18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Nyiri
    Nalam is volt mar ilyen. Aztan mikor vege lett mar nem volt olyan jo :D
  • GTheo
    Nekem ez pont nem probléma hogy a mostani baráti körből van, tegnap is vele voltam, hazakísértem aztán bementem fordanba mert páran ott voltunk... Tök jóba vagyok a bnőivel, eddig nem volt probléma...
  • Random_
    Hú nekem már elegem van az ismerőseimből mert ha az ő körükből nézek ki valakit vagy csak kicsit többet beszélgetek egy barátnő bartánőjével akkor már azonnal megy a kavarás.

Ezért most feltett szándékom, hogy olyan leányzót szedjek fel aki nem ismeri egyik ismerősöm és én se ismerem az ismerőseit. Talán így elkerülhető a sz@rkavarás. A mindenki csak jót akar.

A célszemély talán már megvan. Most már csak jobban meg kell ismerni.
  • Axl Rose
    Amíg jól érzitek egymást, addig nem
  • GTheo
    Szombaton voltam sörházban, összeismerkedtem egy nagyon jó bnőm bnőjével, msnen tök sokat beszélgettünk, kedden elmentünk így sokan hógolyózni, csajjal elég jól elvoltunk, először csak észrevetem hogy hupsz átkarolva megyünk, aztán bebasztak minket a hóba és smárolva keltünk fel :D
    Aztán ma is tök jól elvoltunk :)
    Az nem para ha a csaj 1,5 évvel idősebb és 2vel felettem jár ? :DDD [másik suli]
  • Random_
    Ó ha ma lennék 14-15 éves. :)
  • bens
    miért ne dugná? középsuliba már mennek a dugások rendesen, ha jól tudom. az meg 14-15 éves kortól kezdődik.
  • dogfish
    most mert kell elrontani a feelinget? :)
    a diak szerelem igenis fontos sztem... kell valaki magad mellett a suli kozben.
  • Nyiri
    Inkabb sehogy. Felejtsd el. Diakszerelem rossz esetben hazasagga fajul aztan valas lesz belole. Jobb esetben hamar kiderul hogy ez amugy sem vezet sehova. Hany eves is vagy? 14 alatt ha jol latom. Dugni meg nem fogod tehat akkor meg mi ertelme? Figy. Ne gondolj ra es elfelejted egy ido utan. Most hulyenek es szemetladanak nezel de majd par ev mulva rajossz hogy igazam volt :)
  • dogfish
    a tobbi meg itt van :)
  • bens
    menj oda hozzá és mond neki h szia, tök úgy nézel ki mint a 6-odik barátnőm. eddig 5 volt.
    aztán ha leesett neki, még bevetheted ezt is: szeretném ha nem lenne köztünk semmi. se ruha, se levegő...
    végül kérdezd meg tőle, hogy arra a kérdésre h lefexik-e veled, ugyan az lenne-e a válasza mint erre?
  • dogfish
    jartam en is anno suliba... :)
  • Dani SE
    jaja am honnan tudtad,hogy ien az osztályom??? :D
  • dogfish
    lol :D

rajzolj neki egy hatalmas kerdojelet :D
  • Dani SE
    majd rajzórán :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Dani SE
    jaja inkább a levél :P
  • dogfish
    jah, szunet.
    nos, legy kreatriv.
    telszam, es melylevego tarcsazas elott

sztem :)
  • Dani SE
    anno maradok a levélnél :D
  • Dani SE
    ez mondjuk igaz
  • Dani SE
    am meg suli után????? szünet van vagy tévedek??? :p
  • dogfish
    biztos vihognak minden szaron, es falkaban jarnak...

kerdes: mi fontosabb?
  • Dani SE
    hát baze! nem ismered az osztálytársaimat
  • Dani SE
    jaja
  • dogfish
    msn-en vallani?
    romantikus egy darab vagy te is :)

probald este, vagy suli utan...
    no meg most itt a remek alkalom a kari miatt :p
  • Dani SE
    Hy. van 1 kérdésem. hogy valljak szerelmet az egyik lány osztálytársamnak?
    azt tudom,hogy ne a suliba,az ciki,főleg ha minden lány minket les.levél az megin ciki...én az MSN-re gondoltam...ott nem lesi le senki.. :D ez eddig jó,de hogy kezdjem??? előre is kösz
  • Wolwerine
    Látom, megy a női agyak boncolgatása
  • franc0
    Az hogy nem látszik "pasizósnak", egy dolog...
    De nincs gond az a lényeg :)
  • GTheo
    Hát nemtudom, ezt azért nemhiszemm mert nem ilyen nagyon pasizós csaj... Szerintem vki lebeszélte rólam. Na mind1 nem is nagyon érdekel már... Tegnap buliztam 1 rohadt jót, az a lényeg :P
  • minigirl
    bár én nem szoktam játszani a pasikkal, csak azzal, akiről tudom, hogy meg is érdemli... XD
  • bens
    ehhe, jólvan :) élvezitek ha húzhattok egy fiút erről van szó semmi másról
  • minigirl
    igazigazigaz! :)
  • Mincsi
    de ha könnyen adnánk meg magunkat, akkor túl könnyű prédák vagyunk
  • bens
    jah, hát persze h bírod :D mindenki bírja h tekernek utána. csak a srác szempontjából siralmas a helyzet :P
  • minigirl
    lehet, hogy én vagyok nagyon hisztis, de azért én bírom, ha teker utánam egy-egy srác :)
  • sz4bolcs
    Olyan nehéz elhinnem, hogy aki nem komoly kapcsolatra vágyik az zokon veszi mondjuk ezt: "Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell.".

Aki játszadozik másokkal azzal mások fognak játszadozni. Vagy ezt csak én veszem ilyen egyértelműnek?
  • sz4bolcs
    Ezek szerint a komoly kapcsolatok nem játszanak ebben a beszélgetésben?
  • bens
    ja persze, nem azt mondom h nem is kell észrevenni a csajt. csak úgy kell viselkedni mintha különösebben nem izgatna h összejön-e vagy sem. mert ha egy lány után elkezdenek koslatni, akkor tuti nem lesz belőle semmi.
  • bens
    azért mert van különbség a csajozás és a komoly kapcsolat közt
  • minigirl
    én általában nem vonzódom azokhoz a pasikhoz, akik le sem szarnak... sőt! ha azt látom, h nem érdeklem, nem foglalkozom vele én sem túl sokat

az meg igaz, hogy ha egy srác hagyja hülyének nézni magát, akkor hülyének is nézem, mert valójában az... :D
  • sz4bolcs
    Miért nem kerestek olyan párt, akit érdemes szeretni, még ha kevés is van? A többivel nem kell foglalkozni, amúgy is mi lesz azokból a nőkből, akiknek mindig más, vagy jobb kell? Akkor inkább már jobb egyedül.