hívtam. Aztán megkérdeztem akar-e még talizni, az mondta igen. Mondta, hogy majd ír. (dehogy mirõl, azt nem tom...<#nevetes1>#nevetes1> Mert tesójáéról nem hiszem, hogy fog, sajátján meg nincs pénz. Aztán meg elköszönt.
Miért dedó? Azért mert lenyomtam?? Azért nyomtam le, mert úgy is leugatta volna a fejem, hogy miért suliba hívom?! Így is kapott már beírást érte. (elvileg...)
Most néztem a mailom, és hát nem írt. Fölhívjam? Mert suliba próbáltam, és bevolt kapcsolva, de lenyomtam. <#hehe>#hehe>
"Hiányzol. Válasz: Esetleg ráérek. Gyere el mozi/színház/pláza/séta az esõben" Az nem jó, ha ugrasz.