A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehh, faszomnak sincs kedve egész nap a gép elõtt baszni a rezet, miközben lehetnék a kedvessel is. :S
õ sem tud mit kezdeni magával ha nem melózik, és mégis feladja a jót a semmiért. mi a franc ez???!!!
oka?
mert nálunk nem volt semmi ami kiváltaná, és ez alig 2 hete volt
Random work
Sajnos az én exem is telekvásárláson és gyereken filozofált és rá 2-3 hónapra annyi lett a kapcsolatunknak.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

én is csak baszom a rezet, és nem találom a helyem :S
köszi, tényleg minden jó szó számít, mert megesz a dolog, nem alszom rendesen, vele álmodom.

mi van ha nem pár nap, most nekem minden nap egy hét, lehet h egy két hónapig elhúzósik a dolog, ismerek olyat akinél 1 év után jöttek össze aztán házasság.
De én perpill nem tudnám elviselni, ha valaki abban az egy évben komyolyabban hozzáérne ahhoz akit szeretek

Én adok, mert tudom, hogy jók lennénk együtt, lenne jövõnk. Ezt Õ is belátta még 2 hete, amikor elkezdett azon filózni, hogy telket kéne majd venni, stb.
Eléggé kényelmetlen. Az a szörnyû, hogy meg van kötve a kezem. Csak annyit tudok tenni, hogy éreztetem, hogy vagyok, és várom a fejleményeket. Ez a legõrjitõbb dolog :S
Ha akarnál, milyen tanácsot adnál amúgy?
Random work
Sokszor azért az van, hogy a nõk nem azt mondják amit éreznek.
"Mi a bajod?"
"Semmi"

Értitek ugye mire gondolok. Szerintem ezen csak a türelem segít idõt kell adni neki.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

sz4bolcs
Lacika 79, nyx: Kényelmetlen helyzetben vagytok, én nem is akarok tanácsokat osztogatni, de szurkolok, hogy boldogak legyetek.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

na ezaz. ha tudja, hogy szeret, tudja, hogy fontos vagy neki, tudja, hogy melletted biztonságban van, van jövõtök, és tudja, hogy meg fogja bánni ha elenged, akkor miért kell ezt csinálni?
Vagy pár nap múlva megjön az esze, és rájön, hogy tényleg kéne?
visszaolvastam, nem is picit. Mindenki meggajdult, de az is lehet hogy szérihibás ez a sorozat.
szedem össze magam, de nem egyzserû, és õ is szenved, az biztos. azt nem értem mitõl olyan biztos abban, hogy ami tett az jó? vagy ez csak elhatározás kérdése, eldönti aztán majd lesz vmi

ha visszaolvasol 1 picit, szinte szó szerint ugyanez a helyzet van velem-velünk is :S
hát nem csoda, kifordult magából az élet amit éltem, szétfolyt minden, vagyok bele a semmibe.................

zaklatottatnak szûnsz :O

Random_
Ezt igazán nem tudom csak annyit, hogy valamikor március utánra tehetõ mert akkor érkezett a csaj haza külföldrõl. Én meg Május végén kerültem képbe körülbelül.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Honnan lehet tudni egy sokéves jó/rossz kapcsolatrl, ha az egyik fél állítólag már nem érez semmit, aztán az eszével eldönti, hogy neki mi a jó, ezt közli a másikkal, meghogy nincs rajongás, nincs lila köd, el van hanyagolva, ami persze nem igaz, vagy nem teljesen, csak anniyra mint amenniyre a másik is, és szétdolgozza magt , napi 10-12 óra, heti 6 nap na szóval honna tudhatja másik ha szétmennek, hogy akarje e folytatni vagy nem? mert hiányzik nek és fog is egy darabikg, szereti, hiényzik az érintése is. mitõl lehet benn ebiztos bárki si hogy õ az akit várt?
áhhh meg sem tudom kérdezni amit akartam, majd este

hát igy pedig lehet járni, ugye a félelmek irányítanak mindent. Ti (is ) a körülmények áldozatai vagytok. Szeret, te is õt, persze nem lila köd, mert az egy rövidke állapot, hanem valami hosszan fenntartható dologra rendezkedsz be, de nekik az nem elég, hány éve? közeledik a 30 hoz? mert akkor kezd bennük dolgozni a pánik, aztán odanyomják, hogy rajongjál, merg ilyenek, meg nem biztos benne, ettõl te is bozinytalan leszel. azt szakítás azt lenne jó tudni, h mennyi idõ mire ráeszmélnek , hogy jó volt ez így, csak õ sem tudja , hogy mit akar.Ha tudja akkor mondja meg, egyenesen, beszéljétek meg, aztán döntesetek együtt, hogyan tovább. De ne hagy, hogy egyedül döntsön, mert akkor nehéz lesz visszahozni

mióta voltak õk együtt?

ezt azért mondhatja, met tudja h a fiúk csak az egyenesen kimondott dolgokból értenek, ha így is tesz az a jó igazán

hát ez egy kicsit keményebb dolog, mióta vagytok együtt? A párosd is ilyen magabiztos(nak látszik) mint te? Ezt elõbb utóbbmindenkim egkapja.Ez tény, mindenki, csak van olyan csaj aki elötte mérlegel, és nem mondja ki, túlteszi magát rajta, aztán meg minden tovább. nem lehetsz biztos benne, hogy õ nem ilyen. Aztán aki nem mondja elültet egy aknát, ami idõvel felhízik de egyszer borul a bili, fõleg most amilyen világot élünk, tényleg arra kell figyelni, ha teláltál valakit aki többmint 80 % ban megfelel az elvárásoknak, nehogy megcsald. Mert szereted...
Az ilyen legyen szünet, miért nem rajongaszra általában õk is rájönnek, legalábbis egy részük.
most egyalhatunk azon, hogy aki utoljára mondta nekünk az melyik részben van. És itt jöhet be egy 3ik...

Sir Quno Jedi
Így van, én is kõkemény vagyok a nõkkel!

Nem is tartok otthon sajátot!!! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SNAKE01
hát ja kb ez megy,szerencsére az én barátnõm nem ilyen e.
szûz még,szerelmes belém nagyon,semmi szarság nincsen.mindig szenvedõ tekintettel néz rám és várja hogy megcsókoljam :)
nagyon jó minden vele.

más:az meg hogy ha csak 2.-ik vagy a listán,és csak talonba tesznek,ha nem jön össze az exel,hát az kúrva jó dolog mondhatom,én az ilyent hagytam egybõl,hát fasszom,nehogy már csak ha nem jön össze neki vele,az meg milyen már,eleve a tudat és hogy,hát bennem volna az az érzés.hát az ilyen nagy fasság,én már az elején megmondtam,hát akkor haggyuk,helószia :-c

Utolsó mondatot átfogalmazom érthetõbbre :) Szal ha esetleg összejösz a csajjal, mert nem keresi az ex pasija, akkor legalábbis engem zavarna a tudat hogy ott van az a srác, aki jobban bejön a csajnak mint én, mert mi van ha már együtt vagytok és akkor keresi meg a csajt.

Ezen a bnõs témán mondjuk kár filozofálni ennyit, mert a mai csajok többsége sajnos nem ér annyit sztem, hogy ennyit beszéljünk róluk.. Tisztelet a kivételnek, de sok csaj képes pénz nélkül odamenni szórakozóhelyekre, és meghívatni magát mindenféle italra, majd amikor felhízlalta az egóját akkor jót nevetve továbbálni, hogy na ezt a balekot is kihasználtam.
Továbbá ha nézzük a mai csajok életcélját, akkor is eléggé szegényes képet kapunk róluk. Mert mit csinál a csajok többsége? Elmegy bnõjeivel napi rendszerességgel szoliba, manikûröshöz, pedikûröshöz, aztán trécselés értelmetlen témákról éjszakákig. Amikor egy fiúnak sikerül egy ilyet felszednie, akkor derül ki hogy bizony sok csaj is olyan mint a rothadt gyümölcs. Kívül szép, de belül férges. Úgy veszem észre, hogy sajnos kezd elveszni a lányokból a nõiesség. Ma már az a menõ, ha vki 12 évesen már nem szûz, és úgy viselkedik mint az útszéliek. Hát igen, kezdjünk átvenni sajnos a kisebbségiek "kultúráját". Hangsúlyozom, tisztelet a kivételnek...

Nálam ha egy csaj idõt kért, annak a következõ okai voltak: 1. Valaki titokban udvarolt neki. 2. A volt barátján még nem tette túl magát. 3. Tetszettem neki mint "barát", de semmi több. Elsõ két esetben megtudtam a dolgokat, szal még mielõtt kereshettek volna én mondtam meg nekik h game over.
Elõzõ hsz-kre reagálva sztem olyan csaj után nem éri meg futni, aki azt mondja, hogy ha keresi az ex pasija, akkor igent mond. Ugyanis akkor te csak a 2. vagy, és ki tudja, ha késõbb talál egy 3. férfit akkor mennyi lesz rá az esély, hogy akkor majd te leszel az elsõ nála...

Random_
Én alapvetõen pozitívabban látom a helyzetet. Hiszen az én megjelenésem indított el pozitív folyamatokat a csajban. Mióta ismer azóta akar felhagyni az 1 éve elharapózott lazulásán. Amit már sok barátja sérelmezett mert nem ilyennek ismerték. Na és az én érkezésem elõtt is megvolt ez a pasi akivel szenvedett talán ha én nem vagyok még mindig szenvedne és küldte volna el a fenébe.

Szóval optimista vagyok, de tényleg ismerkedni kell. Nagyon sok pozitív tulajdonsága van ami rendkívül tetszik és szerintem érdemes próbálkoznom. Vesztenivalóm mostanság nem igazán akad mert a kolleganõ akivel talán összejöhetne valami nem annyira tetszik. Más karakter és van benne pár zavaró dolog bár közös tulajdonságok is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

franc0
Erre azt mondom amit Korda mondana.
Dobás.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sõt ha behódolnék és irányíthatna akkor csak az lenne mint nálatok..

én szerencsére talán nem vagyok még ennyire irányítható. Nagyon öntörvényû a személyiségem, persze ebbõl elég sok a konfliktus és ennek következtében kevés lány tud elviselni, de a mostani még egész jól bírja :)

Azt mi csak hisszük:D
Azt hiszed te szeded föl a nõt, valójában õ választ ki téged az ezer kérõ között.
Azt hiszed te mondod meg mi legyen, valójában már réges rég elérte, hogy csak olyanokat akarj, amiket õ is:D

Gracie Barra

uhh srácok. Ez hihetetlen.
Elivileg a férfiaknak kellene uralkodnia a nõkön erre mindenhol kétségbeesett férfiakat látok..Hová tart ez a világ?

Legyetek már kicsit keményebbek a nõkkel!
Én is az vagyok az enyémmel, és eszébe nem jut olyanokat mondani hogy tartsunk szünetet, meg hiányzik a rajongás. Ha egy nõ észreveszi hogy a másik akár egy kicsit is sérthetõ rögtön kihasználja.

Random_
Azt mondta a srácnak, hogy csak akkor jelentkezzen ha komolyan akar tõle valamit és akkor eldönti, hogy belefér-e az életébe vagy nem. :)
Kivárok és majd kiderül mi lesz. Amúgy elég komolyan elbeszélgettünk az élet dolgairól és õszintének tûnik eddig szóval pozitívnak látom a helyzetet.
Õ az a fajta a csaj aki ha azt mondja, hogy "nem tudom" akkor úgy is érti és nem kell mögé gondolni bármi más tartalmat. Legalábbis ezt vallotta magáról.

Frosty01
jó sokat várj, szerintem. nézd meg hogy komolyan gondolja e, mert késõbb ha neagyisten megint jelentkezik don huan, akkor te szívod meg, de piszkosul :}.

good luck ;)

practitioner of the forbidden arts of death

Igen. Ez a lo nincs szamar is jo mar rossz szajizt ad...

hát...

mondjuk így kívülállóként egy fórumon elég nehéz lenne erre az sms-re bármit is mondani.

de akkor ez a dolog annyira nem véresen komoly még nem? legalábbis a heti egy taliból következtetve.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Hmmm, ha most irt 1 sms-t, hogy elmegyünk-e étterembe vacsizni, az jót vagy rosszat jelent? Hozzáteszem, csütörtök óta nem találkoztunk.
Random_
Én is úgy tudtam ismertem exem aztán mikor nem 160km-re laktunk egymástól kiderült, hogy mégse.
A távkapcsolatok elég rázósak nem szívesen megyek bele ilyenbe ha igen akkor szorgalmazon a mielõbbi összeköltözést. Ennek hála, hogy most Budapesten élek nem Szegeden nem tom jó-e mert a csaj már nincs meg én meg ittragadtam. :D

Random_
Nagyon egyszerû! Hagyni kell és ha akar valamit akkor majd megkeres.

Nekem pont ez volt a helyzet. Már ígértem, hogy leírom akkor most itt az idõ.

Szóval volt egy csaj akivel tök jól elvoltunk 2 hétig egyik hétvégén a lakásán vacsiztunk boroztunk és úgy éreztem, hogy minden happy. Azt hallottam minden függõ kapcsolatát feladta és tényleg komolyodni akar. Következõ hétvégén leutaztunk Szegedre ott is tök jó volt minden. Aztán kapott vasárnap sms-t. Érdekelt ki volt az, de nem volt képem megkérdezni szemben vele mikor valakivel beszéltem és azonnal megkérdezte ki volt az. Elmondtam mert mit kezdjek, de aztán rájött, hogy ez kicsit azért indiszkrét volt.
Na mind1 szóval vasárnap este kiraktam és azután mindem megváltozott nem tudtunk találkozni. És jött a duma a közös barátomtól, hogy szerinte még én nem vagyok túl az elõzõ kapcsolatomon és idõ kell nekem. Ezt megkérdeztem a csajtól is, hogy tényleg ez zavarja-e és mondta, hogy hát szerinte nekem is meg neki is kell idõ mert neki is van egy srác aki ha jelentkezne nálla akkor azonnal igent mondana neki. Na ugye ekkor eléggé elkenõdtem mert én már úgy éreztem minden jól haladt és eszembe se jutott az ex ezért a gyanúsításért kicsit fel voltam háborodva. Azután még mondom jó akkor csak úgy felületesen attól még elbarátkozhatunk. Próbáltam összehozni vacsorát, mozit, iszogatást, kiállítást. Semmi. Jó mondom akkor semmi. Nem kerestem ha msn-en üzent akkor válaszoltam, de én nem hívtam. Annak ellenére, hogy elõtte már esténként telefonon beszélgettünk meg reggelente is olykor. Mondom akkor nyitott szemmel járok és elkezdem lazán venni a dolgokat végül is itt a nyár nem szomorkodok. Elvoltam egy kolleganõmmel járogattam moziba meg vacsizni mert az õ pasija meg 4 hétig oda volt. Aztán 3 hét múlva vagy 4 keresett a csaj, hogy a héten megihatnánk egy bambit.
Na mondom majd beszéljünk róla holnap akkor. Aztán persze megin semmi nem hozta föl másnap a témát én meg nem kerestem ezért ez függõbe maradt. Elutaztam nyaralni akkor utolsó nap még üzent, hogy jó utat meg vigyázzak magamra stb...
Mikor visszaértem üzentem neki, hogy azt a bambit megihatnánk akkor amirõl beszéltünk meg van pár dolog nállam amit odaadnék neki. Mondta, hogy nem tudja mikor, de persze majd beszéljünk aztán kedden üzent, hogy délután ráér és bocs hogy késõn szól, de most derült ki.
Találkoztunk és elmeséltem a nyaralásom meg õs is mesélt és elmondta, hogy volt ez a pasi és már vége lett egy hete elküldte a fenébe és kérte, hogy csak akkor keresse újra ha komolyan gondolja a dolgokat meg olyan jól érezte magát akkor mikor lógtunk szegeden is csak aztán vasárnap kereste a srác és nem tudott neki nemet mondani. Így már értettem miért halt le az alakuló kapcsolat olyan drasztikusan. Azután elbúcsúztunk és én hoztan neki ajándékot amire mondta, hogy ezt csak velem hajlandó meginni meg, hogy ha nyaralásból visszajön akkor menjünk moziba megígéri tutira, hogy ráér. Azután egész héten keresett msn-em és dumáltunk ami pozitív hatásként jött át nekem.

Szóval most a héten mozi aztán majd meglátom. Én azért elég szkeptikus vagyok. Majd kiderül mi lesz ezzel az ex sráccal meg hát azért nem így megy ez, hogy az egyik nem jön be akkor vegyük elõ a polcról a másikat. :( Ez kicsit keserû ízt ad a dolognak. Mindenesetre én nem siettetem a dolgokat ha már én eddig tudtam várni.

A baj az, hogy úgy érzem a kolleganõ kapcsolata kezd szétesni és úgy érzi majd én itt leszek neki viszont nekem nincs kedvem munkahelyi kapcsolat létesítésének.

valami zavar biztosan van. hogy mi, azt nem tudni. annyit tudni most csak, hogy qrvára fáradt, mindenki hagyja békén. mint valami hülye depressziós roham, vagy én nem is tudom.

ha valaki csapni próbálja, azt én is csapni fogom nem kicsit...
húú hát nemtom, a nõi nem egyszerûen kiszámíthatatlan és megérthetetlen. tényleg szar lehet a dolog :

de hogyha ezt így megmondja azért az az én olvasastomban annyira nem frankó. nekem ha így megmondaná a párom a dolgot, akkor én gyanakodnék h valami zavar van az erõben.

nem csapja neki valaki a szelet ezerrel?

nem belõlem hiányzik, hanem nála nincs valami rendben. most is mindennél fontosabb vagyok neki, meg minden, csak valami mégis zizis a fejében. pedig nem szoktunk unatkozni, ha úgy jön ki a lépés, megyünk össze-vissza. Buli, vacsi, mozi, stb.
Jöhetne valami "hozzáértõ" leányzó, és felvázolhatná a dolgokat.
És így meg mondja neked frankón, hogy valami hiányzik belõled ami pl. égen megvolt?

<#fejvakaras><#confused><#nemtudom> ha valami jó, akkor az nekik rossz?
Ez ilyen. Az en volt csajommal egyutt toltottun kegy hetveget. Kurva jo volt. Mikor elvaltunk nem akart elengedni. Ra ket napra mintha egy vadidegen csajjal talalkozam volna ujra. Vege is lett... Mi tortent? Nem tudom... Allok ertetlenul.

Tudja a franc. Csak azt nem értem, ha gondtalanul megy az élet, miért kell ilyesmin agyalni, miért kell még valami csavart beletenni?!
Énis pont ettõl félek. MErt én tudom, hogy jól mûködne. A szerelem is visszatérne, hisz nem múlik el csak úgy. Lehet meg kéne dolgozni, de menne és megérné. De vajon õ is tudja ezt, vagy a cél elõtt feladja?:S

Gracie Barra

Hmm, én is hasonló cipõben járok. A párom szeret, mindennél fontosabb vagyok neki, tök jól elvagyunk, de valami hiányzik neki. Azt mondja, hogy a rajongás. Mármint hogy õ nem rajong úgy értem.
De mi a tökömnek az a rajongás?! Ha minden fasza, akkor legyen fasza, és ne akarjon rajongani. Egyik nap arról beszél, hogy vegyünk telket, legyen házikó, rá pár napra meg bizonytalan, hogy mi is van. Nem igazán tudok magyarázatot találni erre.
7 napból 6-ot dolgozik az utóbbi 2 hétben (vendéglátás rulz), hulla fáradt mindig, ez közrejátszhat? Nem kicsit félek, mert tudom, hogy nem én csesztem el a dolgot, és félek, hogy ebben a mostani zavart, fáradt, "utálomazembereket" helyzetben nehogy hülye döntést hozzon. :S
SNAKE01
hát reméljük!:)
hajrázok mondom ^^

Mindenesetre ma este jól kibeszélem az egészet a haverokkal, meg nõvéremmel, az remélem megnyugtat.
Aztán remélem jön az sms h szeretlek:D

Gracie Barra

SNAKE01
hát ja,majd lesz valahogy