18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#14307 Nincs semmi uj eset, amihez idiota kommenteket tudnek fuzni, akkor meg minek irni ^^ -
#14306 ezt már rád bízom ... :) -
akos #14305 Én meg csak olvasgatok nap mint nap...
És nem nagyon tudom, mit is gondoljak :) -
#14304 köszönöm :)
még a végén szétesnék ... :DDD -
#14303 bocsánat [összeszedimagát] -
#14302 Szerelem első látásra ,vagy csak olvasásra esetleg hallásra ... ? :)
Fiúk szedjétek össze magatokat mert elszégyenlem magam ,hogy nő vagyok ... :( -
Lacika 79 #14301 -
#14300 azt nem mondtam hogy szerelmes vagyok/voltam :P "csak" kedvel(t)em ... de az biztos hogy nincs még egy ilyen ember mint ő ... -
Wolwerine #14299 Nő meg mint a tenger... -
Wolwerine #14298 Nem az a kérdés, hogy hogyan bízhatna benned... Hanem hogy mit akar tőled és akar-e bízni... Illetve miben akar bízni (jól összehoztam, mi?). Hogy már nem szereted? Amíg szerelmes vagy (amíg akarsz tőle valamit), addig ez látszani is fog rajtad.
Ha jól vettem ki, akkor semmit nem akar... Neked is jobb, ha nem keresed. -
#14297 amúgy meg tök jól elvagyok ... süt a nap , szép zöldek a fák meg minden -
#14296 minden héten felakartam hívni ... de vagy nem mertem mert "haraggal" váltunk el ... vagy a nagymamám került kórházba ... vagy én ... most megint a "nem merem"-nél tartok , megkért hogy hagyjam békén ... ha ezt nem tartom tiszteletben hogy bizhatna bennem? -
#14295 vasárnap lesz egy hónapja hogy nem beszélünk -
Wolwerine #14294 És mi van azzal a jóbaráttal? -
#14293 szintén :DDDD -
Lacika 79 #14292 "...éli az életét és nincs semmi barátnővel..."
ezt átjavítanám picit: éli az életét és nincs semmi barátnő :P
szal írnék Én, ha lenne mit :) -
Axl Rose #14291 mert mindenki szakított a barátnőjével :) -
#14290 nem valószínű hogy barátnő téren változna az életem a közel jövőben , ismerem magam ... majd egyszer talán , nem szeretnék elhitetni dolgokat magammal amik talán nem is léteznek ... fogalmam sincs miért de mostanában nagyon jó a kedvem , és ez nálam nagy dolog :P -
#14289 oké :)))) -
#14288 megprobálom :))) a zöldelést nem ígérem :DDDD -
#14287 aranyos vagy ...:) ,reméljél és élj szabadon ,mint a madarak és zöldejd ,mint a fák -
#14286 hátha mégis "mindenki boldogan éli az életét és nincs semmi barátnővel kapcsolatos problémája" :DDDD -
Wolwerine #14285 Hátha mégis probléma vagy hátha mégis barátnő? -
#14284 hát ... mindenki boldogan éli az életét és nincs semmi barátnővel kapcsolatos problémája , de ez nem igaz , túl optimista voltam [túloptimistavolt] ... szal nemtom :D de hátha mégis -
#14283 Sziasztok !
Kihalt ez a topic vagy esetleg már nem divat ,hogy mostanában szinte senki sem látogatja ... ? :( -
#14282 csak a nagy lihegésbe bele ne fáradjunk ...
a zenei ízlés pedig egyéni ... :)
jó legyél és a kívánatosság mellett izgató is :DDD -
#14281 nemveletlen neveztem meg kontrakent ezt a ket bandat kedves krisztike.
pecs elegge periferia ugylatszik mert halIsten csak ehhez hasonlo egyuttesek latogatjak,nyoma sincs a kedves tiesztonak es hasonlo igenyes muveszeknek :)
de sztem igyis tullihegtuk a kerdest,mindenesetre jahm.nekem bejon ez a stilus.
joklegyetek,szepek,es kivanatosak.
14279:enis Teged;*
nite* -
#14280 és te ezek közé tartozol ? :)
cupppp! :) -
#14279 off: peace, honey! ;)))))))))))))
-
#14278 sebaj.nem mindenkinek lehet izlese ;)
cupp -
Vlala #14277 hoggyünezide?
-
#14276 húú ,ezt a kettőt pl. utálom ,mint a szart ... ,egyébként minden zenére vevő vagyok ...
de a felsülésben igazad van ,azt bárhol lehet ... főleg a strandon ... :) -
#14275 öööö Nekedis szia.nem akartam senki lelkebe gazolni a kijelentesemmel,ez maganvelemeny.mindenesetre fenntartom h ez nem az a hely ahol akarmilyen "zenet" kene reklamozni.
es persze statisztikailag valszeg ugyanugy nem lenne igazam,Kispalon vagy Neo-n ugyanannyi eselyed van felsulni mint akarmelyik dizsiben :)
peace *
-
#14274 szia
háát ,nem mindig igaz ... és ne keserítsd el őket ... :) -
#14273 soksikert.asse tom miaz.de talan nemis ide valo tema.bar aki ien helyen probal nokkel ismerkedni,nemcsodalom h leggyakrabban csalodas eri...:P
de ez is off,bocsi.
szep napot nektek -
#14272 Jézusom ... :) -
#14271 és ez így van ...:)
Nem csak a külső számít és ezt nagyon sok hapsinak és nőnek észre kellenne vennie ... :) -
Phat Smoker #14270 jah..4 órás szett(e vette teremtette) ..biztos jó lesz, de én inkább kihagyom, ellenben ha Armin V.B. pörgetné a korongokat mennék -
#14269 május 15-én Tiesto a Palace-ban!! Szinte kötelező a jelenlét. Isten tartsa meg a szokásainkat! -
Lacika 79 #14268 úgy legyen