A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leírtam alább, hogy miért yo. Ha te nem keresed, és még szeret téged, és mûködik a kapcsolatotok, akkor õ fog keresni. Ezzel szerezhetsz bizonyosságot. Ha viszont nem keres téged, akkor veszett fejsze nyele.
Capito?

Carlos
És az miért jó!!!???
Meddig csináljam ezt? Szenvedek kedd óta nap mint nap!!!

Þór vígi þessi rúnar

Akkor most egy ideig erõnek erejével is próbáld meg lefogni magad. Nem keresed, nem hívod, nem írsz neki mail-t, sem sms-t. Semmi.

Sir Quno Jedi
Mneteni semmit sem lehet,a dolgok magukat mentik meg, vagy sem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Akkor az lesz...
De nagyon hiányzik és szeretem...
Csak ha sokáig ez a bizonytalanság lesz, egyszerûen kiábrándulok belõle, és ezt nem szeretném. Meg szeretném menteni a kapcsolatunkat.

Annak viszont örült, hogy elmehetünk egy hétre németországba kettesben és a hangján is ez hallatszódott.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor fordíts egyet a helyzeten. Lépj vissza, vond ki magad az éterbõl. Ha nem fog keresni téged, nem tûnik fel neki a passzivitásod, akkor itt a vége. Ha összekapja magát és elkezd nyomulni, hogy miért nem keresed, miért lettél ilyen visszahúzódó, akkor rendben van a dolog.

Carlos
Na ezaz...
Ezért vagyok énis fura helyzetben.
Most beszélgettem vele, és mondta, hogy minden rendben csak én fúlyom fel a helyzetet...
3 hétben bennevol egy "eddigi legjobb hétvégém" is. Legalábbis õ ezt állítja.

Þór vígi þessi rúnar

"Jobbat érdemelsz nála..." Tipikus lerázó szöveg, megvan benne az óhaj, hogy végetérjen a kapcsolat, de úgy akarja intézni, hogy minél kevésbé fájjon neked.
"Nem tudja, akar-e szakítani..." Mit lehet ezen nem tudni? Igen, vagy nem. Ez is csak terelõ szöveg, mint a fenti.
"Nem hív, nem válaszol az sms-ekre." Szerinted....????!

Hangianix
Ettol fuggetlenul ez lehet az igazsag. A 'te jobbat erdemelsz' a legnagyobb lerazo duma, en is sutottem mar el. Ha meg eddig mindig felhivott, most meg tobbszor nem, az se eppen jo jel. A kulonbozoek vagyunk is akkor jon elo, amikor elbizonytalanodik (esetleg kiszeret beloled) a masik, en egyszer igy kerultem, a 'jaj de jo, hogy ennyire hasonlitunk'-bol, a 'legalabb egy dolgot talalnank, ami kozos'-ig. 😄

2.5 ev utan, az ember nehezen szakit egyik pillanatrol a masikra. Lehet, hogy csak mi latjuk igy es valojaban, csak egy aprosag miatt van az egesz. Nem artana felidezni a 3 hettel ezelott tortenteket, hatha valaszt talalsz.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Sir Quno Jedi
Miért? Pontosan leírtad a szimptómákat. A nagykönyvbe illõ szabványos tucatpéldaeset.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Szóval szerinted vége a kapcsolatunknak?
Azért bõvebb véleményre gondoltam... 😉

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
R.I.P.

Carlos
Nagy az én bajom!
Régóta fura a párom velem (3 hete). 15-én beszélgettünk és azt mondta, hogy különbözõek vagyunk és nem tuggya mi legyen a jövõben. 2.5 éve tart a kapcsolatunk és nem tudja, hogy mi legyen. A különbözõség abban rejlik, hogy hétvégén én inkább pihennék otthon õ meg menne valamerre (csak 7végén tudunk találkozni), valamint a majdani gyereket (nem terhes) is másként akarnánk nevelni. Õ nem akar játékpisztolyt meg ilyenek. Szóval ebben vagyunk különbözõek.
Mindig azt mondogatja, hogy én jobbat érdemlek nála meg ilyesmik. Nem igazán tudok kiigazodni rajta.
Megkérdeztem, hogy szakítani akar-e erre azt mondta, hogy nem tudja. Mondtam neki, hogy szerintem ha a különbözõségünk miatt aggódik, hogy nem passzolnánk össze, akkor az már kiderült volna.
Aztán másnap telefonon mondta, hogy megerõsítettem az érzéseit irántam (pozitivakat) de valahogy mégis furán érzem magam. Az a nemtom a szakításra nagyon fáj.
Aztán a sok kis apróság ami azóta elõfordult, amit lehet, hogy csak én fújok fel: nem hívott fel amikor hazaért mert "elfelejtette" (sose csinált ilyet (max 1-2) a 2.5 év alatt), meg nem válaszol az sms-ekre, meg ilyenek.
Az ellenpólus meg hogy õ simán úgy viselkedett tegnap, mintha mi sem történt volna...Ezt sem értem.
Szóval a véleményetek érdekelne, hogy most mi lehet!!!
Lécci válaszoljatok minnél hamarabb!!!
KÖSZÖNÖM!!!

Þór vígi þessi rúnar

krisztike
Te pedig jót nevettél az egészen .

( Habár nem is olyan rossz ötlet ,magánélet változatossá tételéhez igen kedvezõ 1 ilyen egédeszköz ,hogy úgy mondjam ... 😊 )

Sir Quno Jedi
énmi

sz4bolcs
Nem.. õ is csak viccelt...😊<#nevetes2>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Arch
Tak?

Sir Quno Jedi
Jahamászóltak...

Arch
De...

Sir Quno Jedi
Ja bocs ! 😄DD Szia, már nem is óvasol privít ?!

Arch
Nálam nem volt ilyenre szükség. 😛P 😄

Szia! 😊

Arch
Ja igaz. (Megint nem ettem <#idiota><#vigyor>)

De ha már ott vagy... megmondod, hogy hoztál neki valami meglepit, amit be kell tegyél a szobájába, és egyedi, nem lehet csak úgy letenni meg mittudomén, és elslisszolsz a drága mama/papa mellett. <#vigyor>

Vagy ha lehet, bemászol az ablakon 😄DDDD

Sir Quno Jedi
Na ez jókis inkvizíciós módszer, te tudsz valamit !4 😄DD Mér, nálad ezek bejöttek anno ?!! 😄DD

Arch
Naés mikor majd? 1 év? 5? <#eplus2>

Az elmenésd érte megvolt, akkor tagadtatta le magát.

Arch
Úgy értettem, hogy elmész érte, beszáll az autóba (van autód?😊), és elkocsikázol vele vmi kilátóhoz, vagy nemtomhova, és ott meg lehet beszélni a dolgokat. Gondolom nem fog elindulni gyalog a világ végérõl... <#hehe>

krisztike
Csak vicc volt... 😊<#nevetes2>

Miért te ilyenekkel foglalkozol?

Ez a lényeg. Ha akar valamit, úgyis megtalál. Ne félj, megoldja. Ha meg nem<#gun>?

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Megoldhatjuk<#wink>... Nem drága. 4-5000 ft-ból kijön (valószínûleg).

Akkor most jött el az ideje, hogy leülj a seggedre és megvárod, amíg jelentkezik. Ha nem teszi, felejtõs. Ha megteszi, akkor tied a pálya, hajrá tovább.

Duddits
Nah, fölhívtam a csajt.
Azt mondta, azért csapta le tegnap a telót, mert, hogy pont rosszkor hívtam. Aztán megkérdeztem akar-e még talizni, az mondta igen. Mondta, hogy majd ír. (dehogy mirõl, azt nem tom...<#nevetes1> Mert tesójáéról nem hiszem, hogy fog, sajátján meg nincs pénz. Aztán meg elköszönt.

krisztike
mûanyag bilincseket? - én fémbõl készültet szeretnék... 😄

krisztike
Én sem akartam személyeskedni és elfelejtettem,hogy mindenkinek más és más a véleménye...

krisztike
Kösz a felvilágosítás!

(nem vagyok frusztrált )

ez az! mit kell leszólni szegényt mi is ilyenek voltunk annyi idõs korunkban..

Duddits
<#nyes>
Mert akkor jutott eszembe a csaj. <#hehe>

Hangianix
Gondolom letesztelni, hogy meg mindig ki van-e kapcsolva. Mondjuk miert iskola ido alatt, az rejtely. Ennyi idos koromban (is 😊 ) en is csinaltam hulyesegeket, ha tetszett egy lany.

Faki
-d

Faki
Akkor mindek hívod? Logika powerblaster

Duddits
Aha. <#nyes> Mert alapból nem írja akármit csinálok.

Miért dedó? Azért mert lenyomtam?? Azért nyomtam le, mert úgy is leugatta volna a fejem, hogy miért suliba hívom?! Így is kapott már beírást érte. (elvileg...)

Hangianix
Elotte legalabb beallitottad, hogy ne irja ki a szamod? :p

Faki
Miez, dedó?

Duddits
:-(
Most néztem a mailom, és hát nem írt. Fölhívjam? Mert suliba próbáltam, és bevolt kapcsolva, de lenyomtam. <#hehe>

Ugyanez lett volna, tuti, hogy nem jön el.

Hiszek neked... Néha... Menekülési útvonal? Ugyan. Lehet kapni jópofa mûanyag bilincseket...

Mit kérsz érte? Igaz ilyenem már van. De gyûjtõ vagyok.

"Hiányzol. Válasz: Esetleg ráérek. Gyere el mozi/színház/pláza/séta az esõben" Az nem jó, ha ugrasz.

Arch
Mert Te majd mindent elhiszel? 😄

Gyerepappppához,majdényolmegvigasztallak 😊)

Arch
Mondtam, hogy ne Te menj hozzá, hanem vhol máshol találkozzatok. Tudod, ahonnan nincs menekülési útvonal!

<#idiota>