18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • bens
    én azt javaslom h ne foglalkozz külön a csajozással, mert a nők rohattmód fárasztóak tudnak lenni, ha azt látják h van kit fárasztani.
    egyébként is akkor leszel vonzó egy csajnak, ha le se szarod.
  • Nyiri
    Ahogy mondod. A noknek addig kell valaki amig meg nem szerzi :)

A nokkel alapvetoen 1 nagy probléma van. Normális pasira vágynak, ami önmagában nem lenne gond. Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell. Ergo a noknek az kell, hogy állandó tuzben égjenek a pasijuk iránt és ezt csak egy olyan ember biztosíthatja nekik, aki számukra elérhetetlen.Akit teljes egészében nem tudnak megkapni.
    A nok tudat alatt, de igenis szeretnek szenvedni.
  • franc0
    mert más is van a képben. take it easy.
  • GTheo
    Istenem hogy nekem mennyire de nincs szerencsém mostanában csaj ügyben...Anno nyár elejéig volt 1 6 hónapos kapcsolatom, azóta semmi nem jön össze... Azóta most a 3dik csak aki csak játszik kb velem, az elsővel 1 hónapig kavartam aztán semmi... 2dik a "6hónaposcsaj", először ő akart összejönni, akk épp volt nőm( 2hétig és annak is eléghülye vége lett, rájött h nemkellett volna összejönnünk csak barátok maradni), majd amikor én akartam összejönni vele újra akk ő nem akart épp... Ősszel megismerkedtem egy csajjal, tök jó fej jól néz ki stb, csak közbe voltak ezek a csajok és akk nem kezdtem vele, de ő akart volna... Erre most rájöttem h lehetne evvel a csajjal komolyabb is, kavarunk meg minden múlt7végén tökre bevolt zsongva értem meg minden, kedd tal, egészjó volt... úgyvolt h holnap tal, erre ma bejelenti h nem akar semmi komolyat... valahogy hirtelen megváltozott a véleménye...
  • Arch
    Pff.
    Mégis ufó vagyok :S
  • Arch
    Nyehhehh :)
  • laca103
    az exfickó?...egy rekesz sör a helyi cigányoknak és annyi :D
  • nyx
    te nem melózol? m,én míg nem nyitották fel a szemem hajlamos voltam a gép elött ülni, csakhát a körülmények miatt, m. ő is nagyon sokat dolgozik/zott.
    Én is látom az anyémnél, h ő sem találja a helyét a volt közös(nem anyagilag) kecóban éjszaka 11 ig, fél 12 ig iwiwezik. Nagy hatásfokkal mert folyamatosan nő az ismerőseinek a száma.
    Nálunk kialakult egy helyzet a munka miatt, ezt pedig ő egyedül oldotta meg a szerinte legjobb/gyorsabb megoldást választva, mikor elköltöztem mondta, hogy nem akar elveszíteni, meg hogy szeret.

ezt megoldhatja idő nála?

az tuti, ha igen akkor ő a Ő.
  • Random work
    Korábban írtam erről hosszan olvass vissza. Minigirl-nek volt egy talán találó hozzászólása a lehetséges okról. 177xx hozzászólás
  • nyx
    dettó, kb 3 hete nálam
  • Lacika 79
    ehh, faszomnak sincs kedve egész nap a gép előtt baszni a rezet, miközben lehetnék a kedvessel is. :S
    ő sem tud mit kezdeni magával ha nem melózik, és mégis feladja a jót a semmiért. mi a franc ez???!!!
  • Lacika 79
    oka?
    mert nálunk nem volt semmi ami kiváltaná, és ez alig 2 hete volt
  • Random work
    Sajnos az én exem is telekvásárláson és gyereken filozofált és rá 2-3 hónapra annyi lett a kapcsolatunknak.
  • Lacika 79
    én is csak baszom a rezet, és nem találom a helyem :S
  • nyx
    köszi, tényleg minden jó szó számít, mert megesz a dolog, nem alszom rendesen, vele álmodom.
  • nyx
    mi van ha nem pár nap, most nekem minden nap egy hét, lehet h egy két hónapig elhúzósik a dolog, ismerek olyat akinél 1 év után jöttek össze aztán házasság.
    De én perpill nem tudnám elviselni, ha valaki abban az egy évben komyolyabban hozzáérne ahhoz akit szeretek
  • Lacika 79
    Én adok, mert tudom, hogy jók lennénk együtt, lenne jövőnk. Ezt Ő is belátta még 2 hete, amikor elkezdett azon filózni, hogy telket kéne majd venni, stb.
  • Lacika 79
    Eléggé kényelmetlen. Az a szörnyű, hogy meg van kötve a kezem. Csak annyit tudok tenni, hogy éreztetem, hogy vagyok, és várom a fejleményeket. Ez a legőrjitőbb dolog :S
    Ha akarnál, milyen tanácsot adnál amúgy?
  • Random work
    Sokszor azért az van, hogy a nők nem azt mondják amit éreznek.
    "Mi a bajod?"
    "Semmi"

Értitek ugye mire gondolok. Szerintem ezen csak a türelem segít időt kell adni neki.
  • sz4bolcs
    Lacika 79, nyx: Kényelmetlen helyzetben vagytok, én nem is akarok tanácsokat osztogatni, de szurkolok, hogy boldogak legyetek.
  • Lacika 79
    na ezaz. ha tudja, hogy szeret, tudja, hogy fontos vagy neki, tudja, hogy melletted biztonságban van, van jövőtök, és tudja, hogy meg fogja bánni ha elenged, akkor miért kell ezt csinálni?
    Vagy pár nap múlva megjön az esze, és rájön, hogy tényleg kéne?
  • nyx
    visszaolvastam, nem is picit. Mindenki meggajdult, de az is lehet hogy szérihibás ez a sorozat.
    szedem össze magam, de nem egyzserű, és ő is szenved, az biztos. azt nem értem mitől olyan biztos abban, hogy ami tett az jó? vagy ez csak elhatározás kérdése, eldönti aztán majd lesz vmi
  • Lacika 79
    ha visszaolvasol 1 picit, szinte szó szerint ugyanez a helyzet van velem-velünk is :S
  • nyx
    hát nem csoda, kifordult magából az élet amit éltem, szétfolyt minden, vagyok bele a semmibe.................
  • ZsirosKenyer
    zaklatottatnak szűnsz :O
  • Random_
    Ezt igazán nem tudom csak annyit, hogy valamikor március utánra tehető mert akkor érkezett a csaj haza külföldről. Én meg Május végén kerültem képbe körülbelül.
  • nyx
    Honnan lehet tudni egy sokéves jó/rossz kapcsolatrl, ha az egyik fél állítólag már nem érez semmit, aztán az eszével eldönti, hogy neki mi a jó, ezt közli a másikkal, meghogy nincs rajongás, nincs lila köd, el van hanyagolva, ami persze nem igaz, vagy nem teljesen, csak anniyra mint amenniyre a másik is, és szétdolgozza magt , napi 10-12 óra, heti 6 nap na szóval honna tudhatja másik ha szétmennek, hogy akarje e folytatni vagy nem? mert hiányzik nek és fog is egy darabikg, szereti, hiényzik az érintése is. mitől lehet benn ebiztos bárki si hogy ő az akit várt?
    áhhh meg sem tudom kérdezni amit akartam, majd este
  • nyx
    hát igy pedig lehet járni, ugye a félelmek irányítanak mindent. Ti (is ) a körülmények áldozatai vagytok. Szeret, te is őt, persze nem lila köd, mert az egy rövidke állapot, hanem valami hosszan fenntartható dologra rendezkedsz be, de nekik az nem elég, hány éve? közeledik a 30 hoz? mert akkor kezd bennük dolgozni a pánik, aztán odanyomják, hogy rajongjál, merg ilyenek, meg nem biztos benne, ettől te is bozinytalan leszel. azt szakítás azt lenne jó tudni, h mennyi idő mire ráeszmélnek , hogy jó volt ez így, csak ő sem tudja , hogy mit akar.Ha tudja akkor mondja meg, egyenesen, beszéljétek meg, aztán döntesetek együtt, hogyan tovább. De ne hagy, hogy egyedül döntsön, mert akkor nehéz lesz visszahozni
  • nyx
    mióta voltak ők együtt?
  • nyx
    ezt azért mondhatja, met tudja h a fiúk csak az egyenesen kimondott dolgokból értenek, ha így is tesz az a jó igazán
  • nyx
    hát ez egy kicsit keményebb dolog, mióta vagytok együtt? A párosd is ilyen magabiztos(nak látszik) mint te? Ezt előbb utóbbmindenkim egkapja.Ez tény, mindenki, csak van olyan csaj aki elötte mérlegel, és nem mondja ki, túlteszi magát rajta, aztán meg minden tovább. nem lehetsz biztos benne, hogy ő nem ilyen. Aztán aki nem mondja elültet egy aknát, ami idővel felhízik de egyszer borul a bili, főleg most amilyen világot élünk, tényleg arra kell figyelni, ha teláltál valakit aki többmint 80 % ban megfelel az elvárásoknak, nehogy megcsald. Mert szereted...
    Az ilyen legyen szünet, miért nem rajongaszra általában ők is rájönnek, legalábbis egy részük.
    most egyalhatunk azon, hogy aki utoljára mondta nekünk az melyik részben van. És itt jöhet be egy 3ik...
  • Sir Quno Jedi
    Így van, én is kőkemény vagyok a nőkkel!

Nem is tartok otthon sajátot!!! :DDD
  • SNAKE01
    hát ja kb ez megy,szerencsére az én barátnőm nem ilyen e.
    szűz még,szerelmes belém nagyon,semmi szarság nincsen.mindig szenvedő tekintettel néz rám és várja hogy megcsókoljam :)
    nagyon jó minden vele.

más:az meg hogy ha csak 2.-ik vagy a listán,és csak talonba tesznek,ha nem jön össze az exel,hát az kúrva jó dolog mondhatom,én az ilyent hagytam egyből,hát fasszom,nehogy már csak ha nem jön össze neki vele,az meg milyen már,eleve a tudat és hogy,hát bennem volna az az érzés.hát az ilyen nagy fasság,én már az elején megmondtam,hát akkor haggyuk,helószia :-c
  • Turboraider
    Utolsó mondatot átfogalmazom érthetőbbre :) Szal ha esetleg összejösz a csajjal, mert nem keresi az ex pasija, akkor legalábbis engem zavarna a tudat hogy ott van az a srác, aki jobban bejön a csajnak mint én, mert mi van ha már együtt vagytok és akkor keresi meg a csajt.

Ezen a bnős témán mondjuk kár filozofálni ennyit, mert a mai csajok többsége sajnos nem ér annyit sztem, hogy ennyit beszéljünk róluk.. Tisztelet a kivételnek, de sok csaj képes pénz nélkül odamenni szórakozóhelyekre, és meghívatni magát mindenféle italra, majd amikor felhízlalta az egóját akkor jót nevetve továbbálni, hogy na ezt a balekot is kihasználtam.
    Továbbá ha nézzük a mai csajok életcélját, akkor is eléggé szegényes képet kapunk róluk. Mert mit csinál a csajok többsége? Elmegy bnőjeivel napi rendszerességgel szoliba, manikűröshöz, pedikűröshöz, aztán trécselés értelmetlen témákról éjszakákig. Amikor egy fiúnak sikerül egy ilyet felszednie, akkor derül ki hogy bizony sok csaj is olyan mint a rothadt gyümölcs. Kívül szép, de belül férges. Úgy veszem észre, hogy sajnos kezd elveszni a lányokból a nőiesség. Ma már az a menő, ha vki 12 évesen már nem szűz, és úgy viselkedik mint az útszéliek. Hát igen, kezdjünk átvenni sajnos a kisebbségiek "kultúráját". Hangsúlyozom, tisztelet a kivételnek...

• Turboraider
    Nálam ha egy csaj időt kért, annak a következő okai voltak: 1. Valaki titokban udvarolt neki. 2. A volt barátján még nem tette túl magát. 3. Tetszettem neki mint "barát", de semmi több. Első két esetben megtudtam a dolgokat, szal még mielőtt kereshettek volna én mondtam meg nekik h game over.
    Előző hsz-kre reagálva sztem olyan csaj után nem éri meg futni, aki azt mondja, hogy ha keresi az ex pasija, akkor igent mond. Ugyanis akkor te csak a 2. vagy, és ki tudja, ha később talál egy 3. férfit akkor mennyi lesz rá az esély, hogy akkor majd te leszel az első nála...
  • Random_
    Én alapvetően pozitívabban látom a helyzetet. Hiszen az én megjelenésem indított el pozitív folyamatokat a csajban. Mióta ismer azóta akar felhagyni az 1 éve elharapózott lazulásán. Amit már sok barátja sérelmezett mert nem ilyennek ismerték. Na és az én érkezésem előtt is megvolt ez a pasi akivel szenvedett talán ha én nem vagyok még mindig szenvedne és küldte volna el a fenébe.

Szóval optimista vagyok, de tényleg ismerkedni kell. Nagyon sok pozitív tulajdonsága van ami rendkívül tetszik és szerintem érdemes próbálkoznom. Vesztenivalóm mostanság nem igazán akad mert a kolleganő akivel talán összejöhetne valami nem annyira tetszik. Más karakter és van benne pár zavaró dolog bár közös tulajdonságok is.
  • franc0
    Erre azt mondom amit Korda mondana.
    Dobás.
  • ZsirosKenyer
    Sőt ha behódolnék és irányíthatna akkor csak az lenne mint nálatok..
  • ZsirosKenyer
    én szerencsére talán nem vagyok még ennyire irányítható. Nagyon öntörvényű a személyiségem, persze ebből elég sok a konfliktus és ennek következtében kevés lány tud elviselni, de a mostani még egész jól bírja :)
  • juzosch
    Azt mi csak hisszük:D
    Azt hiszed te szeded föl a nőt, valójában ő választ ki téged az ezer kérő között.
    Azt hiszed te mondod meg mi legyen, valójában már réges rég elérte, hogy csak olyanokat akarj, amiket ő is:D