18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#18116 A szülők iránti szeretet és a barát/barátnő irántit nem lehet összehasonlítani. Ez hülyeség. -
#18115 Dehát a te ügyed azért egy kicsit más, mert a lányokat szerintem azért jobban tudja az anyjuk befolyásolni, de egy pasit????? Az már GÁZ!
És hogy ennyire??????? FULL DURVA!!!!!!!!! -
#18114 Még az a durvább a dologban, hogy amikor összejöttünk, még ő mondta meg az anyja, hogy engem már az én anyukám semmiben ne befolyásoljon.
Erre tessék......!!!
Ja, és még a huga is elhitte az egészet, pedig ott sem volt!!!!!!!!!! -
peterke2 #18113 Szerintem is jobb, hogy most lett vége, mert ha egy képtelenséget elhisz, akkor később naponta gyanúsítana meg különféle dolgokkal. És annak úgyis szakítás lenne a vége. Jobb még most, amíg nem lesz drámaibb a dolog. -
#18112 Volt barátnőm is anno közölte, hogy az anyja állította, hogy én nőverő, agresszív állat vagyok és hogy ütni fogom őt és valójában nem is szeretem. Később sem tudtam meggyőzni az ellenkezőjéről, szakítás lett a vége, addig mondogatta ezt magának is, amíg ő is elhitte és már az összes kis dologba belemagyarázta(pl. nem akartam júliusban biciklitúrára menni), hogy azér van mer nem szeretem...
de aki ilyet elhisz érted, mikor én kb. 1x ha találkoztam az anyjával, akkor is csak köszöntem, szóval az valahol már régen rossz
szvsz, ilyen van, megdöbbentő az tény, de van -
#18111 Azon akadok fenn, hogy a volt pasim még engem kért számon, hogy adjak erre a dologra magyarázatot........?!
Tehát ő nem nekem hitt, hanem az anyjának!!!!!!! Pedig egy 40 felé járó férfiről beszélünk, akinek ilyen esetben azt kellett volna tennie, hogy elküldi az anyját oda ahova kell............ és kitart mellettem, ha már annyira szeret engem.
De ezek szerint jobban szereti az anyját! -
#18110 Ha ennyire durva akkor minek akadsz fenn rajta, h vége? Örülj neki!
/A hadoválást meg nők is, pasik is csinálják. Szokj hozzá, kevesebb a csalódás. ;)/ -
#18109 Ezt inkább nem mondanám el, már csak azért is, mert egy degenerált dologról van szó, amin az emberek 99,99999999%-a megdöbbent és az agyával sem tudott felfogni.
Rám fogott egy olyat, amin dobnál egy hátast. Ezért nem is írom le, mert annyira DURVA, hogy ilyesmit csak a tévében hallasz, mint egy várostól és emberektől elzárt tanyasi sztorit. -
#18108 Kíváncsi lennék mi volt az a félreértés... -
#18107 Haverom is ugyanezeket mondta, mint most Te, de ő az én felfogásom szerint megcsalta a barátnőét. Szerinte meg az nem megcsalás. Egy kis puszi, flört szex.. az nem megcsalás :D Jót nevettem. -
#18106 Hát kérem, érzékeny a mamájára... :DDDDDDD -
#18105 Ezzel el is érte nálam a teljes közömbösség érzését irányában.
Tehát nem csak a nők beszélnek félre, hanem a férfiak is, de rendesen.
Meg aki ilyet csinál, hogy így le tud zárni egy kapcsolatot, az meg is érdemli a sorsát! A férfinek is kell kapaszkodni egy nő után, ha szereti!!! -
#18104 Sziasztok!
Most olvasgattam a hozzászólásaitokat, meg ahogy szidjátok a nőket, stb.
Hát nekem is van sztorim: a volt palim, aki már házasságról beszélt, meg gyerekről, /2 hónap kapcsolat után/, olyan szerelmes sms-eket írt, meg mondott, hogy itt sokan belepirulnának. Minden hétvégén együtt voltunk. Ezek után egy félreértés miatt, ami az anyjával kapcsolatos volt, képes rá, hogy egy hete tudomást sem vesz rólam, szakított velem, nem válaszol az üzeneteimre, stb.
Akkor most mi van????????????
Soha nem is szeretett???????? Hogy lehet ennyire semmibe venni valakit? -
#18103 -
#18102 Csácsumi! -
#18101 Öööö... hátööö... igen.
:) -
#18100 hogysmint? ;p -
#18099 -
#18098 Igen. Engem nem érdekel ki mit hisz, ha én tudom mi az igazság. SŐT engem háborít fel, ha olyasmit feltételeznek rólam, amit nem tettem meg, mitöbb sosem tennék meg, mivel ennél nagyobb sértés nincs! Hogy veszi a bátorságot, hogy magából kiindulva rámvetítse a saját emberi gyengeségeit!!! Namind1... -
Rundstedt17 #18097 helyes döntés volt.mert ha lemásztál volna négykézláb saját szavaiddal élve talán meghosszabítod a kapcsolatot de nem kerülöd el a véget.habár lehet még pár nap múlva könyörögni fog vixa:D -
Nyiri #18096 En most szakitottam egy csajjal. Havonta egyszer elmentem a barataimmal szorakozni. 3kor jottem haza. Ma nap az fogadott hogy megcsaltam. Hazug strici vagyok. Alaptalan vadakra mi a jo felelet? Ha mentegetozom akkor neki adok igazat. Csajos hiszti volt. Probaltam higgadtan fogadni es beszelgetni vele. Nem lehetett. Folyton azt hajtogatta hogy strici vagyok, hazug :) Gondoltam akkor a tarsalgast itt abbahagyom es elkoszontem es leraktam a telefont. Nem volt mod racionalis beszelgetesre. Erre a valasz: Mivel leraktam a telefont, bizonyitottam hogy megcsaltam. Vege. Torolt iwiwen is :D:D:D:D Mosolyognom kell pedig szerelem volt, de nem maszok le negykezlab egy no kedveert sem foleg ha alaptalan. -
#18095 Haggyadmármagad no2:) -
Rundstedt17 #18094 Az általános esetbe úgy gondoljátok hogy 1 vagy 3 évig tarthat max egy kapcsolat a mai világban ugyanis a rózsszín lepel hatása nem tart tovább,úgyhogy addig használjatok ki minden lehetőséget az aktuális kapcsba amíg lehet -
#18093 Flexeltetni kell velük zártszelvényt.:D Szikra az így is szikra. -
#18092 HMmmm meglehet.... -
Wolwerine #18091 Lekoptatás. Elmúlt a "szikra", ahogy ők nevezik... Talán tényleg le kellett volna fektetni, még az étteremben... -
#18090 egy nőből simán kinézhetted volna,hogy ő már ott az étterem mosdójában "tisztázni akarja a dolgokat" :D -
#18089 nem lehet, hogy csak egy puszit várt? :-)) -
Nyiri #18088 Hulyek. Nekem a randin kozolte a csaj (aki most szarik ram) hogy nagyon bejovok neki es arra var hogy lepjek mar valamit. Ezzel mondjuk kurvara elvette kedvem. Meg amugy is mit lepjek? Etteremben voltunk kozottunk egy asztal... Mikor hazaindultunk mar leptem az ugyben :D
Tehat itt is O nyomult jobban mint en. Aztan meg sanyi... -
#18087 Ez a baj a csajokkal, bonyolítanak mindent, és kitalálnak nemlétező problémákat... Most volt 1 csajjal szünetben pont, Szombat este megismertem, kedden elmentünk így sokan szánkózni, csajjal már akkor elvoltam, majd következő 2 nap is, erre pénteken nem találkozunk, szombaton már kijelenti hogy neki ez túl gyors stb, pihentessük 1 kicsit... Mondom oké... De kezdjük ott h először ő nyomult, szal ha nem ien akk nem lett volna ien gyors. Na ez múlt szombaton volt, azóta beszélgetünk stb de kérdezem néha h jutott e vmire, és még nem...Ha nem akarna semmit akk már rég lerázott volna, szal nemértem :\ -
#18086 26 Télleg! :D -
#18085 xDDDDDDDD 10 -
#18084 hány éves volt? :DD -
#18083 XDDD
Az enyémről kiderült, hogy van még tejfoga :DDD -
Nyiri #18082 Valahogy igy gondoltam en is ;) -
#18081 Pár naponta aggyá életjelt mondjuk egy-két hétig (nem kerül semmibe és lehet tényleg gondjai vannak/fáradt), de most már rajta a sor, hogy jelentkezzen repetáért. Ha utána sem fog, akkor letudva. Minek töröd magad?! Neki ketyeg a biológiai órája, te meg kényelmesen borozgathatsz közben, míg vénlány lesz. -
Nyiri #18080 Na most legy okos domokos :)
Helyzet. Randi. Elso. Tok jol telik. Tetszik a lany. En is neki. Mondjuk kitettem magamert. Nem szar etterem. Borsos szamla. Jo kis bor. Minden ami kell. Lakasomon kotunk ki. Padlon megy a tema, de a csaj a vegen visszakozik. Megertettem. Megis csak az elso randi :) Feltapaszkodtam, hazavittem. Egesz uton aggodott hogy haragszom ra emiatt. Pedig nem. De tenyleg :) Masnap ir hogy nagyon jol erezte magat es azzal kelt hogy irtam e neki meg hivtam e telefonon. (Mondjuk nem, de ez mindegy) :) Este azert irtam neki hogy mizu meg stb... Hogy tudja gondolok ra. Semmi valasz. Masnap se. Eltelik megegy nap. Este mar rairok valami vicceset, de semmi extra. Valaszol hogy AAAAA nagyon faradt megy is aludni, majd keres. Azota sincs semmi. Ujabb nap telt el. Kurvara nem ertem.
Nem erdekel hogy nem akar tolem semmit, de akkor oszinteseg. Konyorgom. Kozel a 30hoz vagyok es O is :) Azt hittem hogy a taktikazas ebben a korban mar nevetseges. Nem vagyunk gyerekek :) Jeleztem neki a viselkedesemmel hogy nem egyejszakas bulit akarok. Es megis szorakozik.
Nah mindegy. A tortenet lenyege annyi hogy kortol fuggetlenul idiotak a nok :D -
#18079 nemtom, hogy mennyire fogom meggyőzni ezzel a válasszal...
hozzáteszem, még sajnos nem lakunk egy fedél alatt. -
#18078 Rúgd ki! Melyik neki a jobb, ha Alyssa a háttérképed, de neki adod haza a pénzt, vagy ha ő a háttérképed, de elvered kurvákra... -
#18077 BUÉK mindenkinek!
A következő kérdésem lenne: miért sértődik meg a barátnőm, ha a lassan 5. éve fent lévő, megunt alap windows-os hátteremet kicserélem egy Alyssa Milano-s háttérképre?
A fenti dolog megtörtént, és hát a barátnőm elég rendesen megsértődött... nem igazán értem, hogy mire fel. Attól még, hogy egy nős hátteret raktam be háttérképnek (a saját munkahelyi gépemre, amit ő évente talán 2 v. 3 alkalommal lát), attól még nem vagyok beleszerelmesedve a háttérképen szereplő hölgybe...
Mért kell a nőknek túlbonyolítani egy apróságot (jelen esetben egy háttérkép cserét)?