18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Nyiri #18076 Nalam is volt mar ilyen. Aztan mikor vege lett mar nem volt olyan jo :D -
#18075 Nekem ez pont nem probléma hogy a mostani baráti körből van, tegnap is vele voltam, hazakísértem aztán bementem fordanba mert páran ott voltunk... Tök jóba vagyok a bnőivel, eddig nem volt probléma... -
#18074 Hú nekem már elegem van az ismerőseimből mert ha az ő körükből nézek ki valakit vagy csak kicsit többet beszélgetek egy barátnő bartánőjével akkor már azonnal megy a kavarás.
Ezért most feltett szándékom, hogy olyan leányzót szedjek fel aki nem ismeri egyik ismerősöm és én se ismerem az ismerőseit. Talán így elkerülhető a sz@rkavarás. A mindenki csak jót akar.
A célszemély talán már megvan. Most már csak jobban meg kell ismerni. -
Axl Rose #18073 Amíg jól érzitek egymást, addig nem -
#18072 Szombaton voltam sörházban, összeismerkedtem egy nagyon jó bnőm bnőjével, msnen tök sokat beszélgettünk, kedden elmentünk így sokan hógolyózni, csajjal elég jól elvoltunk, először csak észrevetem hogy hupsz átkarolva megyünk, aztán bebasztak minket a hóba és smárolva keltünk fel :D
Aztán ma is tök jól elvoltunk :)
Az nem para ha a csaj 1,5 évvel idősebb és 2vel felettem jár ? :DDD [másik suli] -
#18071 Ó ha ma lennék 14-15 éves. :) -
#18070 miért ne dugná? középsuliba már mennek a dugások rendesen, ha jól tudom. az meg 14-15 éves kortól kezdődik. -
#18069 most mert kell elrontani a feelinget? :)
a diak szerelem igenis fontos sztem... kell valaki magad mellett a suli kozben. -
Nyiri #18068 Inkabb sehogy. Felejtsd el. Diakszerelem rossz esetben hazasagga fajul aztan valas lesz belole. Jobb esetben hamar kiderul hogy ez amugy sem vezet sehova. Hany eves is vagy? 14 alatt ha jol latom. Dugni meg nem fogod tehat akkor meg mi ertelme? Figy. Ne gondolj ra es elfelejted egy ido utan. Most hulyenek es szemetladanak nezel de majd par ev mulva rajossz hogy igazam volt :) -
#18067 a tobbi meg itt van :) -
#18066 menj oda hozzá és mond neki h szia, tök úgy nézel ki mint a 6-odik barátnőm. eddig 5 volt.
aztán ha leesett neki, még bevetheted ezt is: szeretném ha nem lenne köztünk semmi. se ruha, se levegő...
végül kérdezd meg tőle, hogy arra a kérdésre h lefexik-e veled, ugyan az lenne-e a válasza mint erre? -
#18065 jartam en is anno suliba... :) -
Dani SE #18064 jaja am honnan tudtad,hogy ien az osztályom??? :D -
#18063 lol :D
rajzolj neki egy hatalmas kerdojelet :D -
Dani SE #18062 majd rajzórán :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dani SE #18061 jaja inkább a levél :P -
#18060 jah, szunet.
nos, legy kreatriv.
telszam, es melylevego tarcsazas elott
sztem :) -
Dani SE #18059 anno maradok a levélnél :D -
Dani SE #18058 ez mondjuk igaz -
Dani SE #18057 am meg suli után????? szünet van vagy tévedek??? :p -
#18056 biztos vihognak minden szaron, es falkaban jarnak...
kerdes: mi fontosabb? -
Dani SE #18055 hát baze! nem ismered az osztálytársaimat -
Dani SE #18054 jaja
-
#18053 msn-en vallani?
romantikus egy darab vagy te is :)
probald este, vagy suli utan...
no meg most itt a remek alkalom a kari miatt :p -
Dani SE #18052 Hy. van 1 kérdésem. hogy valljak szerelmet az egyik lány osztálytársamnak?
azt tudom,hogy ne a suliba,az ciki,főleg ha minden lány minket les.levél az megin ciki...én az MSN-re gondoltam...ott nem lesi le senki.. :D ez eddig jó,de hogy kezdjem??? előre is kösz -
Wolwerine #18051 Látom, megy a női agyak boncolgatása -
#18050 Az hogy nem látszik "pasizósnak", egy dolog...
De nincs gond az a lényeg :) -
#18049 Hát nemtudom, ezt azért nemhiszemm mert nem ilyen nagyon pasizós csaj... Szerintem vki lebeszélte rólam. Na mind1 nem is nagyon érdekel már... Tegnap buliztam 1 rohadt jót, az a lényeg :P -
#18048 bár én nem szoktam játszani a pasikkal, csak azzal, akiről tudom, hogy meg is érdemli... XD -
#18047 ehhe, jólvan :) élvezitek ha húzhattok egy fiút erről van szó semmi másról -
#18046 igazigazigaz! :) -
#18045 de ha könnyen adnánk meg magunkat, akkor túl könnyű prédák vagyunk -
#18044 jah, hát persze h bírod :D mindenki bírja h tekernek utána. csak a srác szempontjából siralmas a helyzet :P -
#18043 lehet, hogy én vagyok nagyon hisztis, de azért én bírom, ha teker utánam egy-egy srác :) -
#18042 Olyan nehéz elhinnem, hogy aki nem komoly kapcsolatra vágyik az zokon veszi mondjuk ezt: "Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell.".
Aki játszadozik másokkal azzal mások fognak játszadozni. Vagy ezt csak én veszem ilyen egyértelműnek? -
#18041 Ezek szerint a komoly kapcsolatok nem játszanak ebben a beszélgetésben? -
#18040 ja persze, nem azt mondom h nem is kell észrevenni a csajt. csak úgy kell viselkedni mintha különösebben nem izgatna h összejön-e vagy sem. mert ha egy lány után elkezdenek koslatni, akkor tuti nem lesz belőle semmi. -
#18039 azért mert van különbség a csajozás és a komoly kapcsolat közt -
#18038 én általában nem vonzódom azokhoz a pasikhoz, akik le sem szarnak... sőt! ha azt látom, h nem érdeklem, nem foglalkozom vele én sem túl sokat
az meg igaz, hogy ha egy srác hagyja hülyének nézni magát, akkor hülyének is nézem, mert valójában az... :D -
#18037 Miért nem kerestek olyan párt, akit érdemes szeretni, még ha kevés is van? A többivel nem kell foglalkozni, amúgy is mi lesz azokból a nőkből, akiknek mindig más, vagy jobb kell? Akkor inkább már jobb egyedül.