A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ma rendeztem el csajjal dolgokt,egy hülye éretlen kislány,aki kibaszott nevetcséges :C
pénteken meg találkozóm van már ^.^
csak azt félt elmondani , h nem ugyanolyan az érzés, aztán kimondtuk,és kb 2-3 óra múlva már megváltozott ez a feeling. és olyat dumáltunk.............és regnap este Nála aludtam😛
Amúgy tényleg idegesítõ, ha egy csaj nem interaktív, de egy idõ után az is az lehet, ha az...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-én nem csak haver vok?😉
-Döntsd el te 😉
- Nem 😄
- akkor ?
- megyek ágyazni 😄
ez a csaj meglesz, vmiért mindig úyg érzem...belezúgtam.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
megis tudom járatni a pofám arról,amin jár az agyam.......elképzelések,valaki fikázása😞:S ...........
Beszélgetni nem feltétlenül a napi történésekrõl lehet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és igen,ez bánt,h meg sem kérdezi,h h vagyok.............de nem akarom hanyagolni,mert nagyon tökéletes,meg hozzám illik külsõre is........de ........már herótot kapok,h csak én dumálok.
és csak az én agyam jár.
még sokszor eszembejut, de sikerült felettetnie mostani nõmnek akinek viszontb e nem áll a szája.
mar akkor el volt szarva, amikor azt mondta, hogy kiall a bozba egy hetig... :cCc
és bazmeg azért,mert 1 hét alatt nem avattam be minden szaromba,az életembe,és aztmondja nem ismert meg,aztse tudja kivagyok :S,jólvan bazmeg 😄DDD na mondom óbazmeg de fasz vagyok biztosan,és hogy mostmár nem akar tõlem semmit.meg mondom szeretnék majd beszélni azért még veled pár dologról.aztmondja jó szívesen meghallgatlak,de enm mostanában 1 hetet kér,mondom jóvagy bazmeg,még szívességet is teszel nekem,oké,leszarom,és kinevetem már 😄_ASDSF_dfg
Kérdés az hogy miért, válasz az, hogy mert nem akart megbántani.
tizenx éve ismertem meg középsuliban, ill. ez nem ismertség volt, csak távoli rajongás a részemrõl... Szerelmes voltam belé nagyon, persze tudta a fél iskola csak õ nem 😊 ... most a munkámból adódóan (benzinkút) idén télen újra láttam, (...) aztán hetente,,,aztán naponta, KVzás munka után stb, de csak olyan haverok szinten ment az egész..Én meg persze újra napról-napra ism. kezdtem belebetegedni, hétvégente már volt, hogy náluk aludtam, persze külön szobában, 😊 hátha egyszer történhet vm, de max egy jóét puszi volt 😞 Az egész családdal úgyérzem jóban lettem.. ezt csináltam hónapokig én állat, mert annyira hiányzott nekem..ha nem láttam az volt a bajom, ha ott voltam náluk, akkor is távoli volt úgy éreztem. "Just Friend" hát persze... most kezdek gyógyulni, de pörög a fejemben még mindig,,,mert soha nem a kiutat kerestem, hanem a miérteket…ez a rövid változat, persze nem ilyen 1xû a sztori, volt már házas, nem jött össze gyerek stb… meg asszem eléggé frigid is a csaj.
#acm
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A nokkel alapvetoen 1 nagy probléma van. Normális pasira vágynak, ami önmagában nem lenne gond. Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell. Ergo a noknek az kell, hogy állandó tuzben égjenek a pasijuk iránt és ezt csak egy olyan ember biztosíthatja nekik, aki számukra elérhetetlen. Akit teljes egészében nem tudnak megkapni. A nok tudat alatt, de igenis szeretnek szenvedni."
Ez egy idezet, de kurvara igaz...
Miota vege lett a baratnommel eltelt 1.5 honap. Egyaltalan nem foglakoztam vele. Rohadtul hianyzott, de nem tettem semmit. O akarta hogy vege legyen... Inkabb kerultem, ha taliztunk akkor csak koszontem es ez valahogy rosszul esett neki es mostanaban brutalisan elkezdett nyomulni. Elhivott magahoz (baratok voltunk elotte evekig) hogy beszelgessunk. Nehezen de belementem. Elmentem hozza. Csengetek. Kinyitotta az ajtot. Heh... Gyonyoru volt. Igy meg nem lattam. Nagyon csinosan oltozve, szepen kifestve (nem durvan csak izlesesen), nagyon mini szoknya, melyen kivagott sokat sejteto bluz. Leult velem szemben es alig tudtam figyelni mit mond 😊 Eltelt masfel ora csak ugy siman. Beszelgettunk, jol ereztuk magunkat, semmi kulonos, amikor beindult a csabitasi hadmuvelet. En meg feladtam minden ferfiui becsuletemet es hagytam elcsabitani magam. De ki az a barom aki nem tette volna meg? 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
most iet írt msnen:
na jó de csak egy kicsit,és tudod h mostanság nem
lehet semmi.ezekkel a feltételekkel.
engem az bíztat h azt írta h mostanság, szal késõbb lehet vmi, ha fordított lenne a szitu és én nem akarnék tõle semmit lekoptattam ovlna.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az elmúlt pár hónapban okosodtam ki én is és szerintem a helyedben keresném, de kb. heti 1 alkalommal esetleg ha látszik, hogy nagyon akar akkor lehet sûríteni. Ne legyen az, hogy pótcselekvésnek kellesz csak.
Vagyis lehetsz az is csak akkor neked se kell nagyon beleélned magad a dologba.
Lehet nem akar egy hosszú kapcsolat után másikba belelépni, hanem élni akar egy kicsit szabadon. Hagyni kell, de ott kell lenni a közelében és nem szabad azért csukott szemmel járkálnod.
A fenti magánvélemény. 😄